Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sajnos nekem még várnom kell a gazokra.-.-
    Muszáj megvárnom ha már eddig kibírtam!:music:
    Megyek kinézek a piacra.
    Közben pedig megsimogatom az aranybarimat!:inlove:
    Jó éjt kívánok mindenkinek!:)

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jó reggelt! Szép napot mindenkinek!
    Én már a saját kávémat megittam, de nektek hoztam finom friss főzetet. :inlove::inlove::inlove:
    Learattam mindhárom farmon az eventnövényt, hát... még gyűjtenem kell ;).
    A szigeten az esőerdőben és az ültetvényesen sisakbabot ültettem éjjelre az éjféli aratás után, persze minden szükségessel (Maja maszk, a Bölcsesség eszenciája, Gyógykenőcs, víz + trágya) megszórva, 9:35 az érésideje. A Zuhatagoson eventnövényt ültettem éjjelre is, mert onnét sajnos úgysem jön röpi, így legalább a e.gaz szaporodik a gazdaköribe. Azt most fogom aratni, kíváncsi vagyok rá, hogy mennyi röpit produkál. :p;)
    A tegnap összekalapált rózsa kakukkólat még nem raktam ki, mert minden négyzetcentiméter kell a szivárványszínűeknek, de "ami késik, nem múlik". Szép apránként összehozok egy Vadaskertre valót, aztán hadd szóljon! ;):D
    Nálunk esik az eső, pedig érésidő holtidőben szabadtéri programot terveztem.
    "Ember tervez, Isten végez!" :)
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

-Fülemüle-70, Gio, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  3. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gratulálok szomszéd!!! Szépen csillog az aranybárányod. :)
    Én még nem adtam be semmit sehova ,ha már egyszer eventezek akkor folytatom a régi stratégiámat először mindent letermelek aztán lazításként adok be mindent!
    Lehet nem a legjobb tervezet de így egyszerre zúdítom magamra az ajándékokat :)
    Szép napot Mindenkinek !

Gio, Imi*, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Úgy bizony! Micsoda rejtett értékeket fedezel fel a játékbano_O;)
    Ez igen, épp csak elkezdődött az event és már itt tartasz:D
    Én minden elkövetek a haladásért. Tegnap 10-kor egyszerűen elfejetett aratni, pedig 1-ig olvastam nagy nyugalomban, reggel fél 9-kor riadtam fel. Legalább van okom bevetni a pazarlós módszert, mert túl sokáig nem akarom húzni.
    Szerintem nem a tologatásoddal van baj, hanem a kosarakba csekély méretű káprázat jutott;)
    Az előzőnél 250-t játszottam, itt 100 tervezek, ha így halad hamarosan nem lesz vele gondomxD
    Gratulálok a saját termelésű pink kakukkólhoz:)
    Kösziii, szuper ötlet a Zuhatagra az e.növény éjszakára. erre nem is gondoltam. Hiába na, mindig tanulok valami okosságot tőled:inlove:
    Jónás szólt a népéhez, érdemes a pajtába körbenézni, amíg nem késő

-Fülemüle-70, Gio, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Edit! :)
    Ne má'! A végén elpirulok! ;):D:inlove:
    Köszi, hogy szóltál a gangról, az utóbbi felfokozott ritmusban, már oda is csak visszaolvasási fázisban jutok el. ;)
    Elolvastam, és leltározok is mindjárt. ;)
    Szerencsére a Manufaktúrák is állandóan kint vannak, így azokban is folyamatos a termelés. Ellenben tevével szűkösen állok, mert a szőnyeggyárak is folyamatosan zabálják :p, úgyhogy lehet, hogy beérés után átszervezem az egyik Baha-Vadaskertet, meg azért a piacra is kinézek. :)
    További jó farmozást és
    kívánok mindenkinek! :inlove:

-Fülemüle-70, Gio, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma nagyon boldogan keltem?:music: A fene tudja mi van velem, talán a jó idő hatása vagy a márciusé!:inlove:
    A szivárványos gazok gyűlnek szépen, ma talán kettővel is elkészülök és már csak egy marad.:)
    Gondoltam ránézek a felröppenőkre mert fogalmam sincs, hogy állok velük...
    Valaki próbálta már a málnát vagy a szamócát macivadászatra?:p
    Lehet kipróbálom majd de csak a vicc kedvéért.xD Aztán ki tudja...8)
    A karneválkirálynő gazdakörije félig készen van.:)
    21 kosárkát tologattam már el.
    445 csillagos érmét gyűjtöttem össze eddig.
    Volt eddig kettő 35 csillagos érmés játékom.:)
    Amikor elindítom a minijátékot akkor a csillagos érmét figyelem nagyon, utána jöhet az egyéb más.;)
    Volt olyan játékom is amikor csak 5 csillagos érme sikerült, többet nem is láttam.
    Nemrég voltam szemészeten viccen kívül, nincs baja a szememnek! De valóban kicsit össze lehet téveszteni a csengőpengős érmével...
    A látással meg amúgy se viccelnék még zölddel se tenném, erre nagyon ugrok!-.- A mamám sajnos nem nagyon lát, szinte alig talán érthető a dolog!:(
    Nézi valaki az Exatlont rajtam kívül?:music:
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

Köszönöm szépen kedves szomszédom!:)
    Ez a letermelek mindent és majd ha megvan minden akkor adom be taktika nálam is érvényesül, hiszen évek óta úgy csinálom én is.:)

Szia Editke!
    Köszi az infót!:)

Szia Genka!
    Köszönöm a finom kávét!:)

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Gondoltam, amíg beérik a növényem beugrom kicsit.
    Szia Genka!:)
    Köszönöm a finom kávét, jól esett nagy kávé fogyasztó vagyok.;)
    Nagy gratuláció a rózsa kakukkólhoz, biztosan szép lett. Nálunk épp, hogy permetezve eseget, pedig most jöhetne bővebben az égi áldás.
    Szia Tina!:)
    Szép lett az új rucid, jól áll neked.:)
    Jó a te stratégiád is, nagyon sokáig én is úgy eventeztem. Egyszer, talán kétszer történt olyan, hogy veszélyben volt a beadásom.
    Akkor megfogadtam soha többé, főleg nem úgy hogy akkor kezdem.
    Ezért ahogy nagyobb mennyiség le van malmozva és van hozzá időm máris elkezdem a játékot.
    Szia Editke!:)
    Nagyon szépen köszönöm, hogy szóltál.:)Tegnap unalmamban pont ezekből a terményekből gazdaköriztem.:music:
    Hiába nem szabad unatkoznom.-.-
    Sajnos észrevettem a változást, tabról meg nehezebb eltalálni az érméket, de lehet, hogy egyszerűen nincs is több.:D
    Majd kapaszkodhatok a felhőért.
    Most még a növények ültetésével foglalkozom, majd a gazdaköri ezüstjein felszaladva indulok visszafelé.:)
    Szia Imi!:)
    Talán sikerült kipihenned magad és attól ébredtél vidáman.;)
    A málnát és szamócát ugyan nem próbáltam, de a gyékény megoldotta a felröpi gondjaim egy éjszaka alatt.;)
    Jól állsz a gazdakörivel, a csillagos érméid is szépen gyűlnek. Jó oldalán állsz Fridának.:)
    További sok sikert, szép hétvégét kívánok mindenkinek.:):)

-Fülemüle-70, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali.
    Már 36 tologatáson vagyok túl, 750 csillagos érmét sikerült összegyűjtenem.:)
    Ma még 2x aratom a romantikus rózsát.
    A farmon is még nagyban termelem a szivárványos gazokat.:wuerg:
    Te már végeztél vele?
    Ha valakinek van valami a témával kapcsolatban érdekel!:)

9. Sali~*.*

Te aztán nagyon ügyesen kosarazol.:) Gratulálok!
    Épp most gyűjtögettem, jelenleg 31 minijátékon vagyok túl és 545 érmét sikerült felkapkodnom.
    Jobban odafigyelve és csak az érmékre koncentrálva rájöttem, hogy mikor Fridának elfogy a csillagos érméje, lehetek én szép de okos nem mert sokkal kevesebbet dobál belőle. Ennek kapcsán volt 5 és 30 érmém is a játék során. A felhőt elértem és kevés híján egy kitehető is lassan elérhető lesz.
    A szivárványos tulipán és rózsa ami még a földbe érik, a felröpik már túltermelve és lassan elkészülök velük. Ha az éjszaka nem is, de reggelre meglehet. :)
    A kígyó már a 12-n, a hód a 11-n, a kacsa a 10-en és a kecske van a legjobban lemaradva a 9-n.
    Kis időt kérek és sorba nézem a húsvéti kellékeket, biztosan akad olyan aminek hasznát tudod venni.;)
    Vissza kellett jönnöm, nagyon tetszik a fecskéd!!! Már nagyon várom őt is a gólyákat is. ;)

-Fülemüle-70, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ez a legkevesebb, hogy megköszönöm, ha már olyan kedves vagy, hogy megosztod a jó ötleteidet és így mi is jobban haladunk:inlove:
    Szia Imi*:)
    Van nemesített málnám macivadászatra, jó ötlet az, de nekem már csak olyan maci kéne, aki tud kosarat fonni;)xD
    Komolyra fordítva, az ólashoz mindjárt aratom az utolsó adag 4 és 5 órásat, a 6 órás is közel jár a készhez, a 7 órásból csak 700 körül van, de idő is van még bőven.
    Nyugodt lehetsz, a szemednek az ég egy adta világon semmi baja, én is csak vártam, csak vártam az érmét és közbe már ki is tolták a tiritarka talicskát. Szóval, vagy 2× volt olyan, hogy csak 5 vagy 10 érmét dobott, viszont 1× sikerült az 50.
    Aranyos kicsi madarad van, széncinege, ha jól látom:)
    Szia Sali:)
    Én az agyagedényt szórtam be a gazdakörbe:( Pont be is pakoltam, a manufaktúrába az anakondákat agyagozni, de közbejött az event.

-Fülemüle-70, Gio, tina07141983 és 3 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia Sali.
    Köszönöm szépen, hogy megdicsérted a kis madaramat!:)
    Mondtam már, hogy nagyon szeretem a fecskéket. Örülnék ha Ő is bekerülne a játékba!
    [​IMG] [​IMG] Ebből van még étcsokoládé amit nagyon keresek...
    De jöhet bármi ami a húsvéthoz köthető!

Szia Edit.
    Gratulálok a felhőkhöz, gyors voltál!:)
    Gratulálok az 50 csillagos érmés játékhoz, nekem 35 a rekord eddig.
    Fecske madaram van.:inlove:

12. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.
    Köszönöm szépen. :)
    Én azóta csinálom ezt -ha eventezek - ami ritka - , mióta egyszer nem figyeltem és több eventnövény volt, az egyikből túltermeltem magam ,a másik meg kevés lett :music::cry:

Én is imádom a fecskéket ,sajnos egyre kevesebb van belőlük.:(

Ebből kettő van nekem egyik a Tiéd : ;)

https://gtfkephost.hu/files/2019/09/02/0s47thbt68.png

Gio, genka53, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Emlékezem Imi! Már tavaly is vártuk, azt más jött helyette. Előbb-utóbb csak bekerül a játékba talán.
    Tudod Tina én jegyzetelek, jegyzetelek, soronként. Nyomtatót már nem használom. A kijegyzett listámon szépen tudom követni a beadandókat. Igaz, az íróasztalom tele van fecnikkel, alkalmanként a huzat kicsit összekavarja.
    A négy állatka közül a kecske várakozik a tulipánokra, a többi szépen felnövekedett. ;)
    Szia Palika!:)
    Jó, hogy itt vagy közöttünk!;) Hogy telt a napod?
    Hogy haladsz az eventekkel? Gyűlnek a csillagos érméid?

Utoljára szerkesztett: 2.3.19
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

És!:)
    40 kosárka tologatáson vagyok túl.
    825 csillagos érmét gyűjtöttem eddig, mindjárt megvan a felhősor és a rávalók ára.
    "Ma" még egyszer aratok, éjfél után pár perccel.
    Megnéztem a bolti kínálatot és hát...!:music:
    Kellene a "Jáva" és "Szinbád" talányos facsemeték, a bónuszos láda és a kuponok! Ami már most látom nem olcsó mulatság lesz...:wuerg:
    De kell!;) Ezekért még ültetek kicsit.

Pontosan ezt a néger nyulat keresem!:)
    Köszönöm szépen!:inlove:

Szia Palika.
    Mi újság?:)
    Jövőhéten nekem is megszűnik a jó világ, hiszen irány a munka!:cry::pxD:wuerg::oops:

15. Sali~*.*

Palika meg lelépett mielőtt válaszolhattam volna!:cry:
    Kérdezted, nekem hogy telt a napom?
    Olyan szombatiasan. Takarítás, bevásárlás, főzés azt folytattam a takarítással. Épp a konyhát tettem rendbe miközben itt hagytál.
    Mindezek mellett beugráltam kapálni, kosarat tologatni, állatokat nevelni, stb.
    Reményeim szerint innentől már nem kell kiugrálnom más teendők miatt.:oops:
    Ügyesen haladsz!
    Többszakos munkád lesz vagy egyszakos?
    Királyok városában, vagy esetleg helyben?
    Lehet nem tudom megvárni a következő aratást, mert reggel ismét vár korán a VV.8)

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igen a királyok városában.:)
    Többszakos, de majd mesélek ha többet megtudok.
    Nekem se sok kedvem van itt virrasztani de muszáj mert már félidőnél vagyok...:wuerg:
    Igen Palika ismét lelépett!:(

17. Sali~*.*

Nem muszáj Imi! ;)
    Befejeztem mára, holnap korán lesz ébresztőőőő!
    Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! Sziasztok!

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Végre megértek a gazok!-.-
    Elfogyott a felröppenőm a Bahamán.:wuerg:
    Így most kipróbálom a legújabb zöldségemet a sisakbabot.:music:
    Viszont!!!
    A farmon ezek a szivárványos gazok megőrjítenek, utálom őket!:cry:
    3 fajtát kellett, hogy ültessek mivel mindegyikből hiányzik még.
    Bezzeg a 4 órásból sikerült 1.300 db többlet!-.-
    Mára én is elköszönök.:)
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

19. Sali~*.*

Jó reggelt, szép hétvégét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Elértem a célom, mindhárom felhő beüzemelve!;)
    Sok sikert, szerencsés, jó játékot kívánok mindenkinek!

;)

20. böjtiszelek

böjtiszelek Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Az lenne a kérdésem, hogy most fogom elérni a 40-es szintet, és nem tudom milyen mesterséget válasszak elsőre. Hol találok legtöbbet segítő terméket?
    Megköszönném, ha megosztanátok tapasztalatokat. Konkrétumoknak nagyon örülnék.
    Most ismerkedem a játékkal, ma van a 3-ik napom, így még a 32-es szintet taposom.
    Elnézést kérek, ha rossz helyre írtam.

Gio, genka53, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.