Visszajelzés Nyuszirománc - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondattal értesz egyet leginkább?

1. Taktikus, teljesíthető event. Ilyen jellegű tenyésztős event jöhet máskor is.

604 szavazat
    72.4%
  2. Teljesíthetetlen event. Irreális beadandók, nem megérős ajándékok.

219 szavazat
    26.3%
  3. Neki sem álltam, mert számomra érdektelen volt.

11 szavazat
    1.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem tudom, ki hogy van vele, nekem a zuhatagok szigetéről is jön a felröpi, legnagyobb meglepetésemre. :))

Éva0315, heureca3, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  2. csillaglili55

Sziasztok!
    Segítséget kérek.
    Az első kacsaólam meglett, rápakoltam a függönyöket, és ezek után nem engedte felrakni a felhőre. Kiszedtem a kerge kertből, akkor se engedi.
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

heureca3, Rebcsok és Swordfish kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Szia.
    Igen nekem is jön a repi.
    :D:D

Éva0315, heureca3, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Éppen az előző oldalon írtam, hogy kell csinálni. Még nincs nagy baj, de ezután már csak ezt fejlesztheted, a másikat nem. Az elsőre kell, a fejlesztés nélküli " alap " a 2. felhőre pedig a fejlesztett megy majd. Csak vigyázz ezután és persze a 2. felhőt is szerezd meg! Ui: A következő ajándékos doboz adja a 2. alap Kacsalakot, ezt rakd a felhőre.

Gio, Éva0315, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. csillaglili55

Köszi... :)

ZitaGAZDA03, Ribiszke, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  6. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Luxus bájital kipróbálása egy alkalommal:
    4 bájital + 4 luxus bájital + 4 álbőregér = 1 mokány bőregér + 1 denevér (? Erre nem emlékszem pontosan.)

Végül is egyet ugrott, és most van négy mokány bőregerem. xD Következő alkalommal baby boomkor próbálom ki. Remélem szuperhősök fognak röpködni a farmomom. :inlove:

fabatka, Éva0315, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  7. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Szuper bájital:

10x4 hatos szintű állatot tettem be a szupi bájitallal.Hatása közel nulla!:(:(:(
    Mindössze két aranyállat lett, ami bájital nélkül is össze szokott jönni.Két napja írtam már, hogyha farmaranyért akarják később árulni, akkor kenni kéne a mézet a madzagra, de nem sikerült.A bájolgást én ezzel be is fejeztem.:(

http://www.kephost.com/images/2018/02/08/szuperbaj2.jpg

8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az első felhő megszerezve. Jelenleg kiürült az medálos pajtám :D reggel feltöltöm kicsit tönköllyel, és bahán sárgadinnyével. az egyik kacsaól kitéve a területre hogy hozza a TP-t

Swordfish, Gio, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  9. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia:) én is itt tartok csak még a kövibe is beadtam már 320 000-t de messze még a 6,5 milla a többiről nem is beszélve:oops: 1 óra múlva érik sárgadinnyém a Zuhatagon kíváncsi vagyok mennyit ad lehet többre megyek vele mint ott az ólakkal ma alig jött medál , a farmon meg biogyapot megy reggelig mert az van nemesítve.
    Sok-sok medált Mindenkinek!:)

fabatka, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kezdés feltűnően jó volt nálam, de délután a fóka 3 baha terülten nem erőltette meg magát a fóka. Aratok még egazt, talán az is ad párat, meg játszom kosárba gyűjtögetést :D

fabatka és Swordfish kedveli ezt.
  11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Zuhatagon sárgadinnye 1x1-en: 4 arany 3 ezüst o_Omegyek ültetem vissza:)aztszem kell még pár kör belőle...

12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ha több medálom lesz a felhőkre kelleténél, vásárolhatok belőle valamit?

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem. Beváltásra kerülnek.
    • Bronz medál: 1.200 tp, 1.600 csp, 1.200 btp/1 db
    • Ezüst medál: 6.000 tp, 8.000 csp, 6.000 btp/1 db
    • Arany medál: 18.000 tp, 24.000 csp, 18.000 btp/1 db

textilmánia, drunyi, Lillapilla73 és 3 más kedveli ezt.
  14. moonubul

Fujják fel! :( :(

drunyi, fabatka, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bocsi hogy belekotyogok, de ha megnézed ezeket a számokat, nem sűrűn fogsz ilyen beváltási értéket látni.;)

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

93. szinten vagyok a farmon:p

Szóval kiraktam a kacsalakot és arattam pár tojást : 17.325 TP :eek: Ez most hiba ? :inlove:

Ribiszke és genka53 kedveli ezt.
  17. moonubul

Szia!

Mindig örömmel olvasom amit írsz, igazad van most is.Nem is az értékeket kifogásolom, de vettem volna némi szupitápot, trágyát a maradékból.
    Tehát nem a beváltási értékekkel van gondom.

Egyébként még nem vagyok kész, de biztos marad beváltandó.

fabatka, genka53, brekkencs. és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem ne vegyél, mert nem éri meg a költségeket. Inkább hozd ki a maximumot költségek nélkül, akkor jársz a legjobban. De ez csak egy tanács.

19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Beko! Sziasztok!:)
    Megfogadva a fent leírtakat hasonlóképp vártam az eventet. Nálam a fák nem voltak dobálózós kedvükben, az ólak, terményesek viszont hozták a hozzájuk fűzött reményt.
    A medálok is meghallgatták kérésem, szépen repkedtek. Az eventismertető elolvasásakor nem gondoltam, hogy a felröppenő medállokkal sikerült teljesítenem a kért beadandó mennyiséget. :inlove: Mostanra mindkét felőm üzemképes, elértem a kitűzött célom.
    Köszönöm szépen Beko neked, és mindenkinek akik számolgattak, méricskéltek, megosztva velünk tudásukat!
    Mindenkinek sok sikert, szerencsés játékot, bő termést!
    Ami még fontos lehet: eddig nem tenyésztettem, megvárom a babyboom-t.
    Jó PÉ- e van a medáloknak! Tetszett az event!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
    fabatka, genka53, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

A csevegő "tetején" feltettünk egy kérdést.
    Kérjük, hogy válaszaitokkal járuljatok hozzá a központ felé küldendő összefoglaló anyagunkhoz!

Köszönjük!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.