Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Genka!:)
    Meg lesz az majd meg fogod látni! Látod a kezdeti kétségbeesésem ellenére most végeztem a szigeti feladatsorral.
    Macskusz már a futtatóban. ;)
    Te hogy haladsz? Szerintem te is végeztél.
    Szia Imi!:)
    Köszönöm a kávét, reggel erre szaladtam és bizony vittem belőle.
    Gratulálok ismét a sikereidhez.;) Hogy adták a röpit a hiúzok?
    Nálad milyen arányba jönnek a magok?
    Nekem sajnos a völgyi rózsával gyűlt meg a bajom. Most kb. 200 darab hiányom van belőle.
    Ami feleslegem volt szúrósgombából és vizibogyóból így piacra dobtam.
    A kedvenc minijátékom, addig folytatom ameddig tart az event.:inlove:
    Sok sikert kívánok a játékhoz. Jó éjszakát kívánok mindenkinek!:)

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek!

A gazdakörit kivégeztem, tukánokkal és tigrisekkel gyűjtöttem össze a maradék felröppenőt.:)
    A szépséges tollfáim már vissza is foglalták a helyüket!:inlove:
    61 malomterméknél járok.
    39. beadásnál (Még mindig csak a piacról vásárolt növényeket adogatom be)
    Bevásároltam végre én is a 200. szint feletti gazokból, mindegyikből 100-100 db-t, kicsit fájt is a végösszeg.:wuerg:
    Most medveólak vannak kint a széleken pedig sárgaborsó érik.
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

Szia Sali.
    Viszonylag jól. Volt olyan amikor az egyik földön telibe adta mindkét felröppenőt!:)
    Még nem nyitottam ládát, hamarosan.;)
    Neked is jó éjt!

-Fülemüle-70, Sali~*.*, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Valóban, nekem is sikerült befejeznem a Baha eventet, viszont arról már elfeledkeztem, hogy ki is kellene rakni xD, még jó hogy olvastalak most benneteket, és gyorsan helyet csináltam neki, hogy kirakhassam a Hontalanok dekorját:
    Megint ki kellett irtanom egy Viking szaunát, :cry:hogy kirakhassak bármit is, pedig az összes kiváltható területet megszereztem FP-ért :D.
    Gyűjtöm még a röpiket az üvegházakhoz, de azt hiszem délután majd neki kell állnom a nagy kincskeresésnek, mert lefekvésig akkor nem tudom sima víz+trágyával + bónuszokkal lezavarni a teljes ültetendő növényzetet. Piacon nem vettem semmit sem, de 200 ezer CSP-ért nem is vennék, miután nem vagyok rászorulva sem ;).
    Most 77 üvegházam van, 7 keresés megvolt, így ez összesen 84 db. [​IMG] :):D
    Na megyek, vár még a konyha projekt is. :D
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

Imi*, kovacsniki84, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot!

A bahás eventnél nekem még kell kb. 65 felröpi, hogy a 6. feladat is teljes legyen. A kitehetőt reggel kitettem. Nálam még a harmada sincs teli a tojástartónak, ki se váltottam, csak egy kicsit többet, mint amennyi dekorom van, hogy ha bezúdulna valahogy egy csomó tojás, akkor azért elférjenek. xD

A farmosnál a jobboldali felhő megvan, a balhoz még 2 játék kell. Az elején összegyűjtöttem egy nagy csomó üvegcserepet, enyves doboz meg alig van. :music: Most már nem rohanok annyira, szépen gyűjtögetek. :)

Sali~*.*, genka53, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép vasárnapot:)
    Végeztem, a nyurga macska a tojástartóban. Én se váltottam ki az összes területet, majd ha kell... de ha zúdulnak a tojások megoldom;)
    Eventet délelőtt befejeztem, meg se próbáltam a 9 ládát, csak a vakszerencse adta, nincs már türelmem ilyenekhez. A maradék e.növényt eladtam. Nagyon meglepődtem, majd 500M CSP lett belőle, de ha nekik megérte megvenni, akkor nekem megérte eladni:music:
    Jó játékot!

Sali~*.*, genka53, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek aki tiszteletét tette itt Nálam.:inlove:
    Sajnos megint rossz dolog történt, de én ezen már meg se lepődöm!:oops:
    Nemrég hoztam haza a gépet 26 ezer forintos baja volt, most meg bedöglött a monitorom...-.-
    Lenyúltam a nappaliból a TV-t mert csak azzal tudom összhangba hozni a gépemet.
    Komolyan mondom, inkább nem mondok semmit!:music: (Mert még valóra válik)
    Holnap megyek "állásinterjúra" szóval szorítsatok nekem, hogy összejöjjön az állás.:)
    Este medvékkel pakoltam tele mindent. Minden ólért kaptam felröppenőt.:p
    Nagyon megérte szerintem.;) Azóta már volt egy hiúzos köröm, egy óra múlva pedig lesz egy ludas és remélhetőleg megvagyok a felröppenőkkel.:music: A hétvégére tervezett növényfelszaporítás előre láthatólag elmarad mivel nem ezért vártam eddig, hogy most meg a bónuszok csak úgy lejárjanak... Ezért nem szeretek előre tervezni mert...
    Holnap dél előtt meg ugye nem is leszek itthon.:(
    78 db malomtermékem van jelenleg.:) + a pajtámat kicsit megtöltöttem állatokkal.;)
    A gazdaköri feladatot még tegnap este megcsináltam, a dekort ki is raktam szépen a keltetőbe.:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

-Fülemüle-70, ursa11, CoraQueen és 5 más kedveli ezt.
  7. genka53

Sziasztok! :)
    Nekem is sikerült az főfarmon a kincskeresős eventet befejezni nemrég, azóta nem győzöm kirakosgatni a piacra.
    Csupa 7 meg 9 ládatalálatos keresésem volt, úgyhogy bőven lett magom az eventhez is, meg érleltetve a piacra is :D. Megyek felkúszom a paszulyra és feldíszítem a két felhőt, hadd dolgozzanak azok is. :D

ursa11, Gio, kovacsniki84 és 4 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szép estét kívánok Mindenkinek!:)Sziasztok!
    Gratulálok mindenkinek az elért eredményekért. A mai napom a VV miatt kicsit lazábbra sikeredett itt a játékban, de mondhatom
    nagyon eredményesen.
    A jobb oldali oszlopot teljesítettem, mivel a többletet a piacra vittem. Nem szerettem volna abba a hibába esni, hogy eladom azt is ami épp még oda kellene.
    A bal oldalon még kell 6 malomtermék ami holnap elérhető lehet.
    Jelenleg is a magok szaporítása folyik, a felesleg megy a piacra, csak halkan jegyzem meg ennyit még a farmos életem során soha nem kerestem. A kincskeresésnél mindig a 9 pontosat kerestem, ha nem jött két keresés után egyszerűen kiléptem és kerestem tovább.
    Nekem nagyon tetszik ez az event, főleg, hogy nagyon szép summát hozott a ládikómba. A neon egeret, macit, cicát lehoztam a paszulyról a futtatóba.

Köszönöm szépen Genka, hisz nálad láttam ott.;)
    Álmodozó Pénelope házát is felöltöztettem, tetszik.:inlove:
    A gyárakra ne feledjétek a fejlesztéseket ráhúzni.;)
    Megyek és átböngészem a lexikont, hogy mi mehetne még oda, ami a tojástartóban hatékonyabb lenne mint a paszulyon.
    Estére már szintén állatokkal rakom tele a 2 területet, kevés az üvegdarabom a hiányzó malomtermékhez. A pillangóbábom is aktiválhatom holnap, így duplán telik a pajta.
    Nálam jól jöttek az üvegek a euborz, a menyét, a vakond, narancs nyúlól, sólyom, pocok ólakból.
    Imi! :)
    Nagyon sajnálom, hogy a géped ill. most a monitoroddal van baj.
    Holnap megy a drukk, ha szeretnéd azt az állást biztosan meg is kapod. Jó nagy kalappal kívánok hozzá!;)
    Várom majd a beszámolód.
    A még eventezőknek sok sikert a befejezéshez, ne adjátok fel a keresgélést hisz ha később is, de megadja 2-re is a kincsesládát.
    Türelem, hisz nem mindegy mennyi ültetendő magunk lesz. :)

Utoljára szerkesztett: 24.2.19
    -Fülemüle-70, ursa11, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

És látom megcsináltad, gratulálok!:inlove:
    Neked is szép álmokat.:)

Szia Sali.
    Igen Pénelopé nekem is nagyon tetszik, főleg így kikelés után.;)
    Ne sajnáld én már megszoktam, hogy mindig történik valami rossz.:cry:
    Köszönöm szépen.:)
    A 46. beadásnál járok.
    Jó éjt!

-Fülemüle-70, ursa11 és genka53 kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Ejnye!:sleepy: Gondolj arra, hogy jó jön minden rossz után. ;)Egyszer csak vége lesz a rosszabb sorozatodnak is.
    Holnap várlak a beszámolóddal.
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Sziasztok!:)
    :)

ursa11, tina07141983, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  11. genka53

Szia Sali! :)
    Örülök, hogy hasznodra voltak a képek. :D:inlove:
    Én is vizuális vagyok, ezért is szeretem képekben megjeleníteni a dolgokat, mert ott úgysem lehet mellébeszélni, különben messziről jött ember azt mond amit akar ;):), hiszem, ha látom ;)xD.
    @Imi* neked meg drukkolok én is, hogy jól sikerüljön az állásinterjúd. :inlove:

ursa11, kovacsniki84, tina07141983 és 2 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek!:inlove:
    Már csak 1 db malomtermék és megvan a 90 db.:)
    A reggeli vegyes vetés szépen adta a felröppenőt.:music:
    Most metélőhagyma érik mindhárom területen.
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép jó reggelt:)
    Őszintén szólva, nekem eszembe se jut, hogy valaki mást mond, mint ami van. Na jó, van, amikor gyanús, kb akkor, ha már mindenki tudja;)
    Sikeres állásinterjút:)
    A monitort esetleg próbáld meg használtan venni, úgy olcsóbb.
    Legyen szép napotok!

14. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!;)
    Igen, köszönöm szépen Genka! Tudnál esetleg még valamit amit érdemes a paszulyról leszedni és a tojástartóba elhelyezni?
    Minthogyha a vérmaciról is derengene valami, de még nem volt időm átnézni.
    Már túlvagy, vagy még előtte? Köszönöm szépen a kávét.;)
    Jelenleg így állok mivel a malom épp más őröl. A magokat tovább ültetem, hisz még mindig nagyon jó áron lehet eladni a piacon.
    Az egerem megjavult, megijedt a kukától, no meg egy elemcsere is segített.:)

-Fülemüle-70, kelleri, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. genka53

Szia Edit! :)
    Elfogadom, és bocsássatok meg, nem az itt jelen lévő játékostársaknak szól a bizalmatlanság. Általában nem szoktam kételkedni mások szavában, lehet, hogy a VV-s tapasztalataim tanítottak óvatosságra. (Nem érdemes kamuzni egyébként, mert nem hiába született meg az a közmondás, hogy "a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát".)

Meg talán az is befolyásolja az ilyen hozzáállásomat, hogy a munkahelyemen az értekezleteken mindig mindent úgy kellett prezentálni, hogy bizonyítani kellett, számokkal, grafikonokkal stb. alátámasztva a dolgokat....:sleepy:

Szia Sali! :)
    A paszulyról, ha tematikus felhőről van szó, én le nem vennék semmit sem. Amit meg pluszba lehetett szerezni dekort, nem mindegyiket lehet kirakni a Házi kedvenc futtatóba, mint pl. a Vérmacit sem. Azt max. a kúriába raknám, de oda sem, mert ott nekem a fele részen pockok vannak, a többin pedig annál sokkal értékesebb dekorokat válogattam össze. Időnként érdemes azt csinálni, egy-egy nagy aratás után (amikor minden beérett, és veszteség nélkül tudunk törölni) minden dekort kitörölni, és a legnagyobb TP-hozamra szűrten azokat kirakni, amiket a rendszer felsorol. DE, ébernek kell lenni, mert pl. a szintszorzós dekorokat elteszi a végére, tehát ott is ellenőrizni kell, hogy mit ajánl a program.
    Remélem ez az Excel segít, ha nem hagytam ki semmit, és akkor naprakész a Házi kedvenc futtató lakói általam megalkotott, mai verziója. A második fülön a Bónuszlexikonban levő dolgok vannak átmásolva. Remélem rendesen működik a link, (mármint, hogy jól csináltam) és nem az egész OneDrivemat hozza ;).
    ........................................................
    Akit érint és érdekel: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ládás-válogatás-2019-február.17760/#post-972492
    lehet menni pocokvadászatra! xD:D:inlove:
    További szép napot és jó játékot! :inlove::inlove::inlove:

-Fülemüle-70, Gio, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hazaértem és nekiálltam a kincskeresgélésnek.:)
    Gyorsan meguntam a kilépkedést szóval kicsit "csaltam".xD
    Végül ennyi dobozt gyűjtöttem össze.
    [​IMG] [​IMG]
    (A 90 minijátékom termése) Ennyi magot kaptam belőle.

Közben már teljesítettem mindkét oldalt és a piacon is eladtam mindent.
    900 milliót kerestem!:inlove:
    Túléltem az állásinterjút. Lehet, hogy még a héten munkába állok.:)
    Folytatom tovább a felröppenők gyűjtögetését, hiszen nagyon megéri a sok-sok csp!;)
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, kelleri, Gio és 5 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!

ursa11, Ribiszke, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó, eszedbe ne jusson bocsánatot kérni. Pont, hogy neked van igazad, rengeteg Háry János szaladgál ebbe a világba:(
    Most már tudom, miért is van neked táblázatkészítő vénád, ha van ilyen neked, biztos van;) Biztos nem mindig finom táblázatokat, grafikonokat gyártani prezentációhoz, viszont jól jön még itt a játékban is, hogy az eventeknél azonnal rendszerezed a kapott infókat és megtervezed az eventeket.
    Én szeretem ezeket a szünnapokat is az evenetek között, lehet szöszmötölni a farmon, ma úgy se volt időm rá, 3× léptem be, épp csak arattam és robogtam tovább. Ilyenkor nagyon jól jönnének az 1 órás kuponok, de teljesen kifogytam belőlük, csak 12 és 24 van, azokat meg így elpazarlom. Jó lenne egy kuponváltó automata, bedobok 1 24 órásat és kapok 15 1 órásat:D még így is megérné.
    Egész barátságos áruk van a faterméseknek, 1,5-2× áron is el lehet csípni. Vásárolgatok, remélem, lesz TOP.
    Tényleg, mintha valahol, valamikor azt írtad, hogy állatokkal készülsz a TOP-ra? Mintha zsiráfot írtál volna?
    Gratula, akkor ez sikeres nap volt:)

-Fülemüle-70, Gio, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Ismét nagyot alkottál Genka kedves! Köszönöm szépen, megcsillagoztam, hogy bármikor elő tudjam venni. Megnéztem, írásvédett!;) Maximálisan egyetértünk abban, hogy "nem mind arany ami fénylik". ;) Aztán meg messziről jött ember azt mond amit akar.
    Csak látni meg látjuk az ellenkezőjét. Akinek nem inge nem öltözködik.;) No jól összegyűjtögettem a szólás-mondásokat.:D
    Gratulálok! - ehhez is ahhoz is. Tetszik a majdani munkád? Én is sokat kerestem a piacon, azonban nagyságrendekkel kevesebbet nálad.:)Már meggondolom, hogy ültessem-e éjszakára?
    Szia Pirike!:)
    Rég jártál erre! Jól vagy? Event halad?;)
    Szia Editke!:)
    Bizony jól jönne az átváltása a kuponoknak nagyon sokaknak. Főleg mióta csak vetőgépet lehet a keréken forgatni. A többi munkással ugyan mi lehet? Felmondtak?
    A legnagyobb értéke jelenleg a fókának van, nálam is gyakran lubickolnak.;)
    Sikeres játékot, sok szerencsét! Jó éjszakát kívánok mindenkinek!:)

ursa11, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. genka53

Szia Pirike drága! :)
    Szeretettel látunk! Neked is szép estét! :D:inlove::inlove:

Szia Imi!
    Remélem sikerül olyan állást, munkahelyi környezetet és munkakört, munkát kapnod, ahol szívesen dolgozol, amit szívesen csinálsz, mert nem kell ahhoz nagy tudomány, hogy kijelenthessük, hogy a mindennapi időnkből a legtöbb időt ott töltjük. Ezért ez nagyon nem mindegy. :p;)
    Jókor kezdtél el piacozni az event növényekkel. Nagyon megy ez neked! :DMegközelítő összeget szereztem én is, annak ellenére, hogy reggelre már a fele ára lett annak, ami tegnap volt. Most meg már 1/3 és 1/2 között mozog föl-le a tegnapihoz viszonyítva. :)

Szia Edit! :)
    Igen, kitaláltad, szeretek táblázatokkal dolgozni, de én csak amatőr vagyok BombadilToma játékostársunkhoz képest. A nemrég átdolgozott Éréstáblája éppen, hogy csak meg nem szólal. :D:inlove:
    Kuponügyben teljesen egyetértek veled, mert sokszor bőven lenne egy órás is, de muszáj a 3 órásat beáldozni, ha este lefekvés előtt aratni akarok, mert a reggel elindított 12 órás addigra már lejárt.
    Én szeretek állatokat nevelni, mert nagyon bejön a grafikájuk. A Bahás állatoké meg pláne. A táphoz valók a piros kosár napi 300 db-os ellátmánnyal bőven megvan. Kedvenceim a sárga fókák és a narancs delfinek, mert Valentin napi cseréppel és szükség esetén még megtoldva tojáslikőrrel, vagy sajtgolyókkal teljes biztonsággal naponta kétszer arathatók. Képes voltam nekiállni az állattartás gazdaságosságát kiszámolni a szigetes állatokra a pajtaérték vonatkozásában, figyelembe véve az állat pajtaértékét, ólak érésidejét, és napi arathatóságát. Ez alapján teret kaptak a sárga és narancs fókák mellett a polipok, narancs delfinek, zebrák és piros kolibrik. A zsiráfok bár a 4. helyen vannak a numerikus pajtaérték rangsorban, mégis a középmezőnybe esnek az időegységre eső pajtaérték kitermelésben.
    Most még, amint lesz rá időm, meg hangulatom (ihletem) hozzá, megnézem farmos állatokra is, és a fákra (fák és ólak fajlagos PÉ termelésével összefüggésben) is.
    Mellette meg amint szükséges nullázgatok hol krizantémmal, hol krókusszal, (bár az utóbbinak kisebb a pajtaértéke), ami mind a TOP-ra gyűlik.
    Megmutatom, ma mit tenyésztettem:

-Fülemüle-70, ursa11, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.