Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Hát ha esetleg sikerül akkorát csúsznia a kígyónak, akkor valószínűleg én is megépítem, de nem hiszem hogy sokat fog kint lenni, nagyon-nagy étvágya miatt inkább a többi ólak között fogom tartani, s csak ritkán fogom kitenni.:inlove:

ursa11, genka53, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Imi!:)
    Gratulálok a krókusz bónuszodhoz! Nekem még mindig nem jött össze, pedig hamarabb kezdtem a nemesítést mint Te.;)
    Nem láttam a leveleket, de ha nem látszott a feladó, akkor nem sértettél levéltitkot. Ha igen az sajnos más.
    Nyugodj már le kérlek! Aki ismer az tudja, hogy Te ilyen nyüzsgős vagy! Így szoktunk meg, így szeretünk, maradj ilyen és kész!
    Azt tudják, hogy milyen segítőkész vagy?:) Mert úgy gondolom, vagyunk egy páran akik erről az oldaladról is ismerünk.
    Várom az anakonda tenyésztést, pedig tudom hogy mint eddig most sem számíthatok kiugró sikerre.
    Meggazdagondi most sem fogok, a piacom erre nem alkalmas, vagy én?
    Szia Andika!:)
    Már hiányoltalak, jó hogy jöttél. Gratulálok a sikeres eventedhez. Bakizni más is, én is tudok, de igyekszem korrigálni az elszúrt dolgaim.
    Az eventet sikeresen befejeztem, még ültetem a mohát, onnan is csordogál egy kis tp. és barkács is.
    Vettem zebraólaknak valót! Még egyet kell kibontanom, szerintem ............
    Viszont lett egy papaufa fám, aminek nagyon örülök,:inlove: eddig még nem volt.
    Sok sikert és szerencsés játékot kívánok mindenkinek!;)
    Megyek és ráolvasok a krókuszomra! Ha semmi, akkor egy jó ideig pihentetem.:)

ursa11, genka53, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Azt tervezem, hogy most kivételesen levadászom az összeset amit kiraknak.:)
    Először úgy is olcsó, aztán majd meglátom.

Szia Sali.
    Még egy bónusz kell hozzá, utána tudom majd csak 0 percezni.
    Szóval neked még előbb sikerülhet!:) Neked megvan már valamelyik ami kell a 0 perchez?
    Köszönöm szépen a kedves szavaidat, igazán jó esett!:)
    Nem vagy te béna, se rossz piaci kofa! Egyszerűen nem vagy egy jó piacon, nincs valami nagy mozgás nálad...
    Amit sajnálok nagyon!:(
    Ne add fel kérlek, lesz még jobb is szerintem!;)
    Gratulálok a fához, nekem is van pár facsemetém majd kipakolom őket.

4. Sali~*.*

Megnéztem a piacomon Imi* a tekergő most 70 ezer körül indul. Volt ilyen gondolatom nekem is, hogy levadászom, de azért ott motoszkál a kisördög, hogy elég rég óta lehet sejteni, tudni, hogy érkezik a tenyésztése.
    Azért van ebben rizigó is nem igaz? Nem tudom mi tévő legyek, nem szeretnék nagyon befürödni velük.
    A nemesítésnél csak az első három bónusz van meg. Ha az az egy bejönne, akkor már nem is érdekelne tovább.
    Nem adom fel Imi*, de már a nemesítésre használt virágokat ha eladom rég gazdag lehetnék.
    Remélem nem gondolod, hogy irigykedem mert neked sikerült? Nah! - azért ám!;)
    Szószó, egy kicsit béna is, egy kicsit rossz piacon is, dehát ez jutott a kutyafáját!xD
    Ezt el kell meséljem!
    Piac! Nemesítgettem a krizantémot. Persze, hogy azt sem győztem kétkezi munkával, irány a piac!. Ezresével kapkodtam rendesen, mire észbe kaptam bizony jól megcsappan a csp-m.
    Láss csodát, egy-kettő és már jött is a bónusz.
    Gondoltam egy merészet, hogy most majd a krókusznál is ráköltök pár millát.
    Nah, ne már! Majd le ültem! 8 ezertől felfelé darabja.
    Vettem a bátorságot és írtam a gazdatársnak akitől a krizit vásároltam, hogy dobjon már ki legyen kedves pár ezres köteg krókuszt.
    Még nem kaptam választ. A krizit ketten árultuk, én a piros kosár alatti árnál kicsit kevesebbért, ő a kb. a feléért. Persze, hogy szépen visszajöttek a virágok. Látod Imi*? Ilyen is az én piacom.:music:
    ;)

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Kinéztem én is a piacra.
    Nálam a kis kannibál 80 ezer!:wuerg:
    Szerintem nagyon fel fog szaladni majd az ára amikor tenyészthetővé válik!;)
    A meglévő készletemmel fogalmam sincs, hogy mitévő legyek?xD
    Mennyi nálad pontosan a krizantém a piacon?:music:
    Nálam ez a max ára...:wuerg:
    Ennél olcsóbb?
    A krókusz sokkal drágább.
    Akár elcserélném a jelenlegi krizantém készletemet, krókuszra!;)
    Ezt még megcsinálom, utána egy időre hanyagolni fogom az üvegházat.
    És az agyagedény is az egekben lesz!

6. Sali~*.*

Az elcserélésen én is gondolkodtam, még valami nemesebb állatot is beáldoznék, de még eddig nincs jelentkező rá.:music:
    A krizi ára eléggé változó 700-1205-ig.
    A krókusz sokkal drágább 7150-7450 között mozog.
    Szerintem sokan rámozdultak a krókusz nemesítésre, főleg azok, kiknek nincs lehetőségük nullázni a gesztenyés felhő hiányában.
    Azért ez dícséretes, jó lépés volt a játékmesterektől.;)
    Az agyagedény is a gazdaköribe fog kelleni. Nálam el fog férni a többi teljesítetlen között.
    Előfordulhat, hogy azt dobom majd piacra, van belőle 700 db. Jelenleg 86 és 112 ezer csp között mozog az ára.:)

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ha lenne annyi amennyi kell majd, akkor nálam biztosan készen lenne.:)
    3 kivételével az összes ilyen gazdaköri feladatom készen van, ahova csak termény kell. Nálam 89 ezer az ára, 56 db van belőle.
    A sikertelen nemesítések utáni arckifejezésem!xD

8. Sali~*.*

Ne rémisztgess Imi* o_Oily késő éjszaka ezzel a lópofával, egyáltalán nem jópofa.xD
    Ügyes vagy, gratulálok a gazdaköri ügyeskedésedhez.
    Majd ha lesz egy-egy pink terményesem akkor talán elkezdem én is, vagy ki tudja.
    Elköszönök mára, jó éjszakát, kellemes pihenést, holnapra, vidám, szép napot.
    Egy versrészletet hoztam mára:;)
    Boda Magdolna: Egyszer így lenne jó /részlet/
    ..........
    "Jó lenne egyszer a másnap gondja nélkül pihenni térni,
    hogy ne bizseregjen bennünk a lekésett, elmulasztott dolgok pokla,
    hogy, ahogy a pók fordul hálójába jóllakottan
    bújjunk az éjszaka csendjébe...
    végre kinyújtózva önmagunkban.
    Egyszer így lenne jó.":inlove:

ursa11, genka53, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi a verset.:)
    Ne félj nem bánt.xD
    Én is nyugovóra térek, szép álmokat mindenkinek!

ursa11, genka53, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Mégis visszajöttem. Azt gondoltam Imi*, hogy hoztad a "lópofát" /én inkább mosolyogni látom/ hátha most érkezett meg hozzám a zebra pizsamába.:) Sajnos nem jött, helyette egy narimogyitaposó. :music:Itt a vége.......
    Mindenkinek több sikert!;)

ursa11, Ribiszke, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kereszt anyu:)
    Remélem hamar össze jön már végre Neked is az a bónusz a krókusznál:)
    Én bepakoltam mindegyiket a rekeszekbe, mert elfelejtettem melyik 2t kell csak, s egyszerűen nem találom az írást ahol BombadilToma leírja melyikre van csak szükség. :(
    Igaz hogy null percezni nem igen szoktam, de ki tudja még mit hoz a jövő. Majd valamikor ha több időm lesz megkeresem azt a hszt és a többit kiszedem utána a rekeszből. A hortenziánál már csak 1 bónuszra várakozok, de nem akarja adni és kezdek beleunni.
    Ó nálam az ilyen újdonsült tenyészállatok nagyon későn jelennek meg, így abban egyáltalán nem bízok, de azért majd fogom lesni, s ha lesz megpróbálom elcsípni.
    Agyagedénygyárat nem fogok építeni, az megeszi az anakondát, az anakonda a nyulat és a tyúkot,a csili még hagyján az nem fáj annyira.
    Adagedényt írtamxD, javítottam.
    Szép jó éjszakát kívánok Mindenkinek,délután holnap jövök valamikor:)

Utoljára szerkesztett: 13.1.19
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jóóó reggelt!

Húúú mennyi olvasni való... A kávém még várat magára,mert a Mininő:inlove: úgy döntött az ölembe kíván aludni...:music:
    Este gondolkoztam miért jó ez az Oázis... s rájöttem... mert ez egy igazi Oázis!
    Ide beszélgeti jövünk... kötetlenül... ;)
    Észrevettétek, hogy itt nem kell rendreutasítani senkit?:p Jó ide jönni olvasgatni... s leírni a gondolatainkat...
    Köszönöm Imi, hogy megálmodtad nekünk ezt a helyet... és azt, hogy befogadtál;)
    Egy kicsit a régi fórumélet éledt itt újjá....

Farm!
    ÉÉÉÉÉs végeztem a sárgaborsóval.... most a lent folytatom... :music: ez egy kicsit szebb:p
    Zebráról végül lemondtam...:wuerg: Hogy miért? Mert addig gondolkoztam mennyit vegyek a sikertelen 20 után... hogy vége lett az akciónak:music:
    Várom már a kígyókat... Szupertáp ügyileg nagyon termékeny hónapunk volt.... 1200 táp jött potyogott össze...
    Pedig tenyésztéskor módszeresen lenullázom a készletem;) Hónap közben meg csak akkor tenyésztek, ha van valami színes állatból 4 egyforma...mondjuk a 5. szinttől...

ursa11, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok, gyertek át az én piacomra mert itt "csak" 61.000 a kígyó.xD:p

ursa11, Sali~*.*, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Olyan jó érzés volt délig aludni.:)
    Gyorsan megreggeliztem, ittam egy finom kávét és gyerünk.
    Ma szabadnapos vagyok, azért aludhattam ilyen sokáig!:oops:
    Benéztem csipás szemekkel az üvegházba de most nem kaptam bónuszt.
    Nagyon kéne az a szupertrágya imádat a krókuszra! Ha összejön akkor a gesztenyés felhőt is szedegethetem bármikor.:)
    Még két nap és kinyírok 202 db Forró életelixírt.;)
    Élvezet lesz őket kitörölni egyesével...:wuerg:
    Nagyon élveztem ezt a gyors haladást így a 210. szint után IS!8)
    Ma végre megyek fodrászhoz is, nagyon nagy a séróm már!xD
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

"Megesik, hogy jót akarunk és fogalmunk sincs, hogy még több fájdalmat okozunk."

Szia.
    Ahogyan téged is, mindenkit tárt karokkal várok!:)
    Nem kell a balhé, elég volt...-.-

"Amíg az esély nem nulla, akkor úgy ítélem, még van remény."

Szia Imi.
    Örömmel mennék felvásárolni az olcsóbb egyedeket, de erre nincs lehetőség!:(

ursa11, Sali~*.*, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  15. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Látom megy a kígyóláz.:music::D

ursa11, Sali~*.*, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  16. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok szerintem felkészültem 1250 darab van raktárba:) csak elég lessz:)

ursa11, Sali~*.*, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia kelleri!:)
    Hú-ha, az már egy jó nagy kígyó populáció.o_O:D Annyi már csak biztos elég lesz.:music:

ursa11, Sali~*.*, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  18. kelleri

kelleri Fórummogul

:) nagyon remélem :) Igazábol arra számolok hogy plusz is lesz hátha elpiacolhatom :)

ursa11, Sali~*.*, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Régóta ki szerettem volna próbálni a prémium tagságot!:)
    Drága szomszédom is ajánlotta, hogy tegyek egy próbát vele.
    Így hát most kipróbálom milyen is.
    Azt mondtam, hogy nem keverek többet de nem bírtam megállni!:oops:

Szia Palika.
    Ezerrel megy a taktikázás!;)

Szia.
    Szerintem ez elég lesz, gratulálok.:)

ursa11, kovacsniki84, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, nekem kicsivel több van és én is akarok eladni belőle: 1310 db.:)
    Ha nem jó ára lesz megtartom a maradékot.:music:

ursa11, Sali~*.*, kelleri és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.