Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

A teliholdas megszerzett 3 dekor már dolgozik a kúrián, egyelőre a megmaradó e.növényt szaporítom, nem hinném, hogy Jack-től kiváltanám a 4. kitehetőt mert akkor szerintem zárásra alig maradna a pókpáfrányból. Az a dekor nem egy nagy durranás de folyamatosan ültetem a növényt ha sok lesz talán kiváltom. Még mindíg sokkal jobb lenne mint ami nekem még van egy pár a kúrián 1x1-esben a kábító illat mely 750 tépét ad.....xD

A paradicsom miniatűr palántjaimból jó párat széjjel pikíroztam hadd nőljenek nagyra, erősre májusra!:p:inlove::music:

A "mindíg" szócskát nekem állandóan aláhúzza pirossal a szerver mert nem vagyok hajlandó pestiesen írni, hogy : mindig. Soha senki nem így ejti.:sleepy::oops::p:p:p

Kuzdern és csillag kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.[​IMG]

Végre én is pontot tettem az event végére.Most a pókfészekre hajtok, hátha sikerül.

Kuzdern, csillag és lukimi kedveli ezt.
  3. lukimi

Biztos, hogy sikerül. Elvégre karantén van vagy mi?!xD

4. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

Én is befejeztem a teliholdas eventet, mivel nincs ebben a körben gazdakörim ültetgetek abból, amiből kevesebb növényem van.
    A 24 órás gazdakörit elkezdtem, elültettem a kapott magokat.

Nem tudjátok Erzsikével mi van, régen járt erre. Remélem minden rendben van vele.

Kuzdern, -elzemari- és lukimi kedveli ezt.
  5. lukimi

Én is kérdezni akartam de azt szokta mondani, hogy nincs mit írnia vagy hozzászólni.

Én is elültettem az újat a világító torony meg árasztja a fényt a futtatóban.xD

Kuzdern és csillag kedveli ezt.
  6. csillag

csillag Fórum mestere

Ez igen, Te nagyon gyors voltál, én nem fejlesztettem még a világító tornyot, van ugyan egy kis Fa-am, de még gondolkozom rajta.

Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  7. lukimi

Előre elhatároztam, hogy ezt nem hagyom ki. Két régebbi ehhez hasonló félbe lett hagyva a távollétem miatt.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Imi,
    ez igaz, de elég sok termés kell hozzá, na majd meglátjuk.

Zsóka,
    ez igen, hogy neked nincsen teliholdas gazdakörid,ehhez csak gratulálni tudok.Nekem bezzeg....sebaj, majd egyszer azt is eljátszom.

Nem tudom Erzsikével mi van, gondolom, ha lesz mondandója csak jön.

csillag kedveli ezt.
  9. csillag

csillag Fórum mestere

Tudod Marika pár hete csináltam meg ezeket a feladatokat. Imitől kaptam kedvet a gazdakörik megcsinálásra. Eddig csak gyűltek a pajtában a növények és egyéb hozzávalók, de Iminek igaza volt, a pajtában nem érnek semmit. Így történt, hogy elég sok gk-t befejeztem, de összességében- a teliholdasat leszámítva- számtalan maradt még.

Reménykedem, hogy Erzsike csak jön egyszer és velünk beszélget.

lukimi kedveli ezt.
  10. lukimi

Amikor ezt a mostani gazdakörit befejezem - nem sok van hátra - akkor ezt a mostani növény ültetőst nem azonnal folytatom egy másikkal, mert egyelőre elég volt kb 500 ezer növény, hanem azokat a köriket csinálom meg amelyekbe jórészt állatok kellenek és már nem is túl sok így teljesen rá fogok állni azaz nem foghegyelem, hogy ezt meg azt abbahagyom ismét mert kevés az állat hozzá, hanem amelyikbe bele fogok ki az ólakkal akár farmokra akár bahára (akár terményeseket is ha kell) és teljesítem majd utána csak akkor szedem le ha tartalék állataim is lesznek fajonként. Most azért tologatom ezeket magam előtt mivel 150, 200, vagy nem sokkal több állat volt és nem akartam mindet leamortizálni. Így sose haladok úgy mint ahogy szeretném és ehhez kevesek a több meglévő vadaskertek is.

A nekem tetsző eventeket közben megcsinálom de ahogy eddig is ami nem jön be nálam simán kihagyom. A nem ültetősöket mindet megcsípem mint eddig.

csillag kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Zsóka, Imi,
    én odáig jutottam, hogy egyszer összeirtam, hogy melyik és milyen gazdaköriieim vannak, és nagyjából mi kellene hozzá.Lehet választanom, vagy az eventet csinálom, vagy a gazdakörit.Miután a kiváncsiság mindig az eventek köré csábitanak, igy aztán a gazdakörik maradnak.
    Most mit csináljak....

csillag és lukimi kedveli ezt.
  12. lukimi

Marika, ezért végzek én lehetőleg hamar az eventekkel. Utána kedvemre mást csinálok.:)

El van vetve a Dobgomba 1x1-be, maradt a pajtában is belőle:480 db.
    Csokitrüffel 342 úgy, hogy az első aratásnál a szédültön nem raktam ki a pannikat így ott csak salátát kaptam.:oops: Így is elég de az agyam le van lassúlva.....sokszor.:)

-elzemari- és csillag kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek!

Örülök, hogy egy számodra újdonsággal hozzájárultam, hogy eggyel több étel van a repertoárodban...

Köszönöm az érdeklődést! Minden rendben van, persze a jelenlegi helyzethez képest...
    Itthon vagyok, nem megyek sehova, a fiam vásárol helyettem. Bár a múlt héten azt mondta, hogy a piacra nem szívesen megy, így holnap én megyek. Korán reggel intézem, akkor még nincsenek sokan. Zöldség és gyümölcs mindig kell.

Itt a házon belül nemigen történnek újdonságok, ezért nagyon nincs mit mesélnem.

A farmozás ugyanúgy megy, mint eddig. Nem hagyom ki az event-eket, mert mindig adnak valamit a tp-n kívül is. Ha csak pajtába termelek az nem ad semmi pluszt.
    A teliholdas kész van. A 24 órás is halad. Csak azok a fejlesztések lesznek meg, amik termeléssel kiválthatók, így se lesz rossz a végeredmény.

Csokitrüffel nekem a gyékényre egy az egyben jött, nem aggódom.

-elzemari- és csillag kedveli ezt.
  14. csillag

csillag Fórum mestere

Szia Erzsike.

Nagyon örülök, hogy látlak, és minden rendben van veled. Igen az otthoni kényszer tartózkodás egyikünknek sem valami nagy élmény.Én nem vagyok "menős" típus, de a tudat, hogy ha akarnák sem mehetek, kezd kisebb depressziót okozni. Amit csak lehet már mindent átpakoltam, kipakoltam, vissza raktam, hetente háromszor is nagytakarítást végzek, - kettőnkre ...- ,de minek. Hetente felváltva a férjemmel egyszer vásárolunk, listáról, hogy minél kevesebb időt kelljen az üzletben tölteni...., dolgozgatunk az udvarban.... és reménykedünk, hogy egyszer csak szerencsésen túl leszünk ezen az víruson és akkor ez az egész megérte.

Utoljára szerkesztett: 16.4.20
    vízöntő, Kuzdern és -elzemari- kedveli ezt.
  15. kpe59

Azzal nekem sincs problémám, hogy itthon kell lenni, mert egyébként is itthon vagyok. Ezelőtt, ha gondoltam egyet, mentem valahova, most nem teszem. Egyébként a napjaim ugyanúgy folynak, mint előtte.

A 24 órás gazdaköri is kész van, már csak egy vetés és kész lesz a következő adag (1300 db) dobgomba is. Utána a főfarmra is megy a gyékény, onnan megint lesz 202 felreppenőm, gondolom. Ha nem, az se nagy baj, szerintem meglesz a végéig az összes.

csillag és Kuzdern kedveli ezt.
  16. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

árnyék.jpg images (6).jpg cső.gif

brozsa, lukimi, csillag és még 1 ember kedveli ezt.
  17. csillag

csillag Fórum mestere

Utoljára szerkesztett: 17.4.20
    lukimi kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

a40e497beec98b5aabffa5e5ca5b33cf g.gif Szia! AZ első kész igen, de gondolkodom hogy csináljam e tovább!

csillag kedveli ezt.
  19. lukimi

Szép napot, Emberek!xD

Ez már döfi, ez már nyarat idéző hőmérséklet. Amikor 9-10 ó között én a 70-hez közeli és a szomszédok zöme rövidujjú akármiben pompázunk, erre mondhatjuk, hogy áprilisi nyár. :):inlove::music:

Ez kell nekünk és a hangulatunknak. A kis palántácskáim erősödnek, híznak, égre törnek. A kivi és a szőlő lugas még szebb mint pár napja írtam, eccerűen csodás. A szeder, málna, szamóca és áfonya töveim is kilevelesedtek, megérte öntözni na és egy jó kis éji-eső is besegített valamelyik nap.
    Az őszi (téli?) vörös és fog-hagymák csodásak. Mint írtam ez az első olyan termésem amit már nem a boltból vetetek ebben az évben - a zöldhagyma. Tegnap húzgáltam fel 10-et a kis hugoméknak is el voltak alélva tőle. Jelenleg ők vásárolnak nekem azt a keveset amit néha hozatok, mivel ugye én rendelem a kaját. De most is kellett soron kívül hozatnom egy zsák remek virágföldet mert elfogyott, más esetben én hoznám a kis kertitrakeszommal de most nyugi van - itthon. Mielőtt bejöttek a kocsiban felvették a maszkot, kesztyűt.

Nézem a hátsó szomszédékat akiről jóval visszább írtam néhány sort - vagy másik totyikban - és aki 76 éves, lerobbant állapotban. Nos, hozzájuk is eljöttek tegnap a 40 egynéhány éves fiuk, menyük, úgy maszk és egyéb nélkül. Hihetetlen felelőtlenség. Ha szomszédaimat lefertőzik az ilyen idióták, ezt a kis "vakközt" elönti a vírus. A szomszédasszony hozzám is átjár pl kapálni, miegymás, máshoz is mert agilis és kora ellenére és bírja a gyűrődést. De látva a hülye gyerekét már kissé megfelhőztem....
    A szomszédasszony azt mondja, a fiacskája nem érez szagokat. mondom neki, akkor kezdjetek félni.....

Hiába az őrjítően idióta, idegesítő hangzavar a rádiókba - 2 percenként mondják be, hogy maradj otthon - a hülyék úgyse tartják be aki okosabb betartja de a hülyék velük is kitolnak. Sajnos, vannak szépen.....:sleepy:

Kuzdern, -elzemari-, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  20. kpe59

Üdv mindenkinek!

Épp tegnap néztük a fiammal, hogy egy hete még csak rügyek voltak a szeder bokron, most meg leveles az egész.
    Három hét után ma korán reggel kimerészkedtem a piacra. Csak néztem csodálkozva, mintha semmi nem lenne, annyi ember van az utcán mindenfelé. Majd akkor megyek legközelebb, ha már nagyon fogytán lesz a most vásárolt zöldségem. Jó nekem itthon...

csillag kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.