Visszajelzés Nyugis délután - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 14.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.8.24.
  1. 1

60 szavazat
    18.1%
  2. 2

19 szavazat
    5.7%
  3. 3

6 szavazat
    1.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.7%
  5. 5

17 szavazat
    5.1%
  6. 6

14 szavazat
    4.2%
  7. 7

12 szavazat
    3.6%
  8. 8

38 szavazat
    11.5%
  9. 9

36 szavazat
    10.9%
  10. 10

120 szavazat
    36.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Nem értek egyet az első mondatoddal, én így mondanám: neked még van életed amire kell az időd:music:. :)

Sali~*.*, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nekem 5 nap volt a 60 farm a dekorokért. Nem bonyolítottam túl, mert szupertrágya ezeken a nagyon kicsi farmokon nem volt. Maradt végig az eventnövény, víz, és a csatni. A felröpik elég eltérőek voltak. 202 kis kockáról volt olyan, hogy csak 17db felröpi jött és volt, hogy 31db. Minden farm egy területes volt az elején, de azután összehoztam a szomszédkapcsolatokat is közöttük, hogy 2 területen menjenek a dolgok, és menjen a szomszédajándékozás is a plusz felröpikért, mert számításaim szerint 1 területekkel kis farmozva végig, begolyóztam volna. Így sem volt egyszerű a dolog, de szép kihívás volt és úgy érzem megérte.
    :)

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igazad van!:inlove: Sokaknak menekülés a farm... :wuerg:
    Ezzel sincs gond, ha valaki ezt önmaga látja és felismeri;)
    S akkor lehet igazán nyugis délutáni event.... bármelyik event;)

alex0824 kedveli ezt.
  4. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Igen, van értelme! Én most a farmmunkás kuponokat váltogatom ki, mert arra van szükségem. Persze, ha végeztél a 40 körrel, akkor már nem kapsz érmét, csak a + jutalmat. Csak éppen meg kell keresni, melyik helyen van az ajándék, ami kell neked, és arra rákattintani. Akkor ott jelenik meg a macsek, és azt a feladatot oldod meg! Sok sikert!

lovardatanya és alex0824 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Te jószagú málnabokor....o_O:eek:
    Én meg színházi előadáson.... Természetjáráson... s egyéb helyeken voltam...:music:
    Dekor majd lesz máshonnan....8)

6. alex0824

Mi is túráztunk, sőt melóztam is mellette. Napi kétszer 1 óra nem volt a világ. Nem akartam én ebbe belemenni, csak gondolkodtam. Az, hogy a játékmester belebbentette annak a lehetőségét, hogy majd lesznek még ilyen dekorok meg majd , meg majd, bla, bla ,bla. Az nekem nem garancia arra, hogy az idén lesz is még ilyen lehetőség. Ráadásul lehet nem ilyen egyszerűnek mondható eventben. Így átgondoltam a dolgot, hogy most kell kihasználni a lehetőséget, amikor a tuti adott. Most ha kiváltok egy terület virágos dallamokat ezekre a dekorokra, akkor az nekem pont olyan, mintha meglenne már a teljes szotyidomb, és azt még teleraktam volna virágos dallamokkal. Két terület ezekből a dekorokból pedig két fullos szotyidomb virágos dallamoknak felel meg pluszban, a csak virágos dallamokkal tele pakolt két területtel szemben. Tehát nyerhetek plusz két terület virágos dallamoknak megfelelő tp-t úgy, hogy a meglévő területem egy parcellányit nem nőt, és nincs pluszban virágos dallamom se. Igazán tarthatott volna még vagy 3-4 napig az event. Tudod, hogy spórolós vagyok. Jobb szeretem kihasználni a lehetőségeket, ha van rá lehetőség.

7. -Holdfeny-.

Értem.... s igazad van...:music:
    Nálam az ilyen mértékű játék nem fér bele...:wuerg: Spórolok én is....:p csak más módon;)

alex0824 kedveli ezt.
  8. alex0824

Ez egy kivételes event volt számomra, ezért adtam rá 10 pontot. nem szoktam az eventekre ráugrani, de ez kihagyhatatlan volt. Most egy darabig nem nagyon fogok eventezni.

9. -Holdfeny-.

Hosszú ideje nem osztok pontszámot az eventekre... :music: Feleslegesnek érzem:oops:
    De igen ez egy jó lehetőség volt...8) Annak aki élni akart vele;)

alex0824 kedveli ezt.
  10. alex0824

Biztos vagyok benne, hogy volt, aki az egész farmján lecserélte a VD-ket ezekre a dekorokra. Szerintem a TOP10-esek ráfeküdtek a dologra, hiszen a napi tp-jüket, ennek az eventnek a segítségével simán duplázhatják szeptembertől.
    Pocok légyfogó, élőholt kincs mehet a kukába, pöttyös és vd még ér valamicskét, de már nem sokat. És így a piccolók is kisfarmokon. Lehet a piccolókba újabb, jobb dekorokat pakolni, ha azt akarják, hogy kis farmon dolgozzak értük!

11. -Holdfeny-.

Ez a változás már érik.... elég hosszú ideje;) Talán hamarosan beköszönt... s jön némi új szín;)
    De alig érint valakit a tp hajkurászás....:pxDxDxD Nem is értem ezt a hűhót:p

alex0824 kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Ügyes voltál.
    A mostani dekorokat /2x2-es, 1x2-es/ csak 4 kis farmon váltottam ki , cirka pár óra alatt meglettek.
    Az előrejelzések szerint egyre értékesebbek jönnek, így kivárok ezekre.
    Viszont szeretem kihasználni a játék adta "ingyenességet" is a költésem mellett, így a góliátbogaras titokólból 1 db-ot jó sok kisfarmon kiváltottam 20 csillagos érméért. Ezért csak 2 kattintással kellett áthelyeznem a "masnikat".

13. -Holdfeny-.

Őszintén remélem az értékesebb dekorok egyéb módon is megszerezhetőek lesznek;)

maszilva és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

A kicsimet /120-ról 240-re/ 1 év alatt a tőlem ide száműzött pocok és élőholttakkal hoztam fel, hogy a nagyomon a több tízezres növényes gazdakörikre végre pipa kerüljön.

Jöhetnek bárhogyan, csak ingyen legyen.
    Igaz, az idő is pénz, de napi 1-2 óra szétaprózva belefér.

lovardatanya, -ágianyu33- és alex0824 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nálam a kisfarm nem játszik....:music: S ha nem történik állati nagy vltozás nem is fog...8)

Némi ráfordítást választom.... nálam az időnél kevés értékesebb van;)

alex0824 kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Az idődbe inkább nem mennék bele...xDxD

17. alex0824

Akik csak 1 dekort akartak kivenni kisfarmon, azok játszva megtudták tenni ha akarták, 1 játék adott volt és még 5 kellett hozzá, azaz 6 könnyű mini játék volt az ára, mert 100 érméért kaptunk 120 érmét és az alapjáték is adott 20 érmét, így a 140 érme egy kettő összejött. 195 felröpi és 3365 eventnövény kellett, ez két területen termelve nem nagy kunszt, a sima eventnövény letermelése meg adta is a felröpit hozzá minden hókusz pókusz nélkül. Na két dekort kivenni már azért húzosabb volt. Ha más nem, akkor is kiváló cserealapok lesznek ezek a dekorok cserenapokon.

18. -Holdfeny-.

Talán felrázza majd a cserenapokat...:music: Kérdés mit lehet adni érte a torony órán kívül...8)

maszilva és alex0824 kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Én is kivettem mind a 7 kis farmon a 3 kitehetőt.
    Utána is ültettem , veszem ki a boltból amit tudok.
    A bogaras óllal nincs nagy szerencsém, de ez van, ezt kell szeretni.
    Egy farmon sikerült a Piccolóig elmenni, 1 Pogót adott, kis farmon az is jó, gyűlik a FP rajta, megint lehet majd esetleg újabb szupertrágyát vagy szupertápot venni.

20. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Elnézést kérek, de ismét szeretnék-az én szempontomból - egy kicsinykét helesbíteni.xD

A farm nem menekülés, az hiányozna még. Ha azt írtad volna, hogy a számítógép nettel együtt azt már vissza igazolnám. Ugyanis én "mindent" csinálok ezen a sors adta hatalmas ajándékkal. Szó szerint mindent! De a farmozás nagyon élen jár, ezt igazolja az is, hogy már háromszor jöttem vissza 1-1-1 év távollét után.:)
    Ez sem állja meg a helyét, hogy nem érted a Tp hajhászását a másik posztodban írtad. Úgy jöttem vissza 2év nyolcadik hónapja, hogy csak öregesen játszogatok nem érdekel az elérhetetlen szint elérése. Ezt tartom is kedvemre játszok, lásd nekem soha nem volt kötelező egyetlen eventet sem megcsinálni, nálam ilyen nincs ki is hagyom ezt is mert hihetetlen a 26-28 órás dekor-érésidő a 3 napos felhővel .
    A legjobban úgy tudnám érzékeltetni a helyzetet ahogyan azt Tomától olvastam idén tavasszal vagy előtte valamikor de nem oly régen: nem üldözi a Tp-t de ha szembe jön valami jó azt meg csípi. Nos, ezt azt hiszem nem is kell ragozni (term. más szavakkal írta). :):music::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.