Visszajelzés Nyuszifüles tojáskörözés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Sziasztok!
    A 2. táblára hogyan lehet átjutni? Rákattintok, de visszaküld hogy fejezzem be az első táblát.
    Az hogy semmiféle haladást nem lehet látni a táblákon, eléggé zavaró.
    Mára ki tudok váltani két kitehetőt a felhősorra. Mit gondoltok, sikerülni fog a harmadik kitehető és a felhősor kiváltása is? Nincs szupertrágya és Kacsa kata. Próbálok szerezni, de hát az is kevés. Marad a viz- trágya. valami reménysugár ha lenne hogy igen, menni fog, az nagyot lenditene. A párom farmján nagyjából ugyanez a helyzet, a gyerekén pedig csak az első kitehető van meg. Arról már lemondtunk.

2. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!
    Bal oldalról elhasználtad az összes dominót?Mert csak utána tudod a pálya második részét meg csinálni.

beregitisza kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Üdvözlöm és teljes szeretetemet küldöm azon kedves:
    • spanyol, francia, angliai
    IP címről próbálkozó, pancser embernek, aki próbálta feltörni a kvíztár weboldalát.
    No persze azt nem tudom kideríteni valójában milyen nemzetiségű, mert folyton fiktív IP címekről próbálkozott....

De! Barátom, gratulálni tudok csak.
    De a terved nem jött be - és a továbbiakban se fog bejönni. xDxDxD:D
    (Remélem olvassa majd ezt az írást, ha már rátalált az oldalra...)

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálam is volt valaki nemrégen. Legalább is azt gondolom. :D

5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Csak tudod, az dühít és szomorít el engem, hogy több napnyi munka van csak a weboldalban, és egy fél nap, ameddig be lett írva minden kérdés.
    És benne van a magyar közösség munkája is... és erre, próbálják tönkretenni az egészet.

Őszintén megmondva: gondoltam rá hogy lesz aki próbálkozik, de ennyire pancser módon, arra nem számítottam. :D

-kaktuszable-, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Már akartam kérdezni tőled, hogy más országokban is csinál- e valaki ilyen segítséget. De én is gondoltam rá, hogy majd megpróbálják "lenyúlni"! Ismerlek, hogy nehéz fába vágja az illető... ;)
    Azért eventezzünk is. :D Még mindig csak a felhőm van kint. Ahogy nézem, szerintem nem lesz meg a rávaló. ..ha csak nem lenne 3 gesztenye gazdám, mert azért biztos elküldenék! :D
    Itthon mindjárt megszíneződnek a tojik!

7. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! én még csak termelem a növényt de csináltam 1 azaz egy próba inditást bejött a tojás festés amit nem akarok csinálni még de nem tudok kimenni hiába kattintok a kilépés Xre mit csinálok rosszul

8. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Ha elkezdted, be kell fejezned. Ha a nyuszira kattintasz, újra adja a tojást és meg tudod nézni a színeit.

9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Csak annak az állatkának a második táblájával tudsz játszani, amelyiknek az első tábláját befejezted. (Először katt az állatkára, utána a 2. táblára, ezt nézd meg mindháromnál, lehet, hogy így megtalálod, hogy melyiknél tudod a 2. táblát játszani.)

Én mindíg előbb a felhősort szoktam kiváltani, mert amikor duplán meg lehet szerezni a rávaló kitehetőket, cserenapon meg lehet szerezni, ha nem sikerülne kiváltani valamennyiket.

Van olyan felhösorom, ami hónapok óta hiányos volt, s csak most sikerült cserélnem a szükséges kitehetöt.

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    A fenti mondatokkal találkozott már valaki ? :inlove:

11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Kincsem-birtok és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Hú köszönöm, nem is figyeltem hogy a 3 darab állatkára is lehet kattintani. :) Cserenappal már próbálkoztam régebben hogy a hiányos fehősorokat pótoljam, de amit kérnek az elképesztő.

13. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Valaki írta, hogy az egyik tábla végén 2 db szupertápot is kapott a 15 csillagos érme mellé.

Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Köszönöm, már megvan (segitettek) hol néztem el, csak most az újabb dominók érésére várok! :)

15. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Kizárt, szerintem a kurzor volt rajta a 2 szupertáposon, miközben a 15 csillagos érme "befejeződött". Én is jártam már igy, ahol volt a kurzor, azt mutatta ajándékként. De ez nem igy van igazából.

Kincsem-birtok kedveli ezt.
  16. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Csak olvastam, biztosan igazad van.
    Én még nem találkoztam apró ajándékkal.

203-s hsz.

Utoljára szerkesztett: 11.4.20
    Kuzdern kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! én már találkoztam 8 szupitáppal és 1.000.000 Tp-vel.xD

czutika, maszilva, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  18. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Az 1.000.000 Tp nekem is jól esne :)
    Apró ajándék elkönyvelésnek tudom be, ( igaz nem a mini játékban ) , hogy sikerült 1 db neon pulyka ólat szereznem, igaz húztam a fogam, mert ambarellát kért, így csak 1 db fám maradt, de örülök neki :)
    Felhőre való dekorok esélytelenek, hiába lesem :)

Fuhur, -katalinjani- és Kuzdern kedveli ezt.
  19. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Szia, már többször kaptam apró ajándékot, hol 1 db szupertápot, hol 2 db-t és volt, hogy 1 db party pörit is. Jellemzően, ha csp-s mezőre lépek, akkor kapok plusz apróságot. Jók az ajándékok, örömmel játszom :) Mindenkinek jó keresgélést.

20. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Felhő aktiválva. :) Nem gondoltam, hogy ilyen hamar kész lesz. Csak pár tojást festettem. Túl gyorsan eltűnik a kép. Fotóztam, de így sem tudtam játékonként 6 csillagos érménél többet összehozni. Hamar áttértem a tojás keresésre, ott ki-belépéssel mindig megkaptam a 8 érmét. :) Most már koncentrálhatok a pályán a kisebb ajándékokra. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.