Nyugdíjasok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

Most már biztos, hogy meglesz a felhő. Örülök neki. A gyümölcs piacos eventet nem csinálom, nem éri meg az aránylag kevés FP-ért beadni azt a rengeteg fatermést.

Jó pihenést kívánok.

lukimi, -elzemari- és Kuzdern kedveli ezt.
  2. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok. Jó reggelt.

Nincs itt senki, tegnap sem volt. Ez nem jó. :cry:
    A Valentin napi event 2. felhője beüzemelve.:)
    Olvastam másik topikban, hogy a páfránnyal lehet, nullázni. Ti tudtok erről valamit, ha igen megosztanátok velem is?
    Nálunk süt a nap, kellemes idő várható mai is.
    Nálunk a mai ebéd zöldségleves, grízgaluskával és milánói makaróni.

Szép napot kívánok mindenkinek.

Kuzdern, lukimi és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia szia,
    igazán sajnálom, hogy igy alakult, hogy nem volt senki.
    Valahogy amikor hajnalban meglett a felhő, eldobtam a kapát, kaszát és bevettem a lesz...om a gazdálkodást cimű műsoromat.Igy aztán pihentem, dolgom is volt délelőtt, igy szegénykém egyedül maradtál.
    A páfrányhoz nem tudok szólni....

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot.

Itt lehet tanulmányozni a 0 percezésről mindent>>>>>

5. hudnik

hudnik Utánpótlás-írogató

Köszönöm Imi.
    A holnap kezdődő két eventet csinálod? Én eventezni fogok, a királynőset csak ezen a farmomon, és még gondolkozom azon, hogy a teliholdasat a többi farmon megcsinálom-e. A Valentin napi eventezés 5 farmon majd egy hétig igen időigényes és fárasztó volt.

Bocsi, Zsóka vagyok, csak egy kisebb farmról.

Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  6. lukimi

Szia, most mindent csinálok mert az elmúlt hónapokhoz képest másféle feladatok vannak mint már írtam a több 10 e. enövényt nem szeretem. Ezel olyan könnyebbnek és szórakoztatóbbnak tűnik.

Kisebb farmokon jelenleg a legnagyobb hiány csillagból van de szerintem elég volt ez a dobozolás + 4 farmon, napokon át. Sőt, most itt lesz a teliholdas is ami erősen a gyengém....negatív irányba, szinte muszályból csinálom és akkor megint helyben vagyunk.xD:p

Persze ha lennének munkások kisebb farmokon nem gondolkodnék....de már a dobozokhoz is alig tudtam összeszedni, csp vagyonokért.:eek:

zsoka-moka54, Kuzdern és csillag kedveli ezt.
  7. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok, Jó reggelt.

A két event halad szépen, lett egy bónuszom és ma reggel tettem, be egy növénybetakarítási bónusz is. Azt gondolom, hogy a majomkirálynős event nem túl megérős, valószínű, hogy a gazdaköriből kivett kosarakon kívül nem kosarazok tovább.
    A teliholdas event felröppenője igen kevés, de a 11 órás növény szépen adja, majd áttérek annak az ültetésére.

Tegnap egész délelőtt takarítással voltam elfoglalva, délután meg eventeztem.

Az idő nálunk gyönyörű, tavaszias, öröm a szabadban tölteni egy kis időt.

Legyen szép a napotok.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. lukimi

Szia.

Én letermelem a lilát és utána meg olyan hosszút démonival, amelyik amúgy is kéne. A kosarast majd ha több lehetőségem lesz akkor döntöm el ha látom hosszú távon mit lehet összeszedni. Lehet, hogy én is csak a felhőig megyek vagyis a gazdaköri végéig.

9. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

A bahamás eventtel készen lettem, és a- korábbi álláspontommal ellentétben- úgy döntöttem, hogy még kicsit folytatom tovább, jó sok tp-t össze lehet gyűjteni. A teliholdas evnethez még felröppenő hiányom van, de azokat a növényeket ültetem, amire szükségem van, az a 13 malomtermékre való így is összejön. Tettem ki állatokat és terményes ólakat is, de azok nem igen adnak felröppenőt.
    Nálunk nincs hideg, de a napsütést gyakran felváltja a borult ég. Ma a konyhai és egyéb házimunkákkal jól elhavazódtam, még a szokásos délelőtti sétám is elmaradt.

További szép szombati napot kívánok.

lukimi és Kuzdern kedveli ezt.
  10. lukimi

Itt olyan idő volt ma mint az április: bolondos.xD Volt szép napsütés de mihelyst a nap elbújt a gonosz éles szél majd kifújta a lelkemet. Gyomláltam az emelt ágyásomban és tervezgettem, ennyit lehetett még kint tevékenykedni. Itt meg kész a 2 felhősor és gazdakörizek.:):inlove::music:

csillag és Kuzdern kedveli ezt.
  11. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

Mindkét eventhez tartozó felhő kész, a bahamásba kicsit tovább termelek és kosarazgatok. A teliholdas gazdaköri feladatokat kettő kivételével befejeztem, a hozzávalók megvoltak, csak berakosgattam.
    Nálunk tegnap 11 óra óta nagyon fúj a szél, azt is mondhatnám, hogy viharosan tombol... jó lenne, ha már elcsendesedne.

Imi mit fogsz ültetni az emelt ágyásokba? Nekünk aránylag nagy udvarunk van, be van füvesítve, virágok, bokrok, díszfák, tuják vannak ültetve. Ennek ellenére elég sok tenni való van ebben a kertben is. Veteményezni nem szoktunk, mindkettőnknek műtötték a gerincét, ezért a hajlongással óvatosnak kell lenni.

Megyek, vár a konyhai munka, késő délután pedig időpontom van egy orvosi, magán szakrendelésen.

Minden betérőnek szép napot kívánok.

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Látom, mindenki szorgalmasan ténykedett a héten is a virtuális gazdaságában...
    Nekem napi egy belépésem volt, így kissé le vagyok maradva, de ez is eredmény, hogy egyáltalán valamennyire jutottam.
    A karneválosnál 25 játékot gondoltam elérhető célnak. Ahhoz hiányzik még kb 3600 növény, a felreppenő megvan. Erre most nem sajnálom a szuper trágyát.
    A teliholdasnál pedig az éjféli tölgyes ablakba hiányzik még egy db bogyópép, a többit meg majd meglátom, hogy meddig jutok. Szerdáig még van idő, akár össze is jöhet a felhő.

Kuzdern és csillag kedveli ezt.
  13. csillag

csillag Fórum mestere

Szia Erzsike

Örülök, hogy megjöttél. Igen, úgy van ahogy írtad , szerdáig még sok idő van, ha tudsz időben aratni, biztos meglesz a a teliholdas felhő, a bahamásnál pedig minden aratás nyeremény, mert a kosarazással jó dolgokat lehet szerezni.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. lukimi

Sziasztok.

Kettő db emelt ágyásom van és már majdnem tele ültettem az ősszel. A rövidebbikbe szamóca és fokhagyma, a hosszabbikba vöröshagyma és még több féle is mondjuk lila, sonka h., majd most tavasszal megy még amennyi kis hely maradt sárgarépa paprika, paradicsom és ami még eszembe jut és fér is. Ja, el ne feledjem mert fontos, cukkini is.

A nővérem nagy panasszal volt tavaly nyáron, hogy micsoda drága már a hagyma is és mondtam neki na, majd jövőre termelek én neked!
    Még fontos a gyömbért megemlíteni mert minden napi itókám lett mert egyszerűen gyógyszer helyett gyógyszer, na az megy vödörbe is éd szabadföldbe is ami egy próba lesz. Vödörbe már volt tavaly életemben először, félig meddig sikerült mint általában amit az ember először csinál. Tanulópénz.xD De azért 1 hónapig az is kitartott és saját termés volt, semmiféle csirázás elleni vegyszerrel nem bekenve.:):music:
    Itt egy honlap kezdemény nem reklám, nem akarok rája özön kattintgatókat, kimondottan csak barátoknak mutatom meg (ez a moderátoroknak szól de ha törlik hát törlik). Ebből sok mindent meg láthatsz:

http://tutiluki.gportal.hu/

Ha a főoldalon letekered szinte minden fontosat láthatsz. Most ebéd.

Mindenkinek jó ebédezést!

Nálam meg volt az ebéd, mielőtt folytatom a metszést még eszembe jutott valami az írásodra: ezek az emelt ágyások pontosan a hajlás ellen készültek. Mellé is lehet ülni, úgy gyomlálni.

Utoljára szerkesztett: 24.2.20
    Kuzdern, csillag, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Sziasztok.

Örömmel látom, hogy megérkeztél,ha volt egy belépésed, akkor küldhettem volna az ajándékot....Na most már mindegy.

Zsóka,
    ez a cudar szél felénk is nagyon elereszti magát, jól be is húztam a fejemet, amikor leszálltam a buszról, mert nem szerettem volna, ha a fülem megint megjárta volna.

Imi,
    Nagyon szép lehet, amikor növögetnek az ősszel elültett magok.Végig néztem a képeket és csak csodálni tudom, hogy miket kreáltál,Fantasztikus Imi.Gratulálok hozzá.Semmi nem tart téged vissza, ha valamit tenni kell.Azok az eprek, hát valami csuda.
    Korábban én is úgy szerettem volna ilyen magasitott ágyást, de csak álom maradt.
    Itthon a ház előtt van egy parányi kis kertecske, ott szoktam segitgetni a szomszédasszonynak.Neki van eper egy virágcserépben, meg fűszernövények.Én tavaly vettem zeller palántát és azt ülttetem el, tervezem az idén , hogy fa paradicsomot teszek a nagy virágcserépbe.Mjd kiderül mi lesz belőle, de nagyon szeretném.

Jókedv kisérje anapotokat.

16. lukimi

Marika csakis úgy tudtam ilyen remek emelt ágyást rittyenteni, hogy örököltem a faanyagot. Ha venni kellett volna elment volna a fele királyságom és ziher, hogy nem vágtam volna bele. Így is derága mulatság mert a töveket (áfonyától kezdve a szamócán át a kiviig) mind kertészetből rendeltem, hogy még véletlen se valami kóbor, 1 év múlva kivesző palántok kerüljenek a földembe. Ééééés, a földet is alaposaan feljavítottam.

Szerintem az ötleted remek, a konténeres álló vagy felfutó paradicsom ha jó fajta ontja a termést egész évben. Koktél paradicsomnak is hívják, azokból be szoktam kapni egymás után 5-6-ot és egy roppanás a fogaim között, annyi neki.xD

Kuzdern és -elzemari- kedveli ezt.
  17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én se tudtam minden nap küldeni neked, mert párszor kiírta este, hogy már sok ajándékot kaptál.
    Szerencsére csak a növényekkel vagyok lemaradva, a felreppenők jöttek szépen. A teliholdon a leghosszabb event növényt vetettem, az jól dobálta a felreppenőt.
    A kosárkából is reppent annyi, hogy az ezüst ablakokba még sok is lett.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Imi,
    bizom benne, hogy az idén sikerül végrehajtani a tervet.A korábbi tervem nekem is az anyag mitt halogatódott leginkább, mert a Gazdaboltban vennei a faanyagot, na az húzos lett volna, igy aztán mindig csak tolódott.Majd a nagy vitrágcserép....

Erzsike,
    ahogy én téged ismerlek meg lesz az a felhő....Szurkolok neked!!

19. lukimi

Nincs valami kisebb hordótok vagy ehhez hasonló alkamatosság? Egyik fenekét kiütni és kész a konténer.

Kuzdern és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Á ilyenünk nincsen.Csak egy nagy virágcserép.[​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.