Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Erzsike aranyos a szőnyeg, amit küldtél, de sajnos hiba [​IMG]

csúszott a számolásomban. A repülőt sem ellenőrizték mikkor fel szálltam. Az üzemanyag tartály lyukas volt, és 20. üzem anyagom ki folyt. Most aztán várni kell , míg össze gyűlnek a kannák. De aztán gyorsan felröpülök a paszuly ágra, mint akit ki lőttek. Mindenkinek sok felröpit kívánok, húzzatok bele.

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Szerencse, hogy van még idő bőven kannára várni. Csak bosszantó, ha az ember úgy számol, hogy elég, aztán malmozhat, [​IMG] mire összejön a hiányzó...

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jutus,
    elárulnád, hogy kinek lesz az esküvője amire annyira készülsz?

Rozika,
    a teremburáját, micsoda malőr.Fel kellene jelenteni az illetékesnél, hogy hibás tankkal adták az üzemanyagot.Szerencsére van még idő, kiküszöbölni ezt a hibát.

Hugi,
    felétek is járt ez a cudar vihar?Legalább nálatok az éjjel lerendeződött, nem úgy mint felénk.Itt reggel elkezdte és most nem régen marad abba.Juj de nagyon unom már ezt az esőt.

Én is igy vagyok a feladatokkal.A Valdemár és a Titkosak, és még az ólak is hidegen hagynak. A Gazdaköriben meg jól elvannak, talán egyszer majd sorra kerülnek.

Hamar meg van a gyakorlat a repüléshez, mert csak a másod pilóta szerep jut nekünk.Sütike, ebben az időben is menned kell?

Nem tudjátok mi van a Biborkával, Lujzával,Fatther sem hozza a virágokat, nem kopogtat.Ági a kezeddel mi van?Javul már?Megannyi kérdés.

Esőmentes napot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
  4. kpe59

A válaszokat nem tudom, de meg van az első sikeres cserém. [​IMG]

5. -elzemari-

Szerencsés ember vagy!Én még nem jártam szerencsével.

6. kpe59

Nem bogarászom az ajánlatokat, hanem cserére kínálok, amit úgy gondolom, hogy a gyűjtők keresnek.

7. -elzemari-

Ajánlok én is ezt azt, vittek is belőle .
    Felénk nem akar javulni az idő, a csudába.

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Le futottam a mai köröket......Sajnos, nekem mindig mennem kell, mert ki menne más? Tegnap váratlanul be esetta menyem, meg Dominik, aminek nagyon örültem, és mivel imádnak itt lenni, késő este mentek haza. Jó nap volt, de a dolgaim maradtak, így aztán ma nagyon bele húztam. Most végeztem az utcai munkával, fűnyírás utáni gazolás, árkok takarítása, egyebek. Közben még le kellett mennem a barátnőmékhez, mert tegnap nem volt rá idő, aztán megint egy szatyor uborkával kellett haza jönnöm. A kovászost ma le szűrtem, nagyon finom lett, a rossz idő ellenére...a mai adagot kis üvegekbe tettem el, mert apró volt a nagy része, csemege uborkának.

Nálam is megy még az eventgaz, az utolsó kört csaka szigetre tettem, de szerintem még holnap is kell oda raknom, mert nem lesz elég. nem indítottam még a repülőt, csak gyakorlok továbbra is a kis farmon. bár ott sincs anyag.....

Cseréltem én is párat, menet közben, de nem annyira jók. meg is nézem, mik voltak, mert ahogy fel álltam, el is felejtettem.......kissé le vagyok amortizálódva agyilag. :)

mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Sütike,
    Azt elhiszem, hogy élvezed az unokáddal töltött minden percet.Szerencsére felétek akkor jobb volt az idő, hogy ilyen szépen tudtál haladni.
    Gyakoroljál csak bátran, hogy ha majd neked kell a felszállást[​IMG] navigálni, jól menjen.

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
    sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép és Napsütéses Reggelt!

Hugi, Marcsi, Süti, Rozika és többiek! Sikeres repülést mindenkinek!!

Marcsi! Az unoka öcsém esküvője lesz, holnap...

A fiam a tanú, a násznagy, a sofőr. Én meg András öltöztetjük a volt sógornőmet, aki egy otthonban van, mert beteg.
    4 agyvérzése volt.. Nehezen jár, de legalább a beszédje visszajött.

Ide sütöttem tegnap a BÖLCSESSÉG Sütiket. 78 db lett. (most szoroztam -osztottam)

Sütike! Ügyes vagy! Ennyi uborkából még nekünk is jutna...

Tegnap a sütés, vasalás, mosás, közben megcsináltam a 4 és fél liter citromfű szörpöt...

Bocs, de rohanok, mert megyek a fodrászhoz!!

Legyen sikeres napotok! Jutus

sutimami57, Fatther és mimi kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

35 éve született, 1981-ben Fernando Alonso spanyol autóversenyző.
    Fernando Alonso Díaz spanyol autóversenyző, 2005, valamint 2006 Formula–1-es világbajnoka, egyben az eddigi harmadik legfiatalabb (Sebastian Vettel és Lewis Hamilton után) és egyetlen spanyol nemzetiségű Formula–1-es világbajnok.
    Alonso egy kétgyermekes családban született Spanyolország Asztúria tartományában. Édesanyja egy áruházban, édesapja szerelőként egy robbanószergyárban dolgozott. Van egy nővére, Lorena.
    Fernando Alonso édesapja, José Luis amatőr gokart versenyző volt, aki szerette volna, ha gyermekei is osztoznak szenvedélyében. Épített egy kis, Formula–1-es autót formázó gokartot akkor nyolc esztendős lányának, aki azonban nem mutatott érdeklődést a sport iránt, a három esztendős Fernandónak azonban megtetszett a gokartozás és ez meg is határozta a jövőjét.
    Innentől kezdve édesapja különböző spanyolországi gokartversenyekre nevezte be fiát, Alonso pedig általában sikeres is volt.
    1999-ben kezdett el autókkal versenyezni a Formula Nissan Open sorozatban. Ekkor találkozott az egykori spanyol Formula–1-es versenyzővel, Adrián Camposszal, aki a menedzsere lett.
    Teljesítménye nyomán felfigyelt rá a Benetton csapatfőnöke, Flavio Briatore és menedzseri szerződést kötött vele, 2000 decemberében. A2001-es szezont – mindössze 19 évesen – a Minardi csapat versenyzőjeként kezdhette meg.
    2002-ben menedzsere, Flavio Briatore úgy döntött, hogy a Renault-hoz szerződteti Alonsót mint tesztpilótát. Egy évig volt a Renault tesztpilótája, majd a következő éven már a versenyzője lett.
    2003-ban a versenyzési lehetőséget meg is kapta a spanyol versenyző a Renault-nál, ahol az olasz Jarno Trulli volt a csapattársa. Alonso a maláj nagydíjon megszerezte az első rajtkockát, amivel ő lett a Formula–1-es történelem addigi legifjabb pole-pozíciósa – Rubens Barrichello rekordját döntve meg. Később a szezon során, a magyar nagydíjon pályafutása első futamgyőzelmét is learatta – ez szintén rekord volt: Bruce McLarentől vette át a legfiatalabb futamgyőztes címet. A szezon végén Alonso 55 pontjával hatodik volt a világbajnoki pontversenyben.
    Világbajnok 2005-ben és 2006-ban volt.

A kerozin beszerzése akadozik, de már tárgyaltam egy málnafelvásárló céggel, aki aránylag megfelelő mennyiségű üzemanyag kannát [​IMG] kínált, cserébe az első osztályú málnáért.
    A három bónuszos locsolt málnám, ami így 10:22 alatt érik, kétszer szedhető naponta.
    Már csak az utolsó versenyzőt [​IMG] kell legyőzni és enyém a felhősor is a
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] mellé...

Utoljára szerkesztett: 29.7.16
    mimi kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Sziasztok !
    Az este landoltam a felhőn, úgy hogy fent ücsörgök már. Erzsike gyorsan győzd le az ellenfeled, fogom a helyed mellettem.

mimi kedveli ezt.
  13. kpe59

Még a holnap reggeli málnámra szerződésem van, ha leadtam, akkor derül ki, hogy van-e még kanna hiányom...
    Remélem nem lesz, mert a baha is segít közben a beszerzésben.

14. -elzemari-

Sziasztok, szép napot kivánok!

Végre nem esik az eső, komoly negativ tüneteim voltak már az időjárást illetően.Ma szerencsére javult az állapotom is, meg az idő is.Reggel olyan nagy köd volt nálunk, hogy amikor mentem a vonathoz, gondoltam egy kis rizsszemeket kellene vinni, hogy haza találjak.Ám időközben eszembe jutott, hogy mire jövök haza felé, addigra már se hire se hamva nem lesz a nagy fene ködnek.Igy is lett.
    Erzsike,
    biztosan szép nagy, gurulós málnákat termesztettél.Szóval a Kacsa Katával leszel versenyben, ó nem ellenfél, majd meglátod, csak legyen elég üzemanyagod.

A Forma1-en biztosan kinn volt régi kedves gazdatársunk az MÁgika, aki annyira szeretti ezt a versenyt, hogy még a vasalódeszkát is magával szokta vinni.Ügyes ez a Hamilton fiú, hogy már ötödszörre nyeri meg a magyar nagydijat.

Jutus,
    köszi az infót, volt mit csinálnod, ahogy olvasgattam az előkészületeket.A Bölcsesség süti sem megvetendő mennyiség!Csak nem valami bölcsességeket csomagoltál bele?

15. kpe59

Valami strucc lesz ez inkább, mert ahhoz túl hosszú a nyaka, hogy kacsa legyen.
    Pár lépést már megtettem az ötödik futamban is, de még egy orrhosszal le vagyok maradva. Lehet, hogy azért, mert kacsázok az ajándékok között.
    Ágira gondoltam én is mikor Alonso-t hoztam reggel...

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vasárnap délután mesélek nektek (az Épekhez rakom), ma megint kirándultunk a bátyámmal. Hozok képeket is.

Még mindig csak termelek az eventgazból, holnap este már otthon fogom kiszámolni, miből mennyi hiányzik. Most a fő "munka", hagyni, hogy a testvérem jól kibeszélje magát. (Nem kis feladat. ;))

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Erzsike,
    Az infóban olvastam róla, hogy az ötödik futamban végül kiállhass a legjobb pilóta, Kacsa Kata ellen.

Mimi,
    nagyon jó, hogy kirándultatok, biztosan sok élményben volt részetek.Ezt a kis "munkát" pedig biztos jó szivvel vállalod.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Én az infót nem olvastam, csak a képet néztem meg. [​IMG]
    Most pedig utána nézek, hogy Kacsa Kata repülőjében milyen a pilóta...

-----------------------------------------------------------------
    Megtaláltam, ez valami másodpilóta lehet a gépen, mert én struccnak nézem, a lába alapján is:
    Ezek szerint Kacsa Kata a gép tulajdonosa, de nem ő repül vele...
    Vagy már nem értek semmit. [​IMG] Megyek is málnát szedni...

Utoljára szerkesztett: 29.7.16
  19. -elzemari-

Ne is törödjél vala, hogy feletted ki repül, a lényeg, hogy te jól vegyed az akadályokat.

20. kpe59

Elég jól vettem eddig, már csak 24 lépés választ el a felhőtől, az a reggeli aratásnál meg lesz. Kanna lesz maradék bőven...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.