Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

:)
    Sziasztok! Szép éjszakát mindenkinek!
    Szia Palika!:)
    Mézeskalács és hókifli, dióval töltve, sajtos rúd. Fénypostával mehet? ;)
    A mézesek kidíszitve, már száradnia kell.
    Holnap az ételek előkészítése event kezdődik, ha símán megy minden akkor még egy káposztás kalácsot beiktatok.

Szia Editke!:)
    Repedt, vagy nem repedt?
    Ha repedt, az azért van mert kicsattant az egészségtől, attól az még nagyon finom .:p
    Pékárúban, kenyérben is szeretem a kiforrottat.
    Gyerünk drága, gyerünk azzal a szintlépéssel! Már előkészítettem a virágot a köszöntésedre!:inlove:
    Szia Magdika!:)
    Sok finomság készül/készült nálad is. A töltött káposzta /töltike/ nálunk is az étlapon Alföldiesen.;)
    Kedves CoraQueen!:)
    Jobbulást kívánok mindannyiótoknak, reménykedem, hogy nem kellett ügyeletre menni.
    Szia Imi*!:)

Biztosan jól néz ki és meleg az új kabátod. A régifelől semmi hír?
    Nekem is nagyon tetszik a grafika, ügyesek a BP grafikusa, és milyen aprólékos kidolgozás.
    Gratulálok, ügyes vagy, a többi már hipp-hopp és kész is. :)
    Látom új ruhád van, semmi karácsonyi filling?
    Jól áll neked. Hóbagoly?:) Eszembe jutott róla egy történet, de már nagyon késő van.:music:
    Szia Ninett!:)
    Utaztok talán?
    Köszönöm szépen a köszöntést. Az aláírásomban az én köszöntésem!:inlove:;)
    Jó éjszakát kívánok, aludjatok jól, álmodjatok szépeket.:)

.

Utoljára szerkesztett: 22.12.18
    -Fülemüle-70, genka53, Ninett79 és 4 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia Sali!
    Jöhet nekem is a sok-sok finomságból!:p
    Nincs semmi karácsonyi ruhám...:( De nekem ez a baglyos is nagyon tetszik!:inlove:
    Igen az hóbagoly, Köszönöm.:)
    Írd le majd ha lesz egy kis időd!
    Már csak 2 szoba van hátra és kész vagyok a karácsonyi feladattal. A felhőt már be is üzemeltem!
    Téli képem összeraktam, holnap hozom!;)

Szia Nelli!
    Én is dögrováson voltam az előző héten és a mostanin is de már kezdek feléledni.:)
    Kedvem se volt semmihez se...:(
    Jobbulást kívánok Nektek!:inlove:

-Fülemüle-70, mimi, CoraQueen és 4 más kedveli ezt.
  3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép jó reggel:)
    Szia Imi!
    Igazad van, a 200 az 200:) Én arra gondoltam, hogy most sokkal könnyebb elérni, mint mondjuk egy éve. Köszönöm, hogy ezeket írod, mert akkor még elkocogok 210-215-ig, de már nem ez lesz a fő cél, majd keresek valami mást.
    Minden esetre a BP alaposan feladta leckét nem csak nekünk, hanem saját magának is:eek:
    Igyekszem, igyekszem:) Jó karácsonyi farmajándék magamtól magamnak.
    Szia Sali:)
    Naná, hogy reped, nem vészes, a két szélső 5-5 centit, csak azért, hogy el ne bízzam magam, hogy jól dolgoztam-.- de igazad van, egy beigli nem ronthatja el a jó kedvem:D
    A mai küldetés már lazább lesz, csak összedobok egy adag sajtos csigát és a mézes díszítése van beütemezve. Még akarok csinálni egy kis mascarponés vörös áfonyás tortácskát. Azért néha igazán zizzi tudok lenni, a fejembe vettem, hogy szeletelt mandulával szórom meg a tortácskát, naná hogy nem lehet kapni, kerestem vagy négy helyen, mire kaptam, mert enélkül már nem is igazi a karácsony xD
    Látom te sütsz-főzöl ezerrel, hogy finom világ legyen karácsonykor:)
    Most már muszáj a 200, ha a virágot is kikészítetted;)
    Szaladok, kiosztom a napi elixírt, utána vásárlás + a többi, estig van program.
    Örömteli készülődést:)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia Imi!

Hasonlóan állok az eventekkel;)
    Valóban csodaszép ez a koszoú;)
    A sor végi dobozban terménybónusz van... tartalékolni fogom a következő eventre.. ott úgyis kétféle gaz kell...:music:

-Fülemüle-70, ursa11, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Szia Imi*!:)
    Karácsonyi nekem sincs, de van egy közös ismink majd nagyon szépen megkérjük, s talán tud valami megoldást.;)
    Ugye Palika?:D
    A hóbagoly története a farmerama kezdetéhez nyúlik vissza, hűha majd 9 éves történet.:inlove:;)
    Kiváncsian várom a képed, huzzál bele Imi söpörd ki azt a két szobát!;)
    A finomságokból természetesen neked is jut.

Szia Editke!:)
    Miért rontaná el a jó kedved? Attól még az nagyon finom, nem az ízével van a baj? Ha sót tettél volna bele cukor helyett, nah látod akkor elrontottad volna.;)
    Főzni még nem főzök, ma előkészölök estére a káposztát kell begöngyölnöm, amihez ugye előtte a leveleket meg kell "fonnyózni"./forró vízben kicsit előfőzni/.
    Bizony a virág előkészítve, nem szeretném ha elhervadna.;)
    Szia Holdfeny!
    Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem erre, már el is felejtettem, hogy hajnalban olvastam.
    Legyen szép napja Mindenkinek.:)

-Fülemüle-70, szöszi50, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Szia Sali!

Szóval akkor Te édes káposzta levélbe töltöd? Finom lehet úgy is... És savanyú levélbe teszem a tölteléket... előfőzni nem szoktam... viszont a levél erét kivágom ha túl vastag... Egy kis füstölt sonka az edény aljába.. és már mehetnek is a kis csomagok a fazékba... A tányérba meg egy loccsantásnyi tejföl;) Hm...:music:
    És ebből nem lehet ma enni mert Nagymama receptje szerint duntszba teszem...:p
    Mascarponés vörös áfonyás tortácska ... Hm ... Nagyon jól hangzik;)
    Én az idén egy kis hideg málnalevest és erdei gyümölcsös túró deszerttel készülök a gyümölcs kedvelőknek... :p

Ha kérhetném.. a tortácskád receptjét... ha nem titkos;) Örülnék neki... s szilveszterre kipróbálnám;)

-Fülemüle-70, ursa11, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Sali! :)
    Nem utazunk sehova, de ma sütjük a mézeskalácsot a kicsimmel, délután vendégek jönnek. :)
    Köszönöm én is. :)

-Fülemüle-70, genka53, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!:)

Nyami.:p Nekem az egyik kedvencem a gesztenyés hókifli, még drága mamám sütött nekem mindig.:sleepy:
    Dióval még nem ettem, de azzal is biztos nagyon finom.:)
    Küldhetsz fénypostán.:D

Hú ha, itt nagy kínba vagyok.:oops:
    A jelenlegi avatáromat sem én készítettem, sajnos ezek készítésében nem vagyok olyan jó.:sleepy:Jó ideje még képet sem szerkesztettem.:eek:
    Egyetlen jobb avatárt készítettem magam, az sem lett olyan tökéletes, az a híradós.

-Fülemüle-70, genka53, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

mimi, -Fülemüle-70, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  10. kelleri

kelleri Fórummogul

És úgy néz ki, hogy pletyka szerint a holnap kinyitható ajándékba is hasonló lesz.

-Fülemüle-70, lukimi, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  11. kelleri

kelleri Fórummogul

Most látom szép hóbaglyod van :)

mimi, -Fülemüle-70, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  12. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

mimi, -Fülemüle-70, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Imi! :)
    Gratula a sikeres event befejezéshez! :D Én is már szombaton végeztem velük.
    Imi, szép lett a karácsonyi képed! Ügyesen összeválogattad az elemeket hozzá! Klassz! :inlove:
    Ma megsütöttem a gesztenyés hókiflit, vaníliás kiflit, márványos tetejű zserbót, és most fogom még meggyúrni a túrós-sajtos rúd tésztáját, aztán holnap reggel gyorsan kisütöm, addig berakom egy dobozba a hűtőbe. El is fáradtam rendesen, - magad uram, ha szolgád nincs ;), úgyhogy ahogyan ideültem a laptophoz úgy leültem, mint az iszap! xD
    Ezzel a kedves kis képpel kívánok mindenkinek áldott, békés és boldog Karácsonyt! :inlove:
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

mimi, -Fülemüle-70, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Csak most értem ide, kicsit átíródott a mai forgatókönyv, ugyanis eldugult a konyhai mosogató lefolyója, ennek örömére átmentünk szakiba, már amennyire tellett tőlünk. Nem is tudom mire jók ezek a lefolyótisztítók, gyanítom azoknak jó, akik eladják jó pénzért.-.- Eltrappoltam a Praktikerbe és vettem egy csőgörényt, tegnap még biztos nem lett volna benne az első tízbe, hogy mit veszek ma, de előre furakodotto_O. Lényeg a lényeg, működik a mosogató. Nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudunk.
    Azért a sajtoscsiga kész, Dani meg bevállalta a mézeskalács díszítést, szerintem még szebb is lett mintha én csináltam volna.
    A beigli jó lesz, reggel megmintáztam, a repedt rész felfalom és nem mondom el senkinek;). Én most a töltött káposztát kihagyom,azzal is kisebbségbe vagyok, csak én szeretem igazán:(
    Ugye, hogy milyen fini ilyenkor egy kis gyümölcsös édesség, én is csinálok mindig néha nagyobb a sikere, mint a beiglinek.
    Vörös áfonyás torta, hát igazából nagyképű szöveg a torta, ez valahogy úgy volt, hogy mi van itthon és mit lehet vele kezdeni.
    Én sütni főzni anyukámtól tanultam és ha kéredzem, hogy ebből mennyit tegyek, vagy azt meddig keverjem, akkor mindig az volt a válasz, hogy amikor látod jó, hát ez a recept is ilyen lesz.
    6 tojásból nagyon kakaós piskótát sütök, olyan afroamerikai tipusút, szórok bele csoki darabokat és mehet bele mandula szelet is, nem csak rá jó. A áfonyát, kb 10-15 dkg, egy kis vaniliás cukros vízben felfőzöm, kihűtöm lecsöpögtetem. A fél kiló mascarponét kevés porcukorral kikeverem, belekapirgálok egy rúd vaniliát, esetleg egy kis aromával is megbiztatom, ha kell. A krémet ketté veszem, ami belülre megy megkapja az áfonyát, a többi díszítésre. Szoktam még pirítani rá mandulaszeleteket csak egy kis teflon lábaskába szárazon, állandóan kevergetni kell, nagyon gyorsan elkészül. Van aki vaníliapudinggal készíti, vagy tejszín habbal. Mi így mezei módra szeretjük.

mimi, -Fülemüle-70, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Edit! :)
    Micsoda mázli, a szerencsétlenség mellett, hogy nem ünnep közepén történt a lefolyós malőr, mert most még legalább tudtál venni csőgörényt. xD
    Én a bejgli készítést kihagytam az idén, mert a mákosat nem szeretem, nemcsak azért mert megmintázza a fogaimat, hanem mindjárt elálmosodom tőle ;), diósból meg majd kapok a fiaméktól.
    Az áfonyás tortát a közeljövőben én is megpróbálom, köszi, hogy leírtad, ki is írom a receptes füzetembe. Az idén nálam Eszterházi torta van porondon, azt holnap fogom betölteni és díszíteni.
    Meg a karácsonyfát is :D:inlove::inlove:.
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

mimi, -Fülemüle-70, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most jövök az üvegházból, de semmi bónuszt nem találtam...:sleepy:
    Tudom, lesz még jobb is!:)
    Épp most ért véget a kártyaparti! Jó sokat játszottunk.
    Esik az eső nálunk most jövök kintről.:oops:
    A fehér karácsony sajnos idén elmarad!:(
    Az adventi kalendáriummal holnap vigyázni UGYANIS!!!

További szép estét kívánok mindenkinek!

ursa11, Sali~*.*, mimi és 3 más kedveli ezt.
  17. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok! Szép estét!

Eventekkel hamar végeztem, farmosat komforton csináltam mindenféle szupercuccal! tegnap lettem kész vele!

Karácsonyra terveztem, de elöbb sikerült...100-as lettem :)
    Nem célom a TP gyűjtés, de szép eredménynek tartom ezt is! :)

Mivel ma már karácsony van (25-től van karácsony, de nálam már az van :) ), így kitettem a farmra-bahára a titok ólakat, csemetéket! A farmon külön kitettem a titokzatos ládát, remélem valami terméket adó palota lesz! :D
    Katt a képre!

Ládákat is holnap bontom, mindet!

Betettem a kupiba egy polka pulykát 3alappal, remélem az a varázs ide is megérkezik! most csinálom először ezt a karácsonyi bontogatást/kifosztást vagy hogy is nevezzem :D

Ma elkészítem a karácsonyi képemet is!

Anakonda tenyésztés januártól várható a pletyka szerint... ha megvalósúl, csp szerzést tervezek, ugyanis közel 12 ezer állatom van belőle, ebből 4-5-6ezer anakondára 1milliárd csp-t fektettem be:wuerg:, a többi saját termés!

Nefeledjétek...ma 20:40kor reszkessetek betörők a TV2-őn! :D :)

Sok sikert a továbbiakban, sikeres játékot kívánok nektek!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! :)

Sali~*.*, mimi, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Hoppá, hoppá még egy éjjeli bagoly...;)
    Gratulálok a 100. szinthez ügyes vagy, gyerünk csak tovább!:)
    Látom sikerült a rózsa hódfás és mennyi Páncél Panni!!! Te atya ég!:music: Gratulálok, szép munka!
    Én nagyon rosszul állok a kígyók terén de nem érdekel igazán...
    Ki nem hagynám már várom! "Reszkessetek betörők!:inlove:"
    Írhatsz gyakrabban is nem harapok!;)

Sali~*.*, mimi, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Genka!
    Az Eszterházi torta egyik kedvencem, de sose próbáltam még elkészíteni, nem vagyok egy tortamágus, túl bonyolultnak találtam.
    Gratulálok:)

Boldog, szép karácsonyt kívánok:inlove::)

Sali~*.*, mimi, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Meseszép napot kívánok mindenkinek!

Békés fa öltöztetést és meghitt ünneplést a gazdáknak és családjaiknak!

Köszönöm;) Körülnéztem... csak mandula forgács hiányzik - csak kevéske van egész pontosan... azt az ünnep után beszerzem.. és már sütöm is...
    Bár a párom azt mondja... Nincs mennyiség a receptbe... akkor kevéssel is finom lehet;) Szóval megyek afroamerikai piskótát sütni... Nagyon jó ez a megnevezés...

ursa11, mimi, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.