Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szlyák

szlyák Törekvő

==============

Kedves kpe59!
    visszakerestem a 966. oldalon van a válasz.

tehát:
    Mi az, ami NEM számít pushingnak Farmeramában:
    • Több mint egy felhasználói fiók ugyanazon háztartáson belül;
    • Manuálisan küldött ajándékok/tárgyak a család egyik tagjának, vagy bármely másik fióknak ugyanazon IP címen vagy email címen.
    • Ugyanazon felhasználó különböző fiókjainak kölcsönhatása, amennyiben nem kerülnek használatra jogosulatlan módszerek/szkriptek/programok, mely elősegíti a játékon belüli fejlődését.
    Nagyon fontos számunkra, hogy megértsétek, miszerint ezek a helyzetek megengedettek és semmilyen körülmények között nem kerülnek megfigyelésre és/vagy büntetésre.
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    én úgy értelmezem: nem Pushing az alábbi:

1. ezek szerint lehet 3 farm egy e.mail címen, a családból 3-an játszunk 1 számitógépen, egy IP címen.
    az IP cím a számitógép címe ahol vagyok,lakok, megnéztem a google keresőben.

2. napi 1 ajándékot küldhetek a családban itt játszó fiamnak is.
    3. semmilyen jogosulatlan programot nem használok. szkriptet.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Megnéztem: mi a Pushing:
    ==================
    valaki erőszakoskodik valakivel itt a játékban, kényszerít valamire, befurakszik, átver valakit valaki, becsap, reklámokat terjeszt.
    =================================================================================
    =================================================================================
    továbbá mi nem használunk: jogosulatlant : szkriptek/programok, mely elősegíti a játékon belüli fejlődését.

köszönettel szlyák, Marika mama, most már így okosabb lettem.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok, jó játékot kivánok!

4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó éjszakát!

mimi, -Joe8- és sutimami57 kedveli ezt.
  5. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Na végre ideértem a gép elé... Süti!!! Pihenés????????????????????

Talán holnap az lesz...mert olyan programom van ami végre lazítós.....és örömteli...

Mari mama! Csodálatos ahogy lelkesen írsz a kis családodról.... olyan jó ilyeneket olvasni...

Ahogy Erzsike írta már... az a baj, hogy a "vasárnapi" vezetők rutintalanok..... és az okozza a bajt....

A róka koma, meg rosszkor volt, rossz helyen...igaz, csak Szarvas van a táblán jelezve....de a róka is vad!

Én sajnos "csak" egy őzzel ütköztem, mert felugrott az árokból.... de nem lehet kivédeni...

Na megyek aratni és aludni...hosszú volt a nap....

Jutus

6. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Az eventet elkezdtem , lesz ami lesz !! Igaz most nem kell olyan sok felröpi , de nagyon vacakul is jönnek !! A múlthetünk a temetőjárással telt el !! Ezek a napok nagyon kikészítenek , pedig a Mi korunkban már sajnos egyre többen távoznak el közülünk !! Az este ismét megérkezett az eső , ez van ezt kell szeretni !! Hoztam a reggeli kávét , egészségetekre !! Pjotr !! Nagy nagy gratuláció a szintlépésedhez !! Remélem karácson Én is 100-as leszek !!

Fatther, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bíborka, sajnos, nagyon gyéren jönnek a sípok, egy területen 2-4 darabot adott. Igaz, hogy nem kell olyan sok, de ez akkor is katasztrófa. Amúgy tetszik az event, de mindig van valami, ami el veszi a kedvünket.
    Valóban, ezek a napok kissé el szomorítanak, de az emlékezés mégis fontos, mert a szívünkben örökre meg maradnak szeretteink.

Kellemes, szép napot, jó játékot!

Fatther és mimi kedveli ezt.
  8. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép jó reggelt mindenkinek! Hoztam egy jó adag kávét egy kis sütivel, és egy korty narancs pálinkát.... csak úgy "melegítőnek". (nagyon jól sikerült, tegnap megkóstoltuk a szomszéd asszonyommal)

Biborka! Nagyon igaz...egyre többen mennek el a környezetünkből....és ez nagyon szomorú....

Örülnék, ha végre megint lenne egy 100 a csapatba! Hajtsd ki a sok pontot, hogy Rozika hozza neked is a Tüzijátékot!

Nehéz feldolgozni, főleg ha fiatal is az illető.......

Volt részem ilyenben ebben az évben...

Marcsi! Hogy van a lábad? Javulgat?

Lujziék még élvezik a sós levegőt, masszást, kényeztetést!

Hugi! Túl vagy a temető járatokon?

Rozika! Mára mit terveztél a Papának?;)

Én is szívesen adnék valamit Andrásnak, de Ő még mindig a Robotolók igáját húzza..

Pjotr! GRATULÁLOK!

Hallod ezt a loholást??? Az én vagyok!:D:cry:

Hagylak benneteket is szóhoz jutni....megyek készülődni.....

Majd este érkezem....... Jutus:):):):)

sutimami57, Fatther és mimi kedveli ezt.
  9. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma van a magyar tudomány ünnepe annak emlékére, hogy 1825-ben ezen a napon Széchenyi István felajánlotta birtokainak egyéves jövedelmét a Magyar Tudós Társaság megalapítására.

509 éve, 1507-ben Leonardo da Vincit egy gazdag firenzei polgár, Francesco del Giocondo megbízza felesége, Lisa Gerardini lefestésével. A képet ma Mona Lisaként ismerjük.
    A Mona Lisa (más néven La Gioconda) Leonardo da Vinci 1503-1519 között készült leghíresebb festménye, remekműve, ami jelenleg a párizsi Louvre-ban van kiállítva.
    A kép 77 x 53 cm nagyságú, nyárfa táblára olajjal festett portré. Egy rejtélyes, megfontolt választékossággal teli, bölcsességet sugárzó női mosoly egy érdekes tájban. Sokak szerint talán az egész festészet történetének legismertebb alkotása. Ez köszönhető annak, hogy a kép „női” arca gyakorlatilag már a közösségi emlékezet részének tekinthető, ismert az egész világon, másolják, fényképezik, karikatúrákat készítenek róla és ezerszámra sokszorosították. A képet 1911-ben ellopták, de 1913-ban előkerült.
    Leonardo soha nem nevezte el a képet (a reneszánsz idejében még nem volt szokás a képeknek címet adni). A Mona Lisa címet Giorgio Vasari, az életrajzírója adta 31 évvel a művész halála után.
    Lisa Gherardini egy köztiszteletnek örvendő firenzei kereskedő, Francesco del Giocondo ötgyermekes, erényes felesége volt. A „Mona” egy elterjedt rövidítése az olasz madonna (asszony, asszonyom) szónak.
    A Gioconda a gondtalant jelentő Giocondo név nőnemű alakja. A kép rejtélyes mosolya miatt a cím (a. m. gondtalan nő) e kettős jelentéssel játszik.
    A "Ki van a képen?" rejtély 2008 januárjában oldódott meg. A képen Lisa Gherardini, Francesco del Giocondo firenzei selyemkereskedő felesége látható. A kutatók a Heidelbergi Egyetem gyűjteményében találtak rá a bizonyítékra. A feljegyzést 1503 októberében a művész egyik ismerőse, Agostino Vespucci készítette egy a Cicero leveleit tartalmazó kötet margójára. A feljegyzés arról tanúskodik, hogy a művész egyszerre három képén dolgozott, közülük egyik Lisa del Giocondo portréja.
    Silvano Vietri régész és munkatársai három, nagyjából egykorú nő földi maradványaira bukkantak abban a kolostorban, ahová Lisa a férje halála után beköltözött. 2013-ban DNS-mintát vettek Lisa fiától. Ha a minta a három nő közül valamelyik rokona a fiúnak, tudni fogjuk, hogy ki volt az igazi Mona Lisa.

A felreppenők 40-a már meg van és még nem megy egy napja az event. Szerintem nem lesz itt gond.
    A gazak is szaporodnak három területen, kettőt meghagytam a felreppenőknek.
    A jó hosszú érés alatt sok-sok hasznos dolgot meg lehet csinálni.

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot nektek! Én még egy ideig elvonulós leszek, de majd túlesek rajta.
    Az eventet csinálom, nem is bánom, hogy ritkán kell bejönni, van mit csináljak.

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  11. stadler42

Szép napot nektek !

Biborka köszi a kávét, és a reggelit igaz túl vagyok már rajta. De későbbre el teszem, ebéd után a kávé biztos jól fog esni. Marika nagyon szűk szavú vagy, letelik e már a kezelésed? Az eventel szépen haladok, a felreppenök fele már a polcon sorakozik. Megy ez csak csinálni kell, most megyek és be segítek a konyhában.

12. kpe59

Utoljára szerkesztett: 3.11.16
  13. hopi57

hopi57 Junior szaki

szevasztok!
    jó nehéz a kutyus event, igen sok mindent kell termelni,
    a 9-es mező van készen csak,
    tudja e valaki, hogy merre felé haladjunk, nincs meg a menetrend számotok?
    9 után melyiket válasszam? üdv.

14. kpe59

Ahhoz, hogy a felhősorod a kütyükkel meg legyen a 21-ből csak öt ablakot nem kell megcsinálni. Ezek: 4; 12; 16, 18 és a 21.
    Nem számoltam ki, hogy ehhez miből mennyi kell, mert végig akarom csinálni az egészet.

mimi, sutimami57 és hopi57 kedveli ezt.
  15. stadler42

Hahó!
    Hogy megcsináljuk az eventet, nem kell sok mindent termelni. Csak az event növényt, s várni a felreppiket. A farmomon a Manufaktúra és a Vadaskertre is össze gyűlt a fúró, és a 1-szintet meg csináltam. Örülök neki majd egyszer, ha tovább tudom fejleszteni tovább fejlesztem. De egyenlőre nagyon jó ez így is. Olyan jó idő volna nálunk, Rézi ragyogóan süt, csak szélúrfi tombol nagyon. Nemsoká be érik a termés megyek aratni.

sutimami57 és Margó1952 kedveli ezt.
  16. hopi57

hopi57 Junior szaki

===============

és sorban hogyan haladjak, mert a kirakókat is meg kell szereznem.
    9-es meg van,.................4-eshez menjek lefelé? de minden kockát ki kell raknom, ahhoz.

17. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt is bolondos szél fúj,igen hidegnek érezni a levegőt.
    Az event menni fog gyorsan,a felröpiből már megvan 228,a gaz pedig szép lassan szaporodik....
    Köszönöm a gratulációkat,az az igazság,itt már gyorsan megy a szintlépés.
    Kpe,köszi a híreket!Ez a fás válogatás nagyon tetszik!!!!!

18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok.
    Mindent elrendeztem amit kellet. Jelenleg az egyik unokám van nálam. Holnap jönnek a többiek. Szombaton lesz teljes a csapat.
    Tetszik ez az even. Nekem jól adja a felröpiket. jelenleg 308db van és 10000 feletti növényem. Én úgy gondoltam letermelem a növényeket, és azután adom be a feladatba.
    Nálunk kicsit hűvös az idő, de még mindig elviselhető.
    Most megyek sütni, mert szombaton szülinapot ünneplünk.

Mindenkinek sikeres játékot.

mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  19. bokszibáti

bokszibáti Utánpótlás-írogató

felhő: 9-10-11-15-14-17-20-19
    kitehető: 9-10-13
    kitehető: 9-10-6-3-7-8
    kitehető: 9-10-6-3-2-5-1
    A felhősorhoz:12700 eventgaz,felröpi:325 db kell.
    Remélem így érthető számodra!

hopi57, sutimami57 és pjotrovov kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Le vagyok maradva mint a borravalóóó.Hiába egy fenékkel két lovat nem lehet megülni.Orvoshoz járni, kezelésre menni, meg még játszani is, ne ez aztán nem igazán megy.
    Köszönöm az érdeklődéseteket, javulgatok, mint a púpos gyerek a prés alatt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.