Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Pénteken megyek be a papírjaimért és végleg megszabadulok a munkahelyemtől.:music:
    Kicsit nyugodtabb is vagyok, hogy már nem kell ott dolgoznom.:)
    Munkahely keresés folyamatban!
    Holnap indul a 4. kockás eventünk.
    Természetesen csinálom a felhőig biztosan!:)
    A folytatást még nem tudom, annyira nem szeretem ezt az eventet mivel ez nagyon szerencsefüggő sajnos!-.-
    A titkosak... és az eredmény!
    Egy kis keverés is belefért.;)
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

ursa11, genka53, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Imi,
    nem szeretem én sem az olyan eveneteket, amiben nagy szerepe van a Fortuna bőségszarujának.Sajnos nekem már mire odajön hozzám, kifogy a bőségszarú.Na majd meglátjuk, mire jutunk vele.

ursa11, genka53, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!:)
    Igazából semmit nem csinálok, a farmom több, mint két hete ugyanúgy áll.:music:
    Gratulálok a fához!:);)

Szia Holdfény!:)
    Köszi!;):)

ursa11, -Holdfeny-., alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, jó estét!

Nna…. nekem is lett oroszlánbarlangom, sárga. Ronda ám, de nagyon. :eek:xD Viszont nekem is lett egy új tulipánfám. :D Volt már, mert amikor bejött, akkor csomagot vettem és abból is jött. :)
    Azon kívül, hogy szerencsefüggő, ráadásul én még ügyetlen is vagyok a kockázással, ha nem jön az eredmény, akkor elmegy a kedvem az egésztől. Így cél a felhő, az teljesítetőnek látszik, és ha fölötte még lesz kedvem, akkor folytatom. :) Mármint ha valami csoda folytán megtáltosodnék a kockázásban vagy ilyesmi.:p xD

ursa11, -Holdfeny-., alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Eltettem a farmokat event előkészületi fázisba;) xD.
    Minimumterv a felhő és a gyárfejlesztés. A többi, ami még sikerül, az ráadás lesz :D.
    Sikeres event-rákészülést és majd eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

ursa11, -elzemari-, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olyan jó, hogy mindezt szóbahoztátok, gyorsan átrendeztem a kincsesszigetem. Köszönöm mindkettőtöknek!:inlove:;)
    Szia Holdfeny!
    Azért nem lehet egyszerre, vagy egyszerűbben törölni, mert ingyen van, ezért kicsit megdolgoztatnak vele.:)
    Szia Imi!:)
    Gratulálok, ám ebben volt bukó is, köszönöm hogy hoztad.
    Az eventet gyékénnyel várom, mindhárom területet teljesen növénnyel ültettem be. A felhőt céloztam meg, a többi szerencse függő lesz.

Marcsika!:)
    A felhőig csak-csak elverekedjük magunkat! Még az is előfordulhat, hogy Fortuna most bővebben adja a szerencsét.
    Szia Palika!:)
    Köszönöm szépen a gratut. Meguntad, vagy időd nincs rá, vagy egyszerűen csak pihenteted, netán "altatod"?
    Gratulálok Ribiszke az új fádhoz.:) Ez a "szerencse" dolog végigkísér az egész játék során. Elfogadom, szeretek játszani.
    Sok sikert kívánok neked és minden eventezőnek.
    Jó éjszakát!

ursa11, -elzemari-, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  7. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Hát jelenleg a várakozó teremben helyezkedik.
    Nálam is kijött kicsit a megunás és most hanyagolom, majd utána kiderül mi lesz.:sleepy::music:

ursa11, -elzemari-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok szerintetek a krókusz lenemesítéséhez hány darabra lenne szükség? Ma léptem a 145 szintre :) Talán mostantól nem lenne gondom a felröppenőkkel.

ursa11, -elzemari-, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szia! :)
    Ez annyira változó, és szerencsefüggő, hogy ezt nehéz megmondani, pedig nekem mindhárom farmomra sikerült már megszerezni. Amikor erről értesültem, amíg meg nem lett a nemesítés mindig ezzel vártam az eventet, s amikor végeztem az eventtel, mindjárt ezt ültettem, hogy tudjam folytatni a nemesítést.
    Azt javaslom, hogy először mindenképp a 600 db-os üvegházakba tedd, amíg az első három bónusz meg nem lesz,
    (ezekből volt nekem legalább 5-6 berakás), mert felesleges pazarolni a növényt addig a nagyobbakba. Utána az 1200 db férőhelyest használtam, legalább 10-12-szer. A harmadik farmon adta a legnehezebben (vagy csak nekem tűnt annak?) ott biztos hogy legalább 15 kör volt az 1200-as berakásból. Szóval nem olcsó játék, de ha már megvan, akkor megfizethetetlen, mert bármikor előkaphatod, mint nullázási lehetőséget. Először nem csináltam vele semmit berakodás után, hanem hagytam, hadd dolgozzon önmagában, amíg le nem járt az ideje. De ez nagyon lassú folyamat. Én is úgy vagyok vele, hogy mielőbb szeretem látni a munkám eredményét, ezért utána a bepakolást követően lukimi példájára feleztem az időt szupertrágyával (szerencsére vannak mamutjaim), aztán amikor már csak 1 FA kellett a cserepek ürítéséhez, azt beadtam neki, és már írta is ki, hogy ürítsek. Aztán vagy lett bónusz vagy nem, de a legutolsó amit megadott, az volt a legfontosabb:p;).
    Csinálj helyet a nemesítési rekeszeknél, hogy ahogyan sorban megadja két időre ható rúnát, legalább azokat tudd használni, és amikor majd meglesz a 9 és 25 %-os szupertrágyára ható rúna, akkor már kitörölheted, mert ez a kettő kell a gesztenyesor nélküli nullázáshoz, a karácsonyi süti és a fehér ártatlanság használata mellett.
    Sok sikert! :inlove::inlove::inlove:

ursa11, -elzemari-, asdfghjkl7373 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Én eddig 24000 tapsoltam el... 6 bónuszt szereztem meg:music: mondjuk azt az első 11000 gazból:p azóta semmi:music:

ursa11, -elzemari-, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

És elkezdődött a kockázós rémség!:wuerg:
    Az ajándék malomcuccból egy párt sikerült kidobnom, szégyen...-.-
    Már most utálom!
    Sikerült nagyon a kezdés!:eek:
    Bevetettem a gazt csillogó földbe, na mindegy...
    3 terület fával vártam a kezdést, 276 db felröppenőt kaptam.:)
    Szénázom kicsit, a növény úgysem mostanában lesz kész...:music:
    Remélem nálatok jobban sikerült a kezdés.:)
    További szép napot kívánok mindenkinek!

Szia Sali.
    A kacsa, a herceg és a csókhalak a ládából jöttek.:)
    Szóval annyira nem bukó szerintem, nem került semmimbe se és lett egy gyémánthalam!;)
    Köszönöm a gratulát!

ursa11, -elzemari-, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  12. kelleri

kelleri Fórummogul

Köszönöm megfogadom :)

ursa11, -elzemari-, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. genka53

Szép napot mindenkinek! :)
    Megjött a kiírás a gyümölcs piacról :D https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcspiac-farmáruda-kínálata-frissül-2019-február.17686/#post-966760
    Én szépen begyűjtöm a felreppenő csodagyümiket, majd az event végén, vasárnap este 22 óra előtt beadom, és kész. Hál' Isten van rendesen FP-m, nem kell a kofákkal üzletelnem, viszont a farmáruda frissítésben szereplő Házi kedvencek futtató területének bővíthetőségét már nagyon vártam, hogy átrakodhassam az oda még kihelyezhető kütyüket. ;):D:inlove:
    Hérics Báró / alias Jancsika hozta még tegnap, hogy 8. napi Valentin kalendárium ajándék egy azonnal induló +100%-os TP bónusz, úgyhogy azt úgy kezeljétek. ;):D Idehozom, hátha úgy jobban lehet memorizálni. ;):D:inlove::

A kockázás jól halad, 54 perc múlva, Jack beérése után aratok, és akkor megint közelebb kerülök a felhőhöz ;).
    Ti hogy haladtok?
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 7.2.19
    -Holdfeny-., ursa11, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek!:)
    Szia Palika!:)
    Értelek, tudd hogy nem vagy egyedül, majd jön a tavasz azt alakul.
    Szia István!:)
    Gratulálok itt is a szintlépésedhez!
    Az a véleményem, hogy minnél több van belőle annál gyorsabban kapjuk meg a kívánt bónuszt.
    A krizantémnál érzékeltem, a krókusszal szenvedek, nem és nem akar tovább menni a 5-ről a 6-ra.

Ez most sikerült, kockáztattam a békahercegeket is.:)
    Nyugi, van még idő és lesz az még sokkal jobb is. A felhőig a dobások mennyisége a lényeg én is arra hajtok.
    Szia Geka!:)
    Köszönöm, hogy hoztad. A reggeli bódulatban elfelejtettem, így estig még várnom kell az aktiválására, remélem nem fogom elfelejteni.;)
    Gratulálok, valóban jól haladsz. Nálam közel száz pöriből semmi érdemleges, de kicsit kárpótolnak a békák.
    Jelenleg 22 minijátékom lett. A felröpivel nem lesz gondom, csak a növény ültetését bírjam.:)
    Sok sikert, jó kockázást, szép napot kívánok mindenkinek.:)

-Palika17-, -Holdfeny-., ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Ma korán keltem, egész reggel úton voltam.:music:
    Nemrég értem haza.:)
    A tegnap nap sajnos nagyon nem az Én napom volt!:oops:
    Sikerült az e.gazt csillogó földbe elültetni, be szupertrágyáztam 202 db szénát, és a rekeszből kivett csatni helyett ettem egy másikat pedig ananászos sütit szerettem volna...
    Talán ma elkerülnek a bakik.:music:
    23 kockázáson vagyok túl. 3.500 pontot sikerült összegyűjtenem.:)
    Célom a felhősor semmi más. Után nem játszom tovább!
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

Szia Sali.
    Gratulálok a békádhoz, megérdemled!:)
    Hasonlóan haladunk a kockázással.
    A felröppenő nálam is szépen jön, szerintem se lesz gondunk vele!

Szia Genka.
    Köszi a fontos infót!:)
    Vigyázok nagyon azzal a bonbonnal estig biztosan.:p
    Hú de jól haladsz, gratulálok!:)

genka53, Ribiszke, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia, sziasztok!
    Szép:)
    ..és ez is, az ugrott, ami számít:)
    Ez igen, remekül haladsz:)
    Én még csak 15-t játszottam, majd szombaton, addig gyűjtögetek. Bevallom jobb jutikra számítottam, így csak a kötelezővel számolok most a gyárfejlesztésig.
    Szia Palika!
    Pihend ki magad és gyere vissza:)

genka53, -Palika17-, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Fel a fejjel, szerintem mindannyian hibáztunk már. Persze bosszantó tud lenni, azonban benne van a kapkodás következményeként ez is a pakliba. Képzeld egyszer 1x1 es salátára sikerült szupertrágyát szornom, az egaz helyett. xD Ekkor még nagyon kezdő voltam és sokat számított az összekuporgatott sztrágya. Azóta is sikerült már RACS nélkül, felhő nélkül stb. aratnom.
    Köszönöm szépen, nagyon örültem én is neki. Talán- talán néha sikerül ezzel a módszerrel egy-egy nemes állatot kitenyészteni.
    A tp-s bonbont reggel nem aktíváltam, mivel azonnal indul a következő nagy aratásnál tervezem indítani, nem szeretném elfelejteni.
    Géped megjavult már?
    Szia Editke!
    Köszönöm, igen reménykedtem az ugrásba, bár csukott szemmel bontottam.;)
    Sok sikert neked is, a gyárfejlesztés elég messzinek tűnik nekem egyenlőre. Jelenlegi állásomhoz még kb. tízezer pont kellene.:music:

kelleri, genka53 és Imi* kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali.
    Vannak olyan napok amikor nem jön összes semmi, tudom!:)
    Emiatt kicsit sem vagyok szomorú.;)
    Régóta szerettem volna azt a gyémánthalacskát és végre összejött:inlove:
    Kedvenc "aranyállatom" a játékban.:)
    Remélem a közeljövőben nagyobb sikereink lesznek a keveréseink során!:music:
    34 minijátékot sikerült lejátszanom eddig, amivel 5.420 pontot gyűjtöttem összes.
    A gép mint kiderült alaplap hibás!:( És lehet, hogy nem is tudnak rendelni olyat ami jó bele...:oops:
    Reménykedem benne azért!:)
    Lassan nyugovóra térek.
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Ribiszke, genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. genka53

Szervusztok kedvesek! :)
    Ki merre jár? :) És mit csinál? :);)
    Nehezen, de túljutottam a gyárfejlesztésen.
    Nem értem én ezt, egyre több párt meg drillt ad, ami ugye pontban igen kevés. Még szerencse, hogy azért fullt is ad. ;)
    Tölgyesre visszapakoltam a mamutokat, mos már csak a többi helyen termesztem az eventnövényt, amíg tart az event. :)
    [​IMG] és további minden jót! :inlove::inlove::inlove:

Imi* és Ribiszke kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma nagyon kellemes idő volt odakint.:)
    Reggel babalátogatóban voltam!:inlove:
    Túl vagyok a 65 játékon, már pluszot is csináltam. 9.000 pontot gyűjtöttem össze.
    A gyárfejlesztés még mindenképp meg szeretném szerezni, azért folytatom tovább a kockázást.
    Nálam most a drill a menő, folyton ez sikerül...:music:
    Facsemetét most sem vettem, nem szoktam.:)
    További szép napot kívánok mindenkinek!

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.