Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét,és jó éjszakát mindenkinek:):):)
    Nagyon köszönöm mindenkinek a köszöntést.:):)
    Biborka a süteményt rendeltük,névnapra születésnapra így szokjuk.:) 1ébként te 63-s,én 73-s vagyok,tehát te vagy a fiatalabb.:)
    Lujza annyira Zalai,hogy pontosan Zalaegerszegi.:) És te hol élsz a megyénkbe?:music:

sutimami57 és incimami kedveli ezt.
  2. incimami

incimami Fórum bárója

SZERENCSELOVAG és sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Tamás, férfinév arámi eredetű szó, a Teomo névből származik, jelentése: iker. A görögök vették át Thomasz formában, mivel a görögben volt egy ilyen alakú szó, csodálatos jelentéssel. (Széchy Tamás úszóedző)

1891-ben ezen a napon Thomas Alva Edison szabadalmaztatja a „jelek elektronikus átvitelét”, azaz a rádiót.
    1721-ben megszületett Madame de Pompadour francia kurtizán.
    1916-ban meghalt Raszputyin orosz szerzetes.

Ma van a magyar kártya napja.

Diszóvágásra megyek, délután érkezem valamikor...

incimami, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek! ma korán keltem, mert délelőtt operába megyek.
    Erzsike! Akkor ma jó napod lesz! Valamikor nagyon szerettem a diszóöléseket:p.....Ha véletlenül túl sok hurkát találtok tölteni ne aggódj, én szívesen bevállalom a felesleget.:D:D
    Janzi! Én Egerszeg mellett Csatárban lakom. Egerszegről költöztünk ki ebbe a csendes kis faluba, szeretek itt élni.
    Akiknek nem adatik meg mára a disznóölés hoztam egy kis lájtos reggelit.
    Az idő felénk pocsék.A facéről plagizáltam de nagyon illik ránk ez a szöveg:Akkora köd van, hogy reggel ki kellett mennem megfordítani a kutyát, mert az utca helyett a házat ugatta.

brasihugi, incimami, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  5. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggel!
    Lujza régen nevettem ekkorát, mit a kutya megfordítás.
    A pihenéssel és a gerinceddel mi lesz, ha a doki ennyire igénybe vesz a műtétjeinél. Szerezz neki egy csinos segédet.
    Erzsike a disznóölésen én is szívesen ott lennék. Régen volt benne részem.
    A köd nálunk is tartja magát, ráadásul hideg van.

incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! :D :D :D Nálunk is meg kellene fordítani a kutyát, ha ki menne, de esze ágában sincsen! Disznóvágás, hurka, kolbász...ez ám az élet!!!! A reggeli is finom, köszi! Lopakodtam a kolbászból. :D :D

Nagyon szerettem én is a disznóvágásokat, de már régen volt.........mindenkinek szép napot!

incimami kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok ! jó reggelt.

Az idő nem enyhült semmit, ködös nyálkás idő van. Lujza köszi a reggelit, nagyon jól néz ki. A disznó vágást én is nagyon szerettem, míg falun laktunk minden évben vágtunk. Most már a bérházban megszűnt az ilyesmi, de a csarnokban a papa beszokott vásárolni, egy kis házi készítésű disznóságot. További szép napot, és jó farmozást.

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Gyönyörű verőfényesen kezdődik a mai nap.Nagy a valószinűsége, hogy ilyen szépen alakul a mai napom is.Kivánok derűt és vidámságot, no meg jó játékot!

9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Míg el nem felejtem, Vica boldog szülinapot kívánok.

10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Felénk vacak ködös az idő !! Nagyon nem szeretem , de holnaptól már remélem tényleg kitisztul az idő !!
    Janzi !! Nem 63-ban születtem , csak 63-éves voltam amikor regisztráltam a farmra !! Ennek már bizony 5-éve !! A fiam 67-ben született a lányom 73-ban mint Te !! Szilveszterezni Mi sem megyünk itthon leszünk a papával !!

SZERENCSELOVAG, incimami és sutimami57 kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

12. sutimami57

stadler42 kedveli ezt.
  13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

VICA !! ITT IS KÍVÁNOK NEKED NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !!

14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Kedves Vica!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok én is!

Most, csak egy kukkantásra jötte, mert jönnek a fiamék......

Itt ülünk " készenlétben"....... !

Kellemes délutánt Nektek...... Jutus

15. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Ez tényleg egy laza event lesz, gyorsan lezavarjuk.
    ÚÚÚÚÚtálom a vírusokat. Olyan elemi erővel tört ki belőlem a nátha, ki sem látszok belőle. A tesóm rögtön kotyvasztott egy nagy bödön mindmeghalunk teát, most ezt iszogatom . Végül is mindegy, hogy ez tesz el láb alól, vagy a nátha:D:D
    Erzsike!!! Azt hittem hozol egy kis kóstolót:oops::oops:

-elzemari-, stadler42, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  17. kpe59

Ha igazán őszinte akarok lenni, még én sem kaptam, így nem volt miből hozni...
    A hurkát akkor szedték ki az abából, még meleg volt mikor eljöttem, a káposzta még nem volt teljesen kész. Holnap ugrok el egy kis elemózsiáért...

sutimami57 kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jóóóó estét kívánok mindenkinek, sziasztok.

Kedves Lujza, a hozzászólásod ma nálam, minimum tripla lájkot ér, bár a reggeli - és a "beszólás" is - megért ennyit.
    Cserébe ezt hoztam, hogy "görbüljön" (no nem a horgászbot xDxD;))

Jó éjszakát !

brozsa, stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  19. sutimami57

Sziasztok! Vica, én is sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából, sok örömet, jó egészséget!

Nagyon kellemes estét kívánok Neked a fiadékkal! :) :)

Hát, ezek a fránya vírusok mindig meg találnak...jobbulást kívánok!
    Nem volt rossz, még a lépcsőset is meg néztem.....:D :D megyek aludni, de reggel jövök ám a hurkáért!!! :D Jó éjszakát, szép álmokat!

mérgesistvánné, Fatther és stadler42 kedveli ezt.
  20. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Vica!
    Boldog szülinapot kívánok!

Janzi!
    Utólag boldog névnapot kívánok!

Nálunk a Karácsony békésen telt. Szent este hármasban Pindurkámmal és feleségemmel, 25.-én behoztam Édesanyámat,26.-án nagy családi összejövetel a sógornőmnél.
    A szilveszter ismét hármasban fog eltelni.
    Feleségem káposzta levest készít, én malacpecsenyét fogok sütni.

Hogy Ti se maradjatok ki a jóból, az üvegeket feltöltöttem, fát vágtam, behordtam! Az italok váljanak egészségetekre

Az eventhez sok sikert kívánok Mindenkinek!

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.