Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szevasztok Lányok, fiúk !
    Fatther dobpergését meghallottam, ezért felétek irányítottam a lépteimet! :)
    Jöttem megköszönni a gratulációkat, igazán kedves tőletek!
    Nagyon régen jártam erre....sok víz lefolyt a Dunán azóta .
    Tavaly október óta nyugis vagyok, de szégyenlem kimondani azóta alig van időm bármire is! :)
    Olvasgattalak benneteket, nagyjából képbe is vagyok, kivel mi történt az elmúlt hónapok alatt.
    Brasihugi , Erzsike, és Pjotr is elérte a 200-as szintet, ezért óriási gratula nekik!
    Rozika, bízzunk benne, hogy a lábad azért annyira rendbe jön, hogy a mozgásodban ne gátoljon!
    Marika, nagyon jól mulattam a Lidis történeteden, amit Pjotrnak meséltél!
    Isten éltessen sokáig!!
    Erzsike, a tortád csodaszép, és gondolom, az íze mennyei lehet!
    Sütike, veled meg mindig történik valami...:)
    Imi, én sem csinálok már meg minden eventet, csak amihez kedvem van!
    Jó ideje már szelektálom, és csak a nekem megérősekkel foglalkozom!
    A focis event nekem kimondottan tetszik, nem foglal el fontos területet, csak aratni és vetni kell!
    Mimi, ahogy láttam a TV-ben, a pécsiekre az idén nagyon rá járt a rúd, a sok eső miatt!
    De most már itt a kánikula, lehet élvezni a nyarat ezerrel! :)
    Hozok némi hűsítőt, fogyasszátok ebben a nagy melegben!
    Legyen szép a további napotok!

Fatther, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Citromos lett, mert azt lehetett kékre színezni. A díszítés nagy része is a lányom ötlete volt. Persze mindenkinek ízlett és tetszett is...
    Ezek szerint rád is igaz, hogy a nyugdíjas nem ér rá semmire?

sutimami57, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Húúú,de feszült napom volt!Jobb,ha nem is mesélek róla........... Elég volt nekem.....

Ági,köszi a hűsítőt-jól esett!!!!Én is nyugis akarok már lenni!!!!!!!xD:wuerg:
    Erzsike,a tortád tényleg jól néz ki!!!!!Furcsa a számból,ugye?Kb. egy éve megszerettem a sütiket....És fogyasztom is őket :D Lehet, van abban valami,hogy idővel változik az ízlésünk?

Mit szóltok az új eventhez???

4. kpe59

Ezzel tényleg megleptél... Te, a fő pogácsa szerető... Ezt én is hallottam már, hogy változik az ízlése az embernek, ezek szerint mindennek eljön az ideje.
    Az új event, csináljuk, mert van. Így meg, hogy azt termelünk, amit akarunk, főleg.
    Úgy terveztem, hogy a felhősort gyorsan megcsinálom sima csalival, utána meg luxust keverek, ameddig kedvem lesz hozzá.

sutimami57, mimi, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  5. pjotrovov

Na,a pogácsát szeretem továbbra is,de a sütiért is hajlandó vagyok menni a plázába hétvégente!Sajnos édeset nem nagyon tudok sütni :wuerg: Az eventet egyformán tervezzük véghezvinni....

Kellemes pihenést kívánok!;)

sutimami57, Fatther, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  6. bukta-agi54

Jó reggelt , és szép napot Mindenkinek!
    Pjotr, jöhetsz hozzám pogácsát enni, mert tegnap az volt az ebédre a bableves mellé. .)
    Maradt mindegyikből mára is, így szívesen látlak az asztalomnál! :)
    Kevéske eső esett nálunk, az idő kellemesen visszahűlt, aminek igazán örülök.
    A horgászós eventel osztom Erzsike és Pjotr elképzelését.
    Alapcsali, felhő megszerzése, és a többi
    meg ahogy jön !
    A csillagos érméket nagyon jó, hogy mindkét boltban eltudjuk költeni. A focissal semmi gond, azt csak aratgatjuk, és malmozás után kedvünkre válogathatunk az üzletekben! Hozok némi harapnivalót reggelire, hogy a kávét ne éhgyomorra igyátok!
    [​IMG] Jó étvágyat, és szép napot!

sutimami57, Fatther és mimi kedveli ezt.
  7. pjotrovov

Sziasztok!
    Ez a nap is lassan véget ér....
    A horgászós-eventnél 18 játékra való felröpit kaptam első nekifutásra.Annyira nem rossz-szerintem.Focizni is focizok még,sok FP-t akarok kiváltani,azt súgják,nemsokára kell belőle bőven :p
    Óh,ha ezt hamarabb látom,indultam volna ;) A reggelit köszönöm,most is jól esett!Bár kávét nem kaptunk :wuerg:

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Ági, de jó hogy jöttél, nagyon rég jártál a kisházunkba.A köszöntésedet köszönöm szépen.Szóval,Te is beléptél a nyugisok táborába.Biztos majd eljön az az idő is, amikor majd elég lesz a huszonnégy óra mindenre, most még csak kóstolgatod, s elfogynak a percek.Ha van módod gyere sokszor, jóóóóó??

Erzsike,alkalom volt a torta sütése, vagy csak olyan legyen egy finomság az asztalon?
    Pjotr,
    Te kis szemtelenül fiatalka, mit is szeretnél már???Egyébként, tényleg jó ez a nyugis lét, leszámitva az idő múlását, amikor néha, vagy nem néha, hol itt fáj, ott meg elkopott, most előjegyzés a vizsgálatra,szóval vannak azért egy kis némi nemű fátyolozottan látszó hátrányai is.Na de Te is belekerülsz majd, eljön az ideje hidd el!!!

Erzsike,
    én a prémium csalira terveztem, de sajnos csalatkoztam, mert egy úgyanazon körben, hol jön a Nyársorrú hal, hol meg csak Gömbhal vagy a Papagájhal.Igy jártam, és most már én is felhagyok a prémium csalival.

Legyen szép és vidám napotok!!

9. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A lányom barátnőjének volt a 30. születésnapja, a férjének pedig a névnapja. Erre készült a torta.
    Én közben megváltoztattam az eredeti tervemet, mert ugye a tervek azért vannak, hogy legyen mitől eltérni... A továbbiakban is sima csalit [​IMG] fogok keverni, mert így több esélyem lesz a sorvégi apró ajándékokra.
    Eddig a 61 pecázásból 16-szor fogtam ki a nyársorrú halat, papagájhalat 14-szer, a gömbhalat és homárt 10-10-szer, polipot 9-szer, makrélát eddig 2-szer fogtam. Ha így megy továbbra is, akkor egy rossz szavam se lehet.

10. -elzemari-

Gratulálok, igazán jó pecás vagy Erzsike.!!Azt hittem a lányodnak vagy a fiadnak volt valami eseménye..Gondolom nem maradt egy morzsa sem a tortából..

11. kpe59

Ők mindketten őszi gyerekek...
    A parti nálunk volt, a maradék tortát haza vitte, gondolom nem sok maradt a tányéron belőle.
    A pecázással szerencsém volt, remélem meg is marad továbbra is.

12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Sziasztok!

Marika egy kis kenőcsös most nekem is jól esne. Nem győzöm a halakat kiszedni, úgy hogy holnap halászlé lesz meg túrós csusza. Megyek is még egy nagy halat fogok hozzá. -Erzsike én is csak a sima csalit használom, és holnap aratás után mászok a felhőre. Aztán már gond nélkül pecázhatok-

13. -elzemari-

[​IMG] Jó napot kivánok!

Rozika, neked könnyű, mert gondolsz egyet és ripsz és ropsz összedobsz egy finom sütikét.
    A Nagymedve tónál én is fogdosom a halakat, a felhőt megmásztam de piszok meleg van odafenn.Igy aztán most már inkább azt nézem, hogy minél nagyobb hal akadjon a horgomra, hogy aztán a horgászboltban elverjem az érte kapott értékeket.

A focisnál nekem nem lesz felhőm, sokat hiányoztam is az ültetéseknél, de sebaj, egy felhő ide vagy oda, nem számit.A boltban ott is kiváltottam minden létezőt, és élvezettel rugdostam kapura a labdákat.S mind teltalálat volt, mármint hat pontos.Nekem ez is élvezetes volt.

Ma már megjártuk a paicot, piszok meleg volt már hazafelé.Sok szép árú van a piacon, lassan már készithetem a szilvalekvárt is.Majd egy kicsit később aztán jöhet a lecsó egy pár üveggel , egy kis csalamádé is elfér még a spajzban. S akkor aztán már lassan vége is van a nyárnak.Nem is hiszem el, hogy milyen gyorsan mennek a napok.

Kivánok tartalmassan szép napot!

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Marim! Mi lesz a kompótokkal? Őszibarack?

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  15. -elzemari-

[​IMG] Szép reggelt kivánok!

Mimikém,
    kompótot szeretnék még egy kis őszibarackból és szilvából késziteni, mert igen igen szeretjük a sültekhez.Meg aztán olyan szemet gyönyörködtető, mikor kinyitom a spájz ajtaját és ott ragyok a nyár az összes, vagy, valamivel kevesebb terményével.Jó lesz azt majd télen leemelni a polcról, és amikor kinyitom a tetejét, a tányéron visszahoz majd valamit a szép nyári napokból is.

Tegnap milyen napom volt,mentem a dokihoz, és a távolsági busz, aminek az útja egyébként tizenöt perc, normál körülmények között, két óra alatt tettük meg.Sajnos egy baleset volt az egyik bekötő úton és nagyon de nagyon lassan haladtunk. A rossz az ilyen eseményeknél, hogy az ember tudatlan, mert fogalma sincs, hogy vajon mi okozza ezt a lassú tempót.Végre egy idő után a mellettünk lévő utas ahogy bogarászta a telefonját, megjött az infó, hogy baleset volt a kettes úton fél négykor és hét órakkor oldották fel az utakat.Igaz ekkor már volt negyed nyolc, és sajnos még a tempó marad a régi a lassú.Egyszer akartam hamarabb hazaérkezni, na persze volt is vagy fél tiz, mire megérkeztem a tervezett fél nyolc helyett.Nem véletlenül volt tegnap péntek tizenhárom.
    S még a hazaérkezésem előtt a hazafelé tartó buszmegállóban, miközben várakoztunk a megállóbana barátnőmmel , odajön hozzám egy olyan húsz év körüli fiatalember, és az is igaz, hogy nagyon udvariassan , de kért tőlem négyszáznyolcvan forintot.Sötét is volt már, meg aztán nyűgös is voltam már és bizony nem adtam neki.Udvariasan én elháritottam a kérését, azért kérte, hogy hazautazzon.Hmmmm?Megvallom ma már sajnálom, de akkor és ott igy történt.Ma már én félek kivenni a pénztárcámat és adakozni sötétben.

Most már el is fáradt a kezem a kapanyélen, ballagok tovább.Kivánok nektek nagyon szép és tartalmas hétvégét.

mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Jó reggelt !

Szépen süt a nap. gyorsan el is szaladtam a kávéval és egy kis reggelivel.

https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn....=b3fce0ad9df8e29c1a3f19ab6f049f44&oe=5BE7F7F6

De rohanok is vissza, mert most a papa is jön velem pecázni. Holnap sült halat akar csinálni. Sok csalit tudok csinálni, így ő is bele jött nagyon. . Nagyon jól sikerül most minden, csak melegünk van. További jó pecázást, és kellemes hét végét .

Utoljára szerkesztett: 14.7.18
    mimi, sutimami57, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -elzemari-

.
    Rozika,
    tetszik, hogy a papát is rávetted a pecázásra, még messzire sem kell menni, nincs helyjegy, és bármelyik halat bünti nélkül ki lehet fogni.Nektek is jó hétvégét kivánok!

Most megyek, mert nagyon felszaporodtak a tyúkok nálam, elviszem a piacra, meglátom milyen sikerrel tudok túladni rajtuk

Utoljára szerkesztett: 14.7.18
    mimi és Fatther kedveli ezt.
  18. bukta-agi54

Sziasztok, szép napot!
    Remélem, mindenki élvezi a napsütést a tóparton, pecázás közben! :)
    Nekem sikerült is volna sok kardhalat kifogni, de Father kajla fülű vizslái beugrottak a tóba, és elzavarták őket! Pedig hajnalban Marika kölcsön adta a bringáját, hogy avval cuccoljak le a tóra! S hogy éhes se maradjak, Erzsike a csodatortából pakolt nekem egy darabkát!
    Pjotr ígérte, hogy ott lesz a parton Ő is, de hiába vártam rá... :(
    Hugi remélem hoz nekem egy fél pár papucsot a nyaralásról, mert suvenir az kell, mint matrica az eventből! :)
    Rozikának integettem, mikor a teraszon öntözte a virágokat, de alighanem szemébe sütött a nap, mert nem vett észre.
    Mimit is láttam, nagy erővel feszegette a ládákat, remélem, kincset talált benne!
    Na, szedem is a sátorfámat, mert dög meleg van itt a tóparton! Félő, hogy nem csak a halak szeme sül ki, hanem az enyém is ! Iminek, és a fiúknak is tettem félre kis frissítőt, ha jönnek, ne maradjanak szomjasak!
    [​IMG]Legyen szép a napotok, és vigyázzatok magatokra ;)meg a torkotokra, mert a fagyi hideg! xDxD

mimi, sutimami57, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  19. pjotrovov

Sziasztok!

Ide is értem!Na,jó,túl gyors nem voltam-ezt belátom!xD Nagyon meleg van..Nem tetszik.Most olvastam,hogy Norvégiában is 30°-ot mértek.Noooooormáááális ez?És még vannak akik vitatják a klímaváltozást 8)

Mari,sajnálom,hogy így jártál!A fiatalemberről:Egy ismerősöm mesélte kb. 2 éve,hogy őt is megállították.Tőle is buszra kértek pénzt.Adott.Úgy vagy egy hétre rá ismét megállította ezzel a sztorival.xD Azért az orvosnál sikerrel jártál,remélem!

Rozimama,a végén még nyit egy farmot a papa is!A te segítségeddel gyorsan haladna és sikeres lenne!8)

Ági,én hívtalak,hogy nem megyek ebben a melegben.De ki volt kapcsolva a távrecsegőd!Vissza meg nem hívtál!xDxD Így jár az,aki sajnál 5Ft-ot xDxDxDxDxDxD Különben az sem szép dolog,hogy van fagyigéped és csak most hozol először!!:pxD

További kellemes napot!

mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  20. bukta-agi54

Persze, most csak mondod hogy hívtál.... nem voltam kikapcsolva, csak lenémítottam, mert a vizslák tök idegesek voltak a csipogástól, meg a halakat sem akartam elriasztani! Na, mindegy, vártalak vártalak... míg el nem untam , és haza nem mentem! :)
    Nincs nekem fagyigépem, ezt kézzel csináltam! De igazából, Te mióta szereted a fagyit? Mióta lettél ilyen édes szájú kis szomszikám? :)
    De ha akarod, gyakran hozok neked ide sk.

mimi, sutimami57, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.