Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Amennyiben úgy gondolod

https://ibb.co/VQ0Mwcj

Gio, Sali~*.*, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Köszönöm a felajánlott segítséged. Egy metszettel beépítettem a barikáidat :D.
    Nekem kimondottan tetszettek ezek az aranyos, tréfás mozzanatok.
    Sajnos nemsokára elbúcsúzhatunk tőlük, mert mindjárt letelik a mandátumuk ;):D:inlove:.
    További jó játékot! :inlove::inlove::inlove:

Gio, Sali~*.*, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok! Szia Genka!

Reggel volt, Április elseje...ezért írtam normál színnel! :D
    Hol hagynám itt a játékot :D a sok befektetett munka, játékélmény...eszem ágában sincs itthagyni!
    Az ötletet más gazdáktól vettem, akik panaszkodtak, számomra ez mind ellentéte volt az én véleményemnek, a szerencse nálam normál besorolású a játékban...olyan mint a mese, hol van, hol nincs :D
    Ahogy elnézem, szerintem Imi sejtette hogy tréfa :) (gratu a tenyésztéseidhez!)

bolondos eventgyengén áll (1500 gaz), a röpi az jó (458 db)

Valóban!
    Köszi! :)

Gio, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy kávét?:)

Végül majdnem megdupláztam a lejátszott játékaim számát a virágosnál.
    [​IMG] Kiváltottam (még) mindkét zümmögő üvegházat és az összes pörgetést.
    58 csillagos érmém megmaradt, nem tudtam elkölteni...:wuerg: (Ilyen se volt még)
    Aratás után elkészülök az áprilisi g.köri feladattal is.
    Nekem a talicskás barik és a víz alatti farm tetszett a legjobban, mint áprilisi tréfa.:inlove:
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Olvasni beugrottam hozzátok, írni sajnos nincs mindig időm. Vidékezem, kevesebb időm jut a játékra. Napközben telefonról aratok, ami ugye nem egyszerű.:music:
    Gratulálok az elért eredményekhez.
    Balázs!:) A frászt hozod rám néha, igaz betudtam ápr.1-i tréfának.
    A sok kapálást már nagyon unalmas, ennek ellenére csinálgatom.
    A Farm korszerűsítéssel így haladok, reggel a felhőt elérem. :)
    A felhő után a válogatás lesz soron.
    A Víg kalózkirándulásba is beneveztem, kérdés hogy a napi 3xi aratással meddig jutok?:music:
    Veszíteni valóm nincs, hisz a terület másra nem használható.
    Ahogy olvastam a gazdaköri támogató feladatok elhanyagolhatóak.
    Esetleg valakinek, ötlete? Szívesen olvasnám!;)
    Kívánok mindenkinek sok sikert, örömteli jó játékot!:)
    Ezt elhoztam, talán lesz akinek segítségére lesz. Köszönjük szépen BriGitta75!
    A "gazdaságos" megoldás számokban (felhőig) :

Bal oldal: 74 beadás, Jobb oldal 26 beadás.

Prizma (e-gaz): 1465 + 900 = 2365 db
    B.Laza (e-gaz): 360 + 290 = 650 db
    Deszka (röpi): 875 + 340 = 1215 db
    Kókusz (röpi): 144 + 60 = 204 db
    Koktél (malomtermék) : 18 db
    Szörf (malomtermék) : 6 db

(A számok tartalmazzák a malomterméket)

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csodaszép idő van végre, majd hétvégén ki is élvezem a napsütéses órákat!:)
    Nagyon tetszik a víg kalózkirándulás event grafikája, ismét remekművet alkottak a grafikusok.
    Ezek az eventek soha nem tetszettek mivel nagyon "órához" vannak kötve...
    A célom mégis a felhősor de nem minden áron!;) Végre elmondhatom magamról, hogy nagyon megváltozott a játékhoz való kötődésem... Mire is gondolok pontosan? Eddig mindig kényszert éreztem, hogy teljesítenem kell amit "elém" raknak!8)
    Mára ez a múlt, nem leszek depi ha nem sikerül a felhő.:) Hiszen ez csak egy játék semmi más, kikapcsolódni járok ide nem idegeskedni! Mivel itt a jó idő hanyagolni szeretném a gépet.:) Aratok amikor kedvem tartja és kész.
    Én kiszámoltam, hogy mennyi minden kell a full teljesítéshez.
    A támogató gazdakörit messziről elkerülöm, egyéb okok miatt IS.;)
    Kívánok mindenkinek, hogy sikerüljön elérni a célját!
    Van egy képem 44 db farmos titokzatos rakományról, elégedett vagyok az eredménnyel.:)
    A szigeten beértem 23 db-l és lett zebra meg volt is.
    Valaki vonatozott?:music:
    Április óta újból elkezdtem gyűjtögetni a ládákat, amiket majd az év utolsó napján tervezek kibontani.
    Ezen a héten kedvemre gazdálkodhatok a farmomon aminek kifejezetten örülök, elkezdtem felszaporítani a 200. szint feletti növényeimet.:) Jövőhéten jön a tenyésztős event szóval állatokat is kéne gyűjtögetnem még a héten...
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

7. genka53

Szia Balázs! :)
    Nem is tudom, mit mondjak?! De akkor sem úszod meg, most legszívesebben megcibálnám kicsit a füledet, így rám hozni a frászt! Nahát, nahát, a mindenit neki, így megviccelni minket! -.- Örülök neki, hogy csak április 1-i tréfa volt, (bár annak is morbid) és maradsz velünk!!!!! :D:inlove::inlove:

Szia Imi! :)
    Olvastalak a csevegőben, nem kevés munkával gyűjtötted ki az event hozzávalóit! Hatalmas köszönet érte! :inlove:
    A támogató gazdakörit én is kihagyom, de a felhőhöz szigorúan ragaszkodom, azt meg akarom szerezni mindenképp, persze nem kosárral, hanem tervezett aratásokkal. Hét végén, amikor családi programok vannak, a hosszabb érésű növények a menők mindig, hogy ne punnyadjon potyára a növény a földben.
    A farmkorszerűsítés event felhője holnap lesz kész, kizárólag farmos eszközökkel meg kuponokkal.

Viszont a speciális dekorokból Jack izgatja kicsit a fantáziámat. Ez olyan róka fogta csuka: mert ha nem veszek akkor lehet, hogy később mérgelődök rajta, hogy miért nem vettem, mert mégiscsak kevesebb idegeskedéssel le lehet termelni a sok eventnövényt. Viszont az is igaz, hogy azért emelik meg a gaz mennyiségét az eventben, mert arra számítanak, hogy úgyis veszünk. :p;)
    A vonatos szerzeményeket még nem is volt lehetőségem kirakni, mert azért hely is kellene hozzá. De lehet, hogy amint meglesz a Farmkorszerűsítés felhő, akkor gyorsan kirakom az eventgaz helyére, mert azért kiváncsi vagyok rá, hogy mit kapok belőlük. ;)
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm, ursa11, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

A trágyahiánya miatt a tölgyest megpakoltam tyúk és kakukk ólakkal.:)
    A többi területre lent ültettem.
    Este jövök, legyen szép napotok!

9. genka53

Sziasztok! Szia Imi! :)
    Köszi a finom teát! Lehet, hogy ez fogja kikergetni belőlem a maradék hurutot ;):inlove:.
    Mindent learattam, és a tegnapi riadalom után, hogy nem lesz elég feltört kókuszdióm, most kissé megnyugodtam, mert a mindhárom farmon a reggeli teljes terület békelaza aratásakor 31-34 db röppent föl, s így most már mindenhol 100 fölött van a számuk. Most tele terület prizmabogyó van a földben, azt szaporítom napközben, éjjelre meg megint békelazát ültetek.
    Benéztem a gazdakörbe, és láttam, hogy agyagedények sorakoznak a beadáshoz a sok egyéb dolog mellett, "na még egy beadás, na még egy..." és így
    szép apránként fogyogatva csurig raktam őket. Pár száz agyagedény azért elment a teljes gazdaköribe, (nem is számoltam, csak raktam befele, mert közel 700 volt legyártva), de mivel a manufaktúra stabil lakói az agyagozók is, lassan-lassan majd visszapótolódnak. ;) [​IMG]
    Időnként rám jön a gazdaköribe való beadogatás ingere, aztán párat gyorsan megcsinálok, hisz nem üres a pajta :), de ez is olyan, mintha a fogamat húznák, mert mindig sajnálom beadni. ;) Azért apránként fogyasztgatom őket, csak az a baj, hogy közben meg mindig hozzájön újabb, így teljesen Sziszifuszi munka. ;)xD:D
    @Imi* remélem a tyúkokat meg a kakukkokat napközben azért learatod telón, merthogy írtad, hogy kipakoltad őket trágyagyártás céljából, viszont estére ígérkeztél, hogy jössz. 8)
    Én meg hoztam egy kis tízórait, ha valaki megéhezett közben:
    További sikeres játékot mindenkinek! :D:inlove::inlove:

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, megyek is aludni csak gyorsan benéztem.
    Telefonról arattam egész nap, este jutottam csak géphez.:)
    A farmra mindenhova ólakat pakoltam, gyorsan ráuntam a növénytermesztésre.:wuerg:
    Holnapom még ilyen lesz utána itt a hétvége végre!
    Jó éjt kívánok mindenkinek!:)

Szia Genka.
    Gratulálok a g.körihez.:)
    Nem mindig időben de szedegettem az ólakat.:inlove:

11. genka53

Sziasztok! Szia Imi! :)
    Csináltam magamnak egy vetés/aratás időtervet, és az alapján megyek mindhárom farmomon. A fix számok, amivel kalkulálni lehet és kell: vetőmag szükséglet 55 db/kör; nettó hozam 160 db termés.
    Persze, az event lefolytatását mindenkinek magának kell megterveznie, mert mindenki maga tudja az időbeosztását, de az bizonyos, hogy nem kell az event teljesítéséhez sem kis kosár, sem nagy kosár, sem palacsinta. Utóbbi inkább az event mellé, a tányérba kell. ;) Túrós, lekváros, kakaós, diós stb. Úgyhogy holnap sütök is :D.
    Pillanatnyilag 18/4-en állok a bal oldal javára.
    Jelenleg békelaza érik, éjfélkor aratom, ugyanaz megy vissza a földbe, reggelig bőven beérik.
    Sikerült mindhárom farmon befejeznem a Farmkorszerűsítés eventet is, kényelmes tempóban csak a szédült szántón vetettem azt az eventnövényt, mivel a tölgyesben mamutok voltak/vannak, a fő farmrészen meg raktárházak és egyebek vannak, és így is lement az event. :D
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Valaki egy tejeskávét?:)
    Hú de péntek hangulatom van!!!:inlove: Alig várom, hogy kilépjek a melóhelyem ajtaján este...!xD
    Este megint csak át kell rendeznem a farmot mivel tegnap összevissza pakoltam ki az ólakat.:wuerg:
    A tölgyesben változatlanul kakukkok és tyúkok vannak amit megint csak sűrűbben meg fogok látogatni a mai nap.
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

Szia Genka.
    Kicsit most lassabban haladunk de haladunk.;)
    Gratulálok!:)
    Jól mondod, kényelmes a tempó (nálam biztosan).8)

13. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Szia Genka!:)
    Elhatároztam, hogy minden egyéb cafrang nélkül aratok-vetek.
    Azért kicsit elbizonytalanodtam, jelenleg így állok:

Éjszakára még egy kör b.laza egazt ültetek és reggeltől már prizma egazt vetését tervezem.
      Hogy lesz ezekből ilyen tempó mellett meg a száz beadás? Ez itt a kérdés. Azért nem adom fel, reménykedem.;)
      Szia Imi!:)
      Köszönöm szépen a tejeskávét, éjszakára pontosan nagyon finom lesz.
      Mikor végzel?
      Tegnap kakukkoztam, ne álljon felesleges készenléti állapotba a pillangóbábom. Négyezer csp-ért adtam a trágyának darabját. ;)Ne is haragudj, de nekem nagyon lassúnak tűnik ez a haladás.:music:
      Ti most hol jártok? Ki hogy halad? Tényleg vacakul állok, vagy csak úgy érzem? Még nem volt időm számolgatni.
      Legyen mindenkinek szerencsés, jó napja, kellemes hétvégéje. Itt esik végre az eső.:inlove:

14. genka53

Sziasztok! Szia Sali! :)
    Én is csak vetek, meg aratok.... aztán beadok, aztán malmozok, amit megint beadok.... ;)
    Így jutottam el most 27/19; azaz 44 teljesített sorig :). Ugyan tudnék még beadni a bal oldalon, de akkor nem marad vetőmagom, mivel most hosszút ültettem, ami éjfélig beérik, így gyorsan lefogtam a kezemet, nehogy tovább menjek. Kosarat nem vettem, mert a számok azt bizonyítják, hogy anélkül is megoldható, és nem csak a felhő, hanem fullra. A gazdakörivel nem foglalkoztam.
    Az előbb raktam be a csevegőbe ezt a vetési-aratási tervet, amit nektek is közreadok, szíves használatra. Így "feketén-fehéren" látható és tervezhető, hogy mire lehet számítani termés tekintetében, ha kiesik egy aratás, vagy hol van még (vasárnap) időtartalékunk. ;):D
    Sok sikert az eventnél, és kellemes hét végét a családdal! :inlove::inlove::inlove:

15. Sali~*.*

Köszönöm szépen, hogy megosztottad. :inlove:Épp most számolgatok 11 aratásnyira vagyok a felhőtől. Ha naponta 4x tudom aratni az ötórás egazt akkor nincs vész. A felhő után már minden ajándék.:music:

GA-BI-O-Farm, ursa11, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Munka után hát nem elkezdett esni az eső?:music:
    De rossz volt, remélem holnap szép napos időnk lesz.:)
    Holnap nekiugrok a húsvéti képemnek, hiszen most van "helyem" művészkedni.;)
    A tölgyesemből tyúk és kakukk udvart csináltam!xD
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Sali.
    Én így állok jelenleg. (Most ültettem el a békalazát)
    Gyűjtögetek...
    Egyenlőre fogalmam sincs, hogy merre-meddig!:music:
    Nem haragszom, miért tenném?;)
    Hajrá!!!

Szia Genka.
    Micsoda terv!:)
    Hajrá!!!

17. genka53

Sziasztok Kedvesek! :)

Ütemterv szerint haladok, a pár perccel előtti aratással 66 sor lett készen.
    Most gyorsan megsütöm a szaftos kuglófot, és majd viszem az unokáknak. :D:inlove:

[​IMG] és további sikeres eventezést! :D:inlove::inlove:

18. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok! Szép hétvégét!

Nagyon szép idő van, megyek is a városba körbenézni :)

Eventtel lassan haladok, cél a felhő. eddig 46 feladatot teljesÍtettem, hétköznap reggel-este arattam csak.

Kinyitottam az 5 db bónuszládát, szerintem jókat adott! :)

Ma a hajnalban tenyésztettem párat, 11keverést indÍtottam összesen, ebből 7 rózsa állat volt, a többi 5-6os szintű, FA-val nyitottam őket. lett 1 bolyhos anakonda, és 3 aranyállat (elefánt, hal, lúd)

Legyen szép napotok!

GA-BI-O-Farm, genka53, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép estét kívánok mindenkinek.:)
    Ma alig voltam gépnél és holnapra se tervezek valami sok időt előtte eltölteni.
    Este 4 órakor jöttem először aratni, aztán léptem is.
    Nem volt kedvem összerakni a húsvéti képet majd holnap...
    Event!
    Elkezdtem a beadogatást.
    Lekevertem a 18 db malomterméket a bal oldalhoz.
    A 43. badásnál akadtam el gaz hiány miatt.:wuerg:
    Felröpiből nem lesz hiány az biztos.
    Hogy haladok?

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztik !
    Jöttem bekukkantani kicsit. :)

Helyzetjelentés cirka 50 perc múlva 68 beadásnál tartok. Meg kell mondjam cefetűl unom, de igyekszek pontosan aratni.
    Holnap már nem leszek ilyen jó helyzetbe, azt hiszem 2 kör hosszú gaz és 1 rövid lesz csak, na meg éjjelre újra hosszú.
    Farmon, bahán cél nélkül ültetgetek, mikor aktív a pillangóbáb ólakat dobok ki. Kicsit felment a pumpám event kiíráskor, mint nyuszikának, így semmit nem veszek most. Nagyon elgurult mostanában a BP gyógyszere. Lehet nekem kellene változtatni, de aki 9 éve játszik és az volt a legfőbb célja, hogy az eventeket teljesítse, az már nem fog megváltozni. Személy szerint nálam mindíg az volt az elsődleges cél, hogy megcsináljak 1 eventet, az összes többi megvár. Tudom, hogy van ezér féle dolog a játékban, amivel foglalkozhatnék és más célokat tüzzek ki, de nekem az eventezés a fő cél. Így mostanában már kezdem unni, az egymásba érő , náha már követhetetlen eventeket meg hogy extrák vagy éjszakai kapálgatással lehet teljesíteni 1 eventet, akkor nálam tuti vége. Ennél az eventnél is aki bebukik 1 napot, mert nem tud időbe aratni, akkor a felhőt is bukja, szóval rezeg a léc.
    Hol is vannak a régi szép idők amikor nyugis, kis eventek voltak, akkor tényleg játszottunk, jobb kedvünk volt mondjuk a fórumon is kibeszélni a dolgainkat. Most csak kapkodunk, belefásultunk azt hiszem, látva a fórumokat is.
    Ráadásul, majd figyelem a hibák észlelését, mert az esti nagyaratáskor az egyetlen Jack-em, amiből még 14 lehetőség volt, leszedte a kombájn. Csak figyuztam a gazokat, amik már ültetve voltak éjjelre, hogy mi a szösztől mutat 6-ot, beletelt kis időbe, míg rájöttem :cry:
    Bocsika, most ilyen vacak hangulatom van, gondoltam kiírom magamból:sleepy:
    Szép hétvégét, sikeres eventezést mindenkinek :)

-Fülemüle-70, genka53, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.