Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ne össze-vissza jelölgess, hanem szép sorban, ahogy -elzemari- is írta. Mindegy honnan indulsz, mindig a soron következőt jelöld. Ezzel a módszerrel 32 érménél kevesebbet még nem kaptam.

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hálistennek nekem 90 %-ban 50-es találatom van.
    Olyan hideg van nálunk, fogtam és befűtöttem a kazánba. A vőm helyeselte, a másik kettő pingvinivadék sápítozik a meleg miatt:p;)

3. etikat

etikat Utánpótlás-írogató

sziasztok nyugi gazdák :)van valaki kom -esztergom megyéből ?

mimi kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Részemről a két végén játszottam a sornak. Az egyiket az egyik végén, a másikat a másikon indítottam. Ha keveset adott, akkor cseréltem. Nekem bejött. Fenn vagyok a felhősoron. Most szegfűt raktam ki, hogy legyen néhány felröppenőm

5. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Köszi a sok sok tanácsot! Ahogy írtátok nagyjából így csináltam,, a korona, majom adta a legtöbbet, meg a hold, béka macska, a rózsa is jó volt....

Most üres a raktár....

Lehet, hogy türelmetlen is vagyok, mert számomra az ilyen és ehhez hasonló lövöldőzős játékok nem tetszenek.. Olyanok mint a játék gépek.... Azt sem szerettem..... csak nyomod....pörög- semmi-nyomod- pörög- 2 jó----semmi...

Már nem is írom tovább.....

Etikat! Lehet, hogy máshol is kellene keresned......

Lujzi....kűldj egy kis meleget, mert nálunk is a jegesmedvék kukucskálnak be az erkélyről....

Jutus

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kedves újonnan bekukkantók, gyertek csak minél többet! :)
    Kezdek visszaállni a saját ritmusomra, bár még nem egészen vagyok jól. Nagy tanulsága az elmúlt hétnek, hogy már nem igazán való nekem kilépni a "komfort-zónámból". 22 év egyedüllét (direkt nem magányt írtam) után elég nehezen telt az utolsó nap, bátyám szokásrendszeréhez alkalmazkodni amúgy is elég nehéz. :) De mert szeretem, igyekeztem minél több örömöt szerezni neki. Főztem/pakoltam olyan kajákat neki, hogy pár hétvégéje biztosítva van. :)

Van pár dolog, amit még ki szeretnék váltani a viking boltban, ezért pár kört 0 percezek. A felhőre fel is raktam a gesztenyepókot, aztán nem aktiváltam a felhőt. [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nézzétek meg. Nekem tetszett

szlyák, mimi, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kpe59

Erre a linkre kattintva, a Dunántúli gazdáknál talán előbb találsz megyédbelieket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/ki-kicsoda-a-gazdák.644/
    Ettől függetlenül nyugodtan jöhetsz és írhatsz hozzánk is. Itt az ország minden szegletéből találsz gazdákat.

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hamar gyorsan csak el mondom..katasztrófa helyzet van nálam. Van netem...a gépem totál káros, el szállt a rókám, van másik...most éppen nincs levelezőm, a gépem meg folyton ki kapcsol. Guta ütés kerülget.
    Minden össze jött.
    A mozi nagyon jó volt, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit néztük meg, imádtam a könyvet, és most tölteném át a book-ra a második könyvet, ha képes lenne a gépem erre a tevékenységre.....Szuper volt a film, nagyon élveztük.
    Megyek, ha még sikerül, le szednia farmokat, aztán végre pihi.....Szép álmokat, jó éjszakát! Reggel jövök, ha tudok....

10. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Szép,napsütéses időre lehetett ébredni!Valahol Afrikában xD Itt szürke,esős idő van.Ráadásul hétfő.....
    Lujza,nagyon tetszett a videó!!!!!:)
    Süti,remélem helyre jönnek a dolgok gyorsan!!!
    Jutus,Isten éltessen sokáig erőben,egészségben!

Ingridnél még két dolgot szeretnék kiváltani,de az már holnapra marad.Most dologra fel,indítom a hetet.
    Szép napot mindenkinek!!!!!
    (Később visszanézek a kávéért-igen hiányolom)

11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Jó reggelt !

Nagyon borús időre ébredtem, lóg az eső lába. Jutus nagyon boldog szülinapot kívánok !

Hát csak nem akarja az igazságot ez a lúd, már be van rekedve és csak fúja a mondókáját. De a találatok egyre csökkennek, nem adja egykönnyen a csillagot. Pedig még van mit ki váltanom, de holnapra talán meglesz. További jó játékot, és csillag szerzést.

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

mimi, sutimami57 és bündihugi kedveli ezt.
  13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

47 éve, 1969-ben átadják az NDK egyik presztízsberuházását, a berlini tévétornyot.
    A Berlini tévétorony Berlin egyik fő látnivalója, Németország első, Európa negyedik legmagasabb szabadon álló épülete, 368 méteres magasságával. Közvetlenül a város központjában található, az Alexanderplatz és a Rotes Rathaus között.
    1965 és 1969 között épült az NDK kormányának megbízásából, jelenlegi tulajdonosa a Deutsche Telekom egyik leányvállalata, a Deutscher Funkturm. Számtalan rádió- és televízióadó rajta keresztül sugározza műsorát. Tagja a legmagasabb épületek világszövetségének.
    A kivitelezés 1965. augusztus 4-én indult meg, ünnepélyes alapkőletétel nélkül. A költségeket eredetileg 33–35 millió keletnémet márkára becsülték, de a főépítésvezetőt már 1965-ben leváltották, mert az összeg 200 millió márkára emelkedett. Ennek egyik oka az volt, hogy sok fontos anyagot importálni kellett: a külső burkolatot, valamint a fényszórókat Nyugat-Németországból, a felvonókat, a légkondicionálókat és az ablakokat Svédországból illetve Belgiumból. A pontos végösszeget soha nem hozták nyilvánosságra.
    A torony építésénél olyan technológiát alkalmaztak, hogy az acél állványzatok építése mindig éppen csak egy lépéssel előzte meg a torony betonozását. Ezt követően a földön összeszerelték a gömb acélvázát. Az állványzat tetejére telepítettek egy emelődarut, amely felhúzta a gömb acéldarabjait. A daru máig ott maradt, bár az emelőkarja be van hajtva. A később, a tetejére felállított antennát egyenként kb. 4 méter nagyságú szelvényekből állították össze. Az épülő antenna oldalára szintén szereltek egy kis darut, amely folyamatosan együtt emelkedett az építménnyel. A munka befejeztével ezt a darut eltávolították.
    Bő négy, megfeszített munkával töltött év után, 1969. október 3-ára készült el a torony, amikor is üzembe állították. Manapság is az egyik legismertebb berlini nevezetesség, évente nagyjából egymillió látogató keresi fel. Építésére hatással volt a Stuttgarti tévétorony, ami a világon elsőként épült vasbetonból. Vele együtt a teljes környéket átépítették: szökőkutakat, virágágyásokat telepítettek. A TV-torony funkcionális szerepén túl, szimbolikus jelentéssel is bírt: a szocializmus időszakában a keletnémet monumentális építészet és gigantikus beruházás utolérhetetlenségét is hirdette, az egyik legfőbb politikai jelkép volt.
    A torony földszintjén tágas előcsarnok valamint ajándékárusok vannak. Innen több csigalépcső vezet fel az előcsarnok emeletére. Itt található a pénztár valamint a liftek. A gömbben a látogatók két emeletet járhatnak be: az egyik a kilátóemelet, a másik a Telecafé, ahová két felvonó szállítja az érdeklődőket. Itt, 207,5 méter magasan található a panoráma étterem, amely fél óránként fordul körbe, teljes rálátást biztosítva a városra.
    Jutus! Boldog szülinapot! [​IMG]

Tegnap este óta esik az eső, ezért hideg is van.
    Megyek megnézem Ingridnek mennyire sikerült beénekelni a hangját.
    Nekem már megérte ezt az event-et csinálni, mert lett egy szarvaskifutóm. A többi titkos a "pajtában elfér" kategóriába tartozik.

---------------------------------------------------------------------------

Ingrid éneke ma reggel nem a legfényesebbre sikeredett. A számomra fontos kiváltani valókhoz még kell 170 felreppenő, ami vidáman meg lesz holnapig és persze a hozzá való gaz is.
    Az átlag érmém egy-egy nektárból 47,5 db.
    Azt már most megállapíthatom, hogy a baltadobálós sokkal sikeresebb volt, mert ott mindent kiváltottam a vegyesből és még három plusz kütyüt is. Erre most nincs esélyem...
    Illetve lett volna kicsit más taktikával, de most úgy döntöttem, hogy nyugisan csinálom. Sikerült beállítani úgy a termelést, hogy a gazak és a felreppenők fej-fej mellett haladjanak. Így a végén nem marad sok gazam pluszban, amihez esetleg gyorsan felreppenő kellene.

Utoljára szerkesztett: 3.10.16
  14. pjotrovov

Nálam jól énekel ez a liba,inkább a felröppenővel volt gondom.De ma reggel nagyon jól adta a málna...
    Köszi a kávét és a reggelit!
    Legalább ma pihensz!Meg fogja köszönni a gerinced ;)
    Gratulálok a szarvashoz!!!!!!A kütyük pluszban nálam is csak álom marad.Pedig jól jött volna.........

Nézzetek be a moziba,nálam volt vetítés!

15. kpe59

Az eredeti terv nálam is pár plusz kütyü volt, de aztán lemondtam erről az igényemről.
    Nálam a moziban "Not Found" című film volt most. [​IMG] Ilyet a mozi felületén még nem láttam...

Munkások akciós áron:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkások-akciós-áron.14339/

Utoljára szerkesztett: 3.10.16
  16. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Most indítottam útba a barátnőmet Lakitelekre.....

Csipős viharos a szél felénk... Jó kis oldalszéllel fog hazáig "vitorlázni"

Köszönöm a jókívánságokat......

Nagyon figyelmesek vagytok...

Sajnos itt vendéglátást nem tudok hozni, de terülj- terülj asztalkám vár benneteket......

Süti! Ez a sok káosz csak elfogy már mellőled..... Fel a fejjel.

Pjotr! Finomak a muffinok.... Köszi!

Lujzi! Azt a videót a Facén többször is végig néztem.... Nagyon jól meg van csinálva.... és milyen igaz!

Jutus

17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

JUTUS NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!

18. pjotrovov

Üdv!
    Az idő nem változott,fúj a szél és szürkeség van.
    Ingridtől már csak 100 csillagra van szükségem,azután befejezem.
    Na,ilyet még én sem láttam!o_O

19. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok.
    Jutus boldog születésnapot.[​IMG]

Kicsit hosszú de sikeres event a mostani. Amit szerettem volna kiváltottam. még egy kicsit termelek, és szeretnék egy kitehetőt is megvenni. Sajnos elszippantott a vv.
    Gratulálok mindenkinek akinek sikerült kiváltania amit tervezet.
    Lujza drukkolok manó kutyának. Bár ha a te kezedben van akkor minden rendben.
    Ma vendégeim jönnek, holnap ha lesz időm jelentkezem. Mindenkinek sikeres event zárást.

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,
    Jutus, sok szeretettel köszöntelek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.