Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Mélységesen meg vagyok döbbenve. Nem tudok mit mondani, csak a könnyeimet nyelem. Ha valaki megérdemelte volna, hogy győzzön, az ő volt. Nyugodjék békében.

mimi, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Nehéz a búcsú, ha tudjuk, hogy végleges.

Charles Martin

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Rackó napi ajándékai közt a
    Decemberben szerezhető dekor elem :
    Hajmeresztő madárijesztő

Tulajdonságok:
    • Érési idő: 22:00 óra
    • Amit ad: 2.000 TP vagy BahaTP
    • Szükséges szint: 2. szint
    • Területigény: 1x1
    • Kihelyezhető: bárhol

4. -elzemari-

Nekem , mióta nem a helyén van, illetve az új helyén, van hogy sajnos kimaradnak napok.Igy aztán nem is tudom, hogy az ilyeneket mikor lehet megszerezni, csak akkor, ha minden nap találkozom Rackóval?.Igy akkor sajnos nekem bajos lesz !!

5. kpe59

Ezek a kitehetők a lakatos ládában vannak és amikor odaérsz, mindegy hogy az mikor van, akkor automatikusan megkapod. Már nem is kell rákattintani, mint a legelsőre kellett. Nem tudom te most hol tartasz, a sorozat a 61. napnál jár.
    Attól, hogy nem kéred el minden nap az ajándékodat nem veszik el, csak késve veszed át.

Téli téma a farmon:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/téli-téma-a-farmon.14557/

6. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kissé sűrűsödtek a napok nálam,nem sok időm volt.Olvastam a szomorú hírt,nagyon sajnálom.Nyugodjon békében Szamóca!
    ,,És nem vesz rajtuk erőt a halál.
    Nem hallják immár a sirály jaját
    S a parton megtörő hullám zaját;
    Hol virág lélegzett, fejét virág
    Nem emeli az esős szélbe már;
    Bár nincs eszük, s feküsznek mereven,
    Lényegük általüt a százszorszépeken,
    S nap felé tör, amíg csak a nap áll,
    És nem vesz rajtuk erőt a halál.
    (Dylan Thomas)"

Az eventet gyűröm.Elég jól jönnek a felröpik.A Malala-eventet holnap befejezem-tetszett!!!!!
    Kellemes estét mindenkinek!!!!

7. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét!

Nagyon sajnálom Szamit én is! Csak kétszer találkoztunk, de nagyon szimpatikus volt! Nyugodjon békében!

8. kpe59

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is be fejezem még ma este a kis evetet, nekem is tetszik. Nagyon aranyos a kis terület, remélem, máskor is meg kaphatjuk. Kedves, aranyos kis event. A tanító néni is annyira édes...:)

A napom az olyan......:( néha a rossz hírek kellenek ahhoz, hogy át értékeljük az életünket, megbékéljünk dolgokkal, és tovább tudjunk haladni. Nézegettem a képeket, melyek a farmos talikon készültek. :(

mimi és Fatther kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Igen, én is elővettem a képeket és mindig mosolygott.
    Nem tudom, hogy honnét tudod a 61-ik napot és igy aztán nem is tudom, hogy hol is járok.

11. kpe59

Ha odasétálsz Rackóhoz, akkor a bal alsó sarokban ki van írva a belépési sorozatod. Mindennap beléptem, így nekem a 61. napom van most.
    Azt nem tudom, hogy aki kihagyott napokat, annak mi van kiírva.

12. -elzemari-

Nekem hetes sorozatom van.Akkor 49 napom van.Na azért ennyit nem hiányoztam.

13. kpe59

Akkor hét napja minden nap beléptél, előtte hagytál ki egy napot és megszakadt a sorozat.
    Tulajdonképpen szerintem ennek semmi értelme sincs. Akkor lenne, ha azt írná ki, hogy hány nappal vagy lemaradva. Igaz akkor sem tudsz mit tenni...
    Nekem minden reggel az első utam Rackóhoz vezet, régen is így volt.

14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

:oops::oops::oops::oops::oops:

Szíved pihen, a mienk vérzik,
    a fájdalmat csak az élők érzik.
    Számunkra Te sosem leszel halott,
    Örökké élni fogsz, mint a csillagok.

brozsa, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Igen akkor én is úgy voltam vele, hogy mindjárt elsőre mentem.Most valahogy nem esik útba.Megpróbálom megjegyezni, hogy elsőre oda térjek be.

16. kpe59

Ahogy belépsz a farmra rögtön a Hírek tábla ugrik elém, nem zárom be, hanem Rackóra kattintok, csak azután megyek tovább a kapát keresni.

17. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Már megint igazad van, csak tudod, van aki észre veszi a táblát és van aki nem.Na én az utóbbiak közé tartozom, mert amikor nem figyelek oda, hogy nekem miért is kellene a táblát figyelni , akkor van az, hogy bizony még a jó öreg Rackót is elfeledem, hogy vele mindennapos elfoglaltságaim lennének.De most hogy felhivtad a figyelmemet rá, most már tudatosabban nézem majd a táblát és reszkessen az a Rackó, mert jövök!

Hogy álltok az ünnepi készülődésekkel?Meg van már a forgatókönyv?
    Juj, felénk nagyon barátságtalan, morcos Szép úrfi volt jelen egész éjszaka.Onnét tudom, hogy szegény Papát nagyon igénybe vette, sokat fenn volt.Döngette is az ablakot rendesen, szerencsére ellenállt neki.Ilyenkor kinn lenni brrrr nem lehet valami jó, pedig nekem is majd útra kell kelnem.

Karácsonyi ajándékot kibontottam, mert emlékeztem Erzsike jelzésére, sőőőt Rackónál is eljártam.Az Izzó bogyók szépen érnek a hátizsákból már csak két darab hiányzik és még az a 640+23 darab felröppenő, még hozzá.Mi az egy érző gazdának.

Esemény is történt a mi birtokunk táján, a Mentorságban elértem, nem is hiszem el, a negyedik szintet.Szerintem olyan nyögve nyelősen, megy ez az egész, mert aki új játékosként jelentkezik, és netalán az első farmja, na nem sokáig játszik már vele.Ha nagyon őszinte akarok lenni nem is csodálom, mert nem egy egyszerű már újra kezdeni.Jó jó, mondanátok, mennyi újdonság van már most a játékban, de amikor látni a lehetőségeket akkor bizony sok sok kitartó munka kell hozzá, és játékszeretet, hogy folytatni tudják.Ám az is lehet, hogy nem jól látom, csak magamról beszélek, hogy nem kezdeném már újra.

Most megyek Malalához, hogy a beérett sütnivaló tököket elvigyem és beszolgáltassam őket.Azt olvasom, hogy a tök virágját kirántva is tálalják.Igen én is láttam már konyhai műsorokban, hogy mindenféle virágokat felhasználnak étkezési célra.Hogy én milyen földhözragadt vagyok, mert egy finom rántott csirke combot nem cserélnék el vele, de igaz az is, hogy izlés dolga minden.

Na mára most elég voltam, kivánok szép napot és jó játékot.

8:52
    Látom nincs kedvetek a hideg nyugiházba bejönni, .Jól van, becipelem a fákat a kandallóba, mert sajnos elaludt a tűz is.Most begyújtok, hogy mire benéztek legyen meleg is.A kávét már nem főzöm meg, mert már úgy is túl vagytok rajta.

Ja,hogy az Izzó bogyó még nem érett be, értem, na jó, majd utána jöttök.

Utoljára szerkesztett: 1.12.16
  18. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma van az AIDS elleni világnap és a magyar rádiózás napja (az 1925-ben indult folyamatos magyarországi rádiósugárzás évfordulóján).

December első napja a meteorológiai tél kezdetének napja.
    Az év végi ünnepek ugyan fénybe borítják, de ez hazánkban a legsötétebb hónap, ugyanis decemberben vannak az év legrövidebb nappalai vagy másképp fogalmazva a leghosszabb éjjelei. Azaz a legrövidebb ideig ebben a hónapban van a Nap a horizont felett. Ráadásul a Nap égi útja annyira megváltozott, annyival alacsonyabban jár, hogy dec. 21-én egy fénysugár nyaláb kb. 3-szoros területen oszlik el, mint a nyári napfordulónál. Tehát 3-szor akkora területre jut ugyanannyi fény, illetve hőenergia.
    Gyakoriak a tartósan szürke, ködfelhős, komor napok, melyek sokakra álmosító, lehangoló hatással vannak. A nagy “sötétség” miatt érdemes gondolni a D-vitamin pótlásra, melynek előállításához a szervezetnek napfényre van szüksége.

17 éve, 1999-ben megnyílt a dubaji Burdzs al-Arab luxusszálloda.
    Az Burdzs al-Arab (magyarul: Arabok tornya) egy hétcsillagos szálloda Dubajban, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában.
    A torony a Jumeriah nevű nemzetközi szállodalánc tulajdonában van, az utóbbi évek során a közel-keleti város szimbólumává vált.
    321 méteres magasságával a legmagasabb szálloda a világon.
    Egy mesterséges szigeten található, 280 méterre a parttól, amellyel saját híd köti össze. A legfelső emelet magasságában elhelyezett leszállópálya lehetővé teszi a helikopterrel való megközelítést.
    „A világ első hétcsillagos szállodája” szlogennel reklámozza magát; a legolcsóbb szobát is 1000 dollár fölött adják ki egy éjszakára.
    Az arab vitorlás hajót formázó épület tervezésénél egy olyan építészeti alkotást próbáltak létrehozni, amely Dubaj szimbólumává válhat. Ezt a célját elérte, hiszen ma már világszerte ismert.
    Az építkezés 1994-ben kezdődött el, és kapuit 1999. december 1-jén nyitotta meg első vendégei előtt.
    Az épület alapvetően szállodaként működik, de gyakran konferencia központként is szolgál.
    Az épület egyik kinyúló részében a híres Muntaha étterem működik, mely azzal kápráztatja el látogatóit, hogy 200 méterrel lebeg a tenger felett. Ide a világ leggyorsabb liftje repíti a vendégeket.
    A 27-ik emeletből ”kilógó” Muntaha étterem 200 méterrel a tenger felett lebeg. Az átellenes oldalon levő helikopter-téren felállított teniszpályán teniszezett a reklám kedvéért Federer és Agassi.

Épp tegnap tettem fel a mikulás díszítést és az ajtódíszt, a többi karácsonyi díszítés majd talán a jövő héten.
    A karácsony sincs még egészen kitalálva, sem a menü, sem a sütemény...
    Nem ettem még én sem virágokat rántva, de biztos finom lehet. Azért a biztonság kedvéért jó sok csirkecombot rántanék én is mellé...

Az event gazból az utolsó darabok vannak a földben, a [​IMG]-okat már le is adtam mindet, [​IMG]-ból még több, mint négyszázat kell levadásznom.
    A gyakorlókertben is majdnem az utolsó kör padlizsán van a földben, kell még pár magot visszaszórni, mert nem lesz elég. Tíz fog hiányozni az utolsó ablakból.

19. -elzemari-

Tulajdonképpen azon gondolkodtam, hogy az ünnepi vacsorát ott kellene a kiugró étteremben tartani, de sajnos már nem volt hely.Majd jövőre korábban foglalok helyet.Igy jár aki utolsó pillanatokra hagyja a helyfogalást!![​IMG]

20. kpe59

Elképzelhetőnek tartom, hogy jövő karácsonyra is már csak valamelyik eldugott sarokban kapnál helyet...
    Ezért a kínálatért bevállalnám azt az eldugott sarkot is.
    A szobák bejárata sem mindennapi...

Na, jól van, leszállok a földre és hasznossá teszem magam...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.