Visszajelzés Nyugis délután - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 14.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.8.24.
  1. 1

60 szavazat
    18.1%
  2. 2

19 szavazat
    5.7%
  3. 3

6 szavazat
    1.8%
  4. 4

9 szavazat
    2.7%
  5. 5

17 szavazat
    5.1%
  6. 6

14 szavazat
    4.2%
  7. 7

12 szavazat
    3.6%
  8. 8

38 szavazat
    11.5%
  9. 9

36 szavazat
    10.9%
  10. 10

120 szavazat
    36.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Válaszok:
    • A dekorok limitjét semmilyen módon nem fogják megváltoztatni, maradnak ebben a formában. Megpróbáltam mindent, de sajnos nem engedik. :(
    • A mini-játék lefegyásokkal kapcsolatban a válasz: a mini-játék nem fagy le (maximum a játék). Sajnos, ebben az esetben elvesztjük a malomterméket.
      • Jeleztem, hogy ez így nincs rendben. Annyi válasz érkezett erre, hogy akinek lefagyott, jelezze a fórumon / supporton, mi továbbítjuk aztán majd döntenek odafent, hogy mi legyen.
    • Lemaradt az ismertetőből, amit pótoltam az elébb: a táblázat az időn belül teljesített jutalmakat mutatja.

Tej-Csárda, vihence, Gio és 11 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Ha a dekorok limitjén nem változtatnak, a felhőre valókon se akarnak ? Tegyék olyanná legalább, hogy bármilyen dekor felpakolható rá és ezzel szerezhet egy jó pontot a BP.
    A fenti hozzáállással viszont megint csak egy nagy 1-es !
    Tényleg nem értem!>:( Minek a szintszorzós dekor, ha semmit se ér !?

Laca-farm, Éva0315, 2013samu és 10 más kedveli ezt.
  3. Ableotory

Jeleztem megint, hogy a játékosok mérgesek emiatt.
    Ennél többet sajnos nem tudunk tenni. :(
    Sajnálom. :(

Talán rájönnek odafent, hogy jobb lenne engedni. Bízok benne. :)

~cicus~, rudcsi24, Tej-Csárda és 17 más kedveli ezt.
  4. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    A Nyugis boltban az Egyéb fül alatt 100 csillagos érméért 120 csillagos érmét lehet kiváltani egyszer.Hátha jól jön még valakinek az a 20 érme,ha előre tervezett már bevásárlást.

_Ilona49_, Samborg, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
  5. Ableotory

Válasz: nem változtatnak a limiten. Egyéb megjegyzés a játékmestertől: a következő időszakban megszerezhető dekorok mind magasabb értékekkel fognak rendelkezni, és a közeljövőben lesz esély arra, hogy ezek közül néhányat újra megszerezhessünk (tehát beleértve az ebben az eventben megtalálható valamennyi dekort).

Jelentsen ez bármit is... szóval, sajnos nem változtatnak a limiten. Marad így minden. :cry:

strawberry49, Samborg, vihence és 11 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Köszi a közbenjárást.

Csillagért, aranybanánért jöhet, van több száz raklapnyi, másért nem kell !/nekem/
    Új szelek fújnak, csak az irány rossz.

7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Akinek kell a szintszorzós dekor minden mennyiségben az vegye elő a kisfarmjait, ha nincs akkor meg csináljon és próbálkozzon ott az eventtel, esetleg költsön rá. Később meg lehetőség lesz ezeket a dekorokat megvásárolni, mert azt kétlem, hogy egy másik eventbe ugyanezeket raknák be mint megnyerhető dekorok. És ahogy olvasom az érkező, jobbnál jobb, csak tp-t mozgató dekorok, a továbbiakban is hasonló képen lesznek megszerezhetőek.

Olvasom a többi fórumot, ahol már a cserenapok slágereként említik ezeket a dekorokat. Egyelőre még sehol nem olvastam, hogy egyáltalán cserélhető dekorokról van-e szó. Nagy mínusz lenne, ha egy csere nap alkalmával kiderülne, hogy nem is teszik őket cserélhetővé, így ösztönözve a játékosokat, hogy saját maguk próbálják megszerezni a saját farmjaikon ezeket, az eventekből így vagy úgy.

Utoljára szerkesztett: 14.8.24
  8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Gondolkodtam rajta, hogy pár kisebben nekikezdek.
    Kinéztem magamnak ezt:

[​IMG]Esti kötés22:00 órafarmszint x 670 TP1x2

9. alex0824

Jó lenne előre tudni, hogy a játékmester egyáltalán cserélhetőnek tervezi-e ezeket.

Éva0315, vihence, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szerintem nem lesznek cserélhetőek, mert ahogy írva vagyon : https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-event-csevegő.25278/page-2#post-1397897

Picit eljátszottam én is a gondolattal, hogy az 1x2-es megszerzése kb. 4000 egaz és 240 felröpi, ami 2 területen bármilyen kicsi farmon simán megoldható lenne, de olvasva a BP reagálását, részemről felejtős.

Éva0315, vihence, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. alex0824

A gombolyagröpi dekor szintén 140 csillagos érme és majdnem a dupla tp 2x akkora területen. 100tp x szint a bukó dekoronként, viszont egy területet így olcsóbban, könnyebben tudnál tele rakni a 2x2-es dekorokkal mint az 1x2-esekkel! Én tuti a gombolyagröpi dekort választanám még ha egy kicsit buknék is rajta, mert kevesebb kisfarmon kellene ügyködni. Még cserenapon is lehet vonzóbb lenne ha cserélhető lesz mint az esti kötés. Bár nem tudom mit kérnének ezekért a játékosok cserébe, ha két virágos dallamokért 1 pannit kérnek. Akkor ezeknek a darabja 2-3-4 panni lenne?

lovardatanya, Éva0315, vihence és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én úgy vagyok vele, hogy vagy végig viszem az eventet a kisfarmomon is a felhőig, vagy nem állok neki eventezni ott.
    Ha cserélhetők lesznek a dekorok nyertem, ha nem a kicsinek is jó lesz az a felhő, tehát nem vesztek vele semmit sem,
    legfeljebb az időmet amit játékkal töltök.

A pannik már nem mentek a mostani csere alkalmával sem... semmi más nem volt fontos, csak a VD.

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Ha már most ennyi értetlenség van, és ilyen kombinált, zárom nem zárom, el sem tudok képzelni miről van szó.... akkor mi lesz majd ha megjelenik a játék.
    Lehet jobb, ha nem is tervezek vele. Most egy kimaradhat, nem vesztek vele semmit.

Éva0315 kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nagyon sok léghajón most is 2-3-4 Panni volt a harapós tátika és még tartott az az event, melyben nyerhető volt, mégis cserélhettük, a másik 2 dekorral együtt.
    Szerintem ezek az újak is cserélhetők lesznek szeptemberben.

15. alex0824

Akkor ezek attól drágábbak lesznek magyarul. Nem baj, hátha beraknak majd egy panni vásárt is, hogy dőljön a lé, a nagy, maxi tp-s dekorokért folytatott harcban!
    :D:p

Éva0315, genka53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezekkel a dekorokkal... pláne ha sok lesz belőle... a virágos dallamoknak leáldozik... :music:
    Ha meg lesz belőle sok... s csak kevés játékos kergeti a tp-t:pxDxDxD akkor 2-3-4 panniért a kutyának sem kellenek ...
    De ettől függetlenül... most ki kell váltani őket;):music:

Éva0315, ildiko44, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. Ableotory

Szia!
    A központ válasza alapján, a dekorok cserélhetőek lesznek cserenap alkalmával.

lovardatanya, Luca_511, vihence és 15 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor hajrá, kis farmosok! Lehet érte kapálni;)

Éva0315, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. terrdora

terrdora Törzsjátékos

Sokszor előfordul, hogy 2-3x kell frissíteni a játékot, míg teljesen betöltődik az oldal, tegnap és tegnap előtt is inkább itthagytam az egészet, mert csak a napraforgó pörög, az oldal hibái szaporodnak, erre indul egyszerre 2 játék. De így hogy?
    Már költeni sem érdemes itt semmire mivel vagy megy az oldal vagy úgy mint 1 hete, a segítség a fórum oldala estig nem volt eléthető, ezért 70x 2 Szupertáp ment elfeleslegesen a leadandó állatok mennyisége végett, mert a leírt oldal nem volt elérhető. Namármost ha van egy játéknak 30 felülete, nem fogok 30x tenyészteni emiatt mert hiba hibára jön napi szinten!

Éva0315 és Anna051955 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Te döntésed, hogy belefogsz-e egy eventbe, vagy sem.
    S bár nem ennek a topiknak a témája, de reagálok a második jelzésedre is. A szupertáp veszteséget annyira nem értem. Az event felületén látszott, hogy melyik 3 jelvényt kell az eventhez megszereznünk. Még ha a darabszámot pontosan nem lehetett látni, csak ahogy haladtunk előre a beadással, tudni lehetett, hogy Halak, Emlős és Hüllő jelvényt kell szereznünk. Ha ilyen típusú állatot raktál be, akkor megkaptad a jelvényeket. Ha Te ezt az ablakban nem nézted meg, s csak véletlenszerűen pakoltál be állatot, igaz, hogy jelvényt nem szereztél, de a tenyésztett állat a Tied lett, így nem ért veszteség.
    Ha a jelvény színéből nem tudod, az melyik kategória, elég volt az egeret föléje vinni és egy felugró ablakban megjelent az információ.
    upload_2024-8-14_17-2-58.png
    Ezenkívül minden event ablakban van egy upload_2024-8-14_17-4-23.png ábra, erre kattintva az eventhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat meg lehet tekinteni, ebben is benne volt, hogy milyen kategóriájú állatot kell tenyészteni a jelvényekhez.
    Ha esetleg ezeket az infókat nem tudtad, akkor a jövőben már tudod használni segítségképpen, ha netán nem megy a fórum, de remélhetőleg nem lesz sűrűn probléma.
    További jó játékot kívánok!

juliannakoczkas, Luca_511, csio70 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.