Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

29571441_213138446111704_2319237601495112828_n (1).jpg animaatjes-margaret-38869.gif 29571441_213138446111704_2319237601495112828_n (1).jpg animaatjes-margaret-38869.gif 29571441_213138446111704_2319237601495112828_n (1).jpg animaatjes-margaret-38869.gif Sziasztok!Remélem mindenki jól van?,szót fogadtok,és nem mentek fiúk, locsolkodni?Nekem olyan furcsa ez a nap,hiányoznak az unokáim,a férjem azért meglocsolt.Ki kell bírni,mert ilyen még nem volt,és remélem nem is lesz!!!!!!!További szép napot kívánok mindenkinek!

Kuzdern, lukimi és csillag kedveli ezt.
  2. csillag

csillag Fórum mestere

Igen, ez az ünnep most más, mint korábban. Nekünk is nagyon hiányoznak a gyerekek és az unokák. Ebben az időszakban itthon szoktak lenni kb. 10 napig. Most nagyon csendes a ház. A lényeg, hogy Ők is jól vannak, reméljük így is marad.

Vigyázzon magára mindenki.

szöszi50, Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok drukkolok, hogy megússzuk fagy nélkül a kövi 1-2 hajnalt mert mindenem átlagon felüli módon kirügyezett, sőt levélbe szökkent. A szőlő lugas karjait és a kivit már semmiképpen nem lehet takargatni....:oops:

csillag és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A kivin mit értesz "kivi fa":music:

csillag kedveli ezt.
  5. lukimi

Igen
    Igen, kivi fa lesz belőle de még májusban lesz 1 éves nem túl nagyok.

6. csillag

csillag Fórum mestere

Holnaptól lehűlés és eső várható,de reméljük, hogy fagy már nem lesz, mert ha igen nagy károkat fog okozni a mezőgazdaságban. Szurkolok Neked is, hogy ne legyen fagy. Az eső az jó lenne, nagyon száraz a fű is,virágok és a bokrok is nem győzünk mi is locsolni.

Vigyázzatok magatokra.

Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  7. lukimi

Jó reggelt.

Látom, jó eső volt kellett is. Szél is van de nem veszélyes. Igaz előtte való napokban locsoltam de az esővíz mindíg a nevelő ilyenkor (is).:)
    Várjuk a jó folytatást, mától holnaptól jöhet megint a napsütés. (kívánság műsor)xD

Kuzdern és csillag kedveli ezt.
  8. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok. Jó reggelt.

Imi nálunk is esett az eső hajnalban néhány órát, de hideg és szél az nincs. Erre az esőre igen nagy szükség volt.
    Csatlakozom a kívánság műsorodhoz, jöhet ismét a jó idő.

Ma jön a telihold fejlesztés és a teliholdas event, kíváncsian várom a kiírást. Valószínű késve tudom csak megnézni, mert ma délelőtt vásárolni kell mennem.

Legyen szép napja mindenkinek.

9. lukimi

Szia.

Ment egy bagoly remélem ez a farm neved is, mindenesetre a levél nem dobódott vissza tehát gondolom meg kaptad. Ott a főoldalon láthatod a kivi-kezdeményt.:)

Kuzdern és csillag kedveli ezt.
  10. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

A teliholdason induló eventet elkezdtem, nem sok minden kell hozzá, remélem be is tudom fejezni. Ti hozzáfogtatok ehhez az eventhez?

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! én csinálom, már nekem mindegy hány területen aratok-vetek...;)

csillag kedveli ezt.
  12. lukimi

Sziasztok, ezt én is elkezdtem. Úgy néz ki pár kitehetőt le tudok cserélni a kúriámon.:)

Ezen kívül nem zavar be a farmos területekre így szívesen fogtam neki.:)

13. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot!:)

05-kor voltam kint ellenőrzésen, +3 fok volt megnyugodva vissza feküdtem. 07:15-kor megnéztem egy 20 literes vedret mivel nagyon éles, hideg időt éreztem - pillézés úszkált a tetején!!!, tehát volt némi fagy de nem akkora, hogy a pillézés beállt volna teljesen a víz tetején. (sajnos több helyen láttam az időképen, hogy sokkal nagyobb akár -4 is volt :sleepy:)

Hogy károsodott-e valami 2-4 napon belül kiadja magát.:oops::wuerg:
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Egy olyan event jön holnaptól ami végre nekem is tetszik még akkor is, ha a fő és szédült területeken kell ténykedni. Viszont van értelme és nálam ez a fontos!!:);)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/trimsnroses-24-órás-gazdakörös-event.19387/

Tartozik hozzá egyéb érdekesség is:

https://board-hu.farmerama.com/threads/világítótorony-csomag-1.19385/#post-1090128

lukimi

csillag és -elzemari- kedveli ezt.
  14. lukimi

Helló, hajszálon függött a jól kirügyezett szőlőm, kivim sorsa:

Közel -9 fokig csökkent a hőmérséklet a nógrádi településen, egy 2001-es rekord lehet a múlté.
    A hidegfront mögött éjjel mindenhol kiderült az ég és lecsendesedett a szél, ennek köszönhetően sokfelé fagyott. A legtöbb helyen inkább csak gyengén, a fagyzugos helyeken azonban -5 fok alá csökkent a hőmérséklet.
    Az Országos Meteorológiai Szolgálat előzetes információi alapján Zabaron
    -8,9 fokig hűlt a levegő hajnalra,​
    ami pontosan 1 fokkal alacsonyabb mint a korábbi rekord. Ezt 2001-ben szintén itt mérte az OMSZ, akkor -7,9 fok volt.

Kuzdern, csillag és -elzemari- kedveli ezt.
  15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.[​IMG]

Én is éreztem reggel a hűvös időt.Most bezzeg már nagyon jó idő van.
    Imi,
    ez a világitótorony nagyon jól néz ki.Nekilátunk aztán meglátjuk mi lesz belőle.

csillag és lukimi kedveli ezt.
  16. lukimi

Itt is jó idő lett úgyhogy fűnyírbáltam délután. xD

A palántjaimat meg kipakoltam mint a hideghullám előtt hadd napozzanak.:);)

Kuzdern, -elzemari- és csillag kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Imi,
    akkor finom fű illat van nálad.Én annyira szerettem a friss nyirás után azt a jó fű illatot.A palánták biztosan örültek a napocskának és majd meghálálják neked, szépen fognak nőni.Én is úgy örülök, mert végre nyilik az egyik fokföldi ibolyám.Nagyon ritkán nyilik, nem tudom miért, a korábbiak, alig elnyiltak, már jött a következő virágzás, Na ezek nem.
    Most viszont mind a kettő szépen virgzik.Apró öröm, de öröm ez is.

Nem tudom, hogy a kénbabbal, meddig jutok, valószinűleg teljesen nem végzem velük, de sebaj.Koncentrálok a holnapira.Igaz jól lefogyott megint a szupertrágyám, de majd beosztom.

Szép estét kivánok!

Kuzdern, csillag és lukimi kedveli ezt.
  18. lukimi

Miért nem lesz meg a kénbab?! Nem kell lefeküdni!xD

Mindegy, odaküldök egy emberem és majd lekaszálja az utolját.xD

Kuzdern, csillag és -elzemari- kedveli ezt.
  19. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

Majd csak be tudok jutni a farmra és a fórumra is. Nagyon rosszul működik nálunk már második napja a net Nehezen, vagy egyáltalán nem tölt be a játék, ha szerencsém van betölt, de szinte lehetetlen egyik területről a másikra lépni.
    Az idő itt is hasonló, mint felétek. A nap süt, ereje nincs és hűvös, hideg szél fúj. Mára mi is udvari munkát terveztünk. A gyönyörű német juhászkutyánk itt-ott kiszaladgálta a füvet, és ezt szerettük volna pótolni. Hideg is van, és a magokat a szél is elfújta volna, így ez elmaradt.

A 24 órás gazdaköriket én is csinálni fogom, az eventből nyert fejlesztésekkel a világító torony egész jó tp. növelő. Nem tervezem, hogy a fejlesztési csomagot megvásárolom. A torony nem csak hasznos, hanem szép is. A gazdakörikben lévő szezon pontok is jól jönnek.

Erzsike

Elkészítettem a recepted alapján a savanyú káposztás csirkét, nagyon finom lett, mindkettőnknek nagyon ízlett. Valamikor jöhet az ismétlés.

20. -elzemari-

Imi,
    jól van, most megszámoltam, és ha a gombszem is meglesz, akkor a kénbab is.Végül is van még 51 óra.

Kuzdern, csillag és lukimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.