Nyugdíjasok

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok,...

Kipp kopp, kopogok , az ajtó előtt kopogok.Bejöhetek vajon, gondolatom elmondhatom?
    Elmondanám de kinek,elmondom hát mindenkinek.
    Történt az mikor, amikor, amikor, valamikor.Kamelina ültetvényem locsolom,hogy hányszor, fel nem sorolom.
    Érés után aratom, kötegelem ha akarom,egy sem marad a nyakamon.Malomba viszem,hogy a bióüzemanyagot véghez vigyem.
    Az üzemanyagot Edit egérke várja már, s igy nem lesz az élete sivár.Pilótaként üli meg sárkányát,el nem engedi a zsákmányát.
    Együtt hasítanak az égen,én meg hajlongom a verejtékben.

Nézzétek el nekem ezt a bohókát....nem jutott más eszembe, hátha bejöttök ti is a terembe....

aida2330, zsona416, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak minél több bohókád legyen!
    Én nem repülök, így nincs miről beszámoljak. Hacsak nem arról, hogy tegnap megmásztam a tetőt, lift-karbantartás miatt. A kilátás csodás, onnan körpanoráma van. De majdnem annyi lépcsőt másztam, mintha feljö9ttem volna a saját lépcsőházunkban. :D

3. -elzemari-

Helló...

Mimikém,
    igazán aranyos vagy, tényleg nem jutott eszembe semmi,de mégis jelezni akartam, hogy itt voltam.
    Csodás lehetett a kilátás olyan fentről, nem szédültél???

zsona416, Samborg, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nincs tériszonyom, különben hogy is tudnék magasan lakni?

5. -elzemari-

[​IMG]Hahóóóóó,

Volt itt valamikor valaki??Az ablakok pókhálósak, az ajtó alig nyílott, nyikorog nagyon.Jót mosolyogtam magamban, az előző oldalon még Húsvét volt, most meg már közeleg a Karácsony, jó jó még kicsit lassan....

Nagyii58,
    mi újság van veled, nincs valami javulás a műtéteddel kapcsolatban.Hogy vagy egyébként?MIként éled napjaidat?

MImikém,
    oly csodásak ezek az almák, nagyon szeretem őket.Volt idő, amikor voltam szedd magad mozgalom keretén belül szedni.Az volt aztán az igazi.A fáról leszedni, kicsit a nadrágon meg csiholni, hogy az éppen rászállt por lejöjjön, meg talánla megmaradt permetből is és máris lehet beleharapni.Mi a (jonathán ), jonatánnak hívjuk , juj de finom volt, amikor harsogva csorgott le az államon az almalé.De jó lenne még egyszer ezt megélni.

Jonathan - Valószínűleg az Esopus Spitzenberg alma fajta magonca.1800-ban találták az USA-ban. 160 éve kapott nevet Jonathan Hasbrouckról, aki a fajtára a figyelmet felhívta. Hazájában a bevezetést követően eléggé jelentős volt, de az 1900-as években nagyon lecsökkent a termesztési aránya. Európa valamennyi almatermesztő országában elismerték, de hazánkon kívül sehol sem vált fő fajtává.Bereczki Máté honosította 1876-ban, s Mohácsy szavaival:˝úgy terjedt, mint tűz a nádasban˝.
    [​IMG] Csodás alma,

Kulcs a lábtörlő alatt.............

zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.