Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Majd jól kikérem a részletes híváslistát a T-Comtól és bebizonyítom,hogy hívtalak!!!xDxD És ne fogd a vizslákra sem mert azok jól nevelt ebek!Mert,ha még holmi Palota Pincsikről lenne szó-el is hinném!:pxDxDxDxD
    Nem fájdult meg a csuklód????:) Ha igen,röptetek neked fájdalomcsillapítót!;) Egy ideje bejárok a cukrászdákba,de nem emlékszem mióta..... 8)xD

Fatther, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ági,
    szánom bánom minden bűnömet, mert most be kell valljam, hogy mind megettem a fagyit.Mentségemre legyen mondva, hogy feláldozásként tettem, mert a kutya melegtől már elkezdett olvadni, és én igazából körbenéztem, hogy jön e valaki, mert akkor biztosan hagytam volna belőle.Helyette hoztam görögdinnyét, persze jégbe hűtve.

Ma voltam esküvön, persze gratulálni, mert az egyik turista társunk, illetve kettő, mondta ki az igent előttünk.Nagyon helyesek voltak, s utána betértünk a kávézóba és ittunk egy fincsi jeges kávét.Nagyon jól tud esni ebben a melegben.

Pjotr,
    igen sikerrel járok a dokinál, mert akupunktúrára járok, bizva a sikerben.

Ma is voltam a Nagymedve tónál, szerencsére Áginál voltak Fatther vizslái, mert most tök csend volt.Abszolut tudtam a horgászára figyelni.Meg is volt az eredménye, mert a kis sima horgászcsalimmal akkora, de akkora Nyársorrú halakat sikerült fognom, hogy majdnem kiszakadt a szákom, amikor beletettem.Úgy tünik, hogy amikor mindenféle izgalom nélkül ülök ki a tóhoz, akkor van ilyen nagy sikerélményem.

Most megyek, mert várnak a römi partnereim.Jó játékot kivánok!

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt !

Tegnap úgy elfáradt mindenki a pecázásba, ma még senki nem jött ki, Mi lementünk a papával mert ki talált egy új módszert, én is kíváncsi voltam mit talált ki. Mikkor ki értünk azt mondta dobjam be a botot, látom ám a halak jönnek a boton felé de nagyon. Mikkor már ki szedtem a sokat, látom a papát a víz alatt[​IMG]terelgeti a jó hűs vízbe a halakat a botom felé. Na mondom gyerünk haza, otthon is tudsz fürödni a konyhába főzés [​IMG] közben. Pjotr már akartam neki farmot nyitni, de azt mondja ha mind a ketten játszunk ki látja el a háztartást. Ebbe viszont igaza van, azt mondja szóljak a szomszédoknak. Gyertek délután horgászni, a papa tele pakolta a csónakot minden finomságal még a fagyi gépet is be tette, [​IMG]

mimi, szöszi50, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szia Rozika, és többiek!
    Látom, csak te voltál a tóparton a papával!
    Én ma még nem értem rá, mert temérdek dolgom volt hajnal óta.
    Most kicsit lazítok ebéd után, és utána irány a tó!
    Viszek magammal ma is fürdőruhát, mert ebben a melegben nem árt kicsit megmártózni!
    Tegnap is fürödtem egyet, a többi horgász legnagyobb bánatára! Azt mondták, menjek pancsikolni a Balcsira, mert itt, csak a halakat ijesztgetem el!
    Bálnának meg egyébként is tengerben a helye ! :oops:
    Ne felejtsétek el, este 10 órakor bezár a bazár a focis eventnél!
    Költsétek el a csillagos érméket, mert igazából ott érdemes felhasználni!
    Vegyetek sok partipörit, és farmpengőt, mert nemsokára szükségünk lesz rá! :)
    Szép napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 15.7.18
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Eltévesztetted, mert nem a pecás zár be, hanem a focis...
    Szerintem épp itt is az ideje. Nagyon hosszúra nyúlt, mint a rétestészta.
    Most keverem az utolsó zászlót, estig már nem lesz még egyre növényem. Bot több mint háromszáz marad meg, amihez nincs növény.
    A pecásnál eddig 242 horgot dobtam be, eleinte nagyobb volt a jó fogások aránya, mostanra már megkopott kicsit a horgász szerencsém. Azért sikerült sok apróságot össze szedni, minden hasznos, amit a sor végi ládák rejtettek. Kaptam jó pár titkost is, mindegy, mi lesz belőlük, ajándék és kész.

6. bukta-agi54

Sziasztok!
    Igazad van Erzsike, tudom, a focis zár be, tévesen írtam be, de mentem, és ki is javítottam! :)
    Nekem nagyon tetszett a focis event, tudom, ezzel kevesen vagyunk így! :)
    Sok-sok FP-t begyűjtöttem, most megy az utolsó kör gaz !
    Felröpim nekem is sok maradt, pedig az elején kissé aggódtam, annyira vacakul indult.
    A pecás pedig jó kis ajándékokat ad, igazán nem lehet okunk panaszra! :)
    Képzeljétek , két napja megjelent nálunk egy borostyánszemű vörös-cirmos kis süldőmacska !
    Nagyon soványan, kiéhezve, kullancsokkal teli, nyávogva könyörgött ennivalóért!
    Megetettük, itattuk, és próbáljuk magunkhoz édesgetni!
    Mindig nagyon vágytam vörös cicára, így nagy az örömöm! Remélem, a kis kandúr, ideszegődik
    hozzánk! :)
    Legyen szép az estétek, és ne feledjétek, a focis boltból kivenni a számotokra megérős dolgokat, mert 10 órakor bezár a focis bazár! :)

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Élvezettel olvastam a vidám kis történeteket, Buktácska is vissza nézeget, és nagyon örülök ennek a találkozásnak. Jó újra látni, Ági, és a mókás irásaid éppen olyanok, mint régebben voltak. Nagyon szerettem olvasni őket. Nálam semmi nem változik. Jó nyugisnak lenni, de azt mondják, már hozzám is be kell jelentkezni időpontra. De tényleg. Na, unokáztam két napig, közben meg jött péntek reggel a fa, rohantam száz felé. Tegnap este ment el a fiam Domikával, utána amit tudtam, meg csináltam, a többit ma, közben főztem, Ági néni jött reggel egy jó adag zöldbabbal......
    Ja,a pecázást Domikával bonyolítottuk le szombat , nem, péntek este. El mondtam neki, mi a feladat, hát , nagyon ügyes volt, rettenetesen élvezte, ha nagy halat fogtunk, sikogatott örömében. Nekem is tetszik, akár, ha szerencse faktoros, akkor is, szinte semmibe nem kerül, aztán csak ajándékló, meg a foga. Amúgy jókat ad. Na, megyek körbe nézni a farmon, mert ma bizony nem sok mindent csináltam, utána meg még aprítom a babokat. Szép délutánt!

szöszi50 és -elzemari- kedveli ezt.
  8. stadler42

[​IMG]Jó reggelt mindenkinek !

https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn....=aa8adcd71256db3cddde74d76525e0ce&oe=5BDFB673

Örülők mindenki megvan elégedve a játékkal, és a nyereményekkel és még mindég pecázunk Sütike el is hiszem, már lassan idő pontot kell hozzád kérni.. Mindég szaladsz intézed a dolgaid, na de ez az élet rendje. Lujza mióta meg gyógyult be se jön hozzánk, pedig híányzik a jó humoros írásai. Ági az a cica téged választott, akkor viseld gondját és szeretgessed. Na megyek pecázok még egy keveset, mert ennek is nem soká vége.

mimi, szöszi50, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én is pecázok még. Most, hogy már vége a focisnak, dobálja a csillagos érméket. Azért nem hagyom bent, levásárolom őket.
    Nagyon jól telik a pajta is. A következő aratásnál, négy óra múlva, kész leszek a konferencia gazdakörivel. Utána már csak a pajta szintet kell elérnem azzal a három növénnyel, ami oda kell. Aztán pedig teljes erőbedobással termelem majd a krókuszt.
    A baha három új növényéből is már csak a sztevia hiányos egy kicsit, de egy-két nap és az is kész lesz. Még nem döntöttem el, hogy utána mit is termeljek, de nagy valószínűséggel fákat rakok majd ki.
    Megyek, [​IMG] mert van egy kis ügyintézni valóm...

mimi, -elzemari-, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kellemes, szép estét kívánok, ide értem végre. El pecáztam a horgokat, be gyűjtöttem sok ajándékot. Bírom ezt a macit, jó ajándékokat adott. Még a végén sajnálom, ha be indítja a csónakját, és el hajózik. Végre egy nyugis kis event, nem kell idegeskedni vele, akkor jövök be, ha éppen rá érek. A focis végre el ment, nem sajnálom. Nekem is most adta a legtöbb érmét, de le szedem a kitehetőket, nem hagyom el veszni. Jó éjszakát, szép álmokat, vidám ébredést kívánok!

mimi, -elzemari- és szöszi50 kedveli ezt.
  11. stadler42

[​IMG]Szép jó reggelt !

Már biztos el késtem de azért hoztam [​IMG] kávét, és kávézunk együtt.[​IMG]addig míg finom meleg. A pecázásnak nemsoká vége, és jön egy újabb event, Erzsike a krókuszt termelem ezerrel, de mindég közbe jön valami. Pedig már a tőnke búzám is meg van, de majd szép sorjába meg lesz minden. További szép napot, és jó játékot.

sutimami57, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  12. bukta-agi54

Szép napot !
    Rozika, kösz a kávét, így ebéd előtt is jól jött!
    Sajnálom, hogy ma már vége a pecázásnak, mert sok jó ajándékot kaptunk!
    Még egy aratás belefér nálam, akkor malmozok, és normál csalival eljátszom az utolsó lehetőséget is!
    Az érméket, amiket ma kapok, meg beváltom amire éppen futja! :)
    Az idő gyönyörű, délután fűnyírás lesz nálam!
    Legyen szép a napotok, este még benézek, hátha itt találok valakit! :)
    [​IMG]Fogyasszátok ezt a kis finomságot!

13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Megérkezett a tenyésztős event ismertetője. Osztottam szoroztam és ha jól számoltam, akkor a felhőt el lehet érni 495 db fókával. A maximális teljesítéshez 1141 db kell. A felhősor delfinnel teljesítve 763 db. Persze ez csak akkor lehetséges, ha olyan állat is beadható, ami egyébként nem tenyészthető.
    Már csak az a kérdés, hogy mennyi felreppenő repül a területekről. Ha csak tenyésztésből várjuk a füzéreket, akkor a felhőhöz 230 tenyésztést kell indítani, ami ugye 460 szupertáp.
    Nem sok tenyésztést akarok indítani, de majd menet közben kiderül...

A nagy örvény event-ben semmi különleges nincs, termelni és bedobálni kell. Azt azért nem árt figyelembe venni, hogy elég sok felreppenő kell a két event-hez, így nem árt eldönteni, hogy melyik területen termeljük az event növényt és melyik területekre vetünk azért, hogy felreppenőink is legyenek.
    Én biztos, hogy a sima farmon szögletes gabonát termelek. Na, nem azért, mert kevés van belőle, hanem, azzal gyűjtöm a felreppenőket.

Utoljára szerkesztett: 17.7.18
    sutimami57, mimi, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Moderátori válasz igen, beadható bármely alapállat is.:)

15. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia! Légy oly kedves írd meg, hol találtad, én nem lelem!Köszönöm!

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  16. kpe59

Köszi! Olvastam közben én is, de így biztosan eljutott a hír hozzám...
    Ezek fényében még inkább úgy gondolom, hogy csak a végén tenyésztek, és csak akkor, ha a felröppenővel gondjaim lennének.
    Olvastam, hogy te is betáraztál fókából rendesen. Én fóka, delfin és zsiráf termelésével húztam bele, (pajtaérték miatt) így most nincs gond a beadással. Még marad is fókám bőven, de a raktárházban továbbra is pakolom őket szorgalmasan.

Az event-ek ismertetőit hol találtam? Vagy másra gondolsz?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/cirque-du-farmerama-tenyésztős-event.16858/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-örvény-2-2018-július.16859/

sutimami57, mimi és Dr.Szotyoládé kedveli ezt.
  17. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm szépen, kicsit elfújta a nagy szél az agyamat, ami most itt a városomban van!;)

18. stadler42

19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!

Nagyon klassz, hogy a tenyésztés öt darab cirkuszi fűzért adott, igy nem volt nehéz a felhőre felmászni.

Ma nagyon jó élményben volt részem, mert már nagyon vártam, hogy megjelenjen a buszmegállói novella.Ma reggel mentünk a piacra egy kis szilváért, mert szerettem volna lekvárt főzni.Amint kiértünk a buszmegállóba látom ám, hogy megjelent a novella.El is kezdtem olvasni és el is ment a busz, mert úgy belemerültünk.Meg lesz a következő program, hogy a környék buszmegállóit végig járjam.
    Húsz pályaművet válogatott ki a zsűri.Magyarország piacvezető out-of-home médiavállalata az idén is arra törekedett, hogy tartalmasabbá és kellemesebbé tegye a buszra és villamosra várás perceit – ezért hirdette meg tavasszal újra az irodalmi kezdeményezést.
    Egy hölgy irta a mi buszmegállónkban lévő novelleát, ami igy kezdődik.
    "Apám - aki azért vette feleségül anyámat, mert ő tudott a női kézilabda csapatban a legtöbb szabályos fekvőtámaszt csinálni - negyvenkét éves kora óta, azaz 21 éve, 6 hónapja és 3 napja számolta nyugdíjba vonulásának időpontját. A jeles nap eljövetele előtt tizenöt évvel indultak be a komolyabb előkészületek. Az elkövetkezendő nyugalmas évekre valamiféle szórakoztató, de hasznos tevékenységet kívánt megalapozni."
    A sorolja, hogy miket szeretetne majd megvalósitani, ha majd nyugdijban lesz, hogy egy percet se unatkozzon...
    Én nagyon jó ötletnek tartom ezeket a várakozás perceire is...

Közben mint irtam szilvalekvárt akartam főzni, ami meg is valósult és megjegyzem nagyon finom is lett.Milyen jó lesz majd vajas kenyeret enni jó kis szilvalakvárral, hmmmm, nagyon szeretem.

sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én tenyésztés nélkül gondoltam megoldani a fűzéreket. Nem sietek a felhőre, mert olyan szél van, lehet le is fújna onnan...
    Jó ötlet ez az olvasgatás várakozás közben.
    Én tavaly főztem egy pár kis üveg szilvalekvárt, el is felejtettem, de most fel is bontok egyet.

Nálam a lapát jobban szaporodik, mint a fűzér, de még rengeteg ideje van mindkettőnek összegyűlni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.