Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam. A mai nap is terv szerint alakult. Végig dolgoztam. Marika, tényleg pihi volt elsején, és jó is volt egy kicsit lazítani. A héten nem lesz időm ilyesmire..:D
    Erzsike! Örömmel olvastam, hogy hova tűntél el, ez így nagyon szuper volt, kell is néha a kikapcsolódás.

Marika, Rozika, ügyesek vagytok ezzel a jeges labdával, nekem nem megy, nem is erőltetem. Amit ad, az olyan kevés, hogy a boltból is csak a leg jobbakat szedem ki, aztán zárom is a pályát. Kár a rengeteg gazat el herdálni, inkább pajtázok. Kellemes, szép estét kívánok !

szöszi50, mimi, jolanda1948 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sütike,
    én is a legjobbakat szeretném kiszedni, s utána majd az állatokat hajtom ki, igaz nem nagyon tudom, hogy a tenyésztésnél mi lesz vajon.lehet hogy mellé trafálok??

További szép estét kivánok!

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

Hát, amit lehet tudni, a gangról egy ideje, a medve, macska, egér. Nem hivaqtalos, de én is hiszek a keringő szóbeszédeknek. Nálam is az egerek szaporodnak leginkább, mert valahol nagyon el vesztek.
    Nem tudok én se hokizni, nincs hozzá reppenő. Kb. egy körre valót termelek, aztán csak le tudom gurítani a végéig.

-elzemari- és mimi kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok lányok, majd csak most fogok először korizni, nem nagyon van növényem. Mondjuk két földről nem sok jön, de nem fogok örökké bontani.

szöszi50, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Sziasztok..[​IMG]

Mimi kedves,
    meglátod milyen jó érzés siklani a jégen és kicselezni az ellenfél játékosait.S nem utolsó sorban beseperni a jutalmakat is.
    Éjszakára hosszút ültettem mert a korongok elgurultak és még egy kis pótlás jól jött.Ám már csak a kis karibi szigetemen ültetgetek, mert az állatok már szétrugták a karámot majdnem, olyan türelmetlenek voltak már a jó időt illetően.
    Voltam a lehetőségek boltjában és kiváltottam amire úgy gondoltam szükségem lehet.A felhőt most hagytam békében, ezt is meg azt is, hm, ne legyek már ilyen telhetetlen, ezért választottam a bolti kinálatot.

Nagyon szép idő van, egy fia bárányfelhő sem kóricál az égnyári hónapokban is elég len.Igazi nyári hangulatom van.Megjegyzem, nekem a nyári hónapokban is elég lenne ez a klima, de ugye ez nem kivánság műsor.

Sütike,
    köszönöm, hogy az infót megosztottad velem, én is hallottam ezt azt, csak azt gondoltam hátha van már valami konkrétabb verzió is.Nem vagyok nagy állat tartó, igy aztán kell az utánpótlás.A medve örül, hogy a méhek szorgoskodnak, a macska, na az majd éjszakára kerül ki.

Kivánok nagyon jó és szép napot.

jolanda1948, Fatther, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép napot !

Nagyon szép idő van, Egy kicsit fúj szélúrfi de ki lehet bírni . Főleg a konyhában, mert be segítek a papának a főzésbe. Pedig jobban szeretnék a jégen lenni, mert nem igazán megy a hokizás. A korongok mindég másfele veszik az irányt, de azért a felhő ha jól játszok ma meglesz. Nézetek már be ti is, mert a kávét meghoztam [​IMG][​IMG] egészségetekre.

jolanda1948, Fatther, Pepe101966 és 3 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Rozika,
    gratulálok, hogy a felhőd meg lesz, s még azt emlited, hogy nem megy a hoki!!Mi lenne, ha még menne is????A kávét ebéd után fogyasztom el, mert most nekem is a főzés az elsődleges.

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

Sziasztok! Be ugrottam hamar egy kávéra, rám is fér, ma duplán töltöm fel magam. Két napom a sütés-főzés jegyében zajlott.
    , közben a takarítás is ment, én meg fodrászoztam, igaz, már nem igazán látszik rajtam, de még ki igazítom délután. Várom a csapatot, mert jönnek haza, lányom is úton van, aztán megyünk bulizni. Barátokkal együtt, ki eresztjük a gőzt. Hokizás gyenge nálam, na, majd talán holnap.....:) Szép délutánt, kellemes hétvégét!

jolanda1948, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem már hetek óta kint vannak a neonra várók. Illetve hol beküldtem őket a pajtába, hol kitereltem őket. Haragudtak is az eventekre, mert a pajtában már nagyon szorosan voltak. (Látod, próbálkozom a stílusom javításával. :D)

10. -elzemari-

Sütike, a buliról remélem lesz valami élménybeszámoló is, hogy mi is részesülhessünk az élményekből.

Mimi, én is azért küldtem őket a szabadba, mert már nagyon ki voltak a pajta fogságától.A méheket el is kellett különitenem a mmedvéktől, mert ha megérzik a méz illatát, lett volna gond.Igy aztán a két területen vigan elvannak .Azt gondolom, nagy vizet nem fogunk zavarni a neonos feladatban, mert olyan nagy nyáj nincsen.
    Sebaj, annyi lesz amennyi lesz.

"Minden reggel, amikor fölkelsz, keresd meg magadban azt a gondolatot vagy érzést, amiért érdemes élni."
    Müller Péter

Utoljára szerkesztett: 5.5.18
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Még 10-kor bejövök aratni, most viszont elvonulok. :)

jolanda1948, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

jolanda1948, Fatther, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  13. sutimami57

Sziasztok! Köszi a kávét, és a kedves köszöntést!

Kissé gyengélkedőn vagyok, a buli jól sikerült, reggel 3 óra után jöttünk haza, de fel is ébredtem hétkor, így aztán a kevés alvás miatt nyűgös vagyok, de kelnem kellett, mert a lányom ment vissza, és volt még tenni valónk.

A buliról csak annyit, hogy a menyem tesója volt 30 éves, és meglepetés party volt. Este 6-ra mentünk, vacsora volt, finom, aztán némi hangulat teremtése beszélgetéssel, zene hallgatással, aztán be indult..táncoltunk sokat, minden volt, ami egy jó bulihoz kell. Képek majd lesznek, ha találok olyat, amit meg lehet mutatni, akkor hozom. :D Be vetettem a farmot össze-vissza, aztán be mentem a gazdaboltba, a napivetőmagot meg venni, mire észbe kaptam, el költöttem vagy 5 millát. Így aztán nyugalomba vonulok, mert látom, hogy ma semmire nem vagyok alkalmas..:) Kellemes, szép délutánt!

Fatther, -elzemari- és mimi kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

A köszöntő nagyon kedves. Neked is hasonló szépet. A kávé pedig fini volt.
    Én is jártam már így. :D Ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit... :D

Fatther, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Rozika,
    kávé jól esett, a meleg miatt a szél úrfi szerencse hogy fújdogál.A képet nem tudtam megnézni, mert valami baj van.

Sütike,
    a meglepetés parti ezek szerint jól sikerült, a gazdaság meg most vonuljon háttérbe.Az összevisszaságból lesznek a jó dolgok.

Képzeljétek, még igy sem jártam.Otthagytam a szinházi előadást, mert még egy felvonást már nem birtam volna ki.Dosztojevszkij, Félkegyelmű cimű darabját láttam a Pesti szinházban.Nem mondok semmit, mert lehet hogy másnak tetszett, de én csak a szinészeket sajnáltam, amikor a második felvonást elkezdték, mert nagyon úgy nézett ki, mintha a közönség azt gondolta volna, hogy vége van.Nagyon sokan jöttek a kijárat felé.Hááát ez van, illetve volt.

Megyek korizok egyet, legalább lehűtöm magamat vele.

Utoljára szerkesztett: 7.5.18
    Fatther, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én azt hiszem, a Darvas nélkül maga a darab nem igazán tetszett volna senkinek. Nem láttam, csak részleteket, mégis így gondolom.

jolanda1948, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  17. sutimami57

Igaziból az okozta a többlet kiadást, hogy csomagonkét 300-at vehetek, a másik hiba az volt, hogy nem figyeltem, csak nyomogattam sorban......Így jár, aki be szundikál munka közben...:D

Hát, érdekes lehetett ez az előadás......

Fatther, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Azt hiszem én megtaláltam...
    Nem rég értem haza egy három napos kirándulásról a Mátrából. Ez volt az anyák napi ajándékom.
    Parádon volt a szállásunk, de oda csak aludni mentünk, mert bejártuk a környékbeli települések nevezetességeit. Csak felsorolásszerűen: Parád, Parádfürdő, Parádsasvár üveghuta, üvegfúvó bemutató, Mátrafüred-Sástó és kilátó, Mátraháza, Sirok vár és a Nyírjes tó, Recsk kényszermunkatábor, Kékestető kilátó és az ország legmagasabb pontját jelző kő. Hazafelé beugrottunk a Gyöngyös melletti Farkasmály pincesorára, egy ismerős pincébe.
    Sok helyen megálltunk és turistaúton gyalogoltunk egy-egy látványosságért, vagy csak azért, mert szép volt az ösvény. Ha elfáradtunk felfelé kapaszkodni, akkor visszafordultunk.
    Jó kis túra volt, patakparton, erdei utakon, meredek kaptatókon, kilátókba lépcsőztünk fel, megcsodáltuk a kilátást. Kellemesen elfáradtunk.

Közben azért az event is haladt, míg én szórakoztam a leghosszabb növények gyűjtötték nekem a felreppenőt, most növényt kell termelni hozzá. Az öt órás növényből van kevesebb, így most miden területen azt vetettem. A teljes felhősorhoz még 140 csillagos érme kell, gondolom szemezgetésre a boltból most nem sok lehetőségem lesz...

Utoljára szerkesztett: 6.5.18
    jolanda1948, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Sziasztok!

Erzsike,
    nagyon szép élményed volt.A Mátra csodálatos hely, minden évszakban.Ám ebben a jó időben kiváló lehetőségeket kinálhatott.Az a kilátás amit a képről mutattál, húúú de szép volt. Enagy élmény volt.Egészében, ahogy irtad is, nagy élmény lehetett.Csodás gyermekeid vannak!!!!!!!!

Az én kicsi szivem is nagyot dobbant, amikor a lányunokával bementünk a szinház előtt az egyik boltba, hogy az édesanyjának vegyen egy üveg kölnit.Ahogy nézegettük a választékot az én kezembe is akadt egy kis üveg.A pénztárnál a kis nagylány elvette tőlem és kifizette a pénztárnál.Sebaj, gondoltam, majd kint kifizetem neki.Igen ám de nem fogadta el tőlem, és ezt tőlem kaptad Mari-volt a válasz.Mit mondjak, meghatódtam.....

A felhőről lemondtam, kiszedtem amit úgy gondoltam és most az állatok vigan vannak a szabad levegőn.

Legyen szép és derűs a napotok.Nálunk festés projekt lesz, mit mondjak....nem egy pihentető valami.

Utoljára szerkesztett: 7.5.18
    brozsa, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Mindig kérdezik, hogy hova szeretnék menni, mert tudják, hogy egyedül úgysem mennék. Nekem mindegy, így mindig ők választanak, aztán elosztjuk a költségeket. Azért esett a Mátrára a választás, mert a lányom Gyöngyösre járt főiskolára, így elég jól ismeri a környéket, de van ahova még ő sem jutott el, így együtt néztük meg. Talán a legjobb a Mátrafüred-Sástói csigalépcsős kilátó volt. Ez 53 méter magas, Romániában gyártották Algyőre, olajfúró torony, de nem felelt meg a magyar szabványnak, így egy kis átalakítással itt állították fel a régi fakilátó helyére. Azt viszont elfelejtettem megszámolni, hogy hány lépcsőfok van.
    Az unokád így biztos lehetett benne, hogy azt kaptad, amit szerettél volna.
    Nekem még mindig hiányzik 82 érme a felhőhöz. Azért választottam inkább a felhőt, mert az esély a barkácscuccokra jó bónusz. Igaz, így magában nem sok, de a többi felhővel egyszerre indítva már érezhető a hatás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.