Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Hűha,akkor gyorsan hozd a tel.számot vagy mail-címet ;)xD
    Szívesen veszem,ha küldesz az uborkából!!!!MZ/X barátunkkal xD Most nyelek csak nagyokat!
    A malacka már jóllakott,a többieket is próbálom folyamatosan etetni.....Mi van a Lidivel?Remélem nem kómált be ebben a melegben a likőrtőlxD

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Pjotr,
    remélem nyitva van az ablak.Uborka indul.
    Nem tudom mi lehet a Lidivel, napok óta nem láttam sem őt, sem az zurát.Tán elmentek nyaralni?Nem tudom.

3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Ablak nyitva,az uborka épségben megérkezett!Köszönöm! ;) Lehet, Görögországban süttetik a púpjukat????:p Egy képeslapot azért küldhetnének 8)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hát tudod, legfeljebb a Bory-vár, ha nem látta még a bátyám.
    Erre a szigetre nem is akarok elmenni. ;) No nem azért, mert nincs rá pénzem (mert nincs :)), de ki a csuda vár két évet egy szobára? :D:D

El vagyok keseredve. Egyszerűen az van kiírva a tv-ben, hogy nincs jel. Nézzem meg, nem mozdult-e el a dugó. Kicsit se értek hozzá, azt se tudom, hogy működik ez a tányéros micsoda. Nekem otthon kábelen jön. :( Az az egység, amit látok, abban meg bent van a drót. És meg se tudom a fiamat kérdezni, mert még nem biztos, hogy odaértek, nem tudják, van-e wifi. Olvasni meg csak rövid ideig tudok. :(

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Köszönjük a tájékoztatást.

Mindenképpen kérem a címet. 2018-ban még van pár szabad hét a határidőnaplómban...

6. -elzemari-

Mimi,
    akkor most ajaj van.Ha a "tv" gombot leokéznád, akkor nem segitene rajta?
    Rendben, intézkedem a cimet illetően.

7. kpe59

[​IMG] Mind a négy csibész jól lakott...
    A maradék:
    Flittermák 318 db
    Léggömbvirág 149 db
    Nyalóka 105 db
    Mézeskalácsvirág 0 db

A titkosokat kiraktam, megyek keresek helyet a kütyüknek is...

8. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Gratulálok a sikeres körhintás Felhős mászóknak! Kitartóak vagytok!

Igaz ma én is kevesebbet ültem a gép előtt és elúszott pár órám--- Na holnapra, vagy befejezem vagy nem. Kedden megint menős napom lesz..... Vagy ,sikerül, vagy nem.... Már csak 1 zöld pont nem világit a tatusnál és nálam sem...

Folyton event növények jönnek...alig, alig a raktár készlet.... De mindegy...

Az egyik ablaknál számoltam? 300 mézest kért, 2250 léggömböt, és 300 nyalókát kért..., de volt olyan is ahol 2 x300 nyalóka,450 léggömb , 3x450 flittermák fogyott....és 4-5-6 órákat várni -szuper táp nélkül - unalmas az egész.

Legalább Nektek tetszett.....ez is valami..

NA EZEKET CSAK A KÉSZÍTŐK TUDTÁK VOLNA KISZÁMOLNI ÉS PONTOSAN MEGADNI A JÁTÉKOSOKNAK!

aKKOR FEER LENNE A JÁTÉK..

Na éjjel egykor elég a nyavalygásból....Jutus

Érik bennen is "Abbahagyom" kategória.... Kezdem érteni a magasabb színtű szomszédaim miért szállnak ki 98-99 nél, vagy 78 nál...

Jó éjt..... Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

[​IMG]Jó reggelt kivánok![​IMG]

A titkosak megmutatták magukat.A kis karibi szigetemen lett belőle egy vörös panda kuckó és egy piros teve karám.Teljesen örömmel tölt el.

Jutus,[​IMG]
    sajnálom, hogy nem jókedvvel játszol, amikor leülsz a gép mellé.A kiszámolást azért nem lehetett megtenni, mert mindenkinek másképpen adta a gép a lehetőségeket.

Nem mondom feltörte a kapa nyele a kezemet, de megérte, mert izgalommal vártam a termés beérését és vajon a következő körrel meddig jutok.Igaz néha azért olvastam is a mások tapasztalataiból, ahol sok új elemet tudtam felfedezni.
    S persze, ha nem érek rá, akkor nem is játszom.Próbálom a hosszú érésű terményekkel pótolni az elveszett időmet.
    Azt gondolom, hogy az eltelt évek, hozott már annyi rutint a gazdáknál, hogy az egyre gondosabban kidolgozott eventeket is megtudják örömmel csinálni.Hiszen a kihivás a játék lényege.
    Hat év sok idő, sok feladatot megoldottunk, igaz nekem csak egy gazdaságom van, de azzal is nagyon jól elvagyok.Ha van időm és kedvem, felütöm a számitógép tetejét és elhatározom, hogy most játszom.S ezt teszem hat éve.Igaz nem roham léptekkel haladok, de nem is az a célom a játékkal.A célom a játék és azt jókedvvel tenni.Ez idáig sikerrel.

Nekem is maradt terményem,igaz már nem sokra mennék vele, mert elég kevés maradt.Flittermák:198,léggömbvirág:408, de sokat hajtogattam belőle.,mézeskalácsvirág:569, és egyszer sem égettem oda.Nyalóka:507, gondoltam majd a szomszéd gyerekeknek megajánlom, de sajnos elutaztak.
    Ennyi volt, jó volt!

Legyen derűs és vidám a napotok.

Utoljára szerkesztett: 8.8.16
    Fatther, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! Főztem kávét, gyertek, igyatok ti is. [​IMG]
    Nem itt volt a hiba, a szolgáltató nem adott jelet. De késő estére rendben volt. Akkor nekem már minek. :)
    Főzés lesz ma, hogy holnap, amikor jön a tesóm, ne munkával fogadjam. :)

Erzsike és mindenki, aki már a felhőn lógatja a lábát, gratulálok, szép munka. [​IMG]

Jutus, sajnálom, hogy nem élvezed a játékot. :(

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

9 éve, 2007-ben átadják a Kőröshegyi viaduktot.
    A Kőröshegyi völgyhíd viadukt az M7-es autópályán, Magyarország leghosszabb hídja. A Balaton déli partjával párhuzamosan, a Somogy megyei Zamárdi és Balatonszárszó között fut, Kőröshegy déli szomszédságában.
    1996-ban az érintett lakosság elfogadta a kőröshegyi völgyhidas változatot, és a Közlekedési Felügyelet kiadta az engedélyt az autópálya-szakasz megépítésére, ezt azonban egy természetvédő szervezet megtámadta, az erdészeti hatóság pedig megtagadta az erdőművelési ág megváltoztatását (azaz az erdőirtást egy 3,5 km-es szakaszon).
    A teljes autópálya-szakasz építési engedélyét 2003 végén adták ki.
    A híd engedélyezési terveit a Pont-TERV Zrt. készítette. A kiviteli tervek elkészítését felelős tervezőként a Hídépítő Zrt. (Wellner Péter, felszerkezeti tervek) és társtervezőként a Pont-TERV Zrt. (alépítmények, hídtartozékok) végezte.
    A híd és a pálya szerkezetét mindkét végéről indítva, egyszerre építették: különleges technikai érdekessége, hogy minden pillér kúszózsalus technológiával, toronydarus kiszolgálással, a felszerkezet pedig két támaszon átívelő, hosszirányban mozgatható acél segédhídszerkezeten függő zsaluzókocsikkal, szabadbetonozásos technológiával készült. A kivitelezés közben az építési idő lerövidítése érdekében technológiaváltás történt: a szabadbetonozás helyett az egyes elemeket a helyszínen előregyártották, majd a meglévő szerelőhíd segítségével emelték végleges helyükre. Ehhez a kiemelkedő műszaki alkotáshoz 18,5 kilométernyi cölöp, 26 340 köbméter vasbeton gerenda és 16 620 tonna betonacél kellett. A 16 pillér össztérfogata 15 330 köbméter.
    A völgyhíd kivitelezési költsége összesen 51,175 milliárd forintot tett ki. A völgyhíddal együtt átadott teljes 14,2 kilométer hosszú autópálya-szakasz 76 milliárd forintba került, ami a fő híd mellett még egy 300 és egy 168 méteres kis völgyhidat is tartalmaz.
    A 2×2 sávos hídon 110 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben, és nincsenek leállósávok sem.
    1872 méter hosszú, legmagasabb pontja a terepszinttől 88 méter, szélessége 23,80 m. Tizenhat pillére közül a legmagasabb 79,70 méter, s a legalacsonyabb is 17,70 méter, míg a pillérek közti legnagyobb távolság 120 méter. A hatalmas pillérek külső hossza 13 méter, szélessége 5,5 méter, valamint belseje üreges. Két pillérbe liftet is építettek, ezekre a hídvizsgálatok miatt van szükség.
    A hídpályáról lefolyó csapadékvizet egy külön e célra készített tározóba vezetik, ahonnan tisztítás után kerül a Kőröshegyi-séd patakba, majd onnan a Balatonba.

Az event növények minden második szinten jöttek és minden másodiknál meg a pajtából kért. Tehát egyformán, kért a pajtából és az event-esből is, egy-egy állatkánál 6-6 alkalommal.
    Az event növénynél valamit félreértettél. A három félét csak ajánlotta, te azt adtad be, amelyiket akartad...
    A leggazdaságosabban úgy tudtál megoldani egy szintet, ha csak egy fajta növényből adtál be. Akkor elég volt, attól függően, hogy melyiket választottad, 1.200 vagy 1.800 event növény.
    Persze lehetett akár két féléből is beadni, de ha a megfelelőket választottad, akkor semmiképp nem kellett egy szinten 1.800-nál több event-es gaz...

Nem csak a felhőn vagyok, hanem teljesítettem mind a négy állatnál a 12 szintet...

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Utolsó adag mézeskalácsot sütögetem, és vége. Nagyon nem bánom...én jobban szeretem a hamar lezavarható eventeket. Persze, mindenki másképp játszik, és az benne a jó.

Jutus! Sajnálom, hogy ennyire el romlott a játékos kedved. Mostanában én is elég negatív formában vagyok, de az abbahagyás még eddig soha nem jutott eszembe. Nem mindig szeretem, de csinálom, és a játék öröme valahol mindig meg érint.

Most például, lett a szigeten egy tigrisem, nagyon örülök neki. A másik ól sárga műhelyes lett.
    Kudarcok mindig érnek, az életben is. Én alapból olyan vagyok, mint a macska, folyton a talpamra esek, ha nem fel állok, és megyek tovább......soha semmit nem hagyok abba. Talán ezért nem gondoltam méga játékban is erre, mert az évek, a közösség, és a játék öröme csak meg van, még akkor is, ha mérgelődünk időnként.

Ha elegem van, ki rakom a fákat, napi egy aratás, aztán, ha hiányzik, akkor pakolok..:D

Nagyon kellemes, szép napot, vidám hetet kívánok!

Fatther, -elzemari- és mimi kedveli ezt.
  13. kpe59

A titkosok eredménye, két narancs pandakuckó, egy narancs szamár és egy kivimadár.
    Egy-egy kesudió, huang pi és som, a többi xxl-es.
    Nekem teljesen megfelelnek, [​IMG] még így is hogy van már belőlük...

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

A farmon nekem is kivi lett, meg kacsacsőrű.A fákra még várnom kell. Szuper fáid lettek!

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, jól fogalmaztad. Még azt is megcsinálhatod, hogy nem minden nap aratod a fákat, és akkor halmozódik a db-szám. Amikor meg le akarod szedni, eszel mindenféle fára ható tp és db bónuszt, és egyszerre kapsz jó sokat. :)
    Somod is lett még egy. :) Tetszik, amilyen módszeresen csinálod.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

17. -elzemari-

Mimi,
    a kávét eltettem ebéd után.Nagyon örülök, hogy megoldódott a jel probléma.Van egy ismerősöm akinek szintén tányéros a műsorszórója, de sajnos ő is nyaral.Gondoltam megkérdezem ezt a gondot.

A kis karibi szigetemen is nyilt lett a titokfa.Mindegyik fa xxl-es lett.Tamarindusz,achacha fa,majomkenyér,szőlősóska,litcsi fa.A főfarmomon még lebbent fel a fátyol.

A főfarmon is kiderültek a titkok.Itt is xxl-es fák lettek.Szakura cseresznyefa 2 darab,sárga trombitafa,berkenyefa.

18. kpe59

Teljesen jó tp-jű xxl-esek ezek...

Most néztem, hogy a bárány teljesen lerabolta a cukornád készletemet. [​IMG] Csak győzzem visszatermelni.
    Ez ám az igazán géphez ragasztós feladat... [​IMG]

19. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Bocs, hogy ennyire letargikus lettem..... csak már besokalltam, hogy alig van idő a termelésre, mert folyton eventek vannak. Az eventek meg egyre húzosabbak.... -repkedők nem jönnek, mostanában a darabszámok sincsenek megadva...

....Én sem szeretek abbahagyni semmit, amit elkezdtem.... de a játék kikapcsolódás, és nem méreg... (nekem legalábbis)

Köszi Nektek a biztató szavakat.... majd lehiggadok.....

Túl sok volt körülöttem az itthoni "nehézség", szervezés, és egyéb gondok.... talán ezért is fogyott ki a türelmem...

Na megyek is tovább.... vár minden.....Tatus

mimi, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Én is úgy gondolom, hogy jók lettek az xxl-el meg pláne.
    A cukornáddal én jól el vagyok látva, mert minden nap megveszem a 100-as csomagot .A búzám és van még egy jó pár terményem, ami lekopott nekem is.

mimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.