Visszajelzés Nyuszirománc - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondattal értesz egyet leginkább?

1. Taktikus, teljesíthető event. Ilyen jellegű tenyésztős event jöhet máskor is.

604 szavazat
    72.4%
  2. Teljesíthetetlen event. Irreális beadandók, nem megérős ajándékok.

219 szavazat
    26.3%
  3. Neki sem álltam, mert számomra érdektelen volt.

11 szavazat
    1.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Mai napi kísérlet eredménye:
    4 bájital + 4 luxus bájital + 4 mokány bőregér = 1 vagány denevér + 1 albínó denevér. -.-

Azt hiszem maradok az eddig járt utamon. ;)

Az örömöm így is megvan, mert ezzel a vagány denevérrel lett négy, és most egy kis cuki szuperhős bőregér van a birtokomon. :inlove::inlove:

Swordfish, -kaktuszable-, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  2. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok mid márom felhőcske kész hoszu érisű és persze sok szupitápal már nővények miden holl midekinek soksikert ha még benevan akor hajrá nem hitem de készletem taktikáztam továbi széppet :)

Swordfish, -kaktuszable-, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  3. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Nem mentette le véletlenül valaki a beadandók listáját? Sajnosaz eventleírásból nem lehet megnyitni. Köszi ha valaki be tudja tenni.

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  4. zali1111

zali1111 Fórumprofi

no kipróbáltam a szuper-luxus-csilivili bájitalt...ennél a régi többet ugrott...pontosan egyet ugrott, meg adott négy alapállatot (pl. négy dolgozó méh), 4 pulcsis barimat még várom, mert az elsőként kevertnél nem láttam, hogy együtt is lehet az alap bájitallal...sosem volt snagy szerencsém a tenyésztésnél - de ez azért (majd)nem semmi...

Swordfish, Rebcsok és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Parancsoljatok :):
    http://www.kephost.com/images/2018/02/09/Nyusziromanc-beadandok-nyeremenyek.png

Sok sikert!
    3*3*:inlove::inlove::inlove::inlove:

6. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    Most először tapasztalom, és nem is értem, hogy a tenyésztés során kapok 1 tenyésztett állatot és 2 alapállatot.

A "20% eséllyel visszakapsz állatot" rúna ki van váltva a tölgyön, de ott 4-et ír, szóval ezt a 2 alapot nem a tölgy adta.

Létezik, hogy ez lett a változtatás eredménye, hogy nem hogy jobbak, mint ikerállatok születnek, hanem még az iker sem jön össze...???

Ha ez a luxus bájital mellékterméke, akkor elvették a kedvenc eventemet. :(
    Az érmeket szépen dobálja, de azokra már nincs szükségem. :/

Swordfish, -kaktuszable-, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Teena-

-Teena- Haladó

Szia Genka! :)

Nagyon szépen köszönöm! :inlove:

Swordfish, heureca3, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Achilleus-

-Achilleus- Járnitanuló

Sziasztok

Én is azt tapasztaltam hogy a 2 féle bájitalt használva elfelejt ugrani a kitenyésztett állat. :(
    Eddig 70db luxus bájitalt használtam el, és még a megszokott előre lépés sem jön.
    Ez a baby booom alatt nem működik???

üdv:

Swordfish, -kaktuszable-, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia -Teena- ! :)
    Örülök, hogy segíthettem :D:inlove:.

Swordfish, heureca3, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  10. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Bumm bumm ,nem előre visszafelé halad,tekerni kellene ezen a tenyésztésen :wuerg:xD:cry:

-kaktuszable-, Swordfish, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  11. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Mi lett a pulcsis barikkal?

Csak bájitallal is ugrik: egérből lett főzőpocok. 2018.02.10 szerkesztés: kissé khm. zöldséget írtam. A bájital az időt rövidíti.

Utoljára szerkesztett: 10.2.18
  12. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Swordfish, Rebcsok és genka53 kedveli ezt.
  13. zali1111

zali1111 Fórumprofi

43 perc múlva tudom csak megmondani. Mert ott ugyi még nem tudtam, hogy lehet a sima bájitalt is hozzátenni...de nincsenek már illúzióim.

-kaktuszable-, Swordfish és Rebcsok kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Azt nem tudom, de ebből a kacsalakból többet is tudnék használni. :p:)

-kaktuszable-, Swordfish, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  15. _spenót_

_spenót_ Fórum-zöldfülű

Egy dologban tévedsz. Én nem sértődtem meg, csak beleképzeltem magam azoknak a helyébe, akik betartják az okos ötleteket, de nem jön be nekik, csak szenvednek mindent megpróbálva, leírják a panaszukat, s jön a kioktatás, hogy lám-lám pedig mi megmondtuk!
    Soha nem egyetlen megoldás létezik, ahogy el is ismered, csak figyelmen kívül hagyod. Nagyon becsülöm a "segítségnyújtást", de zavar amikor ez átmegy kissé fölényes megjegyzéssé. Részemről én is lezártam, de ennyi viszont válasz engem is megillet.

-kaktuszable-, Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  16. zali1111

zali1111 Fórumprofi

no- csak rájöttem, hogy utólag is lehet hozzátenni bájitalt: természetesen egy csillogó juh lett (azaz egy ugrás) és egy barna birka...és egy...ezüst medál! szóval itt álltam le a tenyésztéssel..

-kaktuszable-, Swordfish, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  17. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok!
    A második felhősort megkaptam, de a pompás kacsalakot nem!
    gaboca1955 ID:8121341

Swordfish, genka53 és Rebcsok kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Pompás kacsaólat a sima kacsaólra helyezett függönyökkel tudod felfejleszteni.

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.

Az event részletes leírását az alábbi linről is el tudod érni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

-kaktuszable-, genka53 és Rebcsok kedveli ezt.
  19. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

... vagyis a luxus bájital használatával. ;)

Amit az eddigiek alapján magamnak összegeztem:

A tenyésztés eddig is ugrott mondjuk 0-20% eséllyel. Egynél többet is. A luxus bájital csak egy ugrás lehetőségét ígéri. Az eddig írtak alapján szintén 0-20% az esély. Ez így a hozzávalókat is figyelembe véve nem túl gazdaságos. Remélem a következő eseménynél amikor felhasználásra kerülhet vagy a tulajdonságán változtatnak, vagy a szükséges összetevőkön. :p

20. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Csak nálam nem online a Baby-boom és a Szupertrágya akció???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.