Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Így a tegnap esti hosszabbítással még a felhő is meglehet.

Nekem is lenne még termelni valóm az utolsó területhez, de csak két macskatündér ólam van, azzal nem nagyon sokra haladok, így úgy döntöttem, hogy ráér az még. Legyártom a hozzávaló tápot a malomban, utána váltok még ki pár ólat Jacktől és aztán bebetonozom valamelyik területre őket és addig le se szedem még kész nincs az összes.

Ma végre nem kellett havat lapátolni, túl hideg sincs, de azért ennél melegebbet is el tudnék képzelni így március elején.
    Már csak két ajándékdobozt kell kipipálnom. Ahhoz kell még 400 körül felreppenő és 4 ezer körüli event-gaz.
    A teliholdason rosszabb a helyzet. Ott még 540 kanál és közel 3 ezer gaz hiányzik. A felhősort hagyom utoljára, ha meglesz a rávaló, akkor kiváltom, ha nem úgy is jó, de most egyelőre úgy néz ki hogy kész lesz. Változtattam itt is, csak az egyik területre vetettem az event-gazt, a másikra alkonyi virágot szórtam, hátha az több kanalat ad.

sutimami57, mimi és szöszi50 kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindnyájatoknak!Jó hír legalább reménykedem egy kis terület szabadításában mert még kell kettő!Csinálok mindenből ha csak a kitehető lesz meg a sem gond!Annyi minden kell a rendes területen is hogy az csak na!!Akkor termelésre fel!Jó játékot minden nyugdíjasnak!

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Annyi felé kellene figyelni, hogy én ilyenkor szétszórt leszek, ezért most csak a farmra koncentrálok. Közben a rémkertben mennek a tüncik meg az összes még hátralévő dologhoz a növényféleségek. 5 macsek meg majd meglesz. Még 140 hiányzik az utolsó gyémánthoz.
    Ha még belefér, akkor ültetek eventgazt, hátha valamelyik kitehetőt még elcsípem.

sutimami57 kedveli ezt.
  5. kpe59

Reggel kész lesz az utolsó ajándékdobozhoz is a felreppenő. Tehát az örvény sikeresen, felhővel zárul.
    A teliholdashoz a növényekből már csak a felhőhöz való 1400 darab hiányzik, a kanálból pedig 410 darab, ebből a felhő megszerzéséhez kell 115 darab.
    Egyelőre a gazzal leálltam, most a kanalakon van a hangsúly, holnap estig meglátom, hogy mennyi gyűlik, akkor már látom azt is, hogy érdemes-e tovább mennem, vagy ne hajtsak a felhőre.
    Most nézegettem a márciusi programot, egy napot se hagytak két event között, egyik kezdődik a másik után, van amelyik nap négy is van egyszerre, még szerencse, hogy csak kettő belőle az ültetős. Hahóóóóó BP, nem lesz ez egy kicsit sok...???!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Minden a legutolsó terv szerint halad, örvényes felhősor beindítva, maradt száz lapátom, és ehhez még gyűlni fog, mert termelek a gazdakörbe, jó lenne átadni valakinek, de sajnos ez nem lehetséges.
    A teliholdashoz gyűlik a kanál.
    Lassan megint kapok egy új növényt, vele egy új gazdaköri feladatot, pedig még a csillagfürtöst se fejeztem be, a nefelejcseshez meg hozzá se fogtam. Van ám dolog nem kevés...

Utoljára szerkesztett: 5.3.18
    sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt mindenkinek!
    Nagyon jó érzés, hogy már reggel se sötétben ébredek (6-kor), meg az este is kezd világosodni. Én szeretem a telet, de a sötétet nem.
    Még kellett egy földre e.növényt raknom, pár száz hiányzik. Közben a macskatündérek szaporodnak, most ki tudok váltani egy 6. ólat, talán azzal még meg is lesz az utolsó rész a gombaföldön. Utána még pár kör növény lesz a vacsoracsatához.
    ::::::::::::::::::::::::::::::::
    11 vászonliliom és 11 evező maradt, [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 5.3.18
    sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Nekem a liliomot most egészítette ki a rendszer 5 darabra, a lapát meg szaporodott eggyel, valakitől kaptam, mert közben nem arattam.
    A teliholdason majd három óra múlva érik be az alkonyi virágom, de akkor nem tudom leszedni, mert munka van kb négyig. Utána tudok újat vetni.
    A tündérek várnak a következő alkalomra, most nem tettem ki egyet sem a kettőből.
    A sötétet én sem szeretem, de ez eddig nem is jutott eszembe, de most, hogy így mondod már tényleg világosban ébredek.
    Na megyek nézek valami gyors kaját, mert rövid a szünet, ilyenkor nincs nagy főzőcske.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egyetlen bajom van mindig a teliholdkor, szinte itt se hagyhatom, ha haladni akarok. Persze, megfőzök közben, boltba is lemegyek, meg elvégzem a dolgaimat, de mégiscsak itt kell legyek.
    Még ma kész lesz a fele a tündéreknek, holnap talán még vagy három kör kész lesz, így a következő teliholdkor kevesebbet kell tenyészteni.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

Halad ez, csak olyan lassan, hogy nehezen lehet kivárni. Mindegy, az a kis terület nem sokat befolyásol a termelésben, de jobb lenne a szemnek, ha már kész lenne. Soká lesz, mert 25 macska van meg a 350-ből...

Már csak 175 kanál kell és meglesz mindhárom kitehető, utána még 115 darab a felhőhöz, még mindig nem tudom biztosan, hogy kell-e nekem? Egyelőre ott tartok, hogy nem...

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Talán a második kitehető enyém lesz, de a harmadik már nem biztos. Az is igaz, hogy jó későn kezdtem neki. Nem is akartam belefogni. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Ha nem akarod a kitehetőket megtartani, szerintem cserenapon jó értéke lesz. Biztos lesznek olyanok, akik kiváltották a felhőt, de nem sikerül minden kütyüt megszerezni rá.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Na, már csak 115 kanalat kell beadni a gazdakörbe, abból is megvan már 50 darab. Megálmodtam az éjjel, nem kell a felhő. A dél körüli aratás után már nem sok kanál fog hiányozni, aztán vetek tápnak valót, meg majd megnézem, hogy miből van nyugtalanítóan kevés és azt szaporítom.
    A farmot nem rendeztem vissza, mert úgyis bontani kell megint. A bahán táphoz valót, a farmon a gazdakörbe termelek.
    Ma eső esik, szerencsére nem ónos, mert +2 fok van.
    Mára valami halas kaját terveztem, a dolgozós felületre most éppen nem lehet belépni, emiatt kicsit később kezdünk, addig megnézem, milyen halat tudok kipecázni a fagyóból. Mellé valami gyors kockás leves lesz.

Utoljára szerkesztett: 6.3.18
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt, talán már a végső szürkeség van, utána remélem jön a tavasz. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Mimi már én is nagyon reménykedem benne, hogy nemsokára itt a jó idő. Mert ez a szürkeség kezd ki készíteni.

A farmon már 2-napja sikerült a felhőre mászni, de azt nem tudom a teliholdas sikerül e holnapra talán. Erzsike én se rendeztem vissza a farmot, csak töltögettem a pajtát, További jó játékot, és kellemes napot. A hallal gondolj rám is, jó kis könnyű kaja.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Mindenképpen jön a tavasz, de az kérdés, hogy mikorra ér ide...

Rendben, sütök egy darabbal többet és rád gondolva eszem meg...

Újdonságok a Bahamarama szigeten
    További új baha vadaskert, füvészkert
    Profik a magasban - 2018. március
    Karbantartás 2018.03.07.
    Aranybanán akció!

Munkások akciós áron!
    Mega TP akció!

Event ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/profik-a-magasban-2018-március.16411/

Utoljára szerkesztett: 6.3.18
    sutimami57 kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi, átolvastam, de még nem mélyedtem bele.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Ebbe nagyon nem is kell, csak termelni kell éjjel nappal, felhasználni és majd lesz valami...
    Most is az előző taktikát alkalmazom, a bahán megy az event gaz, a farmon pedig a felreppenő gyűjtés. Nagyjából arányos lett így minden, a gaz előbb lett kész egy kicsivel, még utána volt idő a hiányzó reppenőket összeszedni.
    Az aranybanánokkal nem lesz gond, van annyi ami kell a kiváltáshoz, aztán mehet a szaporítás.
    A többi akció és egyebek nem érintenek...

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam, aztán csak néztem, mint a mioziban, mennyi újdonság van itt! Köszi, Erzsike! Az eventest láttam, de a többit nem. Megint lesz annyi munka a farmon, azt se tudjuk, hova szaladjunk. Eventeket be fejeztem, a kis farmon még megy a teliholdas, de már nagyon unom. A repülőset el kezdem itt, a kicsit pihentetem, meg magamat is. A szigetes hírek tetszenek, a növények, fák, legalább nem lesz olyan unalmas a termelés. A többi dolog aztán marad, raktárak, stb. Ilyen tempóban mégse kellene rohanni, az eventek meg csak jönnek, mint a gyors vonat. Megint lehet szelektálni.

A gazdaköri nem boldogít, de ez van. Tegnap unokáztam, a hétvégén is jönnek a gyerekek,, így aztán még az is csoda, hogy a két event meg lett. Itt még töltögetném a raktári polcokat, de azt se tudom, mit rakjak, olyan kevés minden. Na, de nem baj ám. Szép délutánt kívánok!

brozsa és mimi kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Aranybanánnal én is jól állok.

brozsa és sutimami57 kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép jó reggelt, jó időt, kellemes eventvárást kívánok!

brozsa, mimi és Pepe101966 kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot!
    Úgy nézem, pár szál gaz fog hiányozni a vacsoracsatából. Direkt nem is számolom ki, ráérek bosszankodni akkor, ha nem sikerül. Csak a felhő, tehát a gyémánt hiányzik, a kitehetők már a kastély parkját díszítik.
    Repülni se biztos, hogy fogok, a VV lefoglal. :)

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.