Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Figyelem !!!!
    Veszély , óvatosság , ébrenlét és önuralom !!
    Az ajándékok listája nem teljes a vörös gyémánt eventben
    Tovább haladás előtt érdemes a hátteret végig kattogni apránként
    És csak utána tenni venni intézkedni

Itt az aktuális eventcsevegő
    A gyapotfát meg kitenni , mert az kell a következő eventbe !

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönjük ezt a fontos, és hasznos tanácsot! Sikeres játékot kívánok!

_Ilona49_, Fatther, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ha már lassan mindenki átpártol az Épekhez, akkor azt hiszem ideje, hogy előbb-utóbb én is megjelenjek ott is. Itt úgyis néha napokig csak magamban beszélek...

A tenyésztős eventet befejeztem még tegnap, rögtön azután, hogy kezdődött a Boom. Az új ólakat még nem tettem ki, elsősorban azért, mert a tápot is kell gyártani nekik, az meg ugye időbe telik. A titkosokkal meg megvárom a gyémántos event jutalmait is, de lehet, hogy még a szentélyest is, biztos lesz ott még egy-kettő.
    A zsebkések gyártása folyamatban van. Szakaszosan gyártom őket, mindig csak annyit, ami a következő beadáshoz kell. Szerintem elég jól dobálja a felreppenőket, vagy csak azért van sok, mert olasz kölessel vártam a kezdést, és hetven fölött adott területenként. A bahán a két új növény volt, azok is jól termeltek.

Mára elég hideg reggel lett, még a nap is elbújt a felhők mögé...

Amíg várakozok az event kiírásra, sütök egy adag muffint [​IMG] , hogy jobban teljen az idő, meg egyébként is szeretek sütni...

Utoljára szerkesztett: 15.3.18
    _Ilona49_, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  4. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szép jó reggelt Mindenkinek,aki idetéved!
    Én jövök olvasgatni,de nagyon hamar a végére érek,nem sürün látogatják a nyugis klubot.Felnéztem a ládára is ,de a hidegen kivülsenkit nem találtam ott.Elfogyott a kedv vagy a mondanivaló?Remélem nem vagytok betegek!
    Az event lassan halad ,atenyésztős készen van.
    A magas cukrom miatt nekem a sütögetés elmarad,azt is meg kell jól gondolnom mit is főzzek.

_Ilona49_ és sutimami57 kedveli ezt.
  5. kpe59

Lehet, hogy látogatják ugyan a topic-ot, csak ha nem ír senki, akkor viszont nem sok olvasnivaló keletkezik...
    Vannak diabetikus sütik is, bár nem tudom, hogy azok milyenek, még nem kellett olyat sütnöm. A laktózmentessel nincs gondom, (van érzékeny a rokonságban) az ugyanolyan, mint akármelyik másik süti, csak arra kell figyelni, hogy milyen tejterméket teszek bele.
    Mióta dolgozom, azóta fele annyi időt sem töltök a fórumon lógva, mint előtte. A napok nagy részében munkaidőben vagyok, igaz itt a gépnél, de közben nincs idő másfelé bóklászni, mert akkor nem haladok a munkával, azt meg ugye látják a vezetők, így a történések sem valami izgalmasak...

Muffinok a sütőben, 25 darab lesz, mint mindig.
    Az eső gyapotos fámat már kitettem, három óra múlva meglesz a következő is.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Új küldetés - Kiéhezett szobrok

Event ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-küldetés-kiéhezett-szobrok.16462/

Ebből egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy időkorlátos lesz, majd később, ha betölt rendesen, akkor látjuk, hogy miből is kell termelni időre. (Közben meg is lett.)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Szupertáp akció és Baby Boom!

----------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG] (péntek)

Már megint a saját hozzászólásomat egészítgetem ki. Nem akarok blogot csinálni a topic-ból... [​IMG]
    Négy dobozra került már pipa, a következőre a legközelebbi aratáskor fog. A felreppenőkkel nincs gondom.
    Hideg van, esik az eső, megyek a dolgomra... [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 16.3.18
    _Ilona49_, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Üdv Erzsike! Nem eventezek, azért nincs nagyon mit írjak. Itthoni gondok meg majd elmúlnak, egy hónapokon keresztül tartó költözéshez csak türelem kell. :) Gyere át az Épekhez. Ide csak miattad jövök én is. ;)

sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Korábban írtam, hogy előbb-utóbb megjelenek én is ott...
    Nem idegenek az ott lakók sem, mert szomszédoltam én ott sokat. Ez még abban az időben volt, amiről Imi beszél néha. Aztán elmentek a másik játékba, és meg elmaradoztam a szomszédolásból...

Azon még mindig gondolkodom, hogy kell-e nekem az időkorlátos? Ha megcsinálom, csak a szupertápért, az meg az utolsóban van, így akkor végig kell csinálni az egészet. Nem biztos, hogy belefogok. Holnap születésnapi party lesz és engem kértek meg hogy főzzek, így azzal és az esti vacsorával jól elmegy a napom.

Mega TP nap!

mimi, _Ilona49_ és sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

Sziasztok! sajnos, pocsék idő van, esik az eső, így aztán a kedvem is olyan, amilyen. Nehezen viselem ezt a randa időt.
    Tényleg át pártoltunk a szomszédba, de nagyon jó a csapat, vidám, aktív kis társaság. Erzsike! Én is akkor jöttem el, mikor a társak ki vándoroltak a játékból, de most, hogy vissza mentem, nagy örömmel, és szeretettel fogadtak. Téged is várunk örömmel, szeretettel! :)

Event halad, elég lassan, de hiába, kicsi a terület, a zuhatagot nem bontottam, de azért meg lesz minden. A gazdakörit nem csinálom, iszonyat sokat kellene rá költeni, ami nem lenne gond, de ez a robot munka
    napokon keresztül most nem kell nekem. Domika jön ma, holnap is itt lesz estig, így meg neki se állok, nem sajnálom ki hagyni. Ez a vadászat tetszik, végig csinálom. A tenyésztést hamar le zavartam a rövid bumm alatt, mind a két farmon, mert kellettek az ólak. Már én is tudok nemet mondani, ha számomra nem felel meg valami. A fákra még rengeteg trágya is kelle, így aztán szépen ki marad. Majd jön a következő!

Kellemes, szép hétvégét, jó játékot kívánok!

mimi és _Ilona49_ kedveli ezt.
  9. kpe59

Kedves Játékostársak!
    Most kaptuk a hírt a központból, hogy a Kiéhezett szobrok event küldetés állandó gazdaköri feladat lesz.
    Reméljük, hogy az event kezdetéig lefut a változást hozó script. Ha mégsem, akkor hétfőn fogják megtenni a fejlesztők.
    A lényeg: ha az eventórában megjelenik, az nem jelenti azt, hogy vége is lesz a korábban közzétett időpontban.
    A központban dolgoznak a módosításon.
    Reméljük, hogy jó hír ez számotokra!

(BackOffice Board Administrator)

Ezek után már biztos, hogy megcsinálom, a kérdés már csak az, hogy mikor. Szerintem rövidesen.

--------------------------------------------------------------------------------

Készülj az újrahasznosításra! és a Farmáruda kínálatának frissítése
    Farmpengős tenyésztés!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG] (Szombat)

Ma megint hideg reggelre ébredtünk, most éppen nem esik, remélem nem is fog.
    A felreppenők megvannak, most vetettem az utolsó kör event-gazt. Minden gond nélkül lesz kész a felhő.
    Mára gulyáslevest és valami kalácsot terveztem, megyek is, hogy elkészüljön időben.

Utoljára szerkesztett: 17.3.18
    mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Sziasztok! El vonult a csapat, véget ért a két napos bébysitter szolgálat. Édes ez a kölyök, de bizony, rendesen le tud fárasztani.....Hétfön reggel megint jön, addig ki pihenem a fáradalmakat....:D Egész nap esik az eső, utálom már nagyon.Nem igazán tudtam időre be jönni, így észre se vettem, hogy is állok..... még 3 darab bicska kell,aztán kész az event. A gazdaköri, mivel hogy marad, szép lassan is meg lehet csinálni, ha nagyon lesz hozzá hangulatom. Most semmihez nincs. Kellemes, szép estét, jó játékot!

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem csináltam, és nem is fogom, hacsak nem unatkozom nagyon. :)
    Az ilyen főzésben az a legjobb, hogy a végén elismerést kap az ember. Akkor megéri a ráfordított idő.
    És hogy sikerült a szülinapi? Mit főztél?

Egész nap esett, de muszáj volt lemennem. Ráadásul megint nem vittem a banyatankot, és majd leszakadtak az ujjaim. De csak a postára vittem feladni egy pici csomagot, aztán csak bevásároltam ezt-azt. :D

sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

Itt szinte megállás nélkül esett, tehát hiába reménykedtem, hogy nem esik majd. Még délután kész lettem a felhővel, a titkosok nem adtak semmi említésre méltót.
    Ezeknek a gyerekeknek rengeteg energiájuk van, sose fáradnak el. A lányom keresztlánya másfél éves, ő is jött-ment egész idő alatt, közben pedig kommentálja, hogy mit csinál, persze egyelőre szinkrontolmács kell hozzá. Mát alig várjuk, hogy elkezdjen tolmács nélkül beszélni...
    Én event mentes időben majd szép kényelmesen megcsinálom az időkorlátost.
    A szülinapi buli még most is tart, csak én már otthagytam a csapatot. Jól érzi magát mindenki.
    Sólet volt a kérés, 35 személyre kellett főzni, nem kis adag volt. Azt mondták, hogy megtartják a szakácsot.
    Ha megyünk ilyen bulikra mindig szoktam vinni süteményt, de most azt mondták, hogy eltekintenek ettől, elég lesz a főzést hozzáadnom az eseményhez. Nagyon sok sütemény volt, mert szinte mindenki vitt egy kis tálcával, meg két torta is volt, mert anyuka meg a lánya egy nap és 23 év eltéréssel születtek.

sutimami57, Pepe101966 és mimi kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az azért nem semmi. :) Gratulálok. Hogy csinálod? Milyen sorrendben rakod össze? Vagy egyszerre?

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A sóletet? A fokhagymán kívül mindent belerakok egyszerre, és bográcsban főzöm. A fokhagymát kb félidőben teszem bele, ne kérdezd, hogy miért, így kísérleteztük ki még régen, ezen nem változtatok.

Reggelre még egy kis hó is esett, mondtam is a fiamnak, hogy szégyellje magát, hogy ilyen időt hozott...
    A farmon csend és nyugalom van, halad a növénytermelés. Kiraktam az első feladathoz a fákat, remélem holnap reggel nem felejtem el beindítani az időzítést sem.

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is beleteszek mindent és a sütőben "sütöm" meg. Csak néha kukkantom meg, kell-e kis víz. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Nem csináltam még sütőben, ekkora mennyiség nem is férne be...
    Sóletre is igaz az ahány ház annyi szokás, és annyiféleképpen készítik. Itt a mi vidékünkön a bográcsos dívik, bár nem sokan főzik.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma reggel hólapátolással kezdtem a napot, alig volt időm a farmot rendbe tenni munka előtt. A fórumra se jutott idő...

Gazdaraktár akció!

Most néztem meg a Farmáruda új kínálatát is. Eddig nem is vettem észre, hogy lehet venni aratógépet 30 farmpengőért, pedig biztos ott van már régóta.
    Az ufókra nem készültem sehogy, annyit játszom, amennyi akku összejön.

Utoljára szerkesztett: 19.3.18
    sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az ufók engem se érdekelnek, nagyon sokat kérnek pár pengőért.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Én szögletes gabonát terveztem adni nekik, mivel mindig azzal gyűjtöm a felreppenőt, van belőle bőven, nem fog hiányozni. Megyek is megnézem mennyi akku repked, most ért be a bahán egy terület új kaktusz, meg három terület csillagfürt.

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tehát földezel. Én mindig szeretném a növényeket is, állatokat is, faterméseket is növelni. Érzem, hogy más taktikát kell kitalálni, de annyi minden kell egyszerre. Ezért is hagyom ki némelyik eventet, mert a középhosszú növényekből épp csak egy-kétezer van.
    Ha netán bedobok a nublonba valamit, az a bahás fatermés lesz.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

Most néztem, fatermés nem jó nekik...
    Nagyon ritkán vannak kint ólaim, most a kolibri, a jak, egy szalamandra és két raktárház van kint, meg valamennyi fa, ami nagyon kell, a többi föld.

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Üdv mindenkinek! [​IMG]

Elbúcsúzunk a turmixolástól
    Tavaszi kertészkedés 2018

Ma reggel megint elment valamivel az időm munkakezdés előtt... Lehet, későn keltem fel...???!!!
    A farmot csak nagyjából rendeztem el, megyek folytatom, és átnézem az új event ismertetőjét is...
    -----------------------------
    Számomra az event maximális teljesítése a cél az oroszlán és a csiga miatt, a többi jutalmat nem is néztem meg.

Utoljára szerkesztett: 20.3.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.