Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Na, most kinéztem és látom , hogy elvétve szitál egy kis havazás.Én is úgy gondolom, hogy olvad is mindjárt, mert hidegnek nem találom a kinti hőmérsékletet.
    Jaj ne is mond a halazást.Mi is nagyon szeretjük a sült hekket,kovi ubival.
    Hogy hol vannak a többiek?Jó is lenne tudni.Erzsike még csak van, de a többiek. De jó is lenne, ha megint kis nyűzsgő ház lenne,de ezzel kell beérni.

Jó munkát kivánok!
    Dani,
    mennyi zebrád van????Ez igen, megdolgoztál érte.Majd egyszer nekem is lesz.Hogy mikor?Az még bizonytalan.

incimami, Fatther és Koppi kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

4 darab. Anno beruháztam a csomagba, ahol járt a kötelező 1 és mellette a titkokból még lett 3.:)

incimami, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Azért mondtam, hogy megdolgoztál érte.A titok, az meg a szerencse dolga volt.

incimami, Fatther és Koppi kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma reggel meglett a krókusz utolsó bónusza is.
    Betettem 42 ezer magot, amiből visszakaptam 6930 db-ot, így a befektetett krókusz 35.070 db.
    A 9 bónuszon kívül kaptam még 1 db csillagot, 99.444 Csp-t, 52.980 Tp-t és 108 db szupertrágyát.
    December 1-én kezdtem el a nemesítést, tehát szűk két hónap ment rá. Nem mindig vártam ki az időt, nagyon sokszor rövidítettem szupertrágyával, és a mozis aranyaimból is használtam fel rá egy keveset. Ezeket nem írtam, így nem tudom...
    Háromszor indítottam 2400-as, 12-szer 1200-as és 34-szer 600-as ablakot.
    A 2400-as egyszer, az 1200-as háromszor, a 600-as pedig ötször volt sikeres, amikor bónuszt adott.

Kb két perce bekocogott a farmomra egy zebra is...
    Amit nagyon szerettem volna az event-ből, az meg is van, a többi hab a tortán...

incimami, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Szia.
    Csupa jó hirrel szolgáltál ma.Én is küzdök a krókusszal.Nagyon sok csengőpengőm ment már rá, de még csak az első haból négy van meg, , ezekkel meg mehetek a Sóhivatalba.Muszáj voltam már a piacot igénybe venni, mert termelni nincs idő.Na de nem sirok, majd ennek is eljön az ideje.
    Nálam még a zebra nincs a pajtába, de számitásaim szerint ma meg is lesz, muszáj, mert holnap nem lesz érkezésem vele foglalkozni.Igy aztán szupertáp és minden ami a cél érdekében szükséges.
    Még ennyit nem dolgoztam soha, akkor milyen lesz majd a 10 éves?

incimami és Fatther kedveli ezt.
  6. kpe59

Én csak a piros kosárból vettem krókuszt és termeltem magamnak, a piacon nagyon drágának találtam. Azért, hogy minél több legyen, mindig ezzel vártam a felröppenős event-eket és éjszakára is sokszor vetettem.
    Remélem, hogy ilyen nagyon munkás event nem sűrűn lesz. Ez már feszegette rendesen a határokat...
    Szurkolok a zebrádnak, hogy odaérjen minél hamarabb hozzád.

Fatther kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Tillárom haj.

Megvan!Elértem.Majd belepusztultam.Nagyon nehéz volt.A zebrával még jött az 50 arany is.Most pihenek egy kicsit, mert nagy meccs volt.

linzenpolc és Fatther kedveli ezt.
  8. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A zebra nem jött hozzád üres puttonnyal. Nekem is hozta az aranyas ládikát is...
    Ez a turmixos helyett jöhetett volna egy kicsit egyszerűbb is a szülinapos robot után, de mindegy, meg lehet ezt is csinálni. Az a kérdés, hogy van-e most hozzá kedvünk?

Fatther kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Szia Erzsike,
    Megmondom neked, nekem nincs!!

Fatther kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Szia bokszibáti,
    dehogyis, csak ma nagyon sűrű napom volt.Nem értem rá játszadozni.Neked is sok már az event?Kell egy kis pihenő.

Halihó.
    Csak elkezdtem az eventet, mert izgatott, hogy miként is kell csinálni.Az olvasatban valahogy kicsit sötétnek láttam, aztán kiderült, hogy dehogy.Igy aztán nekifogtam és az esélytelenek nyugalmával etetem a kis állatkákat.Igaz nem tünnek nagyon jóllakottnak, de majd megszokják.
    Remélem nektek is jól megy, ha egyáltalán valaki benéz.

Utoljára szerkesztett: 1.2.19
    szöszi50 és Fatther kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én is hozzáfogtam, szokás szerint. Egyelőre nem látom még a végét, csak termelem a gazat, keverek a malomban, pakolom és törlöm a mixereket, amit jónak látok, azt megtartom. Most felröppenő hiány miatt áll a malmozás.

12. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Erzsike,
    csinálom, mert kiváncsi voltam,cserélgetni nincs mindig kedvem, mert nem ülök itt mindig.A felröpim nekem is elfogyott, mosz éppen hagyma van kinn.
    bokszibáti,
    nagyon finom ebédetek lesz ma, s a lapcsánka is jóizű.Én is igy terveztem mint te, de akiváncsiság belevitt az eventbe.Na mindegy, majd valameddig jutok.

Szép napot kivánok!

Fatther kedveli ezt.
  13. kpe59

Éjszakára sárgaborsó és majoranna volt, mert az ért be a reggeli aratásra. Mindkettő negyven felett adta a felröppenőt. Ma estig termelem a gazat, éjjel meg gyűjtöm a felreppenőt, aztán majd meglátom, hogy kell-e még adni a medvéknek a gépeket, vagy elég , ami addig lesz.
    A 80-ból 28 etetésem van meg eddig.

Fatther kedveli ezt.
  14. -elzemari-

A medvék nálam már kaptak vagy 48 etetést, a mixerek a tisztáson,aztán majd meglátjuk....

Fatther kedveli ezt.
  15. kpe59

Nem a medvékről beszéltem, hanem a pingvinről és a rókáról. 40-40-szer kell etetni őket a koktélokkal, akkor lesz meg teljesen az event.

16. -elzemari-

Oké, akkor félreértettem.Igy nekem is ennyi az etetésem, de ez még vajmi kevés.Mondtam, hoyg abszolút csak játék nekem.Nincs tétje nálam.Most is ötször cseréltem két kéket és mindig csak a kettőt adta.Úgyhogy a cserével is felhagytam.

Fatther kedveli ezt.
  17. kpe59

Cserélgetem a gépeket addig, míg olyan nem lesz, amit akarok. Luxus vagy csúcs...

18. -elzemari-

Ó de jó, látod, nekem ehhez nincsen türelmem!!Hiába, a türelem ebben az esetben mangó vagy áfonyalét eredméynez.

[​IMG][​IMG] Jó reggelt kivánok!

Tyúhééé, felmásztam a felhőre.Ki gondolta volna, mertr én nem.Még van idő arra is, hogy a további ajándékokat is kiveszem.

"Nem igaz, hogy a szeretet olyan, mint a magányos virág illata, és akkor is árad, ha nem jár arra senki.
    Nem !
    A virág azért illatozik, mert vár valakit!"
    (Müller Péter

Kivánok mosolygós vasárnapot.

Utoljára szerkesztett: 3.2.19
    szöszi50 és Fatther kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Szia szia.

Nagyon finom ebédetek volt.Már otthagytam a felhőt, mert esik az eső, és nem esett jól kinn lenni.
    Te hogy állsz?

Fatther kedveli ezt.
  20. bokszibáti

bokszibáti Utánpótlás-írogató

Mint írtam már,bele se fogtam az eventbe xD;)

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.