Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Juditka! Imádom a cicáidat!!! Annyira édesek, beszegődnék hozzád cica szitternek! :) :)

Lujza! Én is mérges vagyok.....hogyan leszünk meg nélküled? Reggeli, egyebek????, A jó kis beszámolók....:(

eva550125 kedveli ezt.
  2. Frankné

Frankné Fórum biztosa

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek! :)

Jutus sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából! :)

Utoljára szerkesztett: 10.12.14
  5. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Juditka nagyon köszönöm a jókívánságokat.
    Mint druszámnak hasonló jókat kívánok. Egészséget, boldogságot és sok-sok vidámságot.
    Emmama, Nyific, Frankné, Zsemby Juditka!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy átgyalogoltatok a mi farmunkra ennyi jó kívánsággal

Bevallom meg is hatódtam.....:eek:

Ez az igazi barátság azt hiszem. Ez az apró figyelemmmm......

Köszi mindenkinek, hogy gondoltatok ránk Jutkákra.:inlove:Jó éjt Jutus

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Hadd csatlakozzam én is a jót kívánók táborához, azaz Isten éltessen kedves Judit !:)

Lassan megint vége a hétnek.
    Tegnap széthordtam a kóstolókat azoknak a barátaimnak akiktől mi is szoktunk kapni, illetőleg akiknek nincs lehetőségük a disznó vágásra és mégis közel állnak hozzánk...:)
    Tőlünk keletre havazik, nálunk most 2 fok van.

7. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Szép jó reggelt mindenkinek!!!!Itt nem tudom még milyen az idő,mert az orromat sem dugtam ki.További jó gazdálkodást,az eventhez sok sikert,aki bele fog.Én biztosan nem,mert üres a fészer.Most el köszönök,mert ébredezik a kis prücsköm.Sziasztok!!!De a kávét fogyasszátok,nektek főztem le.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. Koppi

Vigyázzatok a malommal, mert nem lehet újraindítani...:(
    Kipróbáltam és nem sikerült..:(
    Itt a kávé is...

sutimami57 kedveli ezt.
  9. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Jutus,boldog névnapot!!!Ezt neked csak:
    Örülök,hogy tetszik a cicám mindenkinek.Én sem voltam egy macska-fan,de ez úgy tűnik szerelem lett első látásraxD
    Koppi,és hol a mi kóstolónk??????:)
    Eva,köszi a kávét!
    Kellemes napot!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  10. Koppi

Tessék Neked és Mindenkinek :)

Mellé aláfestésül...

sutimami57 kedveli ezt.
  11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó reggelt !

Na végre nagy könyörgésre csak ide ért a kóstoló Kopitól. Így Éva kávéjával [​IMG] és a kóstolóval teljes a reggeli indulás. Nálunk az idő elég borongós, de majd csak ki derül. Az eventhez az állataim meg vannak, némi pótlással. De hátha lesz bébi bumm és tudok egy kicsit tenyészteni. További szép napot, és kellemes játékot.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Köszi a kávét, és a disznóságokat! Hejjjj, ha itt lenne, fel nem állnék az asztaltól, amíg bírnék enni!!! Hogy én mennyire szeretem ezeket a finomságokat!!!!!

Bejöttem a farmra reggel, és látom, hogy megy a daráló, amit este nem tudtam elindítani......Remélem, meg is marad.

Én is várom a BOOM-ot, körül nézek a gazdakörben, van-e még szupertáp valamerre. Ha lesz, akkor tenyésztek ezerrel.

Ma itthon vagyok, szokásos főzés, mosás, takarítás lesz, meg ami jön......de benézek gyakrabban. Szép napot!

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Árpád, régi magyar férfinév, az árpa szó -d kicsinyítőképzős származéka. A -d képző a valamiben bővelkedőt is jelenti, így jelentése azonos lehet 'árpás-árpácska' jelentésével. (Tóth Árpád költő)
    1946-ban ezen a napon megalakul az UNICEF, az ENSZ gyermekvédelmi szervezete.
    1918-ban megszületett Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin Irodalmi Nobel-díjas orosz író.
    1981-ben meghalt Farkas Aladár Munkácsy Mihály-díjas magyar szobrászművész.
    Ma van a Nemzetközi Hegy nap és az UNICEF születésnapja.

Problémák-a-malomnál:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...olása-problémák-a-malomnál.11652/#post-121676

A malmok a háttérben működnek, (csak nem forognak) mert az éjjel szaporodott mindkét helyen a táp mennyisége.

.Emama., -KisHölgy-, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok jó kívánságot, a virágokat, zenét.... bár Pjotr én is vártam volna a névnapi hurka adagomat, de lehet, hogy lepattant az ablakról.
    Nem nyitottam ki Teleportálás elött.

Nálam is akadt a malmon kivűl más gond is. Jutusnál nem volt meg az ajándékos kis ház.

Egy kis ablak hiányzik onnan ahol a hírek, beállítások, egyéb jelek vannak.
    Folyton zenéltem, bégettem, nyeritettem, stb-:D pedig be sem kapcsoltam a hangot...

Na majd csak helyre áll a "béke".

Koppi! Melyik részen esik a hó???? Itt + 4 fok van.....

A Facén volt feltéve egy jó kis poén!

"Magyarországon azért nem esik a hó, nehogy megadóztassa OV." :D:D:D:D

Ma sem sokat leszek, mert délután vendégeim lesznek.....

Kellemes Napot. Jutus

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szép reggelt kivánok!
    hűvös a reggel, ááá mit szépitsem, hideg... Itt van a Tél!!

Jól megjártam, reggel elfelejtettem elküldeni, sebaj, most postázom..

Sajnos a malom nálam, sem a háttérben, sem előtérben nem működik, de majd megjavitják.A virtuális világban vannak ilyen gondok!

-KisHölgy-, sutimami57 és brasihugi kedveli ezt.
  16. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

El sem tudjátok képzelni, mit láttam az előbb. Kint jártam az udvaron és megláttam az árnyékomat. Meg is lepődtem, mert rég nem láttam ilyet. SÜT A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Körül néztem a pajtában és sajnálattal vettem észre, hogy nincs egy árva gyáva nyulam sem, de mivel a piacon sincs, igy tenyésztenem kell majd. Bizom abban, hogy lesz boom a hét végén, akkor kevesebb táppal is elérhető lenne. Igaz, hogy járatom a malmot, ha épp nem tartanak a molnárok nemzetközi munkabeszüntetést, mert ahogy elnéztem a másik farmon, sehol nem forognak a lapátok, pedig noszogattam is. Még hogy a nagy farmon leállt, mert befagyhatott a fogaskerék, hisz reggel minuszok repkedtek, de hogy a háncsszoknyás molnárné is megunta a munkát, azért ez már sok. Szegény állatkáim meg csak bambán bámulnak, hogy üres a szakajtóm.

Kopi, istenien néznek ki azok a hurkák és kolbászok. Még egy kis tepertőt is hozhattál volna, mert azt is nagyon szeretem. Szeretném is megkérdezni, hogy Te szoktál tejet tenni rá sütés közben és ha igen, akkor mikor? Ez egy szakmai kérdés, már több ismerőst is kérdeztem, mindenki másképp csinálja.

Jutus, igaz, hogy kicsit késve, de nagyon boldog névnapot, jó egészséget kivánok Neked és minden Juditnak.

Legyen szép a délutánotok és sikeres az induló event Ági

-KisHölgy-, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Ma letöröltem a Flash Playert és újra instaláltam, és működik a malom mind a két farmon...Hiába öreg már a masina, elkoptak a fogaskerekek is...

Van mozi, éppen szelfiket mutatnak be. Szelfi bekerült a híres Oxfordi Angol Szótárba, mint 2013 legújabb hivatalossá vált szava?

További szép napsütéses napot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
    sutimami57 és brasihugi kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Legelőször is Jutus kicsit megkésve , de annál nagyobb szeretettel KÍVÁNOK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT !!
    Sajnos még nem tudtalak visszaolvasni benneteket !! A héten teljesen elvoltam havazva !! Hétfőn és kedden Debrecenben voltunk a klinikán a féléves kontroll vizsgálatokat jártuk végig !! Volt hasi és mell ultrahang Mellkas röntgen , mammográfia vérvétel tumormarkerre !! Ezek a vizsgálatok teljesen kikészítenek bennünket ! Alig várjuk ,hogy hazaérjünk !! Az előbb telefonáltam a vérvétel eredményért , mert az nem lett kész !! Hála az Istennek minden eredményem negatív , most telt le az 5-év !! Közben kedden este kaptunk egy telefont , hogy szerdán vendégeink lesznek , ráadásul egy pici 1-éves gyerekkel !! Nekünk már nincs sem kiságyunk ,sem járókánk mivel a legkisebb unokám is 14-éves !! Igaz csak egy éjszakát aludtak itt , de pont elég volt , az előbb mentek el !! Csúnya ilyet mondani , de fellélegeztem !! Mindent lerámolt amit elért , jöhet a rendrakás !!

sutimami57 és brasihugi kedveli ezt.
  19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Sütike gyere el cica szitternek, ha éppen nem kell szitterkedni, akkor beülünk a kolbászos gémeskút mellé egy kicsit falatozni meg dumcsizni.[​IMG]

20. -elzemari-

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.