Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Én is vártam a beharangozott vihart, de nem jött. :)
    Már csak 600 keményfa talpat kell a helyére tenni, akkor kész a felhő is. A többi már kész. A gyárak is termelnek.

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Nálunk nagyon szép idő van, a vonatok le mosva csillognak villognak, várják a

holnapi átadást. [​IMG] Utána lesz egy kis ünneplés is, mi is pihenhetünk még 2-napot, utána jön a vetés aratás már megint. Na megyek ebédelni mert a papa már éhes.

Fatther, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok..

Felénk ma reggel érkezett meg egy nagy nagy szürke felleg.Hozott vagy négy csepp esőt is, aztán meggondolta magát és husss, ahogy jött úgy tovább is állt.Igy aztán itt állunk eső nélkül.No én annyira nem bánom, mert legalább nem lett párás az idő.
    Jó lenne, ha holnap elkerülne az eső minket, mert jó sok május elsejei programot készitettek a szervezők, és az ünneplést ne zavarja meg az eső.
    Mára sikerült még az utolsó szellemvonatot is magamévá tenni.Még nem tudom, hogy minek, de ha már ott pöfögött, gondoltam valamire majd csak jó lesz.

Rozika,
    felénk is jól megünnepeltük a vasutasnapot, volt ott vidámság, amikor a felhő megtelt a sok szép csili vili mozdonyokkal.Most a titokzatos állatokat tettem ki, hogy lebbenjen fel a titok, hogy vajon mik és kik rejtőznek alatta.Kiváncsian várom az eredményt.

4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

[​IMG] Szép délutánt mindenkinek !! Gratulálok azoknak akik már végeztek az alkimista és vonatos eventel is !! Én későn kezdtem a vonatost , de még egy aratás , utána hozzám is bepöfög a Szellemvonat . A felhőre már tegnap felértem , de a megmaradt ajikat is kiszedegettem . A titokfákat már kiraktam , mondanom sem kell , megy a pajtába !! A titokólból lett egy orrszarvú ez még nem volt . Nagyon örültem neki . Marika nagyon ronda lett a szálloda a Canal Grande partján . Nem is csodálkozom rajta , hogy a lakosság felháborodott a láttán . Nagyon szép idő van felénk , ezt már nyárnak nevezném , Sütike boldog lehetsz . Sajnos én ezt már nem szeretem , remélem nem lesz ilyen hőség egész nyáron .

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tedd a rémkertbe a kastélyhoz. Jó tp-je van.

6. -elzemari-

Igen nekem sem teteszik, de ezt akkor kellett volna meggondolni, amikor az engedélyt megadták.Hiába ma már nem olyan épületeket épitenek ,mint azok a régi házak.Majd ezt is megszokják, mint a más épületeket.Például az Eiffel tornyot is nagyon utálták, és ma meghatározó látványossága Párizsnak.Igaz ez nem látványos, de hasznos, már a tulajdonosnak.

Mimi,
    kösziii, de jó hogy mondtad, volt még egy pár kitehető, amit szintén áttalicskáztam.

Segitsetek, a macskatündért azt mikor lehetett megszerezni, újból hiányosak a tudásaim....

7. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Marika !! Macskatündért a telihodas boltban lehet venni . Nekem 8 darab van !! A második telihodas kert felszabadításához nagyon sokat kell beadni . Én már minden területet felszabadítottam , így jobban lehet haladni a gazdaköri feladatokkal . Eddig hanyagoltam a feladatokat , most rákapcsolta .

jolanda1948, Fatther, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Menj be Jackhez, ha ott látod az első oldalon, akkor "csak" ki kell váltanod. Nem emlékszem. Talán Mamarygen megmondja.

Fatther, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Húúú Biborka de ügyes vagy, az az igazság, hogy én egy kicsit hanyagoltam a horrort, s most meg nézek mint a moziban.

Kösziii, meg is van az elsőőőő.

jolanda1948, mimi, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Örületes egy napom volt ma is. El se kezdem.......Eventeket be fejeztem, de nem tudtam, hogy a horroros kertbe is mehetnek a vonatok? kergébe tettem, őket, nagyon jól néznek ki.

Most még pakolom a teliholdast, aztán megyek egy hatalmasat fürdeni, mert rajtam van a napi fűnyírós, gazolós event, meg egy adag kincsvadászos kosz. Van mit le súrolni magamról, a kiskutya is ki tolt velem, azt is fürdetni kellett.......Jó egy nap ez a mai, este meg még még lesz egyéb teendő....A hetem az katasztrófa lesz. Világgá megyek, lehet, a tengerre, ott legalább nem kell gazolni. Se füvet nyírni.

Marika! Tudom, mi a játék, amit írtál, én is el kezdtem egy időben, de mivel pont így jártam vele, hogy mindig volt maradék, így aztán abba is hagytam. Inkább a farmon mérgelődök. :D

jolanda1948, mimi, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Üdv minden nyugislakónak!
    Most jó hireim vannak,kész a gombás terület,a vonatok is futkoznak a felujitott sineken meg bingó is elkészült időben.Teljesen happy vagyok!
    Tegnap a családdal a hegyen voltunk bográcsoztunk,az unokák nagyon jól érezték magukat,én meg azért mert együtt lehettünk.Sokat vagyok egyedül ,igy örülök minden együtt töltött percnek.
    Sütimami olvasom mennyi munkád van,de hidd el addig jó mig elfoglalod magad és erőd is van hozzá.
    Holnapra mindenkinek pihenést és jó majálist kivánok!

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Erika! csak a szellemest lehet oda tenni, a vasat nem. A többi meg megy a felhőre, nem?
    A füvészkert kész lenne, ha éjfélig lenne nyitva a rémkert. Na nem baj, egy hónap múlva is jó lesz. :)

Aludjatok jól!

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  13. stadler42

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.5.18
    sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Annyira akartam még az utolsó percben tegnap pajtába zavarni a macskatünciket, sajnos 10 óra két perckor értem be a Gombaerdőbe. :( A földben se hosszú érésű lett vetve. :D
    Rozika, az orgonaillatot is, a kávét is köszönöm. :)

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Sziasztok,
    úgy siettem, hogy még a bicajomat sem volt időm elővenni.Elhoztam a hokimeccsre való felkészülést.Óvatossan nehogy elcsússzatok!!

A Farmerama jégre lép

S még ez is...

A fiatalság mércéje nem az életkor,
    hanem a szellem és a lélek állapota:
    az akarat és képzelőerő, az érzelmek intenzitása,
    a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon.
    Csak az öregszik meg, aki lemond eszményeiről.
    Az évek múlásával ráncossá lesz az arcod, de
    ha kialszik benned a lelkesedés,
    akkor a lelked ráncosodik meg.

Csak akkor öregszel meg, ha már nem szárnyalsz
    és hagyod, hogy a pesszimizmus és cinizmus
    megeméssze a szívedet.

Albert Schweitzer

Jó reggelt,[​IMG]

Hoztam nektek ma is egy csodát, a 144 éves lila akácot megmutatni.
    A gyönyörű Ashikaga virágpark Japánban, Honsu szigetén, Tochigi tartományban található Ashikag városában . A park 8,2 hektáron terül el és szebbnél szebb virágokat és akácokat lehet itt megcsodálni.
    A park egyik fő látványosság egyhatalmas 144 éves japán lilaakác . A japán lilaakác (Wisteria floribunda) ma az egyik legismertebb és legelterjedtebb akácfajta egész Európában. Virágzási ideje tavasztól a nyár közepéig tart, magassága gyakran eléri 10 métert is. Színük mellett illatuk is lenyűgöző. Ezeket a gyönyörű kúszónövényeket a japán virágparkban már szinte fává növesztik. Pergolákra, gerenda állványzatra futtatják fel, hogy a tökéletesen kibontakozhasson anövény páratlan szépsége. Hatalmas virágesernyők és alagutak alatt sétálhatnak a park látogatói.

Az esőzések ellenére legyen derűs és szép a napotok!

Kicsit furcsára sikeredett a kép fazonja, de szerintem nem rossz, csak ne kérdezzétek, hogy miként csináltam.Igaz, vajon ki kérdezné, mikor nem nagyon látogatott a mi kis tanyánk.[​IMG]

Erzsike, merre jársz?
    Rozika, még nem főtt meg a kávé?
    Sütike, ma nincsen semmi programod?
    Mimi, hogy áll a csomagolás?
    Biborka, ahogy olvastam, hogy 8 macskatündéred van, minden elismerésem.
    Pepe, igen az nagyon nagy élmény, amikor a család együtt van, de sajnos kevés ez az esemény.Ne búsulj sokan vannak akik egyedül vannak, neked legalább ott van a család, még ha ritkábban is.

Utoljára szerkesztett: 2.5.18
    jolanda1948, Pepe101966, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam, szó szerint. Ildikó, örömmel látom, a jó kis családi programot! Nálunk is így vannak a dolgok, a hétvégén is együtt lesz a család. :) Valóban jó, hogy el foglaljuk magunkat, és bírjuk is a munkát, igaz, néha unom...pláne a kintit, amit nem szeretek, de ha egyszer nem fogom tudni csinálni, akkor az a vég ideje lesz. :)

Köszi, Mimi! Én ki raktam őket, lehet, a szellemest át rakom akkor a másikba...:) :) Ott még van hely.

Rozika, köszi a fincsi kávét! :) El raktam reggelre..:)
    Marika, nagyon szépeket hoztál megint! Imádom a lila akácolt. Kicsit késva jöttem, lett volna tegnap programom, de amikor le fürödtem délután, és el feküdtem a kanapén, bele merültem a jó kis könyvbe, amit éppen olvasok, nem volt hangulatom fel
    kelni, öltözni, és el indulni. Így aztán, kivételesen pihentem..:D

Rám is fért, mert a hetem megint valami rettentő lesz. Reggel neki álltam ki takarítani a házat, a lányom szobáját is, mert szombaton jön haza. Mindent ki ráncigáltam a helyéről, végig fel mostam a házat, meg le törölgettem, meg ki mostam, meg főztem, meg.....futottam egész nap, most végeztem. Holnap reggel el megyek bevásárolni, ügyezni, utána futás tovább, fürdő nagy takarítás, meg egyebek. Délután be gyúrom a sajtos tésztát, lehet, a lapokat is meg sütöm, pénteken reggel fodrász, utána sütés, egész napos....meg mosogatás, meg főzés, meg tészta gyúrás másnapra...na, ennyi elég is egyszerre. Ja, szombaton bulizni megyünk, családi, barátokkal, menyem tesójának lesz a 30. szülinapja. Persze, a sósat megint én vigyem.....jó lesz ez.

Eventet el kezdtem, elég keménynek látom, de ügyeskedek. Felhő nem kell, nem fogok végig azért harcolni, inkább a boltból szedegetek ki hasznos dolgokat. Iszonyat sok cucc kell hozzá, így aztán a kevéssel is be érem. szép estét, jó pihenést!

mimi, -elzemari- és Fatther kedveli ezt.
  17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Hát az úgy történt, hogy a hétvégén itthon voltak a gyerekeim, némi oldalkocsival. (A lányom párja az oldalkocsi, ha valaki nem ismerné a fogalmat...)
    Aztán, ha már ilyen szépen összejöttünk, nem a farm foglalta el az első helyet.
    Pénteken átmentünk a lányom barátnőjéhez és családjához, apukát és kislányát otthon hagytuk, hogy anyukát egy kicsit elraboljuk a monoton hétköznapokból és elvittük vacsorázni, meg dumálni.
    Szombaton Kecskeméten voltunk ügyintézni, vasárnap mindenki magánprogramot csinált, viszont hétfőn szintén a barátnőnél töltöttük a nap nagy részét, mert már régen ígértem nekik egy közös churros-ozást. Együtt sütöttük...
    Kedden a fiammal motyogtunk a ház körül, míg a lányomék kimentek a strandra. Így aztán gyorsan eltelt a hosszú hétvége.
    Ma délelőtt nem is kapcsoltam be a gépet, mert annyi elintézni valóm volt, hogy egész délelőtt futkostam, még maradt holnapra is.

Az event halad, majd meglátom mi sül ki belőle...

jolanda1948, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Sütike,
    nem is hiszem el, amikor azt olvastam , hogy pihentél.te ilyent is tudsz??

Erzsike,
    minden megbocsájtva, mert igen csak dús programod volt.Együtt a család, és Csicserinek még az oldalkocsi is ott volt.Ez nagyszerűűű.
    Minden megbocsájtva, könnyeim felszáradva.

Az első kapura lövést megtettem, mit mondjak nagy sikerrel vettem az akadályokat.Az első kilenc pontom már meg is van.Nálam felejtős lesz a felhő, inkább bogarászom majd a vegyesben.

Szép álmokat és pihentető alvást kivánok!

sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  19. stadler42

Szép jó reggelt!

Rézi már ontja a sugarait, biztos jó idő lesz ma is. Erzsike neked is jó hétvégéd volt, főleg együtt voltál a gyerekeiddel. Könnyen el is telt a hétvége, most meg szokhatsz vissza a kapálásba de jó kis könnyű kis event. Marika meg lesz ott a felhő is, csak mindég a szabad utat válasszad. a kávét meg hoztam [​IMG] egészségetekre. Ha valaki tudd Lujzáról, hogy van irja már le nekünk is.

Utoljára szerkesztett: 3.5.18
    sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Szia Rozika,
    Csak annyit tudunk a Lujzáról, amit a Sütike mondott, hogy műtét előtt áll.

Felvettem a korimat és beálltam a hokizók közé, mint balszélső.Megmondom az őszintét, még nem vétettem egyet sem, nagyon jól megy a meccs.A baj csak az, hogy valahová elgurolt a korong és nem találom sehol, igy aztán most áll a meccs.
    Kénytelen leszek valami új korongok után nézni, ha játszani akarok.

mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.