Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek!

Sikerült elérnem a 6. milliárdomat!:inlove:
    Kezdhet félni a 10 leggazdagabb gazda mert jön Imi*!;)
    Holnapra tervezek még egy kis kincskeresős-e.növény ültetős nagy hajrát.:)
    Reggel ismét útra kell kellem a munkával kapcsolatos teendőimet el kell intéznem, délután pedig temetésre megyek szóval majd meglátom, hogy mi lesz az egészből!:music: (Általános osztálytársam anyukája hunyt el:oops:)
    Sárgaborsót ültettem reggelre.
    Nem volt semmi kedvem tenyészteni így ez a program nálam most kimaradt.
    Mára végeztem a farmos munkáimmal.
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!:)

Szia Sali.
    Köszönöm.:)
    Igen tetszik, aztán majd meglátom.:p
    Én még holnap játszadozom velük.

Szia Genka.
    Köszönöm.:)
    Gratulálok a kis álarcoshoz!:inlove:
    A szigeten nekem is van egy jól megtömött vadaskertem narancs fókákkal.:)

-Fülemüle-70, Ribiszke, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Először is gratulálok a tenyésztéshez:)
    A piros kosárnál én is törzsvásárló vagyok, jó néhány növény van, amire már nem is emlékszem, hogy mikor vetettem, így is van bőven. Igazad van, hogy a sárga fóka a nyerő, pláne pillangóbábbal 2 aratás belefér. Az előző TOP-n a véghajrára félretettem néhány nagyobb tételt, pont fókát is. Remélem jön a bahára is ólbónuszt, mert igazán jól lehetne használni. A polip is megérős a érési idő-pajtaérték arány nagyon jó, de abból csak 12 van eddig. Nálam az egyik raktárházat megkapták a polipok, a másikat a narancs fókák. A többi bahás állattal tűrhetően állok, csak arra figyelek, hogy tenyésztősnél, ha pajtaérték kell, akkor legyen elég. Mostanában kevés időm volt a farmra, így kényelmi okokból leginkább fáztam, de valahogy be kéne besuszterolni legalább három naponta a pillangóbábbal az ólakat, mert így már szép számot tudnak. Szóval lesz matekozás nálam is.
    Amíg jó ára volt a nyúlnak, addig fókára cseréltem, de ez is lassacskán lecseng, kell keresni valami mást.
    Nincsenek mamutfáim, így a nullázás csak mértékkel mehet, meg majd akkor, ha a krókusz is akarja, egyelőre még ellenáll-.-
    Még mondja valaki, hogy ez egy dedós kapálgatós játék:music:

-Fülemüle-70, Ribiszke, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma sikeresen elintéztem mindent amit kellett.
    Lesz még egy csütörtöki tüdőszűrős programom és ha minden rendben lesz akkor jövőhéten kezdek az új munkahelyemen.:)
    Reggel sárgaborsót arattam, földenként 30 db enyves dobozt kaptam.:music:
    Igen rávettem magam a 200. szint feletti növények ültetésére.:p
    10 válogatást indítottam. (Teszt volt)
    Abból a bizonyos ládából 5 db csillagot kaptam!:cry: (Majd legközelebb)
    Kerestem még pár milliót az e.gazokkal, elég volt belőlük!
    Metélőhagymát termelek.
    Most nézem még mindig van Baby Boom és szupertáp akció?:music: (Meglepő volt számomra)
    Így talán mégis tenyésztek majd valamit.;)
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Ami meglepő akció akció hátán, de biztosan így van jól. :music:
    Már két napja nem piacozom, hagyok érvényesülni másokat is. Sőt ma eljutottam arra a szintre, hogy nem volt kedvem még az aratáshoz sem. :oops:Most, hogy említed a tenyésztést talán pár adagot beterelek a terepre, igaz sok reményt nem fűzök hozzá.
    Jó lenne már egy eventnaptár márciusra, talán majd lassan az is érkezik.
    Szia Imi!:)
    Nos, ez nagyon bosszantó, sajnos ilyen a szerencse, egyszer lent, aztán jó sokára és rövid ideig fent.
    Ne legyél szomorú emiatt, majd más területen szerencsésebb leszel.;)
    Nem gazdakörizem, nincs rá idő, pedig a sárkány és a repülő mókus volt a cél, de rengeteg a növény amit kér. Úgy döntöttem elférnek még egy darabig a többiek között.
    A krókusz harcom még mindig tart, már kezdem unni, kérdezgetem magamtól: biztosan kell az neked?
    Sok sikert kívánok a tenyésztésedhez, majd szeretném látni ha megosztod!?
    Jó nagyokat pihenj a héten, hogy kipihenten tudj munkába állni.
    Királyok városában találtál munkát?
    Riporterünk úgy eltünt, talán külföldön van, vagy........ délutános és holtfáradtan ér haza?:)

-Fülemüle-70, szöszi50, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hazaértem a reggeli utamról és szépen be is aludtam.:oops:
    Sikeresen elaludtam a mai terveimet a "játékban".:( Ezért sem tervezek előre mert felesleges... Hazudik aki mást mond!;)
    Most meg itt ülök és azon agyalok, hogy...?:music: -meddig bírom még ezt(?):sleepy:
    2010 nyarán jöttem, akkoriban nagyon rá voltam kattanva a játékra.
    Nagyon élveztem amikor egy újabb növényt, állatot illetve fát sikerült megszereznem.:) Nekem ez a régi "varázs" hiányzik!:music:
    Ahogy teltek múltak a játékbeli éveim az a varázs mára elhalványult...:(
    Bezzeg régen mennyit tepertem, hogy eljussak a Bahama szigetekre!:oops: De sikeresen átértem még a nagy változás előtt.
    Most meg mi van? Csak a nagy száguldozás!!! (Bevallom az elején még motivált a dolog de már ez sem)
    Egyre durvább gazdaköri feladatok jöttek, gondolok itt a 200. szint felettiekre!:wuerg: Belegondolva, hogy valakiknek már ezek is készen vannak egy ideje semmi nem lehetetlen. Nehogy azt gondolja valaki, hogy most a féltékenység beszél belőlem!!! Én az a fajta ember vagyok aki tud mások sikereinek is örülni talán még jobban mind a sajátjának.:)
    A mostani kapálós eventekről még nem is írtam semmit.:music:
    Egyre durvább ami itt folyik.-.- (Szó nélkül nekiálltam mindegyiknek, és teljesítettem is azokat amennyire csak lehetett)
    Ez is dögunalom már és egyben egy kis idegesség is! Hogy, miért is már megint mennyi kell és még sorolhatnám...
    Nem szeretnék szelektálni mivel szeretek játszani, így "kényszerből" bevállalom őket... Csak az a kérdés meddig bírom még ezt?
    Egyszerűbb lenne olajra lépni és más irányban gondolkodni. Ezt már nem nevezném kikapcsolódásnak és szórakozásnak.
    Egyre jobban kezdek rájönni arra, hogy nekem itt a vége ennyi volt.:)
    Ha nem változnak a dolgok de miért is változnának ugyebár? Ha változást szeretnék akkor ezt úgy látszik nekem kell meglépnem.
    A márciust még biztosan megvárom! Aztán majd meglátom merre tovább...
    Nekem valami más kell amit szerintem itt már nem "találok" meg!:(
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, szöszi50, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Imi! :)
    Szerintem sok nyomás nehezedett rád az utóbbi időben. Több megrázkódtatás ért, ami ilyen formában nyilvánul meg, hogy a szokásos lendületes farmozásodat lefékezi. Ez a felfokozott tempó, meg a sok, és folytonos "akciózás" nekem sem tetszik, ezért szelektálok. Csak olyan dolgokat csinálok, amikhez kedvem van, mert játszani szeretek. Fogd te is kicsit lazábbra a gyeplőt, csak annyira engedd, hogy a játék irányítson, amennyire még nem érzed tehernek. Hogy tele van a gazdaköri elkezdett és el sem kezdett feladatokkal? Jó helyen vannak ott, nem kérnek enni. Majd ha lesz idő rá (és ihlet) akkor majd folytatom őket. Most pl. rájöttem, hogy anno amikor a kakukkos tenyésztős feladatok bejöttek, igaz, hogy nagyon húzósak voltak, de akkor úgy megutáltam őket, hogy aztán el is hanyagoltam a kakukkokat, olyannyira, hogy a legutóbbi tenyésztéskor döbbentem le, hogy alig pár szál kóricál belőlük. És most kedvet kaptam hozzá, hogy szaporítsam őket, sőt tegnap mégy pár kevert tenyésztést is csináltam, mert ahhoz volt kedvem.
    Közben megcsináltam az eventet fullosra a két másik farmon is, és viszem szorgosan a piacra a túltermelt eventnövényt. Neked kell megtalálni azt a szegmenst a játékban, amivel szívesen foglalkozol, mert van döntési és választási lehetőséged a hogyan tovább-ot illetően.
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

-Fülemüle-70, ursa11, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napt kívánok Mindenkinek!
    Míg érik az érnivaló a farmon kicsit beugrottam, hoztam egy kávét.
    Úgy döntöttem folytatom a Nefelejcs gazdakörit, szeretném a repülő mókust, azután majd szép sorjában a sárkánytojást is.
    Várom a márciusi eventnaptárat, talán lassan az is ideér.
    Gyönyörű idő van felénk, délután kicsit fel kellene tölteni a D vitamin készletem.

-Fülemüle-70, szöszi50, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Valóban! Csodaszép idő van nálunk is.:)
    Talán már nem lesz tél?:music:
    És akkor ismét megfoghatjuk a kapát...:cry:
    Egy kis segítség.
    Megérkeztek a szigetre az újdonságok is. +2 új gazdaköri feladatsor
    Egy kis pörgetés akció.
    Jaj és ezt majdnem elfelejtettem!:wuerg:
    Szóval nehogy már valaki unatkozzon az elkövetkezendő napokban sem!xD
    Ki mivel várja a kezdést?
    Nálam jelenleg sárga borsó érik, aratás után vetek valami hosszabbat. Lehet, hogy kipróbálom a gyékényt.:music:
    A szigeten a tollfáim maradnak ott nem variálok nagyon, pedig jön 4 új szépséges növény.:)
    Köszi a finom kávét Sali!:inlove:

-Fülemüle-70, ursa11, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Ahogy olvasgatlak nem lesz időnk unatkozni, holnap már kezdődik is az újabb megmérettetés.
    A főfarm és a szédült szántón gyékényt ültettem, vízzel pont beérik mire kezdődik az event. A tölgyesben a raktárházak és a mamutok mellett pár tucat szilvafa és őszibarackfa várja a holnapi kezdést.
    A szigetet nem variáltam, állatok, fák, és saguaró várakozik. :)

-Fülemüle-70, szöszi50, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Sali! :)
    Ugyanazokkal várom én is az eventet, az előbb végeztem az itt-ott szükségessé vált átrendezésekkel. Adtam nekik 4%-os érésgyorsítót, így nem is kellett trágyáznom, csak vizeztem a gyékényt meg a saguarót. A raktárházakat, meg a mamutokat meghagytam mindenhol. Remélem nem lesz gond a röpikkel, hisz 6 területről kapjuk. Múltkor is a jobb szélső verziót választottam, amelyikkel 3 lépést tudunk tenni minden beadáskor, annál a sarokszámok:
    Semmit nem adok be addig, amíg nincs meg a szükséges eventnövény, nehogy az egyikből túltermeljek, a másikból meg kevés legyen ;).
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek!
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

ursa11, Koppi, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ez a 4 gazos event annyira nem tetszik ahogyan a felhő 48 órája sem!:wuerg:
    Ettől függetlenül nekiállok, és próbálok mindnél előbb végezni vele. Teljesen megszeretném csinálni.:)
    A kezdést a farmon tönke búzával várom. (Tetszik a színe)
    A szigeten nem variálok, marad minden úgy ahogy van.:)
    Várom a holnapi újdonságokat, főleg az új fákat.
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

Szia Genka.
    Köszi a táblázatot!:)
    Jó éjt kívánok mindenkinek!

-Fülemüle-70, ursa11, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szia Genka!:)
    Köszönöm szépen a táblázatot, nagy hasznát vesszük. Nálam kis probléma adódott az őszibarackokkal. Nem rohanok a piacra, a hiányzót megoldom a másik két gyümölcsöt is beadva. Az event beadásokat majd én is az eventnövény letermelése után kezdem el.
    Felröppenő szempontjából fontos lesz a jó kezdés, menetközben a szigeten lehet változtatni ha a helyzet úgy kívánja. A napi elfoglaltságom és az idő függvényében szaporítom majd a növényeket. Kitűzött célom a felhő a többi pedig majd adja magát.
    Az újdonságokat én is várom, lehet AB. költeni. A fák formája hasonlít a már meglévő fákra, csak épp a virágzás és gyümölcsök különbözőek kicsit.
    A virágok közül nekem a vizijácit tetszik a legjobban.:)
    Kívánok sok sikert a holnap eventhez aki elkezdi, jó éjszakát mindenkinek!;)

-Fülemüle-70, ursa11, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nagyon szép időnk van ma.:)
    De ma reggel hallottam a TV-n, hogy jön a hideg!:oops: Ne már...!-.-
    Egy kis karneválhoz mit szólnátok?:inlove:
    Lesz egy g.köri is amihez ezek kellenek!
    Jön még egy kis felhősor vásár is.

-Fülemüle-70, ursa11, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Kedves Genka,
    ki tudja, hányadszorra veszem igénybe a munkádat.Nagyon szépen köszönöm, olyan jó, hogy vagy Te nekünk!!!
    Jó játékot kivánok mindenkinek!

ursa11, Sali~*.*, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Képzeljétek!
    Jövőhét hétfőn munkába állok végre!:)
    Láda válogatásról nem is írt senki?:music: Nem érdekelt benneteket?
    Szaporítom a szivárvány színű gazokat, már csak a 4 órás van vissza. A többiből már van 1.000 db. Utána jöhet majd a gürizés, szokás szerint... És akkor, hogy élvezzük kicsit a játékot bedobták nekünk a karneválkirálynőt is!:wuerg: A teliholdas kertet nem akarják megnyitni?:music: Pedig jó lenne!:p Tudom, tudom de na az eszem megáll!-.- Mikor lesz már valami változás?:sleepy:
    Nyugodtan jöhettek ám panaszkodni de csak szépen!;) Ne csak én mondjam a magamét mindig...
    Láttátok a márciusi menetrendet?
    Végre, lesz cserenap is!:inlove:
    A többi nem érdekel...xD
    Az eventtel, hogy haladtok? Kezdés, hogy sikerült?
    Nálam így alakult a kezdés.:)
    A farmon 3 terület tönke búzát arattam, 8 Pannit cipeltem magammal.
    295 db játékkocka, 303 db játéklabda, és 289 db játékmaci reppent fel.
    A szigeten 3 terület papagájtollfát arattam, a 8 Pannit cipeltem itt is.
    275 db játékkocka, 246 db játéklabda, és 236 db játékmaci reppent fel.
    Észrevétel! A játékmacik jönnek a legnehezebben nálam.:music:

További szép estét kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, szép estét!

Áldott legyen a neved a táblázatért! :) Itt nézem a leírást és nincs erőm összeszámolni, hogy miből mennyi kell. Nagyon köszönöm!:inlove: :)

Nekem is a vízijácint tetszik a legjobban a növények közül, vetettem is belőle a királynő tiszteletére! xD Szerintem az új fák szépek, amikor rajtuk van a termés, legalábbis a képek alapján nagyon tetszenek. :)

Hát láttam a márciusi menetrendet. :eek::eek::music:
    Úgy magyarázom magamnak, hogy a játék szeretne minket nevelni, hogy határozott döntéseket hozzunk: ezt megcsinálom, ezt nem csinálom meg, ebben belefogok aztán vagy meglesz vagy nem meg ilyenek. :) Biztos nem szeretnének egy sereg agyonhajszolt gazdát. :wuerg::music:Vagy de?
    Lehet, hogy a teliholdast most nem nyitják meg, de még mindig ott van Rackó helye, ami parlagon hever, nem kéne úgy hagyni.... xD

Nekem is a játékmaci lett legkevesebb, 340 körül, a játékkocka a legtöbb, 390 körül és a labda kb. 360. Hortenzia volt vetve, kb. 100 szilvafa meg egy kis barack, raktárházak, a Bahán nem változtattam semmit, mióta az előző eventben felröpik kellettek, ólak, fák. Most leszedtem az XXL fákat és raktam vízijácintot meg saguarót. A többi fa meg állat maradt.

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sziasztok!
    Nehogy lemaradjon valaki, itt a Rendkivűli akció! #1 :D

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én nem bánnám ha valami csoda folytán a teliholdas kert is kinyitná kapuit.:p
    Annyira jó ezt olvasni, hogy mindenki másképp vár 1-1 eventet.:inlove:
    A farmra estére a leghosszabb szivárványszínű gazt ültetem.

Szia Sali.
    Köszönjük az infókat.:wuerg:
    Tenyésszünk a felröppenőkért?:music:
    Végem van!xD

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Erre felé jártam és gondoltam beugrom.;) Mi újság felétek, hogy vagytok?:music:

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Palika.
    Köszönöm Én jól vagyok.:)
    Hétfőn kezdek az munkahelyemen.
    Itt a jó idő is végre!
    Kicsit izgulok a munka miatt.:p
    Veled mi újság?

-Fülemüle-70, ursa11, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.