Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be ugrottam olvasni, de nem értem a végére. Szokás szerint mindig futok, ma egész nap csenget valaki.....Nekem meg lassan indulnom kell. Jól vagyok ám, csak mindig ezerrel kell rohannom. Eventeket csinálom, az újak tetszenek, este jövök, és folytatom az olvasást. Puszi, ölelés, szép délutánt!

lukimi és -elzemari- kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Már csak az utolsó két csokis malomtermékhez kell 82 növényes és 72 fás felreppenő és megvan a táltostojás is.
    Az kincskereséssel nem állok túl jól, 35 kincset kerestem eddig.
    Holnap se sokat leszek itt, de az már nem befolyásol semmit, mert a sütik kész lesznek, ha nem reggel, akkor délután amikor hazaérek.

sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  3. sutimami57

Sziasztok! Kellemes, szép napot kívánok! Remek idő van, így aztán a hangulatom is elég jó. Event hiányom van, várom a következőt. :D Annál is inkább, mert szeretnék több érmét kapni..:) :)

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szerencsére én is készen lettem ezzel a kissé húzós eventtel, bár megmondom őszitén az esélytelenek nyugalmával tettem a dolgomat.Persze azért a kisördök ott motoszkált bennem, hogy ha már Belzebub elküldte hozzám a legkisebb ördögöt, aki persze "hajtsál Mari meglesz az", felkiáltással buzditott minden nap.Igy aztán félretév a gondot bút tettem a dolgomat, mint oly sokszor máskor is.
    Nekem most már nagyon jól esik egy kis pihenő, mert a nagy hajtás nekem nem oké.A játák az játék, de nem lóhalálában minden nap.Igaz mindenki maga dönti el az idejével és a pénzével hogy gazdálkodik.Pechemre most egy jó vastag és érdekes köynv van a tulajdonomban kiolvasásra.Nagyon jó, úgy hogy ezt is be kell iktatni, szerencsére nem vagyok nagyon jó alvó, igy aztán az éjszakából tudok csenni időt rá, vagy a hajnali időpontokban.
    Közben meg a gerincem is elkezdett rakoncátlankodni, igaz idáig a térdem volta ludas, hogy kevesebbet tudtam menni, mire azt renbe tettem,most meg a gerincem, vagy a csipőm, a csuda tudja, de valami nem oké.Miért kell mindig valaminek szórakozni, hogy a kedvemet elvegye??
    Mint látjátok ma sem vagyok egyedül, igen itt van Sopánkáné, de fene bánja, csak hagyjon engem békén.

Kivánok derűs és szép napot!!

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

Sziasztok! Látod, Marika, a kitartás meg hozta az eredményt, gratulálok a sikeres befejezéshez! Nem volt ez rossz, így utólag....:) :) Csak a nagy farmon csinálom az eventeket, a kicsit pihenőre állítottam, mert nincs annyi időm, így aztán egy farmon könnyebb. Meg aztán így egyben az összes, így már sok. Az idő remélhetően jó lesz ma is, lehet, hogy a problémáid is az időre válnak rosszabbá? Pihenjél, biztos használ, csak ne fájjon, mert az borzasztó. Úton leszek ügyintézés van soron, bevásárlás, stb. Bicajozok még a jó időben. Kellemes, szép napot kívánok!

Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Szia Sütike,
    igen ha van kitartás, van az az eredmény is.Ma rájöttem, hogy vendég munkások nélkül maradtam .A kutyafáját, nem néztem meg, ma meg nem voltam itthon, most aztán nézhetek..Igy jár az aki csavarog, és nem a dolgát végzi.

Jó játékot kivánok!

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  7. sutimami57

Szép jó reggelt! Korán keltem, de minek....:D Hosszú lesz a nap, így aztán hamar le rendeztem a farmot, aztán indul a munka itthon is. Marika, bizony, van más dolog is, nem csak a farm, de ez így van rendjén.....én is a mostani utolsó akcióban vettem bérbe a munkásokat, mert egy ideje ugyancsak meg csappantak a kuponjaim.
    Event megy, közben ásom a ládákat, jó kis kincsek vannak benne. Szép napot, kellemes hétvégét kívánok!

Fatther, lukimi és -elzemari- kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Jó reggelt kivánok.(Péntek)
    Indulás a gazdaságba, igen sok megint a termelendő mennyiség.Csak két területen tudok ülteteni, mert kifogytam sok mindenből.Igy az esélytelenek nyugalmával indulok neki.
    Szép és derűs napot kivánok!

... ... ...

Szép napot kivánok!(szombat)(vasárnap)

Jöttem lepókhálóztam az ajtót, hogy be tudjak jönni.Ültetgetek, aratgatok, gyűlnek a gazok.Lassan jönnek a felröppenők.

Vidámság és derű kisérje a napotokat.

... ... ...

Szép napot kivánok!(hétfő)

Sziasztok.(kedd)
    Sziasztok, (szerda)
    Sziasztok.(csütörtök)

Kányádi Sándor, Valami készül

Elszállt a fecske,
    üres a fészke,
    de mintha most is
    itt ficserészne,
    úgy kél a nap, és
    úgy jön az este,
    mintha még nálunk
    volna a fecske.
    Még egyelõre
    minden a régi,
    bár a szúnyog már
    bõrét nem félti,
    és a szellõ is
    be-beáll szélnek,
    fákon a lombok
    remegnek, félnek.
    Valami titkon,
    valami készül:
    itt-ott a dombon
    már egy-egy csõsz ül:
    Nézd csak a tájat,
    de szépen õszül.

... ... ... ...

Jó reggelt.

Tudom most rosszat teszek, hogy egymás után irok, de úgy szeretném ha mégis valaki erre járna.

Haladok az eventekkel igaz nem roham tempóban, de a lehetőségeimet figyelembe véve, nem vagyok elégedetlen.A haloweeni üvegcsékből még tizenháromszor kell kikevernem a szineket, hogy elérjem a jutalmat és akkor a felhőre is feltudom juttatni a megvásásrolt kütyüket.
    A Csontkirálynőnél most tartok a 102-ik szintnél, és keresem a kincseket nagy várakozással.Most nekem nehezebben megy, mint korábban .Jól el vannak rejtve, alig találom meg őket.Ám a kitartás mindig meghozza a gyömölcsét.

Legyen derűs és szép a vasárnapotok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.18
    sutimami57, Fatther és lukimi kedveli ezt.
  9. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Járok én erre minden nap, csak kutyafuttában...
    Gyorsan elolvasom a napi hivatalost és a szomszédban azt, hogy mi történik az ismerősökkel.
    Az event-ek haladnak. A kincskeresősben eddig 108 érmét használtam fel, a löttyösben már tegnap felpakoltam a felhőre, még 9 lötty és meg is lesz a 60. Nem tervezem tovább, mert akkorra meglesz a 120 variáció, ami két jutalmat ad. Addig cserélgetem a színeket, míg a macskánál kérdőjelet nem látok, ami azt jelenti, hogy ez a színösszeállítás még nem volt, tehát biztos két valami jár érte.

sutimami57 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Szia Erzsike,
    én is gondoltam rá, hogy jó lenne valami újat kiforgatni , de idáig még nem sikerült.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Így nekem már két éjféli tölgyet is sikerült kapnom és megvan az XXL-es kriptamécses kaktusz is. Voltak titokfák és valamilyen ól is, de már nem emlékszem, talán piros írótollas volt.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

A kriptamécses kaktusznál, háromszor néztem meg, hogy mennyi az ideje, mert nem akartam elhinni a 350 órát.
    Van két kriptamécses kaktuszom és három xxl-es kaktusz belőle.Egyenlőre a pajtát boldogitja, majd kedden kiteszem, lesz ideje megérni.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

Nekem három van, mióta vannak azóta kint tartom őket. Eddig 152 db termése gyűlt össze. Nagyon szaporátlan fajta...

sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Hogy találták ki ezt az időt, el nem tudom képzelni.Sebaj ez van.

Jó reggelt!

Juhééé, újra kaptam egy kriptamécses kaktuszt.

Utoljára szerkesztett: 22.10.18
  15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Akkor nekem még van mit kavarnom, mert eddig egyet kaptam...
    Az utolsó két löttyhöz most vetettem el a hosszabb gazt, más minden megvan hozzá, hét pedig keveredik a malomban. Aztán raktárra termelek, van ugyan mindenből megnyugtató mennyiség, de jó az, ha van sok növény betárazva.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Szia Erzsike,
    Én már befejeztem a termelés a boszorkányhoz, mert van még elmaradásom bőven az új területnél.A felhőt megmásztam nekem ez is nagy kihivás volt, nem számitottam rá, hogy sikerülni fog. Neked kivánok sok sikert, hogy végig vidd a feledatot.

17. kpe59

Hatvan löttyig terveztem, azt el is értem. Még mindig van olyan színkeverés, amit még nem használtam, de már nincs kedvem event-gazt termelni.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Gratulálok a kitartásodhoz!

Mi az újság labirintus ügyben??Nekem fejben már megy, de a gyakorlatban kicsit más.Nem adom fel!

Utoljára szerkesztett: 25.10.18
    sutimami57 kedveli ezt.
  19. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én nagyon sokat játszottam ilyen társasjátékkal a gyerekeimmel, így nem okozott gondot egy kicsit sem.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Szia Erzsike,
    Már jobban haladok én is,nem fog legyürni engem egy labilintus.Hol tartasz már?Én most fejeztem be a 13-ik keresést.Várom, hogy beérjenek a magok, megyek a malomba és keresgélek.A felhőig nem valószinű hogy eljutok, de sebaj, játszottam egyet.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.