Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Hmm, a kocsonya finom, csak az a baj, hogy csak én szeretem:(, de most, hogy így írtad, lehet, hogy én is csinálok, de kis adagot, már amennyire lehet kicsit csinálni. Én szoktam beletenni egy kis füstölt húsit is, mondjuk inkább olyankor készítek, ha pl füstölt tarját főzök.
    Szia!
    Miért is lennél negatív?! Van véleményed és leírod. Nincs kőbe vésve, hogy csak rajongani lehet, ha még is, akkor kövekkel nem kötelező foglalkozni.;)
    Egyébként én is gondolkozóba estem. Majd, ha időm lesz még azt megnézem, hogy mi van akkor, ha szombaton aktiválok egy Jack ajándékát, az adventihez is jó lesz és így az e.növény mennyi idő.
    Itt is gyönyörű idő van, még a kedve is jobb az embernek ebbe a napsütésben.

-Fülemüle-70, mimi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Itt is gyönyörű idő van.El is mentünk egy körvásárlásra.Beszereztem a karácsonyi pontyot, amíg még lehet kapni.Megyek megnézem az event kiírást, mert még arra nem jártam. Kellemes napot mindenkinek.

mimi, -Fülemüle-70, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megérkezett a Top nyeremény;) Egy picit megtolta a tp zőőőd csíkját... így talán még egy szint belefér az évbe;)
    Holnap új event jön... Felhő miatt megcsinálom... mert felhő;)
    Az a szegény Adventi naptár a kis farmokon zárva marad... az első napon kinyitottam... de azóta nem volt időm... energiám....De hát a december az már csak ilyen....
    Negatív?:eek:o_O:music: Miért lennél az?
    Máshogy játszunk... 8)Mások a játékbéli céljaink...8)
    Én pl szívesen olvasok a sajátomtól eltérő játékmódokról.. mert ki tudja mit tudok kamatoztatni... :p

Nemesítés... Én sajnálom rá a gazt:wuerg: nem mondom, hogy nem nemesítek soha sem...:music: de max havonta 3-4 nemesítésre szaladok be az üvegházba...:wuerg: A meglévő nemesítéseket sem használom..:oops: mert a ződ cseppet is sajnálom... csak felreppenő miatt használni...:wuerg:
    Ma pl az eventesbe olvastam ki mivel turbózza a Napraforgó termelését... -termékekkel... s láss csodát tonna szám vannak az éléskamra polcán.. kipróbáltam... a tavaszi kitűző meg téli koszorú... :music: szerintem eddig még soha nem használtam őket:p itt mindig tanul az ember lányaxDxDxD

mimi, -Fülemüle-70, linzenpolc és 4 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Reggel sajnos nem volt időm benézni mivel későn keltem így nem maradt időm kattogni.
    De már itt vagyok az a lényeg.;)
    Most iszom a reggeli kávémat amiből hoztam nektek is.:)
    És végre jóváírták a toppos nyereményeket végre!:inlove:
    Én azt hittem, hogy a top 1000 megkapja majd az összes nyereményt de nem így történt!:music:
    Egy szint azért nekem is sikerült a sok-sok tapasztalatpontból.:)
    A pörgetéseket elrakom későbbre mert jól jönne egykét termésbónusz vagy valami hasonló...
    A holnap kezdődő feladatot csak a felhő miatt fogom elkezdeni amúgy ha nem lenne neki se állnék!
    Még jó, hogy van elég napraforgóm és így veszem is a piros kosárból napi szinten a többi növény mellett.;)
    Néha még az is nehezemre esik, hogy a piros kis kosárkába belepakoljam a sok növényt...:oops:
    Végre elkölthettem a farmaranyam munkásokra, így most kicsit boldogabban aratok nap mint nap!:p
    Téli képet kell csinálnom!!!;)
    Ezt raktam össze tegnap, hogy tetszik?:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó, akkor előrébb jársz a készülődésbe, mint én. Jövő szerdán tud Dani jönni cipekedni, így akkor intézzük a hal meg a hús ügyeket, addigra ki kell találnom nagyjából, hogy mi legyen a menü az ünnepeken.
    Imi, neked nagyon megy farm-art, ez is nagyon szép lett. Kíváncsian várom a téli képedet. :)Még az is lehet, én is kipróbálom, bár biztos nem lesz olyan szép, mint a tieid.
    Valahogy most nekem nagyon bejön ez a farmos lötyögés. Eventet még mindig nem döntöttem el, ha belekezdek is az legkorábban szombat lesz.
    A TOP-os nyereménnyel együtt ma négy szintet léptem, már csak 22 hiányzik a 200-hoz, január közepén meglesz az is.

-Fülemüle-70, mimi, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok!

Szia Edit!
    Köszönöm szépen, kedves vagy nagyon.:)
    Minden farmképemet nagy élvezettel készítem el. Mindig próbálok valami újat mutatni!;)
    Sokan vannak itt akik nagyon szép képeket készítenek.:inlove:
    Én csak 1 szintet fejlődtem de már nem igazán izgat ez a dolog, így 200 felett.
    Neked szorítok nagyon, hogy mindnél előbb sikerüljön a célod!:)
    Mára el is köszönök, szép álmokat mindenkinek!

Szia!
    Eszméletlenül jól áll az új ruhád!:)
    Legalábbis nekem nagyon bejön és illik is hozzád!;)
    Az előző is jól állt de ez talán még jobban.

ursa11, -Fülemüle-70, mimi és 3 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Jöttem a jelétadni nem vesztem el, csak kissé megsokasodtak a teendőim.;)
    Örömmel olvasom, hogy már elkezdtétek a készülődést. Nálam még nincs karácsonyi hangulat egyenlőre.
    A holnap kezdődő eventet elkezdem, már megszokásból. Kapáltunk mi ennél sokkal kevesebbért is. Ha napi háromszor sikerül aratni akkor időben lehet végezni ha a röpik is jönnek rendesen. A röpiktől függ bontom e a mamutokat és raktárházakat, vagy maradnak.
    Még nem ültem motoros szánon, igaz erre hó sem esett hozzá.
    Cipők, csizmák csilli-villire kipuceválva már az ablakban? ;)
    [​IMG]Jó éjszakát kívánok az aludni térőknek, a játékban maradóknak sok szerencsét és sikert.:)
    https://kepkuldes.com/image/SXkwc

ursa11, -Fülemüle-70, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Sali kedves! :)
    Nekem is épp az jutott eszembe, hogy vajon mindenki kipucolta szépen a cipellőjét, vagy a csizmácskáját? ;):D:inlove:
    Mert akkor küldöm a Mikulást / Télapót :inlove:

ursa11, -Fülemüle-70, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek! Na jók voltatok? Jött a Mikulás bácsi?xDCsináljátok majd ezt szép eventet?xDNa matricát már kaptunk a naptárból, azt hittem leesek a székrőlxDxD

mimi, ursa11, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  10. magdi06

Én le is estem!! Hála, nem tört el semmin, de nem rajtuk múlott,csak a 100 éves tornász múltamon! Kellemes szép napot, sikeres eventezést.Nem szívesen kezdek hozzá, de event! Még felhő is van hozzá! Nem a legjobb, de felhő!!

Utoljára szerkesztett: 6.12.18
    -Fülemüle-70, mimi, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Sziasztok!

mikor lesz 14 óra? aratni kellene....:music:
    Ezt a vonatot kihagyom.... a titokfákból veszek egy egy csomagot...:p
    Kezd túlpörögni a karácsonyi őrület nálam...:wuerg: kezdem úgy érezni kevés az idő túl sok a tennivaló:wuerg:
    Az eventet a felhő miatt csinálni fogom...:p mert a felhő az kell...:p

-Fülemüle-70, mimi, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  12. magdi06

Én is így vagyok vele.A felhő az kell,bár nem a legjobb, mégis több mint semmi.Az idő az tényleg kevés Karácsonyig, de remélem,hogy minden készen lesz.Ilyenkor az egész család összegyűlik nálunk. Olyan jó együtt látni őket! A könny is kicsordul a szememből amikor a 2 dédunokám beszalad hozzánk! Olyan édesek,olyan vidámak.Én is gyerekként viselkedek velük.Mászunk,lovacskázunk,kuckót építünk. Még a fejenállást is megcsinálom még a kedvükért.Ilyen bolond dédi vagyok!

Ribiszke, -Fülemüle-70, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szia Magdi!

A Dédik már csak ilyenek;)
    Én olyan szerencsés vagyok, hogy él a Nagymamám:inlove: Sőt a gyerkőceim is szerencsések mert van Dédimamijuk;)
    Dédi máshogy játszik... máshogy beszél... Mert Ő a Dédi:inlove: Imádják a gyerekek!
    Sőt Dédilevest is csak Ő tud főzni... ami egyébként tyúkhúsleves... de ha belegebedek akkor sem tudok olyant főzni...:wuerg:

kovacstne, -Fülemüle-70, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!
    El se hiszem, hogy holnap végre péntek!:)
    3 terület rózsaszín és neon ól 8 db Pannival 152 db üzemanyagkannát adott.:music:
    6 perc múlva aratom a második kört és utána már mehet is kis földbe a növény. Most tudtam időt szakítani a felszaporításra!
    Nagyon álmos vagyok alig bírok ébren maradni!:sleepy:
    Megyek bevásárolni a piros kosárból mert kell az olcsó áru.;)
    Nagyon tetszik a téli háttér most el tudom viselni.:inlove:
    Holnap indul a második gyertyalángos g.köri feladat is.:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Ribiszke, kovacstne, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  15. genka53

Szia Imi! :)
    Nekem is nagyon tetszik a télies dizájn! :D:inlove: Egész jól ráösztönöz a karácsonyra való ráhangolásra! :D:inlove:
    Mindhárom eventezős farmon elindítottam az eventet, nehogy már egyik is lazsáljon! xD
    Az első pálya kész, a másodiknál 2 db XXL hiányzik a befejezéshez, mert pörgettem egy kis bónuszocskát, meg Jack is segít, közben még nulláztam egy kis krizantémot is (már gyűjtöm a jövő évi TOP-ra) :D:inlove:.
    Már nagyon várom a Kacsa Kata koszorúja event folytatását. :D:inlove: Azzal szépen eljátszadozunk a Baha-ültetvényen :D:inlove:.

Utoljára szerkesztett: 6.12.18
    Ribiszke, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Genka!:)
    Gratulálok! Ügyes vagy, jókor kerekeztél!;)
    Várom én is a koszorú folytatását, jó lenne mihamarabb kirakni a futtatóba!:) A szigetet felkészítettem, hogy szabad legyen mire érkezik az event.;)
    Szia Pirike!:)
    Igen! Tudod, ha felhő van akkor csinálni kell. Legalább is nekem. Te is csinálod?;) A matrica már nem is jó? Régen matrica nélkül még eventet sem kezdtünk!:D
    Nagyon jó voltam, de mivel sok a dolga így éjszakára jelentkezett be, most virraszthatok!;):inlove:
    Szia Magdika!:)
    Cuki dédike vagy! - nem bolond!:inlove: Mindent a gyermekekért, nincs is annál szebb feladat, nagyobb öröm.;)
    Van még idő, előre is dolgoztál már, biztosan minden rendben lesz.;)
    Szia Imi*!
    Hajnalban ébredsz, persze fáradt és álmos vagy. Pihenj egy kicsit ha tudsz.
    Korábban sötétedik és később világosodik, rövidek a nappalok egy hét is itt van Luca napja.:)
    Ezt láttátok már? Az aratási problémák miatt egy kis jóváírás!!:inlove::p
    Aratási problémák
    Csomag tartalma:
    - 1 db 12 órás munkáskupon
    - 20 Szupertrágya
    - 20 KK Szupertrágya
    - 1 db 100% TP/BTP betakarítási bónusz S. #3

mimi, Imi*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. genka53

Szia Sali! :)
    Mint mindenhez, a kerekezéshez is kell egy kis szerencse. ;)
    De jó, hogy hoztad ezt a kompenzációs hírt! Én simán észre sem vettem. xD Igaz, a hibákat se, mert szombaton és vasárnap családi programok vannak, azért is kell nekem mindig sietnem az eventekkel, (most születésnap is lesz :inlove::inlove::inlove:) de azért nem küldöm vissza nekik. Mindent amit adnak meg kell becsülni, jól jön az. ;):D És ha bónusz, akkor nem is indul azonnal! Hurrá! Köszönjük BP! :D:inlove:

mimi, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Csodaszép napot kívánok mindenkinek!
    Reggel védőnőnél kezdtem a napot... utána óvoda következett volna... de ma és a jövőhéten kihagyjuk...:wuerg:
    Nem szeretnénk fertőző akármit elkapni ami éppen tombol az oviba... a nem törődöm szülőknek köszönhetően-.-

A szánokat még nem indítottam útnak... csak holnap este lesz szabad malom kapacitás... lassan haladok egyenlőre... a semmi bónusz miatt:p Meg lesz így is csak lassabban...:music:
    Hm kompenzáció... az mindig jól jön;) Köszönöm, hogy hoztátok.. észre sem vettem volna...:music::music:
    Délután fa vásár... egy egy csomag vagy 40-40 fa a terv...:music: még nem döntöttem el melyiket választom...:p
    A csomag az tuti... de a 40 fa az több lehetőség..:music:

mimi, -Fülemüle-70 és Imi* kedveli ezt.
  19. magdi06

Sziasztok,jó reggelt.Nagyon gyors ez a motoros szán. Szépen haladok a cél felé.Meggondoltam magam a krókusszal kapcsolatban, vásároltam 70 milláért a piacon.Nehezen, de tegnap délelőtt sikerült! Már este azt ültettem, elég sok felröpit adott.Most meg indítottam egy tenyésztést, mindegyikkel jött a felröpi.Nekem tetszenek az ajándékok is,amit kapunk, nem olyan kevés az.TP,CSP szuper táp,szuper trágya,jól jönnek. Én nem kaptam értesítést a + ajándékokról, lehet hogy nem is kapok,vagy késik kicsit.Mindenkinek sok sikert aki megkezdte az eventet, aki nem az pedig sajnálhatja.Egész élvezetes a friss tiszta levegőn lenni és száguldani a motorossal.

Megtaláltam a kiírást,12.én kapjuk a kompenzációt.

Utoljára szerkesztett: 7.12.18
    mimi, -Fülemüle-70, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  20. genka53

Szia Magdi!
    Nekem is gyorsan siklik a motoros szánom a havon :). Úgy gondoltam én is, hogy mivel felhőt is kapunk, megcsinálom ;):D.
    Ezért mindhárom farmon elindítottam, és az egyik úgy nekilódult, hogy már elszállt a felhőig :D :inlove:.
    A másik kettőnek sincs sok hátra, egyiknek csak egy aratás kell és megvan. Igyekeznem kell velük, mert szombat - vasárnap csak korlátozottan érek rá.

Aztán meg majd folytatom a krizantém termesztést a nemesítéshez, meg igyekszem azt a kettő gazdakörit (Nefelejcs, Hobbi kertész) folytatni, amelyek a házi sárkányt és a harkályt adják jutalmul. Bár a sok event mellett úgy nézem ezek hosszú távú projektek lesznek ;):D :inlove:.
    Sikeres játékot nektek is! :D:inlove::inlove:

mimi, -Fülemüle-70, Imi* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.