Visszajelzés Nyuszifüles tojáskörözés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sidere

sidere Utánpótlás-írogató

Megjegyzi!

2. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia!Én 200% tp bónuszt látok,és az arany rekeszes,nem azonnal induló.Éléskamra polcáról tudod aktiválni szükség esetén.

Gio, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. sidere

Éléskamra.. és tényleg! xD érdekes helye van.. de én dönthetem el mikor kezdem használni, ez jó.
    (én +100%-ot látok, ezüstöt foglalunk vele) Hálás köszönet!

Puszpang és .barbi1. kedveli ezt.
  4. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Érik az első meglepetéstojásom! :inlove::inlove::inlove:

Puszpang, zit67, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  5. dzsozef1

dzsozef1 Járnitanuló

Hát engem nagyon csúnyán átvertek, mert a cserenapon okostojást sóztak rám, ráadásul egy értékes cseretárgyért, már sajnos nem tudom visszanézni.mi volt az ,de felháborító.Nyilván egyértelműen rosszindulatú átvágás volt,hisz a becserélő tudta , hogy neki egy régi okostojása volt, ezért dobta be, számítva arra,ha valaki esetleg nem olvassa,hogy majd átnevezik,lépre megy.Nagyobb baj az, hogy így 62 órával a vége előtt szembesültem,hogy 2 dekor még mindig hiányzik,így duplán kiszúrt a másikkal.Kérem az adminokat,figyeljék az ilyen csalókat,mert a becsületes játékosok játékát tönkreteszik.Valószínű így már nem fog sikerülni,mert sajna mostanában a terménybónuszok is messze elkerülnek...

6. sidere

Sziasztok!
    Mindenki kérte már az ajándékát?

"Vége várhatóan: 2020. április 13. (hétfő) 22:00 óra

Az ajándékot NEM kapjuk meg automatikusan.
    A hírek ablakban a "Kérem" gombra kell kattintanunk!
    "

Más:
    "Érdemes odafigyelni arra, ha bizonyos mezőkre első alkalommal lépünk, akkor a listában szereplő ajándékokon kívül húsvéti meglepetés is érkezik.
    Aki ezekre rátalál, a csevegőben megoszthatja a tapasztalatait ezekről."

Én kaptam. A hímestojásfestó nyuszi első részénél, az eventleírásban szerepló 4. játékmezőre lépve. Talán talányos tenyészet volt, és még valami, vagy nem, de az biztos! Túl hamar elillant a buborék..
    Nem tudok hibamentesen olvasni a Farmerama csapatának sorai közt, de úgy látom, érdemes minden mezőre rálépni, amennyiben tudjuk még keverni a paklikat!

Gio és Ribiszke kedveli ezt.
  7. pirozse

pirozse Fórum-zöldfülű

Helló én egyszerűen nem tudok festeni mert nem keveredik a szín pirozse.

8. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Angol nyelvterületen "Good Friday" (Jó Péntek) az egyik elnevezése. Egy cserével az első válasz helyére be lehetett volna tenni a Nagypénteket. Nem tragédia, csak egyetlen Trivia pontot buktunk vele, az meg nem tényező. :)

Utoljára szerkesztett: 13.4.20
    evazavarko kedveli ezt.
  9. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Hol lehet dekorokat keresni? Ha tudjátok írjátok meg légyszi!!!

10. rosszcsontgyuri

rosszcsontgyuri Utánpótlás-írogató

Szuper.Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Szép jó reggelt, sziasztok!

Felhő kész, még egy két dolgot szeretnék a boltból.

Kérdésem, ha megnézem mind a 6 játék táblát és nincs egyiken sem szezonzseton, vagy szezonpont csomag, akkor bizti nincs már a szezonhoz kapcsolódó jutalom bent ugye? Mert a mezők nem változnak, csak annyiban, hogy egyre több a TP.s mező:)

köszi

Kuzdern kedveli ezt.
  12. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Kövi cserénél küldök neked:)

Gio kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia? én is azokat kiszedtem, de már utána nem találtam többet.:)

czutika, Ribiszke, klé57 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Boldog nyuszit mindenkinek. Már én is megszereztem a felhőt, és be is üzemeltem. A héten már elérem a 93 as szintet, szerintem ez két hónap alatt nem rossz eredmény. A bahán 237 es a szintem. :)

drunyi, Fuhur, Puszpang és 10 más kedveli ezt.
  15. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Szia! Köszönöm, nagyon szépen haladsz a szintekkel, további sikeres játékot.

Sárika555 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Szia!

Az ajándékozás és kereskedelem event 6.-tól tegnap 14:00-ig tartott. ( Egy hetet kaptunk kivételesen :) ) Sajnos erről már lemaradtál :-(

krisztabanya és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

szia, ha két szinből áll egy csik, pl. kék szin sárga pöttyel akkor először mindkét szinbe kell mártani az ecsetet. Tehát a kék és a sárga szinbe. Ez látszik is mert oldalt a festéknél mindkettőnél megjelenik az ecset. És utána tudod megfesti a csikot igy lesz kék sárga pöttyökkel. És minden kétszinű csikkal igy kell eljárni. Ha piros kék akkor piros és kék szinbe mártod és utána fested a tojást

.barbi1., zit67 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Volt egy rontásom a Kvízben. :D

19. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Én meg hajnalban a lépéseket "számoltam" el..... viszont kaptam 1.000.000 Tp-t :)
    Most számoltam ki, hogy be tudom-e fejezni, de azt hiszem nem lesz gond.
    10 kör kell még, event növény már meg van.... felröpikből egyelőre hiány, de kiraktam egy rakás fát, szóval azt hiszem megnyugodhatok, hogy lesz még egy további felhősorom :)

maszilva, Puszpang, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Felröpim az van bőven. Mindjárt aratok, egy féló kb. és akkor megjön a 3. dekor is. :)
    Csak bosszant, hogy elcseszerintettem azt az egy kérdést. Biztos a bezártság végett volt. :D

Kuzdern, Sárika555 és Kincsem-birtok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.