Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Jaj Imi remélem mindegyik galambod megtud majd szökni és épségben haza érkezik.
    Nekem is jött csomag, ugyan olyan mint lukiminek. :)
    Viszont kipróbáltam az új tojás aratót és learatta a vadaskertemet is a tojásokkal együtt. Más is vett észre ilyesmit?

2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én is ilyet kaptanm, meg is vettem. :)
    Gondolom, hogy aki ezt kapta, az újabbat nem kapta. Sokan panaszkodtak, hogy ilyet miért nem kaptak és talán azért lett az új ajánlat azoknak a gazdáknak, akik ebből kimaradtak.
    Persze, ha van, aki mind a kettőt kapta, akkor borul a szép elméletem. :music:xD

Szép nagyon a kis fehér galamb. :inlove::)
    Mit csinálsz a szaporulattal, a kisgalambokkal? Egyre többen és többen vannak és mindig új madárházakat építesz nekik?

kamylla64, jófarmerlány, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hoppá hoppá na most egyben kaptam meg az elmaradt zsebpénzt (6 ládából...):inlove:

A farmon imént szereztem új rangot ( Kedvencek mestere):p
    Milyen találó épp a háziállatokat pakoltam át a tojástartóra de nem fértem el mert a viking szaunák sok helyet foglalnak...:wuerg:
    Íme így állok jelenleg, de teljesen felforgattam mindent így azt se tudom mi hol maradt még ott éppen keresgélek!:oops:

Van több szín is. de nem a színéért tartjuk őket hanem az eszükért!:)
    Versenygalambok pontosan úgy most jelenleg 180-200 db van összesen!
    Viszik őket mindenfele vannak akik elvesznek de olyanok is vannak akik mindig hazajönnek, ilyen ez a galambászat!
    Veszteség nélkül nincs siker ugyebár?8)

Utoljára szerkesztett: 25.7.18
    ljanika6, kamylla64, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Érdekes lehet ez a galambászat, nem sokat hallottam róla, a környezetemben nem volt, aki ezzel foglalkozna.

Vettem egy legmagasabb kecskét 65 milláért, szerintetek megérte? Már csak három ilyen hiányzik a gazdakörből, vagyis most már csak 2. (Bár még nem adtam be, kicsit nézegetem még előbb.)

kamylla64, Ribiszke, -Encyberama- és 5 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Imi! Te hogy tudtál ekkora területet elfoglalni:music: nekem még csak a kezdeti kis sarok van meg.
    Nagyon jó ötlet volt ez a fejlesztőktől, egyszerre, egy helyen letudjuk aratni ezeket a dekorokat, nem kell minden területre beugrani 1-2 kattintásért:)

ljanika6, -elzemari-, -Encyberama- és 5 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Fogalma sincs...:oops:
    Másnak?

Én tuti, hogy kikevertem volna!:p
    Igen meg mert megnéztem elég drága a csábos csak nem kell senkinek se akkor...:wuerg:

ljanika6, kamylla64, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Imi!
    Úgy örülök, hogy legalább két galambod visszatért! :inlove::inlove::inlove: Meglásd, jönnek még vissza mások is! :inlove::inlove::inlove:
    Gyorsan bekukkantottam csak, aztán szaladok is tovább, mert 3 farmon viszem az eventet, aztán körbejárok rajtuk mint a bányában a nyomtatós ló ;)xD:D. Új terület meg a gyár beüzemelve, Katicabogár is ott trónol az új helyen. Sikeres röpi gyűjtést mindenkinek! Meg se néztem még, hogy mennyi van, majd a reggeli aratás után, addig maradjon titok ;). Éjjelre mindenesetre a leghosszabbat rakom, legalább az is gyűlik.:D

kamylla64, -Encyberama-, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

3 kincsesládát nyitottam a teliholdas event jóvoltából eddig...
    Kaptam egy fehér ártatlanságot...:wuerg:
    4 kacsa katát
    és 61.800 BTP-t remélem:music:
    És elfogyott az obiszidiánom

Genka Sok sikert hú az nagyon sok nekem egy is bőven elég!

ljanika6, kamylla64, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áh Imikém, nekem sem ad semmi jót mostanában egyik láda sem. Azt vettem észre,hogy az áhitatos láda azért havonta egyszer ad valami jó tenyészállatot, de ebben a hónapban ez még nem történt meg. Csak cserepekkel dobál... :(
    Megint eltünt a bannerem, de miért?

ljanika6, kamylla64, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ma 4 db bájitalt kaptam belőle...:cry: Pedig mindig várom a csodát...:p
    Eddig 2 békaherceg, 1 arakacsa és 1 repülős elefánt a legjobb nyitásom!:inlove:
    Olyan is van amikor zsinórban jön az esküvő váza több napon át...:eek:
    Likvidáltam az ólakat inkább gyűjtöm a TP-t

Megyek aludni... Szép álmokat mindenkinek!

ljanika6, kamylla64, -Encyberama- és 6 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na igen..... Ismerős..... :(
    Jó éjt! :)

ljanika6, kamylla64, -Encyberama- és 5 más kedveli ezt.
  12. genka53

Szia, kétségtelen van velük meló, de még rengeteg kuponom van, amik összegyűltek mialatt szezonmunkásokat vettem.... így azért könnyebb. ;)
    Én még nem adtam be semmit, majd holnap. :D:inlove:

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!

Imi, jó korán jöttem, hogy érdeklődjem a galambok után, s lám lám mit olvasok?Szerencsére már két galamb hazatért a kedves gazdájához.Szivből örülök, és várom a további jó hireket a többiekről.Bizva bizzál!!

Legyen szép és tartalmas a napotok!

ljanika6, kamylla64, -Encyberama- és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok mindenki , aki betéved ebbe a "hűs" Oázisba! :)
    Gratulálok Imi a topikodhoz!!
    Napok óta csak olvasgattam, de most gondoltam egy " nagyot" és "bejelentkeztem" én is .:)
    A tegnapi napon , mikor annyi újdonságot "zúdítottak" ránk, csak kapkodtam a fejem-jól meg is fájdult a sok olvasástól:p-szép apránként eldöntöttem , mit is veszek meg . Aztán kinyitottam a VV-ban a pénztárcámat, persze megint üres volt .:)
    Összekaparásztam egy kis aprópénzt és megvettem a Farmlegenda felhősort, mert abban van a Katica és ugyebár, hogy néz ki , hogy egy tisztességes farmon nincs Katica.;):p
    A másik vásárlásom a GYÁR volt -azt könnyen kifizettem a csengőpengőimből-remélem idővel olyan nagy gyár lesz, amilyen nagybetűkkel írtam .:)
    Szívesen vettem volna még 1-2 "apróságot" , dehát a "nincs" még mindig nagyobb úr nálam. Azért nem búsulok, idővel minden meglesz apránként, türelmem meg mint a tenger . :)
    Most csak ennyit , így az első bejelentkezésre, majd máskor is jövök egy kicsit "irogatni"és főleg olvasni a sok kedves , névről már ismert farmtárs írásait.
    Legyen derűs, szép napja mindenkinek !
    Imi, drukkolok neked, hogy hazatérjenek kedves galambjaid !!

Utoljára szerkesztett: 26.7.18
    ljanika6, kamylla64, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  15. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

kamylla64, -Encyberama-, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  16. genka53

Sziasztok!
    Szia -vadocka-! :)
    A [/Q U O T E] szó után egy Enter, és a kövi sorba már írhatod is, amit akarsz mondani, és akkor jól kell, hogy megjelenjen a hozzászólásod.
    Hoztam egy kis meglepit mindnyájunknak:inlove::
    Hoztam egy linket is, ahol összefoglalt formában szerepel a tegnap megjelent összes újdonság linkje. ;)
    Lehet újraolvasni és értelmezni a dolgokat, és érdemes is, mert nekem már kettő Katicám van :D:inlove:, (ez most az öröm megosztása volt, és nem dicsekvés 8)), mivel egyet csomagban kaptam, és egy pedig a jelenlegi akció során megvehető. :D:inlove: Új aratási sorrendet kell megszoknunk, mert át kell térni arra, hogy mindig első a futtató learatása a paszuly után. Gyakorlom ;), de minden harmadik alkalommal elfelejtem xD. Most ilyen a futtatóm, holnap kaphatunk hozzá új területet, azt se lesz nehéz benépesíteni, aztán ennél a dolognál egy hónapi nyugi van :).

https://mylittlefarm-171-userpics.bpsecure.com/gp/1/79/21/17954872_1532601187.jpg :inlove:
    Ééééés, mivel te vetetted fel, neked írom elsőként, hogy össze-szorgoskodtam a Házikedvenc futtató lakói Excelt a tegnaptól érvényes hatókörrel.
    Aki még egy kis képecskét is szeretne az itemek mellé, az nyugodtan mentse le akár innen, akár az aláírásomból, és fajtánként odateheti a dekorok képeit. ;):D:inlove:

ljanika6, |Tamás|, kamylla64 és 11 más kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek. :)
    Szia Genka:)
    Én is rendezgettem a tojásokat tegnap, de ma átrendezem mert rájöttem hogy valamelyik tojás más helyen sokkal jobb helyen van.
    Nagyon tetszik az új tojástartó terület, már alig várom hogy holnap kiválthassam a többit. Nekem is szokatlan,tegnap simán elfelejtettem bemenni oda esti aratás előtt. :(
    Köszönöm szépen a táblázatodat, a munkádat amit ráfordítottál,lementettem magamnak és engedelmeddel ha nem baj betenném az aláírásomba.
    Növényeket letermeltem, felröpi vadászat van és pajta töltögetés.
    A kávét is köszönöm, jól esett ebéd után. :)
    Vissza jöttem, mert inkább a gépemre mentem le és hozzá illesztem a képeket.
    Még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm:inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.7.18
    kamylla64, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Helló, sziasztok.
    genka,
    Szeretném megköszönni, hogy ilyen sokat dolgoztál a Házikedvenc futtató lakóival.Engedelmeddel én is elviszek egy példányt magammal.S a sok munkádért fogadd tőlem jó szivvel.

kamylla64, ursa11, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  19. genka53

Szia -elzemari-! :)
    Nyugodtan használd, bízom benne, hogy jó szolgálatot tesz. ;):)
    A csokis sütik meg növelik állítólag a boldogságérzetet, így nagyon boldoggá tettél, hogy egy egész rakat finomsággal megajándékoztál! Nagyon köszönöm! Szuper jó a bringád! Nagyon tetszik! :D:inlove::inlove:

kamylla64, ursa11, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ismét hazajött egy madárkám!:inlove:
    Lehet valaki megviccelt volna? Sajnos akkor ez nagyon rossz vicc volt de nem vinném, csak egy buta emberke lehetett aki ezt meg merte tenni...-.-
    Nagy az örömöm ismét de még nagyon reménykedem!
    Megvan a teliholdas gazom már csak a felröppenőt kell vadásznom!
    Tegnap felturbóztam a tollfáimat, hogy még beleférjen a bónusz...:p De előtte pörgettem mert volt egy party pörim és mit fogtam na mit? Egy 200%-os termény bónuszt...:inlove: Így 10 termést adott egy fám... be is söpörtem gyorsan 3.700 db papagájtollat!:p

ljanika6, nyuszika215, kamylla64 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.