Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon igaz, vannak dolgok, amiket el kell fogadni, akkor könnyebb.
    Csak hogy belekotyogjak... :D

Kuzdern, Samborg, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusz drága Mimi,
    Igaz valóban, ha elfogadja az ember könnyebb, de magamról kiindulva mire odáig ér az ember, hogy belenyugodjon , bizony el kell telni nálam egy kis időnek, mert próbálkozom a hadakozással előbb, hátha sikerül megoldani, aztán mikor már a sokadik alkalommal sem megy, igen akkor már én is belenyugszom a megváltozhatatlanba.

Sali~*.*, szöszi50, mimi és 2 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Martcsikám! Én is így csdinálom.

Sali~*.*, Kuzdern, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Egyik nap tavasz van,a másik nap meg tél!Remélem mindenki jól van?,ma én nagyon fagyos vagyok.A tenyésztőssel készen vagyok,nem kaptam semmi jót!A karakteres nem megy ,egyre rosszabb a emlékező képességem,hiába a korral jár!:cry:xD.Legyetek jók,és vigyázzatok magatokra.

Csatolt fájlok:

Sali~*.*, -elzemari-, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Senki sem jár erre felé,kedveskéim?A nyugdíjas klub zárva tart,tettem a tűzre,hogy jó meleg legyen!További szép hétvégét kívánok mindeninek!

Sali~*.*, mimi, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Tényleg nem nagy a mozgolódás itt nálatok...de te kitartó vagy, és ez jó :)
    Még tart nálam az event, talán ma már kész is lesz...további szép hétvégét neked xD

Sali~*.*, mimi és zsani_apja kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Szép napot kivánok!

Megtaláltam a kulcsot a lábtörlő alatt.Kellemes meleg fogadott, hiába jó ez a kandalló, tartja a meleget.Iszom egy jó meleg teát is, és elmélázom egy kicsit ..Régmúlt idők...Nem véletlenül mondják, hogy az idősek, mindig az emlékezéssel foglalkoznak.De igaz is, hiszen van mire vissza emlékezni.

Szöszikém,hogy már mekkorát nőtt ez a baba, hiszen most született nem régen.Igen igen, nekem nagyon gyorsan szaladnak a napok, hiszen nem igazán történik semmi.Jó lenne ha ez a zártság már oldódna, mert régen tart már.

A tenyésztőst én is hamar elvégeztem,a bolyhoz panda másodmagával hozzám került.Végül is két hétre ki is tehetném ha lenne helyem, de a többi kitehető már oly szép tp-t hoznak, hogy marad ahová került.Majd a felhőn ellesznek, a többiekkel együtt.

A mostani eventtel hogy állsz?A szerelmes malacka nyilait kiszolgálod?Megy a keresgélés?.Nekem még van kilenc keresésem, és utána már a virágfestés is a tulajdonom lesz.Oly sokat hallottam már róla, kíváncsi vagyok rá nagyon, a tarajos sülre nem különben.

További jó játékot kivánok!Teát még hagytam, ha valaki szintén megszomjazna a nagy úton!!

Sali~*.*, szöszi50 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Most még a 13. havi is tart szerintem. :D Viccet félre. Szerintem a jó idő kimozdít mindenkit egy picit. ;)

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ne is mond...nagy áruház parkolóban nincs hely...Karácsony szorozva 5-el...most költ a Magyar...:)

anya5062, zsona416, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Marika nekem is nagyon szalad az idő,most született,és már jár,képzeld el ezek a mai gyerekek mindent előbb csinálnak mint mi!Finom volt a tea,a malackással is végeztem,igaz egy kis segítséget sikerült pörgetnem hozzá!A mai napom nagyon jól sikerült a papával a jó időben, egy kis kirándulást csináltunk,ami jó esett,már jó lenne ha vége lenne ennek a nyavalyának.Tettem a tűzre egy kicsit kiszellőztettem,és főztem egy kis friss teát!Vigyázzatok magatokra,és szerencsés játékot kívánok!

11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szerbusztok nyugdíjas társaim!Látom megint nekem kell tenni a tűzre,és a tea is rossz lett!Senki sem ér rá?,remélem mindenki jól van?Megyek mert nincs beszélgető társam.Azért tettem a tűzre,és főztem egy kis hársfa teát,tettem bele finom kis mézecskét.,aki allergiás a mézre az ne igyon belőle!További szép,és szerencsés napot kívánok!

12. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok!
    Rég jártam erre igaz olvasgattam meg arattam-vetettem és kész....
    Jobban inkább a kreatívkodás van előnyben nálam lassan jön a jóidő (remélem) többet lehet a kertben lenni így az alkotás majd jobban hátrébb szorúl....Már túl vagyok egy Ásványbörzén igaz pont Valentin nap előtt nem sok sikerem volt de legalább kicsit kikapcsolódtam...
    A kezelések-gyógytorna megy elvileg nyáron megszabadítanak a fémjeimtől megint műtét már előre félek...a nyaram ugrott...
    Remélem mindenki jól van!
    Vigyázzatok magatokra!!!
    Szép estét kívánok!
    Hoztam nektek pár képet fogadjátok örömmel;)

https://kepkuldes.com/image/Jnaz9A
    https://kepkuldes.com/image/Jnd6dY
    https://kepkuldes.com/image/JndWKf

anya5062, zsona416, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Szervusztok.

Györgyi,
    nagyon szépek a munkáid, örömmel készited, meglátszik.Milyen műtéted lesz, ha szabad megkérdezni?Biztosan szükséges, mert csak akkor megyünk ....
    A farmos munkám nekem is ebből áll, hiszen ültetünk, akkor aratni kell, a kártyákat összeválogatni, a végén már a szemem is káprázott...
    Mindent kiváltottam amit lehetett, jó lesz az a gazdaságban.

Szöszikém,
    örömmel olvastam, hogy a Papával kirándultatok, ki is kell használni ezt a csoda szép időt.Ki tudja, meddig tart ez az elő Tavasz.
    Tegnap én is elmentem Vácra, egy hatalmasat sétáltam, jól el is fáradtam, azt már megmondhatom.A sok zártság után nagyon jó volt kinn a szabadban.Vácon a csodás cukrászdában megettem egy finom rákóczi túróst, hogy az milyen finom volt.Már ezért érdemes volt ezt a cukrászdát felkeresni.A többi süti is egy álom volt!!!!

Szép estét kivánok!

anya5062, Bonnbonn, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kár, hogy nem laksz közelebb Marim, mehetnénk ergyütt. :)

anya5062, szöszi50, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Szia drága Mimikém,
    Bizony de jó is lenne, báár ma már a távolság nem nagy ügy csak ez a járvány hagyna már el minket.Tudod, megigértem....

anya5062, szöszi50, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Marcsi! Persze, tudom. Addig meg kapálunk. :D

anya5062, Samborg, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Szia Mimikém, igen ám, de nem csak kapálunk, még aratunk is sőőőőt, bezsákolva megyünk a malomba is!!!!!!:music:Tillárom haj!

anya5062, Samborg, mimi és 2 más kedveli ezt.
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Mimikém,tudod mi is betartjuk a szabályokat,mert féltjük magunkat is,és a másik ember társainkat is!Három oltáson túl vagyunk,de az sem véd meg ha nagyon vigyázunk akkor sem!Jó volt egy kicsit már sétálni,mert nagyon amit a lakásban tudok,és az udvaron menni az nem sok!A gyógytorna kellene,de nem járhatnak még ki házhoz.A toli kocsit amit felírtak azt meg nem lehet megkapni,mert hiánycikk!Nem sopánkodni akartam,de nem könnyű az életem.Tudom másnak is vannak problémái,és jó lenne már túl lenni ezen a helyzeten.Addig meg játszunk,és csináljuk a minden napi dolgainkat.Vigyázzatok magatokra,további szép estét,és szerencsés játékot kívánok.:);)

anya5062, -elzemari-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Még ilyet! Hiánycikk egy segédeszköz... [​IMG]
    Remélem, azért a kosárral tudsz futkorászni. [​IMG]

anya5062, szöszi50, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Nálunk lehet ingyen kölcsönözni a mozgáskorlátozottak egyesületénél ilyen segédeszközöket. Amikor megjön a megvásárolható vissza kell adni. Nálatok nincs ilyen lehetőség?

anya5062, szöszi50, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.