Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Egy finom tejeskávét, valaki?:)
    Ma korábban keltem hiszen általában ha itthon vagyok átalszom az egész napot, mert későn fekszem le.:oops:
    Bal oldal
    A 49. beadásnál járok, a jobb oldalhoz még hozzá se kezdtem ÉS már csak 53 óra van vissza!o_O
    Mára meglesz a prizmabogyó ha minden igaz, utána jöhet a békás vagy békés laza.xD Ilyen hülye nevet te isten.:wuerg:
    Kicsit ködös az idő!:music: Mi a fene...
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép vasárnapot:)
    Haladgatok, 8 kör prizmabogyó hiányzik a felhőhöz. Talán meglesz keddig, habár tegnap két aratást is kihagytam, még egy-két ilyen húzás és nuku felhő-.-
    Egyre kevesebb időt szánok a játékra, így persze ide is ritkán jutok el. Az eventeket megcsinálgatom, de tudok örülni a kihagyhatóknak. Na, ezt se gondoltam volna egy évvel ez előtto_O Valahogy odajutott a dolog, hogy a BP nem változtat, akkor változtatok én.
    Már itt se vagyok, már csak ezért is ritkán írok, mert nem akarom elrontani a játékkedveteket a nyávogásommal.
    Sikeres eventezést mindenkinek:)

3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gabi drága:)!
    Valóban lassan tudunk haladni az eventes területen, de nézd a jó oldalát: a farmon és a Bahán azt ültethetünk vagy rakhatunk ki amit akarunk, vagy amire szükségünk van és nem diktálják mások, mi legyen az. ;):D
    Olvastátok a Gangon, hogy a kövi tenyészállatnak a hangyászt jósolják? Márpedig ami ott egyszer így elhíresül, az előbb utóbb bejön. Úgyhogy most kicsit ráfekszem a hangyászokra. A piacot már letaroltam ;), a szaporításnál kissé kesernyés lett a szám, mert a pajtaértéke 1/6-a a kedvencemnek, a fókának. Mivel titokólként kaptuk, gondolom először beviszik az ólját a piros kosárba, aztán az is lehet, hogy igazítanak azzal egyidejűleg a pajtaértéken is. Igaz, hogy az anakonda nem volt titokállat, de a tenyésztése előtt jócskán megemelték a pajtaértékét. Remélem a hangyászét is megemelik. :D:inlove::inlove:

Szia Imi! :)
    Tejjel iszom én is a kávét, így nem piszkálja a gyomromat, úgyhogy köszi, bármikor jöhet. :D
    Valóban ennél az eventnél az időtényező nagyon fontos, mert az elvesztegetett időt nem lehet pótolni semmivel. Ismervén a jó alvókádat, éjjel te sem akarsz aratni. ;):D Nekünk öregebbeknek elég a 6-7 óra is, aztán úgyis kidob az ágy ;), viszont ezért meg mi sem szeretünk (és nem is fogunk) éjjel aratni. :D:inlove: Ügyes vagy te, megoldod, úgyis tudjuk! De azért drukkolunk! :inlove::inlove::inlove:

Szia Edit kedves! :)
    Aranyos ez a gyermekláncvirág a fűben! :D Ebből is látni, hogy itt a tavasz! :D:inlove:
    Valóban veszélyes egy kicsit kihagyni több aratást, de ilyenkor, ha előre tudod, hogy nem tudsz aratni, amikor a rövidebb eventnövény beérik, akkor a hosszabbat kell ültetni. Én is most a rövidet érleltetem, addig megsül a süti és aratás után hosszút rakok le és már mehetek is látogatóba (viszem a sütit is) . Nem idegeskedek, hogy "jaj, aratni kellene" .... hanem szépen elvagyunk, este meg mire beérik, addigra én is hazaérek. :):D:inlove:

Én is lassan haladok, de azért a full event meglesz. :)
    [​IMG] Kellemes vasárnap délutánt kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma egész nap csavarogtam.:)
    Élveztem a jó időt.
    Sikerült a bal oldallal végeznem, most jöhet a jobb.
    A felhőig eljutok az biztos. Kérdés, hogy sikerül-e végig csinálnom?:music:
    Majd kidől a pajtám oldala a sok-sok állattól amit a napokban nevelgettem.;)
    Jó volt ez a kis pihi.:p
    Holnap hozom a húsvéti képem, már félig kész!:)
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

5. genka53

Sziasztok! :)
    Eddig sem kételkedtem abban, hogy meglesz-e a felhő, de most már biztos, hogy igen. Jelenleg 140 sorom van készen, mindjárt aratok éjfél után, éjjelre meg hosszú megy a földbe, ami reggelre beérik és már csak be kell adni, sőt még jut belőle a gazdaköribe is valamennyi.
    Jó pihenést a nyugovóra térőknek!
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

Gio, Sali~*.*, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Ma reggel 200-as lettem!!! :) :inlove: :D
    Vagyis, pontosabban már 201-es vagyok! Pár napja, talán több mint egy hete, 185. szint környékén teleraktam a kergét Forró hogyishívjákkal, ami szintszorzósan adja a tp-t, és reggeli aratásnál aktiváltam tp bónuszokat, találtam egy csomó 200%-ost a pajtában, és úgy arattam, kb. naponta léptem szintet. A reggeli felhőaratással már megvolt a 200, aztán jöttek a Forró izék, és máris 201 lettem. Pont le is merültek a kütyük, van még egy adaggal, azt is kiteszem, amíg tart, addig még hasítok egy kicsit. :)
    ui: jaj már, meddig tart ezeket leszedni, ha már csak dekoráció, akkor minek kérdezgeti egyenként, hogy leszedem-e? -.-

7. genka53

Szia drága Cora! :)
    Szívből gratulálok a 200-hoz, ügyes voltál! Most már jogosan mondhatod magadról, hogy nem vagy százas! xD:D:D:inlove::inlove::inlove:
    Sali majd úgyis hozza neked a Minden gazdák legjobbika jelvényt, ill. dekort, tőlem meg kapsz egy Farmer Mester-Kupát:inlove::
    [​IMG] További sikeres és örömteli játékot kívánok neked! :inlove::inlove::inlove:
    ......................................................
    A Víg kalózkirándulás eventet a reggeli aratással letudtam, fullra kész lett, meg a gazdaköri is. (A képek az eventes csevegőben vannak róla.)
    ......................................................
    Elolvastam a Rackó nyaral tenyésztős event leírását és mindjárt fel is dolgoztam a hozzávalóit.
    Én így oldom meg, hogy még ma bepakolok a jelvények miatt ;), hogy holnapi mini Boom kezdete után (18:00 - 22:00-ig tart!) szükség szerint még cserélhessem mindjárt az állományt:).
    A beadandókat illetően, a kategória - azonos, legnagyobb értékű, készletre viszonylag könnyebben visszapótolható szigetes állatokra (pingvin, homár, polip) alapozom a beadásokat, és a beadandó pajta értékekre lebontva ezt tervezem:
    MADARAK140 00058 pingvin7 tyúk
    összesen:180 00074 pingvin5 papagáj11 tyúk
    1.420.000 PÉ240 00099 pingvin5 papagáj
    225 db jelvény340 000141 pingvin2 tyúk
    520 000215 pingvin5 papagáj13 tyúk

Ízeltlábúak420 000150 homár10 méh1 pillangó(vagy 1 Katicabogár)
    1.620.000 PÉ520 000187 homár2 pillangó
    175 db jelvény680 000244 homár7 pillangó1 Katicabogár

HALAK120 00045 polip7 hal
    480.000 PÉ150 00057 polip2 hal
    175 db jelvény210 00080 polip

További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :):D:inlove:

-vadocka70-, Gio, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok szívből! :inlove:

Genka, köszi a táblát. :)

-Fülemüle-70, Gio, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szívesen, kedves Mimi! :inlove:
    Ha már magamnak összeraktam, akkor már nektek is közreadom, használjátok egészséggel, hadd ne kelljen többször feltalálni a spanyol viaszt xD, elég az egyszer is xD:D:inlove:.

mimi, szöszi50, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csodaszép napunk van.:)
    Egy kávét?
    Nem sikerült végigvinnem az eventet, pusztán csak azért mert többször lusta voltam aratni.:cry:
    Ez van, a felhő meglett és a 100%-s bónusz is.:)
    A mesebeli utazást kihagyom, röviden: Jézus!:wuerg:
    Rackóval pedig elmegyek nyaralni mindenképp.:p
    Olvastam, hogy a 220. szinten a keréken sima pörgetéssel "lehet" rózsaszín ólakat nyerni!:inlove:
    Pár napja már tartalékolom a pörgetéseket és bármennyit megér nekem a sok-sok ól.
    Este lépek a 220. szintre és ha lesznek ólak a keréken ott is maradok egy darabig.xD
    Több helyen is olvastam róla, hogy sima pörgetéssel rózsaszín ólat nyert valaki!:music:
    Nálatok is voltak csodák ezen a szinten?:)
    A farmon folytatom tovább az állatnevelgetést szerintem, e.gazt kapálni biztosan nem fogok.
    Az ígért húsvéti kép.
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

Szia Genka.
    Köszi a táblázatot, mindig nagy segítség vagy!!!:D:inlove::inlove:
    (De én úgy bevágom a színes állatokat is, hogy csak úgy csattan.;))

Szia Nelli.
    Júhéééééééééééééééé, Te is megcsináltad!!!:inlove:
    Gratulálok Neked!:inlove::inlove::inlove:

-Fülemüle-70, mimi, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  11. genka53

Szia Imi!
    Igen szép lett a képed! Köszi, hogy megcsináltad és idehoztad!:inlove:
    Igen, én is olvastam a Beko topikjában, hogy a 220-as szint elérésekor a zöld, azaz a normál pörgetéseknél rendszeresen előjönnek különböző piros és még nagyobb mennyiségben és sűrűséggel a pink ólak. Ha ez picivel előbb kiderül, hogy ez a szint elérésétől van, én is jobban ki tudtam volna használni, úgyhogy Imi táborozzál csak le ott egy kicsit, ne siettesd a tovahaladást. A főfarmon is felfigyeltem arra egy időben, hogy mintha gyakrabban lennének pink ólak a sima kerék forgatásánál, de akkor nem tudtam még, hogy ez azzal függ össze, hogy elértem a 220-as szintet. Utána a másik két farm is elérte a 220-at, előjöttek akkor is a pink ólak, de én még mindig csak a random dolognak gondoltam. Sajnos az egyiken két nappal előbb, a másikon meg tegnap reggel léptem 221-re és délután olvastam ezt a pink-ól tekerési dolgot. Közben meg a menüben ott maradt egy csomó zöld pörgetési lehetőség! :cry: Hú, de mérges lettem. Hát így jártam. Azért írom Imi, hogy van valóságalapja, használd ki, amennyire csak tudod. ;):):D:inlove:

-Fülemüle-70, szöszi50, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sajnálom, hogy lemaradtál róla.:oops:
    Mindenképp kihasználom ha meglátok akár egy ólat is a keréken!:inlove:
    Alig várom már!!!:D

-Fülemüle-70, Gio, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziaszok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Végre beengedett a kapun az 502-as ügynök!
    Nellinek:) szeretettel gratulálok, sok sikert, örömteli játékot kívánok!;)
    Míg ezt leírtam, addig többször feltartóztatott az 502! :(
    Genka!:) Hálása köszönöm ismét az útmutatást, nagyon nagy segítség, hogy nem kell számolgatni, amikor úgy gyorsan beesik az ember.
    Imi!:)
    Én emlékezem amikor Lukimi tette közzé, hogy sok pink ólat pörgetett, ám ez nem most volt. Talán pár hónappal azelőtt mielőtt ismét abbahagyta a játékot.
    Rendszeresen pörgetek, nincs türelmem kivárni, hogy sok összejöjjön, ám jó ez így. Ahogy összehasonlítgattam semmivel nem volt jobb forgatásom akkor sem, amikor majd százat, ill. a partyval jóval fölötte pörgettem.
    Képzeljétek! Újra jönnek vissza a sárga ólak, naponta megtalál valamelyik fajtája.:oops:
    A tenyésztéshez 44 állatot fajtánként beraktam, már csak arra kell ügyelnem, hogy le ne kapjam a Boom-ig.
    Az eventet /ültetős/ csinálni fogom, most ez a feladat és nem igényel egésznapos jelenlétet. Mindent ugyan nem bontottam le, de majd szépen komótosan elkészül. Ha jönnek a röpik, márpedig az eventnövény érésideje elég sok akkor nem lehet gond.
    Sok sikert kívánok mindenkinek! Kívánom kerüljön el benneteket az 502!:( Sietnem kell mert már megint felbukkant, pedig inkább átmenetne a sógorokhoz!

-Fülemüle-70, mimi, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  14. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Gratulálok! :) Innen azért már egy picit lassabb a haladás, de csak így tovább! ;)

Nálam okosabbaktól kérnék tanácsot! Még 10 gyárfejlesztés kellene az utolsó fejlesztésig. Nekem nem éri meg +5 %-ért ennyi FA-t áldozni, de hátha lemaradtam valamiről. Ki mit javasol?

-Fülemüle-70, mimi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mi újság van veletek?
    Karbantartás van a farmon vagy mi fene?:music:
    Belépek, aratok és tölt a virág. Erre jön a légkalapácsos bari, azt csókolom.o_O
    Folyamat eljön a hiba a fórumon...:wuerg: Íj módon nehéz bármit is csinálni!-.-
    Nálatok is ez a helyzet?

-Fülemüle-70, mimi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen.
    Váratlan hiba lépett fel eventkezdéskor.
    Pár perce kezdődött a karbantartásban a 2. menet: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karbantartás.17929/#post-987674

-Fülemüle-70, mimi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Végre helyreállt a rend.:)
    Neki is lendültem a tenyésztős feladatnak.
    Szépen sorban haladok nem tenyésztek feleslegesen.;)
    Tegnap sikerült a 220. szintre lépnem. Nem is ez a lényeg hanem az, hogy ezen a szinten a normál kerékre bizony néhány rózsaszín ól felkerült.
    Kinyitogattam az összes olyan ládámat ami normál pörgetést ad, már farmpengőért is vásároltam pörgetéseket.
    Fogalmam nincs, hogy mennyit pörgettem eddig de nagy a boldogságom most, hiszen Én a rózsaszín ólak szerelmese vagyok itt a játékban!;)
    Tegnapi
    Mai
    Imádom!!!:inlove:

-Fülemüle-70, mimi, -vadocka70- és 7 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Imi!:)
    Gratulálok, a legújabb szintlépésedhez. Szemet gyönyörködtetőek a pörgetéseid!;)
    Jól teszed! Maradj ameddig csak lehet! Használd ki a farmod adottságait.

-Fülemüle-70, mimi, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek!:)
    Egy délutáni kávét, gyertek gyorsan.;)
    Tegnap este pörgettem egy 200%-s termésbónuszt és hosszas gondolkodás után nekiálltam mégis a kapálósnak.:wuerg:
    Estére el is készülök a növénnyel, már csak a "bigyókat" kell kipakolnom...xD
    A tenyésztőst gyorsan kivégeztem, még vörös selyemlepkét is dobtam be csak legyen már meg...8)
    Valahogy most nem volt kedvem keveregni.:music:
    Percekkel később...
    Ismét egyel kevesebb.:)
    Pár ólacska!:inlove:
    További szép napot kívánok mindenkinek!

Szia Sali.
    Köszönöm.:)
    Eventekkel, hogy haladsz?

-Fülemüle-70, mimi, -vadocka70- és 6 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Szia Imi!:)
    Köszönöm a jó meleg kávét, nyammmm, de jól esik.;) Itt hűvös van nagyon.
    Egyik ámulatból a másikba esem!! Aztataaaaaaaaaa! Enni pink ól egy nap alatt! Gratulálok! Szép, szép!:inlove:
    Az eventeket persze, hogy gyűröm! Képzeljétek még éjszaka is csörgésre kapáltam, de sikerült. Igaz a jobb oldali egazból egy kör hiányzott a full befejezéshez, de így is jó!
    Tegnap letenyésztettem az eventhez a jelvények miatt. Alapállatokat dobáltam a feladatba, hála Genka:inlove: táblázatának, amit ezúttal is köszönök szépen. Felhő már tegnap beizzítva.
    A kapálós eventet is csinálom, hisz event van. Kb. 2 területen folyik az egaz termelése, a röpik meg majd csak meglesznek.
    Nagyon lassúnak tűnik ez a napi 2xi aratás, nem szuperezek, nem is nullázom. Mindkét felhőt szeretném, ami kb. 4-5 kör. Eddig nem volt szerencsém bónuszt pörgetni. Lassan csomagolok, reggel gooo haza, reményeim szerint a megszokott ritmusomban játszhatok.
    Fényképeztem is, hozom majd a képeket, van pár érdekesség is.:)

-Fülemüle-70, mimi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.