Visszajelzés Nyugis délután - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 14.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.8.24.
  1. 1

60 szavazat
    18.1%
  2. 2

19 szavazat
    5.7%
  3. 3

6 szavazat
    1.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.7%
  5. 5

17 szavazat
    5.1%
  6. 6

14 szavazat
    4.2%
  7. 7

12 szavazat
    3.6%
  8. 8

38 szavazat
    11.5%
  9. 9

36 szavazat
    10.9%
  10. 10

120 szavazat
    36.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Sikerült befejeznem,van értelme újrakezdeni a kisebb ajándékokért?

mya100 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha szükségét érzed a kisebb a jándékoknak akkor igen;)

alex0824, mya100 és 1süni kedveli ezt.
  3. 1süni

1süni Törekvő

Köszi;)

mya100 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Még 1, a 40. van hátra és nem kellett hosszabbító hozzá. Előtte megnéztem a videós változatot ( #115 ). Ezer köszönet érte!! Jobb volt a fonalas változat, mint a könyvek. További nyugis délutánt mindenkinek.

alex0824, nagymami2, lovardatanya és 5 más kedveli ezt.
  5. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia! Ezer köszönet a videoért, sokkal könnyebb és gyorsabb volt így teljesíteni az eventet. Sok sikert a még küzdőknek!

alex0824, nagymami2, lovardatanya és 3 más kedveli ezt.
  6. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Köszönöm a videót!:inlove::D Nem volt annyira nehéz, mint régebben, és több megoldás is létezett. De akkor is nagy segítség volt!

alex0824, nagymami2, lovardatanya és 4 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nagyon köszönöm a videót, nem volt nehéz,de utálok izgulni:p
    Ak kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

alex0824, nagymami2, lovardatanya és 5 más kedveli ezt.
  8. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Marad egy csomó csillagom, ezek szerint kevés kiváltható ajándék van.

lovardatanya, hanny65, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  9. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Sziasztok. Nem örülök ennek a szétválogatós eventnek. Legtöbbször úgy vannak elhelyezve a gombolyagok,hogy képtelenség őket egy sorba rakni. Kész ezt nem csinálom tovább. De mindenkinek további jó játékot kívánok.

10. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Átolvastam az event ismertetőt, de nekem nem egyértelmű a megfogalmazása. Ha egy szintet időre teljesítek, akkor csak egyszer kapom meg az időn belüli teljesítésért járó jutalmat? Vagy van értelme többször időn belül letolni az esetleg többször megszerezhető időn belüli teljesítés jutalomért? Valaki tesztelte? Ha eljutok a 38. szintre ott farmaranyat lehetne bányászni...

11. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszönjük nagyon király volt.

12. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Event kész,még 2 menetet pluszban lejátszottam,de nem adott semmit :( sok érme megmaradt,mért nem tettek be több kiválthatót?Így más sokallom,hogy 8-ast adtam az eventnek.

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt találsz egy videót, nézd meg és remélhetőleg Neked is segíteni fog. Köszönet mya100-nak a videó elkészítéséért!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-event-csevegő.25278/page-6#post-1398249
    Sok sikert a folytatáshoz!

alex0824, kutyaszálló, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  14. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!
    Igen jól értelmezted a leírást, ha időn belül teljesitesz egy szinten akkor minden ajándékot megkapsz egyszer. És ha mind a negyvennel végeztél akkor vége a játéknak. Legyen szép napod.

alex0824, lovardatanya és kutyaszálló kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mielőtt feladnád, kérlek nézd meg ezt a videót. Segíthet a rakosgatásban. Köszönjük szépen mya!:inlove:

16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Megszereztem a dekorokat és szerintem ezzel be is fejezem az eventet, mert a felhő nem ad annyit, hogy úgy érezzem, rá akarom szánni az időmet az ültetgetésre. Még termelődik egy kör növény, mert szeretnék két talányos fát a boltból, hátha sikerem lesz velük. :music:
    Nem volt ez egy rossz event - főleg ahhoz képest, hogy mik jöttek mostanában - sőt, a minijáték nekem kifejezetten tetszett :) Ötletesek voltak a gombolyagok, nem is voltak túl nehezek a pályák (egyszer nem tudtam csak kitalálni, hogy mi legyen és elfelejtettem az időhosszabbítót megnyomni :oops:). Az is tetszett, hogy megkapta az ember a 15 csillagos érmét már azért is ha csak próbálkozott. Szeretném kiemelni még a cuki cica grafikát :inlove::music:

17. levi5

levi5 Törzsjátékos

A felhő az kb ma meglesz, de nem fogom aktiválni... a dekorok sokkal hasznosabbak mint a 36 órás felhők....gondoljunk bele a felhő ad 36 óránként 295200 TP -t ... a 3 dekor érésgyorsitokkal hamar beérik és tp bónuszokkal meg mindennel együtt jóóóóval több TP-t ad mint 295200 36 óránként, és szerintem az 1 db szupertáp 2 farmpengő meg 80 % növény bónusz nem oszt nem szoroz....
    Talán előszőr mondom ezt egy olyan eventnél ahol felhő van és én felhő gyüjtő vagyok, de a felhő mehet a levesbe....

alex0824, lovardatanya, Neni60 és 5 más kedveli ezt.
  18. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Hali!

Fentebb már én is kifejtettem hogy mennyire nem ér semmit a felhő összehasonlításképp a dekorokkal szemben, évi maximum 243 szupertápot adna a felhő és 486 farmpengőt, de ezek olyan kis mennyiségek hogy évente ennek a többszörösét megszerzed a különböző eventekből, ládákből és gazdakörikből. Ha a késöbbiekben újra megszerzem a dekorokat - @Ableotory, írta hogy a játékmester szerint néhány dekor újra elérhető lesz a későbbiekben valamilyen úton-módon - akkor talán felpakolom a felhőkre, de eddig ennek értelmét nem látom. Ha a jövőben is ilyen okádék felhőket fognak adni ehhez hasonló szorzójú dekorokkal akkor egyértelműen a dekorok kirakása mellett fogok dönteni, ahelyett hogy mennének fel a felhőre...

alex0824, lovardatanya, Neni60 és 5 más kedveli ezt.
  19. 9Csillag

9Csillag Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kész lettem. Szeretem ezt a fajta játékot, mégis nagy segítséget jelentett a videó. Volt időm átgondolni a megoldást. Köszönöm szépen!

alex0824, kutyaszálló és lovardatanya kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nekem tetszett az event.
    Belegondolva még a felhő sem rossz, egynek elmegy. Egy év alatt fedezi majdnem egy tenyésztős event szupertápigényét (kb260-300 sztáp), egytápos tenyésztés esetén. Még kellene jó pár ilyen felhő (vagy 11) és ingyen lehetne tenyészteni az eventeken. A farmpengő sem utolsó ha gyűlik magától, előfordul, hogy farmárudából pótolom, amiben éppen szűkölködöm. A dekorokkal megtört a pöttyös és a virágos uralma, ennek ideje volt már. Viszont így számomra már kevésbé számít, hogy kisfarmokon piccolóra hajtsak, azaz a piccolók értéke is csökkent, mert amit átküldenék nagy farmra, annak az értéke erősen lecsúszott számomra. A mini játék szépen fokozatosan ment át kezdőből haladóba, egyszerűbből nehezebbe. Volt amit rontottam, benéztem. Tetszett a 100 érméért kiváltható 120 érem is, mert ez segítség lehet azoknak, akiknek 20 érem kell a céljuk eléréséhez még, de azt valamiért nem tudják az event végéig megszerezni. És a kisfarmokon tevékenykedőknek is nagy segítség volt. Összességében részemről nem nagyon tudok mibe belekötni! Illetve annyi, hogy kár, hogy nem lehetett duplán kivenni a dekorokat.
    :)

Kuzdern, bubafejgingo, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.