Visszajelzés Nyugis délután - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 14.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Nyugis délután

Az event kezdete várhatóan: 2024. augusztus 15. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. augusztus 21. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, mini-játékos
    Eventnövény: Tejcseppvirág
    Felröppenők: Keksztészta, Tojásfőzés-időzítő
    Malomtermék: Keksz

Különleges kellék: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

maszilva, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Panaszom van: az igen jó szintszorzós dekorokat látva, bosszantó, hogyha már nem adják duplán: egyet a felhőre, egyet meg kirakhatnánk, akkor miért nem inkább "nem tematikus" a teljes felhő? :music::oops:

barbi021951, Atrivikó, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!

Kérdezni szeretném, hogy ha már ilyen jó szintszorzós dekorok vannak, miért nem lehet 2* kiváltani, ha már a
    felhőre is kellenek? Ez már a többedig ilyen event, amikor szinte direkte nem lehet a dekorokat duplán megszerezni.
    Máskor meg piszlicsáré dekorakat lehet 2* kiváltani.
    Érdekelne mi a játékmester célja ezzel?

barbi021951, maszilva, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, én sem értem az okát a dekorok miért nem duplázhatóak?
    Miért hoz a játékmester ilyen döntéskényszerbe bennünket, hogy vagy a felhőnk lesz aktív, vagy területre rakjuk ... ?

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  7. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Járnitanuló

Sziasztok! Teljes terület eventnövény: nulla időzítő, rózsa többször nullázva : nulla időzitő ! Kérdésem ez igy fog folytatódni ?

gyökértelen kedveli ezt.
  8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Úgy tűnik, nekem egy terület havasi őszirózsából jött 4 időzítő, legalábbis gondolom, hogy abból jött, eventgazból és 8 órás növényből nem jött, gondolom.

9. Dolphin

Sziasztok!
    Jeleztük a Központ felé, hogy keveslitek a Tojásfőzés-időzítő felröppenő mennyiségét.
    Azt a választ kaptuk, hogy a pályák könnyűek lesznek, a Játékosok többségének egyáltalán nem lesz szüksége a hosszabbító használatára.
    Remélhetőleg az érkező mennyiség elegendő lesz mindenkinek a Mini-játékhoz, aki az event végén úgy érzi, hogy nem volt számára elegendő, az majd jelezze a panasz topikban.
    Megértéseteket köszönjük, sikeres eventet Mindenkinek, aki belefog!

10. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Járnitanuló

Köszönöm szépen! Csak megjegyezném, ha valamire szerintük nincs szükség, akkor minek tették a játékba?

sutimami57 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    gondolom azért, mert a Játékosok kisebb részének szüksége lehet rá, s akkor ők sincsenek hátrányban. S lehet, hogy egy - egy pályához sok Játékosnak szüksége lesz rá, de ahhoz meg elegendő lesz az az X darab, ami érkezni fog az aratásokból.
    Felröpi gyűjtéshez 1x1-es talajt érdemes használni, lehetőség szerint minél hosszabb növényt ültetve, akár éjszakára.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert!

barbi021951 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én használtam időzítőt, de a pályák tényleg könnyűek voltak. megmaradt ennyi. Az event elején nulláztam amaránttal 1X1-en, pannikkal, ez hozta meg ezt a számot. Próbáljatok meg minél hosszabb érési idejű növényt választani, mert az eventgaz nem adja jól, sőt elég szegényesen adja. Panni nélkül 1-2 időzítőt kaptam egy területről.

Ami panaszom lenne ezzel az eventtel kapcsolatban azt már leírtam ide talán a 3. hsz-ben.. Ehhez kapcsolódik az a fricska is, hogy minek rakták be a 100 érméért 120 érme vásárlási lehetőségét, ha nincs mire elkölteni?
    Ki sem váltottam, ez maradt egyedül bent a boltban, mert nem volt tétel amire elkölthettem volna. Sajnálom... :(
    Gondolom a maradék érmét majd visszaváltják az event végén, és csp, tp lesz belőle...
    Eventismertertő: "Visszaváltási érték: 15.508 TP, 8.607 BTP, 24.812 CSP / db" még alszom rá egyet, kettőt...

Utoljára szerkesztett: 15.8.24
    HéricsBáró, .barbi1., Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  13. balhés

balhés Utánpótlás-írogató

sajnos reggel a rendszer beváltotta a csilagosérméimet id:2532921szeretném vissza kapni

14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Az én csillagos érméim sincsenek meg

15. kisvirág

kisvirág Haladó

Az én csillagos érméimet is beváltotta a rendszer o_O! Sőőőőt a másik két farmon is beváltották!
    Valószínű, hogy valami hiba miatt....
    és vissza adják.

16. Ableotory

Swartsch, vihence, hamuska és 2 más kedveli ezt.
  17. Soya1984

Soya1984 Fórum-zöldfülű

A csillagos érméimet beváltotta a rendszer...soya1984 ID.21864076...

18. chubac2

chubac2 Utánpótlás-írogató

Az én csillagos érméimet is beváltotta a rendszer :(, szeretném visszakapni.

19. Ableotory

Swartsch, vihence, Baktati és 6 más kedveli ezt.
  20. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

Sziasztok már 6 pályán végig mentem és eltüntek a csillagos érméim csak 40 db maradt ?,vissza kaphatom??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.