Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok kedves Genka! Már nekem is aktiválva a felhő és a függöny is /advent 2/helyére került.Űltetgetem én is a 200 feletti növényeket a gazdaköribe, de lassan megy.Van még pár ami talán sosem lesz kész!Állandóan a sarkunkba van 2-3 event egyszerre. Sok sikert a fákhoz!

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Magdi!:)
    Gratulálok! Ügyes voltál! Nekem is kitartott a csütörtöki bónuszom úgy, hogy jutott még a hatásából a pénteki Bahásra, így most már az is kész lett. Ki is raktam a helyükre fákat meg ólakat a szigetre, a farmokon meg egyiken még a krizantém szupertrágya imádat rúna hiányzik még, (csak úgy zabálja a virágot ez a nemesítő ablak:sleepy:) a másik kettőn már megvan egy ideje, azokon meg a krókuszt nyüstölöm.
    Az új titokfákból csak 1-1 tucatot vettem, többet nem költök rájuk. Ha bent lesz köztük az újabb, akkor jó, ha nem akkor úgy is jó, majd megjön legközelebb. Neked is sikeres titokfa kiváltást! :D:inlove: Reggelre nálam is kiderül, hogy mi lett belőlük. ;):D:inlove:
    Irány az ágy, kívánok mindenkinek [​IMG] :inlove::inlove::inlove:.

-Fülemüle-70, magdi06, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jöttem olvasgatni;) Kávé mellett jólesik;)
    A második gyertya is ég... szép ez a koszorú;) A szánok hamarosan elindulnak...:music:
    A farmon 1 a szigeten 2 új fa kelt ki... :music: s végül csak 22-22 csemetét vettem... spóroltamxD
    Olvasgattam a gangon is.. de nem kicsit veszítettem el a fonalat:wuerg: a lényeg ami a piacon kapható és úgy éreztem rá illik a pletyka... abból ellenőriztem a készletet... a vantól nem kell félni;)

-Fülemüle-70, Imi* és magdi06 kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap hát végül is nem értem ide amit nagyon sajnálok!:sleepy:
    Minden nap 4 kor kelni nem kellemes és hát elég fárasztó is talán majd megszokom...:music:
    Tegnap nem nagyon voltam fent talán egyszer... Most próbálom behozni a lemaradásomat.:)
    Eddig 5.376 db kamelinát és 415 db üzemanyagkannát gyűjtöttem össze.
    Van még idő csak nagyon nekem nincs!:( Valahogy csak összejön...
    A cukorrúd virágot is csak most sikerült annyira felszaporítanom, hogy el tudjam ültetni egy teljes területen.
    1.950 db-t kell belőle letermelni ami nem sok de az idő nagy úr!8)
    Most vettem észre, hogy vonatozni is lehet!:music: Nagyon nem piszkálja a fantáziámat így csak néha-néha egy járatot indítok.;)
    Nekem már a napok is összefolynak nem, hogy a pletykák...:oops: Ha lesz időm rá akkor majd jobban átolvasom...
    Kellemes szombati napunk van.:)
    További szép napot és jó pihenést kívánok mindenkinek!

genka53, -Fülemüle-70, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Szia Imi!

Cukorrúd nagyon cuki;) Tegnap este olvasgattam és láttam egy karácsony fotót cukor rudakból volt készítve gyertyás asztaldísz...
    De hol terem a farmon kívül cukorrúd? nagyon jól nézett ki!
    A vonaton gondolkoztam.. jó lenne a sok xl fát xxl-re cserélni... de egyszerűen most nincs hozzá energiám...
    Az időhiány sokunkat utolér... Szívesen mondanám, hogy mit tudtam kimazsolázni a pletykákból... de igazából lövésem sincs mi hova tartozik:wuerg:
    Azon gondolkozom vajon az idén is szerveznek e Cipős doboznyi szeretet akciót... Őrizgetek 4 dobozt... Ha lenne hova elvinni megtölteném...:music: A gyerekeknek:inlove: is fontos, hogy tudják adni:inlove: jó!
    Még nem volt időm utána nézni... na de majd most....:music: a gyerkőcök:inlove: alszanak a vasaló meg megvár:p szóval ráérek...

-Fülemüle-70, Ninett79 és Imi* kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió!

Biztos,hogy most is van ilyen cipősdoboz adomány. :) Minden évben van. :) Mi is minden évben viszünk, a kicsi kiválogatja mi nem kell neki, s én elmondom,hogy ennek más gyerek mennyire fog örülni. boldogan ad... :) Volt,hogy a tablettjét is oda akarta adni.. :music: Hmm, mondom, azt azért nem. :D S együtt visszük le az adományponthoz, és ő adja át. :) Már most beléjük kell nevelni, hogy adni jó... S,hogy érezzék azt, van akinek 1 játéka sincs.. :( Így talán jobban is becsülik azt, ami van. :)

7. -Holdfeny-.

Szia Ninett!

Bizony adni Jó;) Nem gondolom, hogy hű de mittudom én milyen mennyire felvitte volna a jó dolgunkat a jó sors... de visszagondolva a gyermekkorunkra... ami jó volt;) Bizony nagyságrendekkel jobban élünk! A Gyerekek el sem tudják képzelni milyen amikor valami nincs...
    Persze ne is tapasztalják meg... de azt tudniuk kell, hogy bizony van olyan is...
    Bizony azt is meg kell tanítani nekik, hogy okosan kell adni... :music:

Közben rám tört a Karácsony előtti depresszió...:sleepy: Kicsit sajnálom magam... de reggelre újra szép lesz a világ;)

8. Ninett79

Nah, semmi depi. :)
    Bizony minden igaz amit leírtál... :) A mi korunkban örültünk ha 2 évente kaptunk 1 cipőt pl... Most meg. A nagylánynak 2 havonta veszek... :D
    Más világot élünk, ami nem is tudom,hogy jobb-e:music:
    Szerintem nem, de ez van... :(

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eddig 2 futamot sikeresen megnyertem.:)
    Nagyon jó így egyszerre végigmenni egy-egy futamon.
    Ma 3 óra után elpörgettem 33 db party pörgetést gondoltam ennyiből kapok valami jó kis termésbónuszt de sajnos nem így lett!-.-
    Vicc kategória komolyan mondom... Nem is idegesítem magam rajta mert felesleges!:)
    A lényeg, hogy bővült a sárga terményes ól kollekcióm és a bájital készletem...:wuerg:
    A Bahamára pár darab gaz miatt kellett visszaültetnem a cukorrúd virágot.
    Ez az adventi nyitogatós olyan mint az eddigiek... Nem értem miért kell keverni a témákat!:music:
    Hamarosan összerakom a karácsonyi képemet amit lesz egy kis időm!;)
    Vonatoztam párat XL-s fákkal pontosan 5 db-t eddig...xD Jó sokat.
    Nekem is nagyon tetszik ez a koszorús feladatsor, nagyon jópofa!:)
    Nagyon várom már az utolsó lángot!:inlove:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Sziasztok!
    Milyen jó ilyenekről olvasni, nagyon szép és kedves Tőletek!:inlove:
    Adni jó!:)

Milyen jó, hogy ezt leírtad.:)
    Anyukámék mindig mondták nekünk...:music: Hogy, mi milyen jól élünk bezzeg amikor ők voltak gyerekek!:sleepy:
    Most, hogy felnőttem illetve felnőttünk azon vagyok, hogy a segítségükre legyünk mindenben!:inlove:

mimi, Sali~*.*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Egyik nap... Az 5 évesem:inlove: áll a szekrény előtt...
    Anyaaaa miért nincs unikornisos pólóm:music:... előveszem.... Mert van!
    Anyaaaa De ez nem rózsaszín.... :wuerg: Tényleg nem az....:oops:
    Anyaaaaa veszel nekem rózsaszínt?:music:
    Khm.. majd ha ezt kinövöd akkor igen...:p
    Akkor majd Apának adok két puszit az Árkádba és majd ő megveszi...:eek::pxDxDxD
    Mi lesz 10 év múlva? ja.. már tudom... a nagyobbik:inlove: 16....

mimi, -Fülemüle-70, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  11. kelleri

kelleri Fórummogul

Haláliak ezek a gyermekek. nekem 2 lányom van egy 5 éves és egy 1 éves. Haláli ami szöveg van ha megkap valamit " te vagy a legjobb apa a világon" ha nem ……..

12. -Holdfeny-.

Ha nem.... akkor jönnek a babaszankciók:music:.... pl este nem bujok oda hozzád... vagy nam fésülheted meg a hajam... és a joker... a ma nem adok több puszit...:eek:
    Mi neveljük őket...:music: A Páromnak szoktam mondani... nyugalom... nem szabad mindig engedni nekik...De a világ rendje az hogy az Apukák elkénseztetik a kicsiket:D

13. kelleri

kelleri Fórummogul

Ez bizony nagyon igaz. Azért néha én szigorú is szoktam lenni sarokba állítás azzal a szöveggel hogy " gondold végig mit csináltál" de néha az az érzésem nekem jobban fáj mint neki :)

14. -Holdfeny-.

Nálunk gondolkozó szék van... Az az érdekes tudják mi helyes...:music:
    Kisfiam az ovoda angyala... szoktam neki mondani... Milyen jó lenne ha itthon is olyan szuper jó lennél mint az oviba...:music: erre Ő:inlove: ... de Anya itthon szabad rosszalkodni:p Apa mondtaxD

-Fülemüle-70, Imi* és kelleri kedveli ezt.
  15. Ninett79

Szia! Sarokba állítás?? :D Ez nálatok működik? :)
    Én egyszerűen beküldöm a szobájába, és zárja be az ajtót. S gondolja végig amit tett, vagy mondott stb... :D
    kis idő múlva nyílik a szobaajtó, kijön a kishölgy....
    Anya, bocsánat... :)
    Ilyenkor olyan édesek. :)

Nálunk az oviba volt gondolkodó szék... :D
    Hála égnek a lányom egyszer sem dekkolt rajta. :)

16. kelleri

kelleri Fórummogul

Persze hogy működik hisz egy angyal. Csak az a baj hogy néha ördög. Az oviba ha kérdezem nagyon rendesen viselkedik de szerintem az ovonénik nem is mondhatnak mást :) Nagyon cukik :)

Sali~*.*, -Fülemüle-70, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Az ominózus szék a gyerekszobában van... néha önként ráülnek... egy egy konfliktus után... aztán jön az átgondoltam/kigondoltam... ne haragudj... :music:
    Azt hiszem működik..
    Oviban.....:eek: hát ott azért más a szitu.... :music:
    Bár lehet a mi ovinkban is van csak a gyerekeim nem használják:pxDxD

-Fülemüle-70 és Imi* kedveli ezt.
  18. kelleri

kelleri Fórummogul

Ezek a fránya apák :)

-Fülemüle-70, Imi* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. Ninett79

Nálunk is az van,hogy oviba jó, itthon kis ördög is tud lenni. Azóta már sulisok vagyunk. :) Most elsős,de ott is egy angyal. :)
    Csak itthon rosszcsontkodik néha... :D
    Neeem, hidd el az óvónők igenis megmondják,ha bajuk van a gyerekkel. Nem kertelnek... Nem saját tapasztalat hála égnek, de volt,hogy öltöztetem a gyereket, s az adott gyerek anyukáját behívták... Tudtam miért... :)Mert hát rossz volt, verekedős stb... :)

-Fülemüle-70 és Imi* kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

De hát pont így tökéletesek:inlove:

-Fülemüle-70, Imi* és kelleri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.