Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Pónit nem is említed? Pedig az is lesz.Nekem már van kettő, de azt ki nem hagynám,ha lehet 3 is!

ursa11, -Palika17-, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nekem még egy sincs:wuerg: de azért remélem lesz egy...:p
    Viszont elég magasra tették... :music: de dóóógozok az ügyön;) szóval remény hal még úszik....8)

ursa11, kovacstne, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, jó estét!

Téged itt is jó látni meg a gangon is. Írjál mind a két helyre, ha lehet. :)
    Ekkora bőségből nem is tudok választani. Talán egy kosárka és egy kis mogyoró. :)

Nekem is a hagyma a menekülő növényem a röpikhez, főleg mert csak ő van mindenre kinemesítve. Mióta megszereztem rá az összest, azóta ki se vettem a tartóból. És egy kicsit a tartalékom is, sokat termelek, és ha be kell adni valahová sok növényt, akkor többnyire hagymából teljesítem. Sima földön vagy komforton termelted?
    A pónira én is gyúrok, már több mint a fele megvan a 6165 pontnak, ami kell hozzá, hát reménykedem.... :p:) Nekem sincs még egy sem. De lehet, hogy pónieső zúdul ránk, mert a felhő előtt is van 4 pónis titokól és hátha mindegyikből az lesz. :p:inlove:xD

ursa11, Fatther, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Nálunk még mindig esik a hó de semmi látszatja viszont nagyon hideg van amit nem szeretek!:oops:
    Köszöntök minden kedves Erzsébetet, köztük drága édesanyámat és a nagymamámat...
    Amióta hazaértem azóta rohangálok ide-oda...:music:
    37 játékom és 2.396 pontom van a keresőssel.:)
    Sajnos elhasználtam az összes kuponom szóval bajban vagyok, valamit ki kell találnom sürgősen mert telefonról kézzel nincs aratás...
    Korom hiányom van, soknak tartom amit kér egy malomtermékhez!-.-
    Várom már a TOP eventet nagyooooon!!!:inlove: (Persze az nem tetszik, hogy a "különleges" területen lesz ahol még a madár se jár)
    Lesz valami szafari is jól hangzik...:)
    A póninak Én is örülök cserére tökéletes lesz!;) (Azt gondolom)
    A piacon semmi sincs de ha van is akkor méregdrága minden!:wuerg:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

CoraQueen, ursa11, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  5. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Holdfény!:)
    Rendben, áll az alku!;):):D
    Szia Ribiszke!:)
    Rendicsek.:) Van itt minden bőségesen.:):p

genka53, ursa11, asdfghjkl7373 és 5 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, szinte mindíg csak sima 2x2-őn hagymázok már nagyon régen komfortoztam. Én sem szoktam kivenni a rekeszekből évek óta!:)

Kb 4 éve? nemes rózsát használtam ilyesmire de mikor már mindenki azzal "8" percezett nagyon lerontották a röpiket így változtattam a hagymára. Ha úgy látom, hogy pannik nélkül sokáig kell eventezzek a röpik miatt olyankor hagymázok 0 perc helyett. Szerencsére mindíg sok szupertrágyám volt/van ezért nem gond ha kell mondjuk 5-10 közötti kör. Az így felgyűlt hagymának jó részét el szoktam adni, jó ára van mindíg.:)

ursa11, asdfghjkl7373, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Palika!:)
    Tegnap bejöttem olvasni, meglátva a bőséges kínálatot nagyon éhes lettem. :pKéső volt, így a körtét választottam és a kikapcs. gombot.
    Itt is beköszöntött a nem szeretem idő, remélhetőleg nem marad sokáig.
    Az eventtel haladok, szeretnék a végéig érni. Jók a nyeremények tetszenek. Csak ne kellene annyi eventnövény!
    Jelenlegi állásom 48/3138. Nem valami fényes, majd talán alakul. Mindig megfogadom, hogy bevárok több minijátékot és akkor nyomozok Cincogival. Ez eddig nem sikerült, mindig eljátszom a lehetőségeket.
    Holnap ismét : Baby boom és Szupertáp akció! :music:
    Sok sikert, szerencsés nyomozást kívánok Mindenkinek!:)

genka53, ursa11, asdfghjkl7373 és 5 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Palika!
    A gangon is és itt is szívesen olvasunk szóval ne add fel egyiket sem!;)
    Ha nincs pletyka gyere ide ha van akkor is és ennyi.:)

Köszi az infót Sali!:)
    Engem most nem érdekel a tenyészet így valószínűleg kihagyom, így is több tápom lett mint volt!:D
    48 játék? Szerintem jól állsz.:)
    Arattam a Bahamán és kaptam kormot szépen így 42 játékom van.
    Én nem halmozom fel a malomterméket mert csak besokallok tőle!:oops:
    Megyek megforgatom a szerencsekereket...:music:

-Fülemüle-70, genka53, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szia Imi!:)
    Engem sem, amit szerettem volna elértem. Azért elég gyorsan újra lehet vásárolni. Talán kicsi volt a forgalom?:music:
    Érdeklődve várom az eredményt, remélem lehet gratulálni?;)

-Fülemüle-70, genka53, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Áááá sehol semmi!-.-
    Kész vicc de lett egy aranymosó hollótanyám méghozzá sárga!:inlove: Ja nem...:cry::cry::cry:
    Én kaptam szépen tápot szóval nem tudom!:music:

11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!:)
    Tessék, akkor ez neked van.:):p

Szia Imi!:)
    Rendben. Szívesen jövök mindig ide.:)

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

A változatosság kedvéért sárga rózsát ültettem holnapra.
    Mára el is köszönök, megyek fürdeni azt alvás van mert holnap meló van!
    Szép álmokat mindenkinek!:)

Örömmel hallom!;)

13. Sali~*.*

Sajnálom Imi*!
    Én annyi bájitalt kaptam, hogy nincs annyi jószágom ahová beadhatnám! xD Citromsárga pehelytoll is beesett. A legjobb mikor meglátom a c.sárga kaméleont, vagy hódot, már nem is merek pörgetni.:music:
    Biztosan kedvezni szeretnének azon játékosoknak akik lemaradtak a tenyésztésről.;)
    Jóéjszakát Imi*, pihenj jól.
    Szia Palika!:)
    A gránátalmából és a körtéből egyet elvettem,:p az ananászból egy kicsikét. Köszönöm szépen, hogy hoztad.
    A többit meghagyom a később jövőknek.:)
    Genka hol vagy?
    Jó éjszakát kívánok Mindenkinek!;)

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt, sziasztok!
    Most főztem még meleg!:)
    Nem esik a hó de hideg van nagyon...:oops:
    Alig várom, hogy lejárjon ez a hét!
    43 játék, a sárga rózsa 3 területen 60 db kormot adott.
    Lassan de biztosan meglesz a 100 játék azt már látom!;)
    Legyen szép napja mindenkinek!

-Fülemüle-70, genka53, CoraQueen és 6 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jó reggelt;)
    Köszönöm a kávét! Reggel ezzel indul a nap... persze még egy darabig koffein mentesen;)
    Ez a sok sárga ól legalább narancs lenne...:music:
    Ezt a dalt szoktam énekelni esténként a gyerekeknek...:music: szerencsére nem reklamálnak a repedt fazék hangom miatt:p
    Szerintem némileg a tenyésztés szempontjából átalakult a játék... Ha jobb eredményein ugrásaink nincsenek de kétszer háromszor annyi táp jön a játékból ingyenesen...
    S az átlag játékos csak boomkor tenyészt...:music: Én is.. kivéve amikor elnézem a napot vagy az órát:wuerg:
    Piac...
    Érdekes a szűkös kínálat... és a horror árak.... de eladni jó;) Persze csak módjával...
    Mivel még soha sem volt 100 millióm ma az a cél.... :music:

-Fülemüle-70, genka53, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Sziasztok.

E.növény kész, felhő meg van. Most a máshoz is szükséges ólakkal fogom a még hiányzó (75 játék eddig) röpiket begyűjteni.:)

Utoljára szerkesztett: 20.11.18
  17. -Holdfeny-.

Szia Imi!
    Gratulálok;) Ügyes vagy... nálam 53 játék lejátszva... 4 a malomban várakozik... Korom van dögivel... de napi 3 eventgaz aratásnál több nem fér bele az éjszakai len mellé... jobb oldalon 67. ajándékért küzdök majd:music:
    Megy ez csak csinálni kell8) Mostanság nem szeretem a minijátékokat...:wuerg: Egyszerűen sok....o_O
    Át kellene alakítani a farmot... úgy teljesen... talán holnap neki állok... :music: kicsit aktualizálni kellene a tárolókat és a kitehetős területeket.... 8) de itt is idő hiány....
    Megyek vasalok egy kicsit.. mert senki nem akarja helyettem megcsinálni:oops:

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Szia, nekem sokat segített a többször kipörgetett különböző növény bónusz. Így lehetett készen a növény része ja és ami neked kevés van a ráfordítható idő én abból milliomos vagyok. Viszont nálam a röpi végig hiánycikk volt, ezért hagyma 35 perceztem 5x egymás után, az megdobta az egészet. Az enövényből reppenő gondolom ugyanolyan gyönge nálatok is, kb ilyen arányban csörgedezett végig: 7, 8, 16/ 11,9, 14. stb, stb, stb. De ez le is volt írva, hogy az event hosszúsága miatt erre lehet számítani. Azért őszintén szólva én nem voltam boldog ettől.xD:p:p

-Fülemüle-70, genka53, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Picit szeretnék idő milliomos lenni... :music:
    De 3 kicsi gyerek mellett ez álom....:wuerg: De attól szép a kisgyerekes szülők élete hogy folyton van mit csinálni;)
    Ma 1 éve született meg a legkisebb... gyorsan eltelt ez az év is...
    Már az év végét tervezem... a farmon pedig a következő szintlépést:p

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép napot, kellemes délutánt kívánok mindenkinek.Hamarosan kész lesz az event .Unom már az állandó kapálást. Mindenütt fák és ólak vannak kint a főfarm és a szédült szántó kivételével. Koromból nincs hiányom, nagyítóból meg elég sok van, fele sem kéne.Remélem mindenki halad és a végére sikerül bezsebelni az ajándékokat.Kíváncsi leszek a topp előtti feladatokra, azt biztosan teljesítem.Hogyan tovább, nem tudom még.Panaszkodni nincs okom a raktárkészletekre, de nagyon meggondolom, hogy induljak -e a TOP-ba. Tavaly előtt és tavaly is indultam, bent is maradtam, de nem az elsők után siettem, csak az utolsó 5-be,kicsivel feljebb végeztem.Megelégednék az utolsó hellyel is, ha indulok.

kovacstne, -Fülemüle-70, genka53 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.