Nyugdíjasok

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia!
    Nehéz elfelejteni, mert a műtét után a biztonság miatt még egy gyógyszeres kúrán is átkell esnem.
    De ez már nem probléma, csak sokáig tart.
    Lényeg, hogy jól vagyok és a gyógyszer sem okoz problémát, nincs mellékhatása.

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok,
    ha netalán valaki kinyitná az ajtót.Azt tapasztalom, hogy a régi nagy fórumos élet már a múlté.Hiába a 15 év csak sok idő..

Csaba, remélem már elfelejtetted a kórházi emléket és jól vagy.
    Szöszi, hogy van az unokád, vagy a dédunokád, látod már nem is tudom, mert oly régen irtam már.
    zsani_apja,nagyon remélem már többször felhívtad a Gabit!!!
    Gobio55, mindig irigyeltem azokat a feleségeket, ahol a férjuram a konyhában is tüsténkedik.

További jó játékot kívánok, legyetek vidámak és derűsek...

szöszi50, Sali~*.*, bündihugi és 6 más kedveli ezt.
  3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Szia Marika :)
    Jó,hogy benéztél...... Kirándultál mostanában??Olyan jó olvasni a beszámolóidat,remélem jól vagy ölelés :)

4. -elzemari-

Szia Ibókám,
    sajnos most télen nem nagyon járok kirándulni, meg aztán ez a fránya influenza is a hóna alá kapott.Majd tavasszal remélem lesz benne részem...

Minden jót és jó játékot kívánok...

5. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia Marika!
    Rég láttalak már a fórumon, örülök, hogy benéztél, remélem jól vagy.
    Szeretném én elfelejteni, de nem hagyják mert időnként látni akarnak.
    De legalább az utolsó vizsgálaton jó hír volt, hogy a harmadik gyógyszeres kúrára nincs szükség és
    májusban kell mennem legközelebb igaz akkor egy vastagbél tükrözésre.
    Karácsony előtt leköltöztünk az alsó lakásba, hogy úgy mondjam kirepültünk a családi fészekből.
    Nagyon szokatlan minden, még nem alakult ki, hogy minek hol lesz a helye, de majd beleszokunk.

6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok mindenkinek!Már azt hittem,hogy vége van az itteni életnek!Van egy drága lélek aki azért érdeklődik felőlünk!Marikám sok minden történt velem,jönnek a dédúnokák.Boldizsárnak nem sokára kistesvére szűletik!A másik unokáméknál majd júniusban lesz az első,ugy,hogy lehet babázni!Zajlik az élet,vannak napok amikor egésszen jók,de a rossz az több!,ez már így van ebben a korban!A játékkal meg ugy ahogy elvagyok,már rengeteg ez nekem,de csinálom ahogy a kedvem,és az állapotom hagyja.A betegeknek jobbulást kívánok,neked meg nagyon örülök,hogy írtál!További szép ,és szerencsés játékot kívánok!

zsani_apja, -elzemari-, szuszika55 és 2 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Szép estét kivánok!!

Csaba,
    csupa jó hir, amit hoztál magadról.Az meg hogy nem hagynak parlagon, csak örülni lehet, mert azt jelenti, hogy nem hanyagolnak el.
    Ez a költözés azt jelenti, hogy itt tevékenykedtél, hogy jó legyen??Ha igen, akkor csak beérett a munkád gyümölcse...

A farmon a munka hogy halad, gyűröd Te is az aratás, vetés szépségét??Én is úgy vagyok vele, hogy már többször talonba tettem, de vissza visszahúz a szivem, mert szerettem csinálni, szerettem ezt a játékot.Így aztán, mindig felkapom a gumicsizmát ,kapát a kézbe, és gyűröm a farmos munkákat.
    Legutóbbi találkozón hiányoztál, igaz már olyan kevesen vagyunk, hogy szinte már nem is tudom, hoyg farmos találkozó e, vagy csak egy pár ember betéved a vendéglőbe.....

Mos megyek, mert vár a polip....
    Szöszikém,
    micsoda örvendetes események vannak nálatok. Sokáig, leszel fiatal, mert azt mondják, az unokák karbantartják a nagyikat.Ne gondoljál semmi rossz dologra, csak arra, hogy amin tudsz változtatni, azt tedd meg, amin pedig nem , azt ereszd el.Már én is igy teszek, és sokkal jobb.Úgy is mindig fáj már valami, de a sok gyerkőc, majd felejteti veled.
    A játékot pedig játsszuk, mert mindig valami felcsigáz, érdekel, 15 év után már nehéz lemondani róla.

Jó egészséget kívánok, és jó játékot kívánok!!!

jófarmerlány, zsani_apja és szöszi50 kedveli ezt.
  8. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia Marika!
    Igen, itt csináltam a lakás felújítást. Elég sokáig tartott, de csak elkészült.
    Most már csak megkell szokni az új helyet.
    Csinálom a farmot, a 253-as szintnél tartok. De már nem olyan jó kedvvel, hogy úgy mondjam a lendület visz tovább.
    Sajnálnám abbahagyni, ha már ennyi munkát és időt beleöltem.
    Igen, sajnos az utolsó találkozón nem tudtam részt venni, akkor voltam a kórházban.
    Ha csak pár ember jön össze és jól érzik magukat azalatt az idő alatt már az is valami ebben a rohanó világban.
    Remélem találkozunk még.
    További jó farmozást és jó egészséget kívánok hozzá!

9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét!Látom azért néha be nézünk egy kis csevelyre.Ma megszületett a második dédunokám,Boldikának kistestvére Barnabás, gyönyörű,óriás bébi 3kiló 60dekával.Boldog vagyok,és várom a harmadikat,de csak a nyáron jön!A farmot én is csinálom,ahogya kedvem engediVigyázzatok magatokra,és további szerencsés játékot!

10. -elzemari-

Szia Csaba,
    ha lesz még farmos találkozó, akkor biztosan, de az a gyanúm, hogy miután aki idáig szervezte, az már nem fogja, aztán, hogy valakinek lesz e kedve megszervezni, azt nem tudom.Majd az idő eldönti.
    Nagyon bÍzom benne, hogy a sok munkád gyümölcse, révbe ért és a jót hamar meg lehet szokni.Kívánok hozzá sok egészséget, mert az a világon a legfontosabb.
    További jó farmozást!!!

Szia Szöszikém,
    óriási gratuláció az új bébinek,s természetesen az édesanyjának, aki ilyen szép nagy súlyú babát hozott a világra.Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak.Nőjjenek nagyra....

További jó játékot kívánok!!

szöszi50 és zsani_apja kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

kasszás és jófarmerlány kedveli ezt.
  12. kasszás

kasszás Járnitanuló

Othep kedveli ezt.