Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Megy ez, ha belejön az ember. Én estig az 57. soron várakozok, a felreppenőimmel nincs gond, nálam inkább a növény kevés. Egyelőre úgy látom, hogy a negyedik gyárfejlesztésnél nem nagyon jutok tovább, de nagyon lazára vettem az aratásokat, naponta csak háromszor aratok, nem is az elejétől termelek a tölgyesen is, és nem is várom meg a késő esti aratást, hogy jobban haladjak. Most ilyen hangulatom volt ehhez...
    Csicseriborsóék jól vannak köszönöm, a festés vége felé járnak, aztán szép lassan berendezkednek és akkor én is megyek megnézni, mert úgy alakult, hogy én még nem láttam csak képeken.

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Majd ha jössz, akkor szóljál.

sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

Úgy tervezem, hogy szólok, ha nem csak hirtelen és rövid időre megyek.

Nagyon lassan termelődnek ezek a gazak, nehéz kivárni az aratásokat...

sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Oké, nézd milyen szép esti csend élet az égen.

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  5. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Este mikor megnéztem a képet, kimentem, hogy ellenőrizzem, hogy itt milyen az ég, de nem láttam semmit a felhőktől, amiből reggelre megérkezett az eső. Ennek megfelelően hideg is van, előkerült a hosszú nadrág, zokni, mellény...

Sikerült kipörgetni egy 100% termés bónuszt, így kicsivel többet tudok dobálni az alap termeléshez képest, de a végéig biztos nem jutok el. Most a 65. soron várom a következő aratást.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az event-et ezennel befejezettnek nyilvánítom. A 84. soron álltam meg, 66 lejátszott játékom van, 21,5-es átlaggal. Most nulla felreppenőm és nulla event-gazom van, majd a rendszer ad öt növényt, amit be is válthat...
    Ma szép időnek ígérkezik, süt a nap, meleget egyelőre nem sokat ad. Lassan kellene a kertemet rendezni a késő őszi, téli szezonnak megfelelően.

Utoljára szerkesztett: 25.9.18
    sutimami57 kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Sziasztok.
    Felénk sem volt eső, szerencsére de a hideg az megérkezett hatalmas nagy széllel.Ma már elmúlt a nyár, megérkezett az Ősz, visszavonhatatlanul.Jó sokáig tartott a meleg idő, egy szavunk nem lehet rá.
    Én is befejeztem az eventet, már nem ültetem a növényt sem.53 játszma és 63-ik nyeremény a 25 farmpengő eltév.Idáig jutottam.Az én átlagom siralmas, nem más, mint 15.52.
    Sebaj, amjd legközelebb jobban megy.

7. kpe59

Miután a végére rájöttél, hogyan is találd el a pereceket, ha még lesz ilyen, akkor már jobban fog menni...
    Reggel itt is olyan hideg volt és fújt a szél, hogy elindultam ugyan a szokásos biciklizésemre, de félútról visszafordultam, nem mentem annyit, mint szoktam. Holnap jobban fel kell öltöznöm vagy, ha nagyon fúj, akkor el sem indulok.
    Néztem a holnapi event-et, sokaknak meggyűlik vele a baja azt hiszem. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy megéri a pajtával is foglalkozni. Nem okoz gondot egyik beadandó sem. A felreppenőket majd meglátjuk.
    Egyelőre úgy tervezem, hogy a zuhatagon és a tölgyesen állatok lesznek, az esőerdőben fák, és három területen termelem az event-gazt. A kezdést a bahán két terület fával és egy terület óllal, a tölgynél húsz óra körüli ólakkal várom. A fő farmon és a szédült szántón még nem döntöttem, hogy ólak lesznek-e vagy valami 20 óra feletti növény. Egy órám van aratásig, addig eldöntöm.

8. -elzemari-

Sajnos nekem egy pár milliomba belekerült mire úgy ahogy sikerült mindent össze szedni, kivéve a faháj és a Bételdió, mert olyan fám sincs.A fahéj még most érik, mert 1000 hiányom van a piacon meg semmi.Ez van, hiába nincsen nagy készletem.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

A bételpálma fa a majomnál a harmadik kamrában az utolsó szobor. Ha kiváltod, akkor vehetsz a piacon termést, vagy fát a kosárban (13.500 csp/db) és termelheted.

sutimami57 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Ó de jó, hogy mondod, kiváltva ki volt, csak nem vettem belőle.Még most az utolsó pillanatban vettem és el ültettem őket Holnapig még beérnek.Köszönöm szépen.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Látod milyen jó, ha hangosan gondolkodunk...??? Így a termés is szaporodik, meg a felreppenő is gyűlik majd belőle

12. -elzemari-

Sziasztok.
    Gazdaköri elvégezve, a kis termőföld megművelve, már csak az érést kell figyelni.Jó munkát kivánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Így állok én is. A felreppenőim nagyon jók lettek, a hangosbeszélő és a vezeték 55-58%-a megvan az első aratásból, chip kevés lett, de csak egy terület tönke búzám volt, az 164-et adott. Most már majd szaporodik az is.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Majd jön a többi is.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nem véletlen volt, hogy kezdésnek csak egy területen hagytam földet. Inkább a másik kettő felreppenőre koncentráltam, mert a növényes majd jön az event-gazból is, és lehet hosszút vetni, ha kell.
    Ma reggel is csak öt fok volt. Szerintem most nagyon hamar jött ez a hideg.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Erzsike, ne is mond ezt a hideget, én is nagyon korainak érzem, lévén, hogy még amúlt héten 30 fok volt.Most már kellően összekeveredtem, mert szűk lesz az időm az eventre, igy szeretném a felhőt és a rávalókat megszerezni, de nem tudom hogy sikerülni fog e.Majd kiderül.

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  17. kpe59

Az a baj, hogy a felhőhöz az összes nubloneára és felreppenőre szükség van, nincs más megoldás. Szerintem egy nap kiesés miatt még nem kell aggódni. Aznapra fákat teszel és állatokat, utána a növénnyel már boldogulsz.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Nem akarok kötekedni de most élek!! xD:p:inlove::music:
    Amúgy a nyílás zárók most is sarkig nyitva, de már öltözködök ám rövidujjú póló helyett hosszú ujjút vettem fel!:p:p

Jövő nyáron meg el kellene költözködni jóval északabbra nyárra.....:p

sutimami57, Fatther és brozsa kedveli ezt.
  19. kpe59

Nem kötekedés ez... Mi ilyenkor egy kicsit több ruhát veszünk magunkra, mint te, hogy ugyanolyan komfortosan érezzük magunkat...[​IMG] Én valahogy a meleget jobban viselem, mint a hideget. Fázni nem jó dolog.
    Te event-ezel most?

sutimami57 kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igen.

Nem sokára aratok azzal kimegyek a 10e-ből (éjjel egyszer keltem fel, bónusz nem sikerült), chip 769 van, hangos 387, vezeték 467. Tenyésztettem 1 teljes tárolóval és 3x40 valahanyat adott mindből. Így állok még nem indítottam az eventet mert szeretem vagy végig letermelni, vagy ha már majdnem meg van a hozzávaló.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.