Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt kivánok!

Sütike,
    még a lélgzetem is elállt egy picit, mikor olvastam, hogy mennyit piacoztál.Fantasztikus.Gratulálok neked, nagy vagy!!
    Mi is útnak indulunk, tegnap vettünk cserepes krizantént és visszük ki a temetőbe.
    A hozzáállásnál kezetfoghatunk, mert én is igy vagyok vele, sokszor keresem az okát, de rájövök, ha én nem oldom meg, úgy sincs más.

Vidámság és derű kisérje a napotokat.

Jó volt ez a kis séta a temetőben, szépen elültettem a kis krizantémokat, bizva benne, hoyg nem viszi el senki.Tudjátok,olyan torokszoritó, amikor még a virágot is elviszi valaki , nem tudom, hogy saját felhasználásra, vagy eladásra.Még innét is???

Nem arról van szó, hogy a negatív élményeinket, a keserveinket, a bánatainkat hazudjuk el pozitívnak. Arról van szó, hogy fogadjuk el ezeket olyan negatívnak, amilyenek a valóságban, de ha van bennük valami pozitív, akkor azt is vegyük észre. (Popper Péter)

Utoljára szerkesztett: 10.9.18
    brozsa, Fatther, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi, Marika! :) Képzeld el, mennyit kereshettem volna a piacozással, ha van időm itt ügyeskedni. :)

Ma egész nap úton voltam, meg ügyezkedtem, most végeztem a dolgaimmal. Fel készültem holnapra, reggel be indítom a fűnyírót, aztán addig hajtom, amíg bírja. Ebben vajon mi a pozitív? Talán az, hogy jó idő van....:D :D

brozsa, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Sziasztok.
    Sütike,
    hogy miként kell pozitivan gondolkodni és cselekedni, azt én is nagyon szeretném tudni.Ha mondok valamit erről, sajnos nem a saját kútfejemből történik, hanem én is okos emberektől hozom.Igyekszem elsajátitani, de nem mindig sikerül.Tudod nálam sokszor ott lebzsel Sopánkáné, igaz mostanában ritkábban, ám ha jön nem mindig zavarom el.
    Hogy a fűnyirásban mi a pozitiv? Gondolj arra, hogy ha csak egy kasza lenne a tulajdonodban, mennyivel nehezebben menne a fűnyirás.Sőőőt mennyivel veszélyesebb is.

Tényleg miért találták ki az elipszilon (ly)használatát.Ilyen betű nincs is, csak egy l és egy y.Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak a jét kellene használni.

Még mindig gyűröm a Csodakristály gyártásást éjelre pedig az egymagvú tököt, de bizom benne, hogy csak a végére érek már.

Sütike,
    felbuzdulva a sok értékű picozásodon felbuzdulva, én is kaptam a taligát és kitolgattam egy kis szte meg azt.Megmondom őszintén, most szembesültem azzal, hogy milyen kicsi a piac forgalma.Alig van termény, vagy gyümölcs, hába nem érnek rá a gazdák.

Vidám és derűs napot kivánok!

brozsa, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  4. sutimami57

Sziasztok!
    Kedves Marika! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked, erőben, egészségben, szeretetben![​IMG]
    Ma úton vagyok, bevásárlás meg volt, ügyezés folyamatban, meg megyek nemsokára a fodrászhoz is.
    Ma sok újdonság lesz, így aztán délután szeretnék itt lenni, remélem, sikerül. Szép napot!

Fatther kedveli ezt.
  5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Máriák, Marikák,Macuskák(az egyik szomszédasszonyom az), Isten éltessen benneteket sokáig, erőben, egészségben, vidámsággal!

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

Mimi néni! Neked is boldog névnapot kívánok szeretettel, és minden Kedves Marikának![​IMG]

mimi és Fatther kedveli ezt.
  7. -elzemari-

[​IMG] Szervusztok Kedveskéim!
    Nagyon szépen köszönöm a jókivánságokat és én meg hoztam nektek egy kicsike csoki kutat , hogy kedvetekre mártogassatok belőle.

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

10. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Nagyon boldog névnapot kívánok szívem minden szeretetével valamennyi Máriának a nyugis klubban!

sutimami57, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Elzemarinak és Miminek nagyon boldog névnapot kívánok! [​IMG]
    És minden olvasni betérő Máriának is kívánok minden szépet névnapja alkalmából...
    Most értem haza, gyorsan megnézem az újdonságokat és kipakolok a szerelem kuckóból. A tölgyön nem váltok ki mindent, mert van olyan, amire most nincs szükségem, előzetes számolás szerint 1250 csillagot fogok eldorbézolni...

--------------------------------------------------------------------------------------

Csak kiváltottam a trágyadombot is, így 1660 csillagom fogyott.
    A tenyésztős event-et befejeztem. A rózsaszín házikóban közben olyan elefántot láttam, hogy azt se tudtam, hogy ilyen létezik. Meg kellett néznem gyorsan miféle szerzet ez, repülő elefánt lett alapból.
    Az új ólakat kiraktam, de a varangy még vár a tápjára...

Utoljára szerkesztett: 12.9.18
    sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Kedveskéim,

Nagyon megköszönöm, hogy gondoltatok rám, nagyon jól esett a köszöntésetek.Menjetek ti is a csoki kútkoz, ez olyan soha ki nem fogyó csoda kút.
    A varangy tápjából már megettem azt az egy varangyot, húú de nem szeretem ezt az állatot, de ha adták, akkor majd csak elboldogulok vele valahogy.

További szép estét kivánok!

Jó reggelt kivánok!

Még sötét van, hiába már rövidebbek a napok, korábban sötétedik, és későbben világosodik.A nagy fogyás nálam készen van, már csak a napi beadások a feladatom.Remélem jól vagytok, vidám napot kivánok.

Utoljára szerkesztett: 13.9.18
    sutimami57, brozsa és Fatther kedveli ezt.
  13. sutimami57

Sziasztok! Marika, jó ez a csokis kút, ha nálam lenne, biztosan folyton körülette kavarnék....)

Erzsike, gratulálok a tenyésztéshez! Ez egy csoda, hogy ilyen is létezik! Én is be pakoltam az összes luxus lütyit, amit eddig kaptunk, de még véletlenül sem ugrott sehova. A kis farmon valami 400 körül volt, ott is meg etettem, de semmi. Így aztán meg beszéltem magammal, hogy nem ér semmit.
    Eventeket be fejeztem én is, mindent meg csináltam. A tölgynél csaka vizet, és a trágyát növeltem, a többi nem izgat. Majd a fákat azért ki szedem. A tp-s dolgokért nem adok annyi csillagot. Na, megyek is, mert még azt se tudom, hogy merre...:) Szép napot, jó játékot!

-elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Sziasztok,
    tudod Sütike, én is elfogadnám néha bele nyaliznák biztosan.De nálunk a Papa miatt nem lehetne, mert Ő biztosan nem tudna ellenállni, mert nagyon szereti az édességet.
    Erzsike,gratulálok az elefánthoz,nálam csak a tűzoltó elefánt a legnagyobb nyereményem.

Nagyon szép az idő, most már kellemes a hőmérséklet is.További szép és derűs napot kivánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

580 db smaragdom van, ami ugye a következő két feladatba még sok is. Ezt tudva beadhattam volna az első feladatba is mindent, de már késő bánat. Kár, hogy nem láttuk előre, hogy mennyi fog repkedni. Legközelebb, ha ilyen lesz kockáztatok, legfeljebb a végén bele kell húzni egy kicsit.
    Ivókürt most tíz keverésre való van, de persze a gaz még termelődik hozzá. Azt látom, hogy ezzel se lesz gond. Elég sok mindent szeretnék kivenni a boltból, így sokáig termelek. Igaz a vasárnap és a hétfő nagy része kiesik a farmozásból, mert egyéb intézni valóim vannak, de ettől függetlenül gondolom, meg lesz, amit szeretnék.
    A héten az összes tűzifám a helyére került, jöhet a fűtés szezon. Na nem most rögtön, csak azt akartam ezzel jelezni, hogy felkészültem...

--------------------------------------------------------------------------

Most érdemes volt meglátogatnom a kereket, szerencsésen forgattam. Nem szoktam nagyon nézegetni az összesítést, de most érdemes volt. Lett egy-egy XXL-es körte és cseresznye fa, bodza fa, rózsaszín békató, 2 db 12 órás kupon, 85 db szupertrágya, 200% tp és 100% termés bónusz 24 órára, és más apróságok. Ehhez 19 sima és 13 party pörgetést használtam el.

Utoljára szerkesztett: 14.9.18
    sutimami57, -elzemari- és Pepe101966 kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mióta vendég vagyok és alkalmazkodom, kénytelen voltam csökkenteni a fórumon töltött időmet, ne haragudjatok. Most azonban megkértek, hozzak ide is egy hírt. Tehát idézek:
    Akinek kedve van, jöjjön, jól szoktuk magunkat érezni, jó megismerni személyesen embereket. :)

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Köszönjük a jóságodat, hogy elhoztad!!

sutimami57 kedveli ezt.
  18. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Ma összevesztem Ingriddel, mert nem tudtam a kedvére tenni sehol sem.Válogattam igy, válogattam úgy, de csak a tuskó szélét találta el, és közben nagyon szemrehányóan tekingetett rám.Nem tehetek róla nekem erre futotta.Remélem ti nagyobb sikerrel jártatok mint én.

Legyen vidám és derűs a napotok.

"Legszebb dolog az igazság, legjobb az egészség, legkedvesebb pedig az, ha az ember elérheti mindazt, amit szeret."
    Arisztotelész

Szépen itt hagytam a reggel megirt levelemet, bááár....

19. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nekem szerencsém van Ingriddel, mert eddig csak kétszer kaptam 40 érmét, a többi dobásom mind több volt.
    Másfél óra múlva még lesz két dobásom, akkor ki tudom venni a party pörgetést és azt hiszem, azzal be is fejezem az üzletelést Ingriddel.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Ó én ma sem voltam vele szerencsés, a boga életbe nem tudtam eltalálni a kedve szerint valót.be is fejeztem már nem foglalkozom vele.Elég volt belőle.

sutimami57, Fatther és Koppi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.