Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Edit.
    Ha lennének színes szarvasaim akkor nem is lenne kérdés! De nincsenek, alapom is csak közel száz van...
    Szóval nem is erőltetem én sem.:)
    Eljött hát a szelektálós évem, úgy tűnik!;)
    Holnap összeszedem a 0 perces krizantémommal a szükséges tortautalványokat!

genka53, asdfghjkl7373, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Jöttem volna, de karácsony előtt még dolgoztam, utána meg készülődtem itthon ezerrel, hogy azt a három napot csak a családommal tudjam eltölteni. Az eventet hála egy sikeres 200% termésbónusz kipörgetésének, meg pár csepp zöldikének köszönhetően másfél nap alatt sikerült befejeznem. :)
    Nekem nincs bajom a hüllőkkel a VV ben, viszont itt a játékban a nemszeretem kategóriába tartozik szegénykém, s most már a csilimre is fáj a foga:( Lehet még pár kör nyúl ólat kiteszek, de szerintem ennyi mennyiségű sziszegőnek elégnek kéne lennie. Gondolom a szentélyből is fogunk kapni valamennyit arany banánért.
    Én szeretem ezt a tortás eventet, egyik kedvenc mini játékom. :)
    Köszönöm Imi, még nem próbáltam ki a krókusszal a null percezést, majd hétvégén. Holnap nekem munka van , igaz hogy még nem kéne mennem, de szeretek előre dolgozni és most meg ráadásul nyugi is van , mert senki nem lesz bent rajtam kívül, így gyorsabban haladok majd a határidős munkámmal. :)
    Jesszusom farmarannyal nemesíted? Én sajnáltam rá és hamar megadta a bónuszokat. Örömmel olvastam hogy rávetted magadat arra hogy munkásokat vettél az akciókor. :)
    Ugye mennyivel könnyebb így a farmos élet?

genka53, ursa11, asdfghjkl7373 és 2 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Én sem találok a pajtában egyetlen tenyésztett renit sem.
    Igaz, hogy több mint ötszáz van belőle, de sajnálom a sztápot is meg úgyis kiveszik a játékból.
    Szia Editke!
    Akkor kb. egyformán gondolkodunk, nekem is ez a célom. Azt viszont nem tudom miért kell őket ismét kivenni a játékból?
    Nem férnek el a többi között? S mit kapunk helyettük?
    Szelektálunk, csak ezzel meg az a baj, hogy előbb-utóbb elmegy még a játéktól is a kedvünk.
    Jó éjszakát mindenkinek!

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép az élet a farmon, de veletek a legszebb!:inlove:
    Igen nem kell munkásokat vadászgatnom összevissza, nem bántam meg.:)
    Most legalább gyűlik a kupongyűjteményem is.
    Igen farmarannyal nemesítek. De úgy, hogy pont egyet kérjen, ezért szuper trágyát is adagolok hozzá és hát ennyi.
    Kimentem a piacra de megláttam az árát és gyorsan vissza is fordultam.:wuerg:
    Én most krókuszt vetek éjjel és nappal. Remélem akkora szerencsém lesz mint a krizantémmal!:p

Köszi a szép képet.:)
    Dehogy megy el a kedvünk, szerintem az már régen elment!;)
    Jó éjt!

5. -Fülemüle-70

Szia Edit:)
    Nem lesz többet labirintusos mini játék?
    Sajnálom, mert nekem azzal se volt semmi bajom, sőt kifejezetten tetszett. Egyedül a tejshake event az amit nem szerettem, de azért megcsináltam mindig.
    Ha egy piacon lennénk adnék el neked szívesen s nem horror áron.
    Biztos hamar megfogja adni. Ugy vettem észre most hamarabb megadja a bónuszokat mint régebben.:)
    "Dehogy megy el a kedvünk, szerintem az már régen elment" xD Imi ezen most nagyot mosolyogtam, mert bizony igaz amit írtál, de mégis valami miatt csak itt vagyunk még:inlove:
    Nekem még mindig nincs semmi kitűzött hosszabb távú célom,egyszerűen nem találom. :( Azért még is örömmel jövök fel minden nap, bár van amikor csak egyszer.

Utoljára szerkesztett: 3.1.19
  6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Elárulod nekem, hogy ezt az információt honnan kaptad?
    Mert jelenleg ez alapján többet tudsz, mint mi ;)
    Tudomásom szerint semmilyen fórumon nem jelent meg ilyen állítás, tehát ne temessük el ezt a játékelemet feleslegesen! :)

genka53, Imi*, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Lassan én is elteszem magam holnapra.
    Csak még várnom kell kicsit.:)
    Kimegyek a piacra addig nézelődni, mivel a krókusz erősen piszkálja a fantáziámat!;)
    Szép álmokat mindenkinek!:)

8. -Fülemüle-70

Holnap korán kelek, így lassan én is nyugovóra térek:)
    Szép álmokat kívánok Mindenkinek:)

9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Még beszaladtam a film után néhány rénit kidobni a piacra, akinek kell az eventhez viheti.
    Az utóbbi időben nem hagytam ki egyetlen evenet se, de ez most felejtős. Csak a kezdet nehéz, de a lényeg, hogy megtört a jég.
    Azzal együtt kicsit se baj, ha van bőven event, van miből válogatni;)
    Szia-szia!
    Igazán aranyosak a rénik, de ne hagyd, hogy a játékkedved magukkal vigyék:)
    Én is megszavazom a labirintust, de hiába, mert sokaknak nem tetszett, így nem tartom valószínűnek, hogy későbbiekben lesz.
    Már át is fogalmaztam a mondatot, így már csupán egy feltételezés.
    Jó éjszakát!

-Fülemüle-70, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Még alszik a farmom csak én vagyok ébren.:)
    Az ajándékokat már útnak eresztettem!
    Most jövök a paszulyról ott se találtam aratni valót...
    Kómás fejjel leszedtem a cukrázda nevű dekort. Na mondom gyorsan eljátszom azt az egy utalvány.
    Elindítom a minijátékot,kint vagyok a konyhában persze és akkor beugrik elém 3 torta!o_O
    Annyira meglepődtem, hogy csak na! A telefont gyorsan lezártam és valami íróeszköz után kutattam... Minden hiába így feladtam és feloldottam a telefont.:oops: Meglepődve látom ott folytatom ahol abbahagytam.:) 2 másodpercem volt vissza és 3 tortaremekmű!:oops:
    Na mondom meglesz az első 0 pontos játékom.:( A nagy sütés közepett frissítettem egyet!:music:
    És csodálkozva nézem, hogy nem lett vége a minijátéknak! Kaptam újabb 3 tortát de már volt nálam toll és ceruza így könnyedén sikerült.:)
    Szóval, játék közben amikor a tortákat rakjuk össze és rossz elemre kattintunk, nyugodtan frissítsünk egyet. A játék nem ér véget, csupán csak a torták változnak és újból memorizálni tudjuk őket!;)
    További szép napot kívánok mindekinek!

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!;)
    Imi*!:)
    Hálám örökké üldözni fog! Köszönöm szépen, hogy megosztottad!:p Utólagos engedelmeddel én meg tovább osztottam.
    Ismét gyékényt ültettem :D lehet nem ezt kellett volna mert kiszaladok az időből. A szupikat sajnálom 0 percezni.:music:
    Andika!:)
    Addig eszi ez a anakonda a csillit, míg majd sárkánnyá változik. Ez nem is lenne baj, főleg ha valami szuper bónuszt is adna!:)
    Nemesítéskor én is csökkentem az időt a szupitrágyával és FA-val. Lehet ezért nem kapom meg a kívánt bónuszt?
    Köszönöm, akkor ma megint tanultam. Kivárni! - ez a lényeg?;)
    Editke!:)
    A játékkedvem nem a renik viszik magukkal. Szerintem a sikertelenség és a kudarc az ami a legtöbb gazda kedvét szegi.
    Tudom azért néha-néha az is van, azt is tudom mérlegelni kell, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon.
    Nekem úgy tűnik a kecskének feneketlen bendője van.:music:

ursa11, Imi*, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Imi! :)
    Ez a frissítéses dolog nagyon jó infó, bár én a képmetszővel memorizálok ;) xD.
    Most a kisebb farmon gyakorolok. Majd ha egyhuzamban többet le lehet játszani, akkor csinálom meg a nagyokon, addig még gyűjtögetek. ;)
    Olvastátok, hogy a Baby Boom ideje alatt lesz FP-s tenyésztés is?!
    Ez a ritkábban előforduló lehetőség szerintem bizonyára sokaknak nagyon fog tetszeni. :D
    Jó játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

ursa11, Imi*, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

Sziasztok, szép estét kívánok Mindenkinek:)
    Szia Kereszt anyu:)
    Szupertrágyát amikor adtam a nemesítésnek párszor egyszer se kaptam bónuszt s ha jól emlékszem 2-3 alkalommal gyorsítottam FA-val, akkor sem. Szerintem ez farm függő lehet, de az is lehet hogy csak én gondolom így. A hortenziánál még csak 3 bónusz van meg, ez most döcögősebb, de azért nem adom fel.
    Kíváncsi vagyok milyen neveket fognak kapni az anakonda tenyésztései. Képeket láttam róluk a gangon, szerintem nem olyan csúnyák. A fehér színű annyira hasonlít az albínó gabonasiklóra.
    Biztosan meséltem már hogy a fiamnak hobbija volt a kígyó tartás,sok fajta megfordult nálunk anno. Ha jól van táplálva és kézhez van szoktatva egyáltalán nem bántanak, a bőrük meg selymes, nem nyálkás. :)

genka53, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok kedves barátaim!

Túl vagyok az életem egyik legszomorúbb napján!:( Ma volt a drága nagymamám temetése!!!
    A szülei, 3 testvére, 7 gyermeke, 19 unokája, 5 dédunokája és a barátai illetve a szomszédai búcsúztak el tőle!:cry:
    Szegény mama amikor kórházba került, mindenki rohant be hozzá mert sajnos semmi jót se jósoltak az orvosok...
    És amikor apa hazajött elhangzott egy mondat a szájából!:cry: Bementem a szobába ahol feküdt, odaálltam az ágyához megfogtam a kezét és azt mondtam neki... Anya kelj fel megjött a rosszcsont fiad!:cry: Istenem a szívem szakadt meg, most itt bőgök alig bírtam leírni...
    Remélem most már végre boldogság vár a családunkra!
    Sikeresen végigvittem a tortás feladatot.:)
    Kipróbáltam a 0 perces krizantémomat.
    Folytatom tovább, de már nem akkor elánnal.
    És végre beesett hozzám ez is!:)

Majdnem kísértésbe estem a rénszarvasoknak!:wuerg:
    Már sokféle variáció lefutott az agyamban... de még hű vagyok a nem csinálom(hoz)!;)
    Nehéz lesz...
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

genka53, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Sziasztok, kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek:)
    Belefogtam még is a réni feladatba, nagyon tetszik a két dekor, hiányozna nagyon a gyűjteményemből. Nem sokat tenyésztettem, csak párat indítottam el.
    Hoztam kávét és mellé egy kis reggelit teával:
    Itt nálunk esik a hó, nálatok is?

genka53, ursa11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ma korán keltem, mivel el kellett mennem a boltba egy-két dologért.
    Jó havas minden és még most is esik!:)
    Eldobáltam a ház elöl és a járdáról a havat.
    Kimentem az állataimhoz mivel, most jó havas minden és ilyen időben nem tudnak kijönni az udvarra.
    Megvolt az első rendelésen túli tortasütésem. Csengőpengőt kaptam mint extra nyeremény, folytatom is tovább ameddig csak tudom.
    Kaptam egy újabb bónuszt a krókuszra, de még messze vagyok a szuper trágyás "imádatoktól"!
    A krizantémot nagyon szerettem volna és tessék, ezt talán még jobban szeretném!;)
    A malmom erősen dolgozik, ugyanis 400 db rénszarvas tápot indítottam el. Ha sikerül akkor a 2 kitehetőt kiveszem a g.köri feladatból.
    Eddig bírtam, nekem nem megy ez a szelektálás...:(
    De nem költök rá csengőpengőt, ha sikerül letermelnem a szükséges állatot akkor belevágok, ha nem akkor nem.
    Az eddigi rénszarvasokat talán nem a piacra kellett volna vinnem?:oops:
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

Szia Andi.
    Köszi a finom kávét és a csodás reggelit.:)
    Ma korán keltem, mivel el kellett mennem a boltba egy-két dologért.
    Jó havas minden és még most is esik!
    Jól tetted, hogy a kitehetőket kiszedted. Nekem is ez a tervem.;)

17. -Fülemüle-70

Szia Imi, jó reggelt kívánok:)
    Egyedül vagyok itthon, a fiúk reggel korán elmentek itthonról így most éppen erőt veszek ahhoz hogy kimenjek ellapátolni a havat, délután illetve csak este fele jönnek haza, addig meg nem várhat, na meg egy kis mozgás senkinek sem árt:)
    Boltba nem kell mennem, tegnap bevásároltak helyettem, majd csak valamit főznöm kéne, de hogy mit, azt még nem tudom.:(
    Ó a 400 db rénit hamar le lehet termelni, de minek annyit? Nekem nem volt annyi és kitudtam szedni hamar a két kitehetőt.
    Vagy piacra is szánsz belőle?
    Amúgy olyan kár hogy elveszik a tenyésztett állatkáinkat, olyan szépek és a menüben simán ellenne.

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Anya is mindig ezzel nyaggat, hogy mit főzzön mert nekem ugye semmi nem jó!:p
    Andi valamelyik nem lesz jó ezekből?xD

Nem tudom miért pont 400. Azt hittem ennyi kell?:music: Akkor tényleg nem kellett volna eladnom a meglevőket!:oops:
    Késő bánat... majd kiokoskodom valahogy!;)
    Eldobáltam a havat el is fáradtam!xD
    Bent vagyok a meleg házban és tejes kávét szürcsölök.:)

19. -Fülemüle-70

Imi igazad van, tényleg ez a legjobb ebéd, illetve esti vacsora amit főzhetnékxDxDxD Nálunk ugyan ez a helyzet, ha kérdezem mit ennének szívesen, a válasz: nem tudom, amit akarsz, tök mindegy stb.... Viccből megcsinálom azt ami képet hoztál, kíváncsi leszek a reakciójukra:DxDxDxD

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Rénszarvasok kipipálva...:p pici túltermelés sikerült azért:wuerg:
    Tortasütés folyamatban:music: A hétvégén megint Mascarpónés áfonya torta lesz a deszert... afro piskótával... ja meg most normális adag mandula forgáccsal...
    Imádták a gyerekek és a párom is! Köszönöm a receptet!
    Az ebéd ötletek nálunk is szoktak hasonlóak lenni... mondjuk annyival könnyebb hogy ha a gyerekeket kérdezem ott más a válasz... Spagetti, pizza, tejbegríz... sütemény.... vagy valami finom!:p Bár Öcsi herceg egyszerűen legtöbbször Húst kér... csokival:music:
    Szia Imi!
    Köszönöm... ma sütöttem két olyan tortát is ami nem lett tökéletes... No de legközelebb tudom, hogy kell javítani;)

ursa11, -Fülemüle-70, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.