Visszajelzés Nyuszikánaán - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Mar 27, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Apr 5, 2024.
  1. 1

68 vote(s)
    17.0%
  2. 2

16 vote(s)
    4.0%
  3. 3

15 vote(s)
    3.8%
  4. 4

7 vote(s)
    1.8%
  5. 5

24 vote(s)
    6.0%
  6. 6

10 vote(s)
    2.5%
  7. 7

19 vote(s)
    4.8%
  8. 8

33 vote(s)
    8.3%
  9. 9

40 vote(s)
    10.0%
  10. 10

167 vote(s)
    41.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mizsó9899

mizsó9899 Utánpótlás-írogató

sziasztok. Volt valakinél olyan hiba hogy ha feloldotta az összes mezőt, csak termeszteni tudott, de leadni nem? Nekem lakat van és annyit ír hamarosan kiderül.... Mi ez? Mit kell még csinálni hogy tudjam csinálni a sort?

Borzas.Kata likes this.
  2. tinus4

tinus4 Utánpótlás-írogató

miért nem láttom az állatokat amiket be kell gyűjteni ma? Anyunál műkődik nálam nem? ;( többszőr lefrissitettem de nem jó ;(

3. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Milyen állatokat? Én sem látok semmit, nem találok leírást sem, annyit találtam, hogy a Hírek felületről begyűjtöttem 40 csillagos érmét

Bahamama likes this.
  4. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Szia nálam is ugyan ez van :(

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Írta a modi,hogy nem mindenkinél jelenik meg. Tudnak róla, javítás alatt van.

Bahamama likes this.
  6. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Köszönöm:)

Ninett79 likes this.
  7. ritus0071

ritus0071 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem most megjöttek a "figurák", meg még +20érme. :)

Ninett79 likes this.
  8. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Szia! Nekem csak 20 érme egyelőre:(

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Hivatalos közlemény szerint lefutott egy script, így már mindenki számára elérhető a csillagos érmék gyűjtögetése.
    Bővebben itt olvashattok róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ős-áprilisi-meglepetés-elérhetőségéről.24750/
    A továbbiakban kérem, hogy az event csevegőjét ne ennek megvitatására használjátok.
    Amennyiben valakinek továbbra sem jelennek meg a karakterek ismételt belépés után, ellenőrizze, hogy az animációk engedélyezve vannak-e a beállításoknál.
    Illetve farmnév és ID szám megadásával jelezze a problémát valamelyik segítségkérő topikban. Pl. itt:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/Általános-témák.641/

Köszönöm szépen a türelmeteket és az együttműködéseteket:)

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Megborult a rendszer, kettővel kevesebb felröpit kaptam. Remélem lesz kárpótlás valamilyen fa... :D

11. seprugondok

seprugondok Utánpótlás-írogató

A felröpi mennyisége katasztrófa a Nyuszikánaánnál és ott nincs semmilyen lehetőség amivel a mennyiséget növelni lehet. Kis farmnál a vásárlás kizárt ,hisz annyi mindent kel úgyis vásárolni a haladás érdekében.nem szép húsvéti ajándék ez!!! így.

Jane_ka likes this.
  12. attilaszaszi55

attilaszaszi55 Fórum-zöldfülű

Április 01 van!!!

13. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Jól meg várakoztatott...., de csak ideért végre és hozta a haverját is. :D:inlove:

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elárulod, hogy hányadikra és hányat nyitottál egyszerre? Túl pici a kép, nem látom meg, hogy egyet vagy kettőt kaptál :oops:, de ettől függetlenül gratulálok hozzá :D

Kuzdern, GA-BI-O-Farm and Swartsch like this.
  15. Swartsch

Szia! :)
    Huuuu, asszem napi 4x2-öt tudtam kivenni, meg ma ez a 2. 2-es szóval kB olyan 18-20 db. Kettesével nyitottam mindig őket, ahogy megszereztem. Csp, TP, sz. trágya voltak eddig mindig. Most beadott 2 piccolót a 2-ből.

PS. Köszönöm szépen! :inlove:

Last edited: Apr 2, 2024
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon jók az eredmények, nekem most 14 ládám van ( a többit már kinyitottam, de sajna piccolót nem kaptam, nyitottam egyesével is meg egyszerre is talán 8-at összesen), talán követem a példádat, és kettesével nyitok ki én is. Gratulálok még egyszer :D
    PS:
    Sajnos ez a nyitási tachtika sem jött be, nem nálam van a BP szerencsefaktora.:cry: Mindent kaptam csak piccolot nem:cry::eek:

Last edited: Apr 2, 2024
  17. Swartsch

Köszönöm szépen! :)
    Szorítok neked, h megérkezzen hozzád is! :)

18. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Nálatok mi a helyzet felröppenők ügyben?
    Amíg a csíkba adtunk be, aratásonként 17-19 jött, mióta a ládához gyűjtünk, már csak 10-12 jön. Ez igaz mindhármunk farmjára a családban! Nem változtattunk semmit, nagy -, közepes - és kis földek vannak kint. Öt keverést tudnánk, ha lenne mivel, mert csak növényünk van hozzá!

19. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Én is nyitottam már vagy 15 db-ot, piccolo auch nix.... :)

Ninett79 and zagimichna like this.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérj a Szomszédaidtól, napi ajiban küdhető; ha vannak Varázsfáid tedd ki őket, azok is adják.
    Illetve ebben a topikban is tudsz kérni, hátha vannak olyan Játékosok, akik tudnak Neked is küldeni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Sok sikert!

Thread Status:
Not open for further replies.