Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Mimi,
    jó volt, mert nagyon csalogatott a jó szabadba.Le lehetett ülni, nézelődni, szóval jól telt az idő is.A süteményt azt sajnáltam, hogy nem kóstoltuk meg, de olyan cudar drága volt és olyan picike kis szelet, hogy jó lett volna egy nagyitós szemüveg, hogy attól kicsit nagyobbnak látszott volna.

mimi, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Marika, élmény volt olvasni a beszámolódat! Tényleg, szívesen el mennék én is ilyen helyre, de az biztos, a csigát nem kóstolnám meg. Az árak biztosan éppen olyan különlegesek, mint az ételek. Kellemes napotok volt, lesz mire vissza gondolni....:)
    Nálam ki maradt az élmény, munkával telik a hétvége. Holnap is, ha nem jön közbe valami.
    Event nagyon döcögős, se gaz, se röpi..pedig tetszene, de ilyen keserves nem igen volt mostanában. Még jó, hogy itt a csere, ha be jövök kis időre, ott el nézelődök, van, hogy röptében is el kapok valamit. Kellemes, szép estét kívánok!

-elzemari-, mimi és Fatther kedveli ezt.
  3. -elzemari-

[​IMG] Jóóó reggelt kivánok!
    Sütike,
    nekem is nehezebben jönnek a felröpik, azért is ültettem hosszúakat tegnap is, mert nem tudom folytatni, sajnos a zsinek és a diadám hiánya miatt.Mondjuk idő még van, igy elkeseredni nem kell,csaqk szeretne az ember haladni.

Nagyon szépnek néz ki az idő mára is.Biztos valami nagyon nagyon jó dolog lesz a sok munka vége nálatok.

Ha arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.
    (Ivan Szergejevics Turgenyev)

Vidámság és derű kisérje a napotokat.

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A zsineg érdekében ólakat tegyél ki, nálam a flamingó ólakból mindből jön egy. Négy piros teve is négyet adott. Nincs is vele gondom egyelőre. Viszont ma 24 órás növényt arattam egy területen és ott is csak 8 db diadémot kaptam, így nem is vetek egyelőre hosszút, az event gaz is ad majdnem ennyit.
    Eddig 9 oszlopot építettem fel, 20 diadém hiányzik a 10.-ből. Tulajdonképpen, ha így haladok, akkor biztos kész lesz, mert még csak most kezdődik a negyedik nap. Tehát arányaiban jól állok.
    Még így is, hogy tegnap megint családi program volt, egész délután nem is voltam itthon, így egy körrel kevesebb növényt tudtam vetni.

---------------------------------------------------------------------------

Csináltam egy gyors számvetést, ha jól számoltam, akkor kell még 94 darab zsineg, 165 darab diadém és 7019 darab event gaz. A gaz holnap estére meglesz, vagy utána reggelre, aztán már csak a felreppenőkre kell koncentrálni.

Utoljára szerkesztett: 21.5.18
    Samborg, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Neked is Rozika! :)[​IMG]
    Frissítőnek:

Samborg és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

Sziasztok! Mára be fejeztem, azértis. Marika, okos gondolatot hoztál, és nagyon igaz. Én mindig fejest ugrok mindenbe, aztán azt se tudom, hol hagytam el a fejem. Igaziból a mostani nagyondolgozás azért van, mert a menyem a mamájánál van messze, két hétig nem lesznek itthon, így aztán, fel robbantottam a házat, amíg nincs Domika, mert már nagyon terveztem. Lassan megy, mert sok minden van, idő igényes, közben meg mást is kell csinálni, ma is fél napot udvaron voltam, fűnyírás, egyebek. De majd a végére érek a hétvégére...ez csak egy szoba. :D :D Főzés is van minden nap, holnap úton leszek, szóval, van itt minden.
    A másik két szoba is robbanás alatt van, mert a lányom üzletének a teljes árú készlete sorakozik a szobákban, szállításra várva. Hogy ami ott van..ajajajajaja Egy jótékonysági börzére ajánlottuk fel a sok szép ruhát, a devecseri Fanni ház javára, ahol beteg gyerekeket gondoznak. Egy barátunk szervezi, aki maga is sokat segíti a rászorulókat.

Hát, a farmon nem sokat vagyok, csak a kötelező, hamar gyorsan. Eventileg ki vagyok, ahogy Erzsike is írta, a 24 órás gaz adott 5 röpit. Nem is rakok többet. Igaz, az eventes vagy kettőt, hármat...szépen vagyunk. A zsineg az sok van, de a diadém vagy mi, hát, ez borzadály. Két területen vetek, de siralmas. Tényleg két hétig érek a végére.

Na, megyek is valamerre, szerintem a csere ablakba. Volt pár jó cserém, és ajándékok is jöttek...nagyon köszönöm! Olyan farmról is kaptam, ami számomra ismeretlen, és nem fedte fel magát az ajándékozó. Én is kóldtem, akinek tudtam, mit szeretne. Jó azért ez a kis csere akció. Na, be is nézek. Szép estét!

mimi kedveli ezt.
  8. kpe59

Nem is nagyon nézelődtem a csere ablakban, tettem fel néhány cserét, ha elviszik jó, ha nem, úgyis jó.
    Nem volt most türelmem hosszasan nézelődni.
    Az event-hez valók nem sokat változtak reggel óta, ennek megfelelően a totemoszlopok sem nőttek semennyit.

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tartalmas napot kívánok!
    Ha valakinek nincs vagy nem elég a kínai datolyafája, tudok küldeni. Most láttam, hogy szépen összegyűlt a pajtában.

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Feltettem egy pár cserét, de most nem sikerültek.Tikifát szerettem volna, ám nem jött össze.Sebaj.
    Mimi,
    kedves vagy, köszönöm nekem is van belőle.

Nahááát, ezt olvastam...
    A férj talált egy doboznyi pénzt a haldokló neje polcán. Nevetett kínjában amikor rájött honnan a mesés vagyon!

A férj és a feleség már 60 éves házasok voltak. Mindent megosztottak egymással. Semmilyen titkuk nem volt egymás előtt, csak az, hogy a feleségnek volt egy cipős doboza a szekrény tetején. Azt mondta a férjének, ezt ne nyissa ki és ne is kérdezősködjön róla.
    A férj nem foglalkozott ezzel a dobozzal. De egy nap a felesége nagyon beteg lett és az orvos azt mondta, már nem fog felépülni.
    Egy idő után a feleség úgy gondolta, itt az ideje, hogy férje megtudja mi van a dobozban. Mikor kinyitotta, két horgolt baba volt benne és 500 000 svéd korona. A férj megkérdezte, mit jelent ez.
    “Mikor összeházasodtunk, azt mondta nekem a nagymamám: A jó házasság titka az, hogy ne veszekedjünk. Azt mondta, ha bármikor mérges vagyok rád, akkor maradjak csendben és horgoljak vagy nemezeljek egy babát.”
    Az idős férfit annyira meghatotta ez a történet. A dobozban ugyanis csak két baba volt. Tehát amíg együtt voltak, a hatvan év alatt csak kétszer volt rá mérges. Rettenetesen örült ennek. ” Édesem, ezt értem. De mi itt ez a rengeteg pénz? – kérdezte.”
    “Ja, ez? Az a pénz, amit a babák eladásával kerestem!”

Utoljára szerkesztett: 22.5.18
    sutimami57, brozsa és mimi kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jóó. :)
    Nem kell senkinek néhány bölény? És fácán?

sutimami57, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Mimi, a bölényt elhajthatnád felém, örülnék neki!!

Ma bekapcsoltam az animációt.Csuda klasszak ...

Jó reggelt kivánok!

Csendben jöttem, ne ébresszek fel senkit.Fantasztikus, hogy a vadgalambok milyen korán ébrednek.Már most hallom a burukkolásukat.Teljes szélcsend van odakinn.Igaz, még csak olyan szürkület van, de hamarossan megvirrad.
    Megyek, kapom a kapámat, megnézem, hogy mi teljesült az éjszaka.

Vidám ébredést kivánok.

"Keresd meg azt az embert,
    aki mosolyt csal az arcodra,
    mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz,
    hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.
    Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog! "
    (Paulo Coelho)

Utoljára szerkesztett: 23.5.18
    sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Legközelebb légyszíves megírni, mit szeretnél! Nem baj, ha harmadik lesz a farmodon abból, amit szeretnél. És már lecsúsztál egy időre erről. Legközelebb küldök neked kettőt! Csak a farmra írj, ne ide, mert hátha ide már nem jövök vissza. :inlove:

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  14. sutimami57

Sziasztok! Kellemes, szép estét, jó pihenést kívánok!

mimi kedveli ezt.
  15. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok..

Ma nagyon ramaty napom volt,A városban voltam, mégpedig a Déli pájyaudvarnál.Bemenni is nehéz volt, mert reggel a hatos villamos nem ment csak egy megállót, mert valaki rosszul lett a villamoson, és leállt a közlekedése.A villamaos pótlón még annyi tömeget ami ott volt, te jó ég, akkor vissza a Nyigati pályaudvarhoz.Ott vissza száltam a metróra és a Déli pályaudvarig mentem vele.

Hazafelé meg a Délitől nem ment a metró, csak pótló busz.Nem ragozom, hogy ott is mennyien voltak.Közben a Nap tűzött vagy harmincöt fokkal.
    Végül is eljutottam az otthonomig, igaz még előtte elmentem at SZTK-ba, mert nagyon megégettem a kezemet és most már a mutató ujjam nagyon csúnya volt.Szépen bekötötték, igaz most azt nem tudom, hogy szombatra majd a vendégeknek miképpen fogok sütni főzni.Be van kötve a nagy ujjam a mutató ujjam, a középső ujjam és a csuklóm is.Nagyon remekül festek.

Mire hazaértem újabb örömhir.A fürdőszobában volt egy nagy virágtartó cserépből, benne három cserép virággal.Két karácsonyi kakatusz és egy cserép korálka.A Papa szépen összetörte.Most aztán a virágok a folyasón, mert nem tudom hová tenni.Ma jobb ha nem csinálok már semmit, mert a guta kerülgetett.

Sebaj, a világ azért szép, nektek magyarázzam??

Az utolsó két totemoszlop várat magára.Még a gaz is pótlásokra vár, a zsinegről és a diadémről ne is beszéljek.Jól megcsinálták, hogy harminc virágdiadém és virágfűzér kell.Idő mint a tenger, úgy hogy semmi para, meg lesz, csak még türelem kell hozzá, nem kevés.

Vidámság és derű kisérje napotokat.

Fatther, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Marim! Ez tényleg nem a legszebb napod! Sajnálom. Nekem is hasonló volt, csak azonnali pakolás, költözés, szervezés, cipekedés 35° itt is.
    Még jó, hogy a totemek vigasztalnak. Jól utolértelek benneteket, már csak másfél oszlop van hátra. Fonalam van, diadémom nincs. Még ültetnem is kell.

Fatther, sutimami57, brozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt.

Tegnap a nagy sötét felhőből, alig valami eső esett.Mondjuk nekem nagyon nem hiányzott, mert utána a páratartalom megemelkedésésvel nem igazán vagyok kibékülve.

Mimi,
    valóban nagyon vacakul sikerült a tegnapi nap,bizom benne, hogy nem sűrün fog ismétlődni.Megpróbáltam túltenni magam rajta, mert hiszen más választásom igazán nem is volt.Nagyon várom, hogy a kezem újjai meggyógyuljanak.

A szeretet mindennél fontosabb
    Ez a legerősebb energia, amely behálózza az embereket, ami összetart családokat, rokonokat, barátokat, közösségeket. Minden nap legyél hálás azért, hogy szeretnek, és hogy te is tudsz kit szeretni. Ez a legfontosabb!

Vidámság és derű..... tudjátok.

Fatther, sutimami57, brozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! Indulunk (milyen fura, többesszámban írom) a piacra mindjárt.

sutimami57 és brozsa kedveli ezt.
  19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt!

Megjöttem olyan nagy zűr zavar volt nálam, alig bírtam ki kecmeregni belőle. Azt hittem abba hagyom az eventet és nem csinálom tovább. A diadémot kellet csinálni 35-db, amit én 3-napig csináltam. Már a malomban ki volt a diadém, de mégse engedett tovább. Írkáltam én össze vissza, ide küldtek oda küldtek, mire rá jöttek a híbára, Már 34 diadém volt kész, de mind a malomba lett csinálva pedig sima kellett volna. Na mondom kész nem csinálom tovább, de hát ez csak az én hibám volt így neki áltam és folytattam De ebből meg tanultam, mindent át kell rendesen olvasni. Nagy árat fizettem a lustaságom véget. De azért a kávét [​IMG] meghozom nektek, hogy jól kezdjétek a napot.

Fatther, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az a szerencse, hogy időben kiderült, és még van idő befejezni. Most már arra kell figyelni, hogy egyelőre több malmos diadémot ne csinálj. Az utolsó két oszlophoz 30 db kell belőle.

Én még mindig a sima diadémot kergetem, és még néhány zsineg is kell. Az utolsó számolásnál elnéztem a darabszámot, de nem gond, mert így is meglesz. Azt figyeltem meg, hogy teljesen mindegy, hogy mit vetek 7-8 darabnál többet nem ad egy terület, így aztán mindig azzal szórom be a területet amelyik növényből a legkevesebb van.
    A vadaskert meg a manufaktúra van kint, mellette pár ól és néhány fa, azok szépen adják a zsineget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.