Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Szia CoraQueen!:)
    Tiszta szívből kívánom, hogy találd meg és érezd az első adventi angyal üzenetét.
    Ehhez kívánok Neked erőt, hisz le tudod győzni, hitet, hisz képes vagy rá!
    Kérlek gyere többször közénk, ha ez egy picit is segít!:)
    Szia Magdika!:)
    Az a rész már a Bakony, én kicsit lejebb a Balaton felé eső lábánál lakom. Valóban szép vidék, az Alföld után pedig különleges látvány.
    Míg az Alföld sík vidék a Bakony a hatalmas dombjaival, magasságával kiemelkedik a tájból. Nekem az Alföld "nyugodsága, elterülése" az amin elcsodálozom, megérint.
    Szia Palika!:)
    Látom a télapós kívánságod teljesül. Egy varázslatos téli teleszkóphoz mit szólsz?;)
    Szia Lukimi!:)
    Maximálisan egyetértek veled, minnél több terület annál több ültetés, felröpi, beadandó szükségeltetik. Azt viszont kimondottan nagyon várom, hogy a sok tp. kütyüknek legyen végre valami kitalálva. Akár a paszulyon, akár hasonlóképp mint a raktárházak, esetleg új megoldásnak is örülnénk sokan. Azért, ha telefonálnak kérlek értesíts minket is.
    ;)
    Szia Andika!:)
    Szomorúan olvasom, hogy beteg vagy, betegen dolgozol. Ismerős sajnos ez az állapot, de kérlek vigyázz magadra.
    Drukkolok, hogy sikerüljön a nemesítés, most visszatértem a krókusz nemesítéséhez, de nagggyoooooonnnn nem akarja adni.:sleepy:
    Köszönöm szépen, hogy hoztad a kék angyalt és a történetét.:)
    Szia Ribiszke!:)
    A pillangóbáb nagyon jó ötlet volt a BP. részéről, jól ki lehet használni, főleg ha még rá is készülünk. A kergés kérésünk talán meghallgatásra talál. Jó lenne!;)
    Elhoztam a kék Angyalom az első Adventre. Advent az eljövetel, a várakozás és reménykedés ideje, a Karácsonyra való előkészület időszaka.Ehhez kívánok mindenkinek meghitt várakozást és reményt!:inlove:

Az első Adventi vasárnapon egy ragyogó kék Angyal száll alá puha szárnyaival az égből.
    Kék:Hit, Erő, Védelem, Isten akarata " Legyen meg a Te akaratod!" / Michael Arkangyal

alpha58, rencsike982, lukimi és 8 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia Andi!
    Köszönöm szépen!:)
    És mielőbb gyógyulj meg, pihenj ha teheted.

Valahogy nekem már nem hiányzik kattogtatni való.:) Pont jó ahogy most van de tőlem aztán jöhet ezen ne múljon!;)

Szia Sali!
    Jó, hogy Te is felbukkantál!
    Neked is kívánom a legjobbakat.:)

Sali~*.*, lukimi, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kereszt anyu, szép estét kívánok:)
    Kérlek ne légy szomorú, sokkal jobban vagyok, csak hőemelkedésem van már, a 39,5 höz képest ez már semmiség és az ízületeim, végtagjaim se fájnak, de ami bosszant hogy nem érzem az ízeket.
    Kedden itthon leszek, holnap tényleg maximum 4 órát leszek bent, ketten jönnek vissza már a betegállományból, gondolom szerdán már én is még jobban leszek, vagy is szeretnék teljesen jól lenni.
    Megnéztem a krizantémomat, megadta most egyből az egyik bónuszt, ami több TP és 50% al több termés kacsakata használatkor.
    Most folytatom tovább, a középső cserepest indítottam megint.
    Elkezdtem fényképezni a szafariban, szerintem holnapra készen leszek és akkor végre pakolhatok vissza.
    Sali Neked is gratulálok a TOP eredményedhez utólagosan. :)
    Szia Imi:)
    Köszönöm szépen a teát és igyekszem kilábalni ebből a nem tudom miből, mert orvoshoz nem mentem, attól csak betegebb lettem volna ahogy magamat ismerem.:)
    Imi tényleg disznó kell majd most decemberben a tenyésztéshez?
    Totál le vagyok maradva a gangon az olvasással:(
    Csak azért mert akkor megszellőztetem őket kicsit, igen kevés akad a pajtában, de nem tudom hogy hova tűntek, vagy lehet már régen voltak kint.
    Az ültetésekből már így év végére nekem is sok, s szerintem tuti lesz még valami ültetős eventünk, nem véletlen hogy az Advent eventet átvitték a bahára. Ha nem lesz függöny, lehet nem fogom csinálni.
    De ismervén a BP gondolkodását tuti bele csempésznek majd valami kihagyhatatlant. xD

lukimi, ursa11, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Köszönöm szépen mindkettőknek!:)
    Milyen kedvesek vagytok, kapásból ketten is jelentkeznek:), no de kérem semmi tolongás.:D
    Majd, akkor cserenapkor megtárgyaljuk.;)
    Szia Sali!:)

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen, olyanom van már.
    De egyébként szívesen gyűjtök más régi karácsonyi dekorációkat is, télapós, stb.:music:Természetesen cserébe jó fizetséggel.;)
    Szia Fülemüle!:)
    Gyógyulj meg mihamarabb!:);)

-Fülemüle-70, lukimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Rég jártam errefelé, mert nagyon sok futkosni valóm volt... TOP is megvolt, @Imi* csak gratulálni tudok neked, mint ötletgazdának a HUNGARY és HUN csapatok összehozásához! Szemet gyönyörködtető volt! :inlove::inlove::inlove:
    Eventek kész vannak, a farmokon "szabad- foglalkozás" folyik;):D.
    Ideért közben Advent. Beko Adventi írása igen figyelemre méltó, és tetszik. Aki még nem jutott el odáig, hogy elolvassa, itt a link.
    Hoztam a fiúknak egy Adventi naptárat, remélem meg tudjátok nyitni, és megnézni, hogy mi a teendőtök. :D:inlove::inlove:
    https://1drv.ms/p/s!AvP8ismZi3WJgR7cmepLyCYINeoI
    Van lányoknak való is, (úgy kaptam :D), de az ütközik a fórum szabályzattal ;), mert némelyik kissé pikáns, másikak meg nem kissé. ;):D.
    Már a télapó is edzést tart, hogy Mikulásnapra formában legyen, és minden gyereknek ki tudja vinni a Mikulás csomagokat. :D:inlove::inlove:

mackófarmer, Ribiszke, mimi és 9 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Nektek készítettem.:)
    Még 11 malomterméket kell lekevernem és jöhet a fotózás!:music:
    Legyen szép napja mindenkinek!

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! :)Sziasztok!
    Szia Imi*!:)
    Köszönöm szépen! - a finomságokat is, ami nem csak szemet gyönyörködtető, finom is.
    Ma elég sűrűn néztem a farmomra, mivel a rövid érésidejü állatokat szaporítottam, kihasználva a neon pillangóbáb hatását.
    Gyönyörködve nézem a pajtám tartalmát.
    Hogy alakult a hétvégéd? Az ünnepi bevásárlással hogy haladsz? A szülinapi buli hogy sikerült?
    Szia Andika!:)
    Köszönöm szépen!:)
    Örülök, hogy azért van sikerélményed a nemesítéssel.:inlove: Nekem a krókuszt nem adja, de nem adom fel. A helyzet az, hogy nem tudom olyan gyorsan termelni a nemesítéshez amilyen gyorsan elpancsolom. Most egy ideig pihentetem, remélem előbb-utőbb csak felébred.
    Hogy érzed ma magad?
    Szia Palika!:)
    Majd tollassal lerendezzük mit szeretnél. :)
    Szerintetek idén lesz még cseresznye?:)
    Szia Genka!
    Szeretnék köszönetet mondani a munkádért, amit önzetlenül a játékosokért teszel.
    A télapó a kertek alatt, nagyon kiváncsi leszek, hogy teljesíti-e valamelyik kívánságom?

-Fülemüle-70, genka53, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek!:)
    Ma jó napom volt remélem ez így folytatódik tovább a hét minden egyes napján...
    Végeztem a szafaris eventtel nem kérek több felröppenőt, Köszönöm!
    Egymagvú tök + 8 Panni és földenként 120 db fényképezőgép.:)
    Tetszik ez a nyugalom a farmon, így most összedobtam egy farmképet a rózsa terményeseimből amit majd holnap láthattok!:inlove:
    Karácsonyi képet is kell majd csinálnom.
    Bahamát vissza is rendezem mert a papagájtoll termelés nem állhat le!;)
    Várom már, hogy végre jóváírják a toppos nyereményeket.:)
    És még a malom is szabad így kedvemre kevergetem a jószágoknak a tápokat, mert amióta kint vannak az ólak rohamosan fogynak.
    Piros kosarat is látogatom napi szinten a 300 db magért amit majd a koszorús g.körik fognak majd kérni, természetesen amikor aktuális lesz mennek a piacra nagy haszonnal!8)
    Szalamandrából és hiúzból is bevásároltam már.:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Sali!
    A szülinap remek volt nagyon!:inlove:
    Jó volt a hétvégém csak rövidke volt de hamarosan itthon leszek 2 hetet.:p
    Még nem nagyon vettem semmit, magamnak is kell új kabátot vennem majd ugyebár...-.-
    Kaptam kettőt de az mégsem ugyanaz!

Sali~*.*, -Fülemüle-70, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Elkeztem a krókusz termelését, hogy én is tudjak 0 percezni ráadásúl felhőzés nélkül.:):inlove::music:

Ha egyszer sikerül kikerül a hagyma a rekeszekből ahol évek óta tartózkodik.xD

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Sok sikert kívánok hozzá!:)
    Nálam a póréhagyma a szegfű és a karfiol van a cserepekbe évek óta.:music:
    Én most a krizantémot vettem célba de először termelek belőle utána jöhet a szórakozás!;)

Sali~*.*, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!:)
    Okés, rendicsek.;):)

Sali~*.*, -Fülemüle-70, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  12. lukimi

Köszi, nekem a hagymán kívül szegfű és rózsa van nemesítve legalábbis ezekre emlékszem.
    El is vetettem az első krókuszt most napokig azt termelek mert én sem szeretnék növényre várakozni nem olyan családbúúl származom.xD:p

A krókusz virág és 21 óra körül érne be. Beraktam paradicsomi koszorút amely + 3 termést ad valamint az ezüstökbe életelixírt és az élet forrását így víz + trágyával 12:06 óra alatt érik azaz a reggeli aratásra már kész is. Ha összejön aratáskor a megfelelő felhő lehet, hogy még rövidebb lesz de ezt nem tudom lehet, hogy már aktív az a felhő.

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

A zoknikat nyitogatjátok ugye?:music:
    Én többször megnézem egy nap, biztos ami biztos! Csak nem itt!xD
    Lassan ideér a télapó is a csizmákat már kitisztítottátok?:p

14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Ma nálam is pillangó báb előadás volt, mint Salinál. Tegnap este kipakoltam a hosszú érésű narancs ólakat, nap közben mentek a rövid ólak. Öröm nézni az eredményt:D Ma estétől virágozok egy adagot. A krókuszt én is elkezdetem nemesíteni, a kalapács már megvan, nem mintha erre vágytam volna, de legalább ez már nem jöhet még egyszer.
    Szuperek ezek a szabadnapok, nem hajt a tatár és annyi mindent kéne csinálni, csak győzzük:)

Ribiszke, Imi*, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Drága Sali! :)
    Semmi különöset nem tettem, azon kívül, amit magam is szívesen teszek amúgy is. ;):)
    Remélem még lesz egy gyors cseresznyézés, hogy a TOP-os ajándékokat még idén elküldhessük, aki tárgyi ajándékot (pl. ólat) ajánlott fel. Ne kezdjük már adóssággal az új évet! ;)
    Írtál a Télapó/Mikulásnak szóló kívánságlistát? :inlove: Akkor már csak kézbesíteni kell :D:inlove:.

Szia Lukimi!
    Amikor ráeszméltem a nemesítés által elérhető nagyon előnyös dolgokra, nekiestem teljes elánnal a nemesítéseknek, főként akkor, amikor már a gesztenyés felhő is meglett. Először a rózsát, majd a hagymát, aztán a póréhagymát, majd a karfiolt (fakalapács miatt) és a szegfűt sikerült kinemesíteni, majd az idén, amikor elértem a krizantémot, azt is. :D
    Láttam te is olvastad és lájkoltad a nemesítési topikban nyuszika215 és BombadilToma levélváltását a krókusz nemesítéséről. Nagyon izgalmas és megdöbbentő felfedezést tettek! Ez lehetővé teszi a nullázást azok részére is, akiknek nem sikerült bármilyen oknál fogva anno megszerezni a gesztenyés felhősort, ami a szupertrágya imádat megszerzésével lehetővé tette a nullázást.
    Aki még nem találkozott vele, itt az oda vezető link. Hatalmas köszönet @nyuszika215 és @-BombadilToma- játékos társainknak! Annyira megtetszett a dolog, hogy, elhatároztam én is kinemesítem a következő időszakban. :D

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Üvegházzal-növénynemesítéssel-kapcsolatos-kérdések.10464/page-3#post-941227
    Szia Imi! :)
    Egy cipőben járunk, csak én a krókusszal, te meg a krizantémmal. Először be kell jól spájzolni belőle, aztán jöhet az eltapsolás ;).
    Nekem pár tízezer krizanténba került, mire végeztem vele :D.
    Remélem a krókusz könnyebben fog menni. ;):D:inlove:.

ursa11, Ribiszke, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Szia tényleg, nekem is meg van a karfiol amiatt amit írtál.

Én is köszönöm Nyuszikának az igen fontos felfedezést, Tomának meg a számításokat.:):)

Igen, én is sok krókuszt akarok felhalmozni mert többen azt írták nagyon nehezen adja meg magát. Utána meg én is szeretném a krizantémot is ami megint csak sokáig tartott többeknek.:)

asdfghjkl7373, ursa11, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok!:)

Este hozom a linket a farmképemről!:inlove:
    Hideg van nagyon...:oops:
    Legyen szép napotok!:)

genka53, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek.Adtam egy kis szabad időt magamnak. Tegnap 16 fél disznókörömből főztem kocsonyát.Elég nagy edénybe fért bele,nehéz volt kivárni amíg megfő, de sikerült.Este 20 órakor szűrtem le.Két jénai ovális tálba szűrtem le a levét.Fért bele 4-4 fél köröm.A többit/ persze kicsontozva egy tálcára raktam.Azokat kirántjuk majd . Reggelre szépen megdermedtek.Most fogom őket panírozni és lefagyasztani.Maradt még megdermedt kocsonyalé kb 1 liter.Azt pedig szintén lefagyasztom.Az ünnepekre jó lesz a hidegtálakat fényezni és díszíteni vele.
    Ma kész lettem én is a krizantém nemesítéssel.Nagyon hamar sikerült/ ki mit érez hamarnak/ Be is tettem a nemesített növényekhez az 50%-os termésbónusszal együtt.Legközelebbi eventkor kipróbálom.Most már 5 növényem van nemesítve, de kettőt ki kellet vennem a hely miatt.Azt hiszem én ezzel be is fejeztem a nemesítést,úgysem fér már több a ládákba,csak ha törlöm az előzőeket pedig minden láda kiváltva. Gratulálok azoknak akik már kiváltották a krizantémot,ügyesek! A krókusz nálam is szerepelt a nemesítésnél, de elég drága lenne. Egyenlőre nem próbálkozom vele. Kellemes Adventi előkészületeket kívánok mindenkinek.Megint hamar itt lesz a Karácsony és az ÚJ év!

genka53, ursa11, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, sziasztok!:)
    Hazaértem egyből elaludtam, nemrég keltem fel azért jövök most.
    Ma nem volt olyan hideg csak köd mindenhol...:oops:
    Továbbra is tömöm a pajtát állatokkal mert most van rá lehetőség!;)
    Nem is szívesen bontok semmit se.:music:
    Kedves szomszédok!:)
    "Adni jó" kütyüt kérném szépen, Köszönöm!
    Holnap végre jön a munkás akció!:) Van pár FA rá.
    Talán holnap megkapjuk végre a toppos nyereményeket?:inlove: Jó lenne és fény derül a 3 nyertesre is...:)
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

-Fülemüle-70, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Sziasztok. Gyönyörű napsütés van.:):inlove::music:
    Új event, újra nyugodtan kihagyható - számomra. Egy ilyen felhőért az egeret sem mozdítom meg. Minden húzásban benne van a megvezetés. Éppen ezért én nem úgy számolom, hogy húúúúú 72 órára 200.000 tp?! Ez aztán a húúú! Hanem úgy számolom ahogyan évekkel ezelőtt amikor még 12 órás dekorok voltak a divatban és ahhoz képest mit is ad a felhő: 12 óránként 25 e tp ami a jelenlegi helyzetet ismerve gyengécske. A mostanában a felhősorral kapott bónuszok meg nálam említésre sem méltóak. Valószínűleg egyre ki fogják tolni a felhősorok beérését és majd kb így írják ki: 120 óra, 600.000 tp, majd egyre emelik a tétet. Milyen jól fog mutatni már?!xD:p
    Amit a táblázatok adnak ajándékokat nekem 200 fölött már nem sok mindent jelentenek.
    Folytatom a krókusz gyártást mert ahhoz van kedvem! Aki eventezik azoknak jó eventezést.:)

Ja és a bahán a hétvégi eventeket.Ha negatív vagyok igérem, az event alatt már meg se szólalok.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.