Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Elzemari! :)
    Köszönöm a gyógyulásra irányuló jókívánságodat! De látod, csak nem bírok ágyban maradni, amikor itt az aratás ideje... ;)

Gratulálok a repülő elefántodhoz! :D:inlove:
    Szerencsére végeztem a rémítő farmmunkások okításával, minden lehetséges dolog megszerzésével, a tenyésztőst meg már szerdán megcsináltam az akkori mini Boom alatt.

Szia Imi!
    Ügyes voltál megint a tenyésztéssel! Szerencse is kell hozzá, az kétségtelen! :D:inlove:
    Én meg igyekszem mihamarabb meggyógyulni....

Szia Niki! :)
    Óriási gratula a 200. arany tenyészállatodhoz! Nem semmi gyűjtemény! Csodálatos! :D:inlove:

-Fülemüle-70, Ribiszke, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek!Sziasztok!:)
    Szia Niki!;)
    Gratulálok! Jól belehúztál így is úgy is. Azt látom, hogy 200 tenyésztésed volt, kérdezhetem, hogy ebből mennyi 8. ill. 7. szintű tenyészetet kaptál? A csp feltornázása az egyszerűbb ebben a játékban úgy gondolom.
    Szia Edit!:)
    Nálad volt valami érdemleges, említésre méltó tenyésztett állat?
    Eventeket csináltad, vagy pihentettél?
    Szia Genka!:)
    Sajnálom, hogy az utolsó pillanatban kapott el az influenza. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.;)
    Szia Marcsikám!:)
    Köszönöm, hogy erre kerekeztél és benéztél. Nagyon örülök, hogy sikerült a repülő elefántra szert tenned! Gratulálok!
    Szia Palika!;)
    Köszönöm, hogy hoztad az eredményeid. Sajnos nem fogadott kegyeibe fortuna asszonyság. Sajnálom, pedig látom jól belehúztál. Azért a vattacukor és csillogó szép eredmény. Kívánom, hogy jöjjön össze a pink terményesed.
    :)
    Szia Imi!:)
    Gratulálok, hogy a gkörit ki tudtad pipálni. Ahogy mondod, azt hiszem itt a lényeg: ha elég kitartó vagy!!
    Ma felmentést adtam magamnak a farmmunkák alól. Sokat voltam kint a szabadba, nagyon szép idő volt erre felénk.
    Meglátogattam a Csülök családot, hisz 3 gyermekkel szaporodtak március 08-án.
    Hogy igazolt legyen a távollétem, hoztam egy fotót is, hisz ígértem már régebben.
    Íme:
    https://kepkuldes.com/image/6oPsWN
    Ezután egy rövid sétát tettem a kerti tó felé és mit látok, a csókhalam ott úszkál a vízben az aranyhalam társaságában.;)

https://kepkuldes.com/image/6oPtBq

-Fülemüle-70, Ribiszke, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!:)
    Köszi szépen, így biztosan meglesz.;):)
    Tenyésztésnél most nem mertem keverni, én nem vagyok benne olyan mesterien járatos.:music::D

-Fülemüle-70, Ribiszke, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek!

Végre még egy sikeres tenyésztős hétvégén vagyok túl, de ahogy elnéztem sokak mondhatják ugyanezt!;)
    Még 22 tenyésztős gazdaköri feladatom van vissza.:wuerg:
    A farmosból csak 3 db 8. szintű állat hiányzik a többit már bedobtam, a szigetesből a 7. szintűek is hiányoznak
    Szóval most ez az új célom!:) 9 db-t sikeres kivégeztem
    Első és legfontosabb lépés
    Ne tenyéssz olyat amire már nincs szükséged, erőltesd azt ami kell vagy ókor-ókor nézz ki a piacra.
    Próbálom betartani az első lépést de nem mindig sikerül...:oops:
    Második lépés
    Mivel most úgy is ólazom, így csak azokat az állatokat erőltetem amik kellenek

Amikor nagyon kell akkor a luxus bájital kapóra jön! Múltkor elég szépen ugráltak az állataim. Kár, hogy elherdáltam a hülyeségeimre...
    Itt mindent meg kell becsülni ami előrébb vihet!;)
    Bezzeg amire már nincs szükségem...:music:
    Szóval tele vagyok tervekkel és játékkedvvel!:)
    Azt még én akartam lelépni!:D
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Sali.
    Köszönöm!:)
    Jöhet a többi mert van még belőlük...:wuerg:
    Köszi a képeket!
    Nagyon cukik a malackák és a gyöngytyúkok is, illetve az aranyhalak!!!:inlove:
    Imádom az állatokat, szóval ha úgy van bárki, bármikor hozhat róluk képeket örömmel fogadom őket!:)

5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Sali!
    Csak most csámpáztam erre.
    Megcsináltam mindkét eventet, de úgy döntöttem magam csendességében, hogy most már szelektálok, ha ezért lemaradok valamiről, így jártam:sleepy:Keveset tenyésztettem, nincs hozzá anyag, majd gyűjtögetek.
    Nagyon igazad van:), ilyen szép időben, nem a gép mellett kell rostokolni, én is betervezek erre a hétvégére egy kis kirándulás, most nem mehettem, határidő van:(Remélem kitart a jó idő.
    Ez igen, itt az igazi farmer, még betegen se hagy ki aratást:)

Hoztam egy kis gyógyteát, hátha segít.
    Legyen szép napotok, még ha hétfő is van:)

6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.
    Nem 200 tenyésztésem volt,
    sokkal több a kép a 200dik arany állatnak szól,
    Ő lett az mármint a Karate Panda

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Annyira azért nincs hideg amennyire azt mondták!:music: Legalábbis nálunk nincs...:)
    Sikerült megszereznem mindkét rémséges vadaskertet és maximálisra növeltem az ólbefogadó képességüket. Csak az a poén, hogy nincs ennyi ólam.:wuerg:xDxD Ráértem volna még vele úgy érzem...
    Jelenleg így néz ki a gombaerdőm ami kicsit rendezetlen!:oops: Ha lesz egy kis időm rendet vágok.
    Tegnap végre kipróbáltam a farm visszarendezőt.:music: Egy csoda, imádom!:inlove:
    Elmúlt a sok éves hátfájásom a sok pakolászás miatt...xD
    Kicsit megvariáltam az ólakat, felesleget nem termelek egyenlőre.:)
    Ezt láttátok már? Viszlát...
    És ezt? Izgalmasnak tűnik, remélem a kicsit előrébb lépünk!:music:
    Nem tudom ti, hogy vagytok vele... De én annyira szeretem Jónás meséit!:inlove: Mindig meg tud lepni.:)
    Legyen szép napja mindenkinek!

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Palika!;)
    Hidd el, el fog jönni az az idő amikor már te is szívesen kavarod.
    Szia Edit!:)
    Ez a szelektálás már rég óta foglalkoztat engem is. Ami ettől még visszatart, hogy esetleg olyan kihagyhatatlan felhő, vagy ajcsi lehet közöttük ami a későbbiek során nem, vagy majd valamikor kerül elérhetővé.
    Szia Niki!:)
    Ez elképesztően szép eredmény! 200 arany állat! Ennyivel már lehet kezdeni valamit.;)
    Az eredményed viszont azt mutatja, hogy jól kitanultad a tenyésztés minden fortéját.:)
    Látom velem együtt kicsit te is hamarkodottan döntöttél a két vadaskert fejlesztéséről. Azzal a különbséggel, hogy nekem ólaim ugyan vannak, de jól elépítgettem a fa barkácsanyagom. Paff........
    Jónás meséit én is szeretem főleg mikor ki is találom, valaki rávilágít, hogy miről is van szó.
    Sokszor elgondolkodtam azon, hogy a mesét így kitalálni a nagyobb munka, vagy maga a megfejtés?;)
    Az elixir kivonásának nem örülök, maradhatott volna még egy kis időre. Az új ....... legfeljebb tovább gyűjtögetem a barkácsot.:D
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok.;)
    Most viszont elvonulok, bevásárolok pillangókertekből, mert a következő neon pillangóbáb beérését követően 3 területen szeretném fogdosni őket.:)

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Annyira elszántan küzdök a tenyésztős gazdaköri feladatok likvidálásáért, hogy csak na!;)
    Remélem összejön az, hogy csak azzal foglalkozom amire szükségem van...
    Jelenleg a kutya, a pulyka és pillangó foglalkoztat.:)
    [​IMG],[​IMG],[​IMG] Még az a bizonyos 1 kéne!:music:
    Szóval unatkozni nem fogok az biztos, van kihívás számomra nem is kevés.;)
    A teliholdason is termelek mindent ezerrel, egy +2 betakarításbónusz (rémtermékekre) + a szellemtök is segít!:inlove:
    Szeretnék végre az összes teliholdas gazdaköritől megszabadulni!:)
    Most nézem már beérett a neon pillém nekem is, szóval több állat jön aratáskor szuper!
    Szeretem ha minden összejön.:)
    A forró életelixírt ő váltja majd fel!
    Csak legyen belőle pár db így vagyok vele.
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Az eventismertetőket elolvastam. Ezt is Imi! - köszönöm szépen!
    "Aki szeretné teljes egészében megcsinálni az eventet, akkor ezekre lesz szüksége a pajtából...
    Bahama növények:
    • 3.000 db rákollóvirág
    • 3.000 db egymagvú tök
    • 3.000 db habanero paprika
    • 2.000 db gyömbér
    • 3.000 db kurkuma
    • 3.000 db guarana
    • 3.000 db tündérrózsa
    • 2.800 db solanum mammosum
    • 2.500 db hibiszkusz
    • 2.500 db keserű gyömbér
    • 3.000 db citromfű
    • 2.500 db kaktusz
    • 2.600 db paprika
    • 2.000 db földicseresznye
    Bahama állatok:
    • 120 db koala
    • 120 db majom
    • 120 db teve
    • 120 db tukán
    Bahama fatermések:
    • 500 db tamarilló
    • 500 db maté
    • 500 db pitomba gyümölcs
    • 800 db datolyaszilva
    • 500 db acai bogyó
    Bahama termények:
    • 100 db papagájtoll

Farmos növények:
    • 2.000 db búza
    • 2.200 db saláta
    • 1.000 db eper
    • 2.500 db kerti zsázsa
    • 1.500 db napraforgó
    • 2.000 db széna
    • 800 db gomba
    • 1.000 db bazsarózsa
    • 800 db szögletes gabona
    • 800 db nárcisz
    • 800 db pipacs
    • 800 db repce
    • 800 db áfonya
    • 1.000 db zsálya
    • 1.000 db retek
    • 800 db kör gabona
    • 800 db gyöngyvirág
    • 1.200 db uborka
    • 1.000 db bab
    • 800 db fokhagyma
    Farmos állatok:
    • 80 db nyúl
    • 100 db kecske
    • 150 db strucc
    • 120 db kacsa
    • 100 db tehén
    • 120 db pulyka
    • .............."
    Végre a két event növényei 7 órásak, vizzel 5:30 , szépen össze lehet hangolni a két event aratását.
    Kicsit piacoztam, elültettem a holnapi kezdéshez a gyékényt, és a saguarót. A Vadaskerteket egyenlőre nem szedtem be, a további sorsuk a felröpik mennyiségétől függ.
    Sok sikert, jó játékot kívánok mindenkinek.:)

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Jelentem, talán megmaradok ;).
    Már tudok levegőt venni az orromon is, nem csak "tátottszájú" vagyok. De egy kehes ló ugatása hozzám képest smafu, na ezen kell még javítani ;). [​IMG]

Szia Sali! :)
    Én is olvastam Imi írását a csevegőben. Szép gyűjtemény!
    Teljes tanácstalanságban szenvedek a holnap induló két eventtel kapcsolatban. :sleepy:Ilyen még nem volt velem, hogy egyáltalán fontolóra vettem, hogy megcsináljam-e a soron következő eventet. :music: Nem a beadandókkal van gondom, mert mindenem van, viszont lehet, hogy inkább piacozok.

A farmosról nem is beszélve. Most + 20 %-os a gyáram, ezekkel a fejlesztésekkel 25 % lenne. Értem én, hogy ezzel egy korszak lezárulna, de egy varjútojás is ad + 5%-ot. A gyár saját TP-je meg kevesebb a 2*2 területen, mint annak felén egy pocok. :sleepy:
    Úgyhogy valószínűleg saját eventet csinálok. :D Ja, és igyekszem gyógyulni. :D

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szia Genka!:)
    Hidd el ismerős az érzés. Szomszédaimmal épp azon tanakodtunk, hogy igen, nem ..vagy mi tévők legyünk. Be kell valljam ki így, ki úgy döntött. Én viszont úgy, hogy belekezdek, de már nagyon unalmas, vontatottnak érzem.
    Onnantól pedig játszom kedvemre, ahogy épp hogy esik jól majd. Az eventeket biztosan messziről elkerülöm, hogy ne is tudjak róluk.
    Naponta 2x feljövök és talán ennyi. Elég volt a "függőségből", más után nézek. Így itt marad a játék és nem a robot.
    A legfontosabb viszont kimaradt! Örülök, hogy jobban vagy és a gyógyulás útjára tértél! Kívánok mielőbbi teljes felépülést, jó egészséget!
    Mindenkinek kívánom érje el a célját!;)

Utoljára szerkesztett: 19.3.19
    -Fülemüle-70, ursa11, pormacska1 és 6 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nekem ez a Bahamás buli nem igazán jön be...
    Bocs de nekem sok az amit kér így összességében!-.- Erősen gondolkodom azon, hogy egyáltalán belevágjak e...
    Nem ad semmi olyat amiből később hátrányom lenne!:music:
    Meg egyáltalán miért kevernek bele farmos cuccokat? Ez nagyon nem tetszik, eddig se tetszett őszintén megmondom!
    Most volt a tenyésztős event is nemrég! Még jó, hogy eltenyésztettem az összes struccomat, pulykámat és kecskémet.:wuerg:
    A Bahamás dögökről meg nem is beszélek...
    Nem igazán értem, hogy mi alapján állítják össze a beszállítandó mennyiségeket?:music:
    Holnap kettő után úgy is nekivágok, már előre látom.:oops:
    A farmos, na igen!xD Vicc kategória...
    A gyárfejlesztések miatt is güriztem végig minden egyes megpróbáltatást ahol lehetett szerezni ugyebár!:music:
    Úgy látom ezzel le is zárul, hiszen a maradék fejlesztés itt megszerezhető!:)
    Szóval nehogy már itt szálljatok ki! Gyerünk, gyerünk csak előre!!!;)
    Lassan érik az elixíres szabim nekem is.:D
    Bevásároltam az összes növényből a napi adagot, a hétvégén pedig majd piacra dobom.8)
    Holnap kezdődik a hét számomra igazán, szóval fel kell kötnöm a gatyát!:wuerg:
    Lesz ami lesz alapon vagyok, őszintén nem igazán érdekel egyik sem. Azok az idők már régen elmúltak!;)
    Tegnap este csak nem bírtam magammal.8)
    Hangos kuruttyolásra lettem figyelmes, és hát közéjük csaptam.xD
    Utána jött két ázsiai is, az egyik célba ért!:inlove:
    Egy ideje hollómániás lettem!:wuerg:

Lesz egy kis felhővásár!
    A láda no comment...
    A holnapi kezdéseket még nem álmodtam meg, majd kitalálom.:music:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 19.3.19
  14. Sali~*.*

Majd alszol rá egyet, azt eldöntöd mit szeretnél. Ha úgy érzed, akkor hagyd a csudába, játssz kedvedre.;)
    Ki érti ezeket a játékmestereket? Jól megherdálják a pajtákat, jó sok gazt letermeltetnek és akkor még ott a felröpi.
    Mi ez nekünk majd megoldjuk, mint eddig mindig mikor akartuk.
    Most már értem mi volt az a nagy zaj, ami áthallatszott a kerítésen.;)
    Gratulálok, megint ügyeskedtél. Látom átváltottál a ludakról és a pillangókról.
    Holnap akkor kösd csak jól fel, sok sikert kívánok neked, valószínű hosszú napod lesz.
    Köszönöm szépen, hogy hoztad a hírt , mostanában nem tervezek vásárba menni.:)
    Valahogy ki kéne bírni még egy kicsit és mindenkinek elküldeni az utolsó elixírjét, mert 01:00 után már nem lehet!

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Látom az új eventeken elmélkedtek, belevágni vagy kihagyni, ez itt a kérdés.
    Az a helyzet, hogy elmélkedni sincs időm, meg kedvem sem. Elkezdem mind a kettőt, aztán lesz ami lesz. A VV maga alá temet, tudom hogy nem jó ez így, de nincs lehetőségem változtatni.
    Nem is tudom melyik mit ad, event, megérős, vagy nem, legalább megpróbálom, ha már itt vagyok. A gyárfejlesztések nem izgatnak, fogalmam sincs hány van, nem az összes, az biztos.
    Néhányan nagyon ügyesen tenyésztetek, én sosem merek keverni, félek, hogy elbukom a nehezen megszerzett állatkákat. De csodálom a bátrakat.

Jó éjt, és jó játékot!

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek!

Megvolt a nagy aratás mára.
    A farmon hortenziát ültettem, pont kész volt a virágos felhősorom.:)
    Víz, trágya és egy életelixír 14 óra pár perces érésidőt produkált, ami tökéletes számomra.
    Kicsit megvariáltam a cserepeket az üvegházban. Mivel annyira keveset használom a 0 percezést így a karfiolt kicsit likvidáltam. A helyére jön a krókusz 2 bónusza [​IMG]. Így talán nem kell trágyáznom a földeket és ilyen meg olyan éréscsökkentőket vásárolgatni...
    A bahamán maradnak a tollfák, kicsit megturbóztam őket.:)
    Számomra az "időben" kezdés nagyon sokat számít!:music:
    Szóval hajrá mindenki!;)

Szia Sali.
    Én már nem is mondok semmit, vicc!-.-
    Ennyi mindent a semmiért?:oops:
    A szerda-csütörtök-péntek kicsit húzós lesz de megbirkózom vele.8)
    Tenyésztek én mindent, persze csak azt ami még kell!:D
    Több szálon fut nálam a cselekmény.;)
    Jó éjt kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia kedves Imi szomszéd szervusztok kedves játékos társak!
    Bekukkantottam, van itt több szomszédom és több olyan játékostárs, akinek nagyon kedvelem az írásait :)
    Ma reggel a létező összes kisfarmom meglátogattam, hogy utóljára elküldjem az elixíreket kedves szomszédoknak, ismerősöknek.
    Sajnálom, hogy kivonták a forgalomból, de reménykedek benne, hátha lesz majd másik ilyen jó paraméterekkel rendelkező kütyüke ;)
    Jelenleg az újat nem látom valami jónak, főleg hogy felhőre sem lehet rakni, így amikor elhasználom majd az össz. elixírt, jöhet a kerge újrapakolása, ami nem lesz egyszerű dolog.:wuerg:
    Remélem ma időben hazaérek és elkezdhetem az eventeket, bár mostanában nekem kicsit gyors ez a tempó.
    A farmon gyékénnyel, pár raktárházzal és pár XXL-es mamuttal várom az eventet.
    A bahán viszont csak 1 terület vizijácint van, a másik 2 területen az új fák vannak, raktárházak és néhány kurens titokfa.
    A múltkor azt tapasztaltam, a farmon a növények, a bahán viszont a fák adják jobban a felröpit.
    Eventkezdés után, minden területen tarolok mindent és csak az eventekre koncentrálok, bár jól kiszúrtak velünk a 7 órás gazzal, mert Jack-el is csak 2* aratható. Először, amikor holnap reggelre mindenhol beérik az eventes gaz aktíválom Jack őfelségét, viszont utána már csak 1* aratható, mert a 7 órás gaz, sajnos vízzel és trágyával is 5:02 perc.
    Lehet pörgetek párat, de mióta szinte mindenki party pörizik, mintha csökkeni látszani, a kipörgetgető terménybónusz.:oops:
    Valószínű erre játszanak a játék készítői is, így nem fogok túl sokat rá áldozni.;)
    Kívánok mindenkinek sikeres eventkezdést és szép napot !:)

-Fülemüle-70, ursa11, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Egy finom kávéhoz mit szólnátok?:)
    Odakint annyira tavasz van, hogy nagyon!:inlove:
    Én is útnak eresztettem az utolsó elixíreket. Kicsit sajnálom, hogy vége de majd biztos lesz majd helyette valami sokkal de sokkal jobb!;) Szeretném megköszönni mindenkinek aki küldött nekem akár 1 db-t is.:inlove:
    Ennyit sikerült összegyűjtenem (-202 db-t "elhasználtam")
    Holnaptól pedig az új szezonális ajándékot szeretném kérni, kedves szomszédaim!:inlove:
    Azt, hogy Ti mit szeretnétek az jelezzétek itt vagy bagolyban.:)
    Reggel fogtam a piros kis kosaramat és bevásároltam a szükséges növényekből amik a ma induló eventhez kelleni fognak.
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

Szia Gabi.
    Légy üdvözölve!:inlove:
    Hasonlóan reménykedem abban, hogy majd az elixír helyett lesz valami sokkal de sokkal jobb!8)
    Én már azt se tudom megmondani, mikor nyertem utoljára a keréken termésbónuszt!:oops:

-Fülemüle-70, ursa11, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem egy kávé mellett olvasgatni:p persze írok is mielőtt valaki az orromra koppint:music:
    Kedves szomszéd....

A VV már csak ilyen:music:.. folyton irányít:wuerg:
    Egy gyárfejlesztés nálam is kimaradt:wuerg: szóval nem lesz százas a gyáramo_O de talán majd a BP megkegyelmez és beteszi vásárlási lehetőségként :p áldoznék rá:p
    A keverésről én is így gondolkozom... aztán néha elcsábulok ... :wuerg:
    Már csak 102 állat kell a gazdakörömbe:music: Ahhoz képest hogy a tavalyi cél volt a 100 ahhoz képest rosszul állok:wuerg: de talán az idén nagyobb szerencsém lesz... De ugye táp vásárlás nélkül....8) nem egyszerűxDxDxD
    Elrepültek az utolsó elixírek az összes kisfarmról is.... kár hogy vége... :music:
    Kb annyi van még hogy a 225. szintre feltornázom magam velük...8)
    Bár itt ismét tök tét nélküli a szintlépés.... ;) egy egy új gaz... ami egyenlőre sehova sem kell....:wuerg:
    Remélem jön valami ami értelmet ad nekik...8)
    Szia Kedves Szomszéd;)
    E lista miatt sikerült ismét néhány tenyész állatot beterelni a gazdakörbe:p
    Én is gondolkozom a tárolók lebontásán....:eek:o_O pedig ritkán van ilyen... :p majd 14 óra után kiderül....

Az elixír helyett érkező dekoron gondolkozom.... nem rossz:music:... persze az elixírig nem ér fel:wuerg:
    Küldjem-ne küldjem? ez itt a kérdés:p

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

És sikerült időben elszórni a magokat.:)
    A farmon 3 terület hortenzia 12 db Pannival 537 db acél csavart adott.
    A szigeten 3 terület papagájtoll fa + a farm ugyancsak 12 db Pannival 857 db fényképes nyomokat és 409 db üveges nyomokat adott.
    Egyszer már learattam mindkét gazt, még egy kör mindennel után pedig jönnek a kis földek + a víz és csókolom.;)
    Az első szintet szépen összejárkáltam de gyorsan elakadtam mert még nincs e.gazom!:wuerg:
    Szerintem nem lesz gond a felröppenőkkel.:)
    Mindkettőt végigviszem ha tudom, Jack és "társai" nincsenek a birtokomban de nem is hiányoznak.
    Ilyen vásár meg olyan vásár...
    A felhősoron kívül más nem is érdekel, azt meg is vettem.:)
    No ez a láda hát valami csoda!:wuerg:
    Egyből kaptam 25 db trágyát...xD
    Ez a bónusz láda vásár se mozgatja meg a fantáziámat!:music:
    Nincs időm kihasználni az adott bónuszt ennyi event mellett így meg feleslegesen nem szórom a pénzem.8)
    Így amikor valahol lehet nyerni azzal élek és elrakom télire.;)
    Sok sikert kívánok mindenkinek és további szép napot!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.