Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Genka!:)
    Köszönöm szépen! Ez a játék nem az unalomról szól, hacsak nem úgy szeretnénk. Azonban már ez a sok eventgaz ültetés is
    lassan kiüt, mint az allergiám. Szenvedek tőle. Már azt gondoltam én naiv, hogy elmúlt. Ma megnyugtatott a dokinő, hogy nyugi ez már végleg marad, el fog kísérni életem végéig. Valahogy más kísérőre vágytam.
    Gratulálok a sikeres eventhez befejezéséhez Neked és mindenkinek aki már végzett, vagy elérte azt mit kitűzött maga elé. ;)

-Fülemüle-70, ursa11, mimi és 6 más kedveli ezt.
  2. kelleri

kelleri Fórummogul

szia tudom mit érzel. Én is hasonlót éreztem amikor közölte velem a doki hogy cukros vagyok. Egész jol el lehet ezekkel a betegségekkel éldegélni. Kitartás. :)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Szia István!
    Köszönöm, hogy megnyugtattál, nekem a cukrom jelenleg még rendben. Az allergiám majd egy évig nem jelentkezett, de most bepótolt minden eddig elmulasztottat. Roppan nehezen viselem, ég, szúr és kimondhatatlanul viszket. Azt tanácsolták, ne vakarózzak, hűtsem! No de kérem szépen nem egy-két pöttyöm van! Hogyan a csodában? Válasz: arra a részre rakjam a jégzselét, ahol a legjobban érzem.
    Azért itt kicsit elgondolkodtam és kiakadtam. Majd éjszaka egy száll pendelybe sétálgatok az udvaron, elég hűvös van. Már kapkodom a gyógyszert, de semmi javulást nem tapasztalok, sőt!
    Gondolom a cukor miatt szigorú diétád is van. Azért ezt nem könnyű tartani. Vagy tévedek?

-Fülemüle-70, ursa11, mimi és 6 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek!

Most jövök a kerek keréktől.:)
    Imádom...:inlove:
    10 perc múlva aratom az e.gazt de még nem utoljára sajnos.:oops:
    92 játéknál tartok, valószínűleg az utolsó percekig "küzdeni" fogok.;)
    Semmi Jack, semmi termésbónusz!8)
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Szia Sali.
    Nálunk már esik is, semmi változás.:(
    Sajnálom, hogy allergiás vagy...
    Én is az vagyok... orvosnál még nem voltam ez ügyben szóval nem tudom, hogy pontosan mire is!:oops:
    Jelenleg semmi bajom de ha elkap akkor taknyos leszek egy jó darabig...:wuerg:
    Mi a célod? Végigvinni?:)
    Nálam: 92 játék ; 2.300 pont
    Hajrá!!!;)

-Fülemüle-70, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Ez nagyon szép Imi! Gratulálok a kerekezésedhez! Itt is esik és a szél is fúj.
    Ez a szem és orr folyós eddig még az idén nem jelentkezett, de a jelek szerint semmit nem jelent. Ami késik nem múlik, csak később lesz.
    Sajnos nem tudom végig vinni, illetve tudnám, de nem áldozok be sem Jackot sem + terményest a végére. Pörgetéssel sajnos nincs szerencsém, pedig több százat elpörgettem.
    Még ültetem az egazt éjszakára is és reggel még lesz egy aratásom, ha nem alszom be akkor még event vége előtt is lehet egy aratás.
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

-Fülemüle-70, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  6. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Ez talán a húsvéti ajándék

Meg ez is :D Bővűlt a készletem :)

Jó éjt!

ursa11, Ribiszke, mimi és 3 más kedveli ezt.
  7. kelleri

kelleri Fórummogul

Szia Igen van diéta amit ha szó szerint néznék akkor azt lehetetlen tartani a fizetésemből. Változtattam az étrendemen válogatósabb lettem, A mai egészségügyel szerintem csak azok vannak kibékülve akik nem járnak oda. Jobbulást kívánok neked, van ismerősöm aki gyógyszerekkel 2 éve tünetmentes.

-Fülemüle-70, ursa11, mimi és 4 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Egy kávét? Jut bőven mindenkinek.
    Sikerült, kifestettem az utolsó tojást is.:)
    Holnap amit láttam kezdődik minden előröl...
    A teliholdason még gondolkodom, a felhőig biztosan elmegyek de akkor már megcsinálom teljesen.:wuerg:
    Miért kellett a végére odabiggyeszteni két rózsaólat?:oops: Nagy a kísértés számomra.
    A tárgykeresőset nem nagyon szeretem, talán ezt utálom a legjobban pedig láttam már jó sok minijátékot...
    Kedves Szomszédok, továbbra is a csodás dinnyét vagy a kis totyogó tyúkot szeretném ajándékba kapni nap mint nap.:)
    Az ismertetők olvasása után...;) Muszáj.

Legyen szép napja mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Talán mindenki A nagy hajszában tevékenykedik?:music: Esetleg a Csócsáló szörnyecskéket hajkurássza?
    Az eventeket elkezdtem, a felhő a cél, esetleg ha több lesz az már ajándék.;)
    Nálam az utóbbi napokban a farmon nem történt semmi különleges, ami említésre méltó, pedig szívesen megosztottam volna veletek.
    Csináljátok az eventet? Bírjátok az iramot? Nekem kezd elegem lenni,:oops: de majd próbálok olyan elfoglaltságot keresni ami érdekel és
    sikeres a játékban.
    Jó eventezést, kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek!:)

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Elkezdtem mindkét eventet mert kellenek a felhők.:)
    Sajnos most hétvégén pont dolgozom szóval sok időm nem lesz csak egy-egy villámaratásra.:oops:
    A teliholdas tanyámat szétszedtem a két gaz miatt is... Most csak vetek mindkét területen. Remélhetőleg majd jut egy kis időm a gazdaköri feladatokra is.:music:
    Eddig sikerült 4 illetve 6 repkedő szépséget megetetnem.:wuerg:
    Tetszik nagyon a két nyeremény rózsaól!:inlove:
    Ha már nyeremény...:D
    Imádom!!!:inlove::inlove::inlove:
    Az elmúlt hetekben bizony gyarapodott a rózsaszín ólgyűjteményem.:)
    Elköltöttem a létező összes farmpengőmet sima pörgetésekre.xD
    Lassan jön a szintlépés és véget ér egy csodaszép "álom"...:cry:
    Utálok keresgélni, ezért sem szeretem ezt a minijátékot.
    Elviselem, nem is sírom tele a csevegőt...-.-
    Nálam a különbségkeresés megy a legjobban, így a felhőig elleszek egy darabig.:)
    A növény és felröppenő mennyiségeket már régen elengedtem, nincs nekem erre időm, hogy ezeken idegeskedjek.;)
    Attól, hogy valami nem úgy sikerül még nem hagyom abba a játékot. Mindig arra törekszem, hogy a sokat emlegetett pénzköltés NÉLKÜL teljesítsem az adott feladatott. Eddig mindig sikerült.:music: Szóval nem is értem a sok "kosár és vásárlás nélkül" nem lehet teljesíteni semmit írásokat... és, hogy dolgozom meg családom van, meg nem tudok egész nap a gép előtt ülni...
    A kedvencem: "este alszom"!xDxDxD
    Hál isten nekem nincsenek ilyen problémám, nyugodtan tudok aludni még akkor is, ha egy-két aratás kimarad vagy akár egész nap nem is aratok csak nézelődöm.8)
    Ismét egy tenyésztős gazdakörivel kevesebb.:)
    "Mindig élni kell a lehetőséggel és nem szabad sajnálni semmit sem!8)"
    Élj a Mának!;)

Szia Sali.
    Ez a csócsáló szörnyecskék név nagyon tetszik, jókat nevetek rajt.xD
    Hasonló a célkitűzésem nekem is, összetörni nem fogom magam.;)
    Nagy csodák nálam se voltak...:)
    Alig végeztem a tojásfestéssel már azon kaptam magam, hogy eldugott tárgyakat keresgélek...:wuerg:
    Gondolhatod.xDxDxD
    Semmi pánik, nálam is előszokott jönni ez az érzés, aztán el is múlik.
    Sok sikert kívánok mindenkinek és további szép estét!:)

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Salikám, meglepődve olvasom, hogy nem csinálod az eventet. De egyiket sem?
    Imi meg már javában keresi a tárgyakat. :DAzt hiszem nekem a múltkor a különbségkeresős jobban feküdt, ezért valószínűleg most is azzal fogok elszórakozni.;)
    Én bizony belevágtam mindkettőbe. A tárgykeresőst a felhőig tervezem, a teliholdasat meg fullra. Holnap meg is lesz a gaz az utóbbi felhőjéhez. Én nagyon bírom az etetős eventeket. Csípem, amikor kibújnak a földből és amikor megetettem őket, akkor meg integetve eltűnnek. :D Még most nem etettem egyet sem, csak termeltem a hozzávalókat, majd holnap. Kipörgettem egy 100%-os bónuszt, és mindjárt a nyitó aratás előtt aktiváltam 2 Jacket (az egyik még szerintem Karácsony előtti ), úgyhogy aztán m
    a annyit, de annyit kapáltam, hogy megérdemlem már az ágyikómat.
    Így lefekvés előtt a mai termés: [​IMG] .
    Sikeres játékot nektek is, most irány az ágy, mert mindjárt reggel lesz. ;)
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

ursa11, Ribiszke, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy tejeskávét, valaki?:)
    Eddig 18 játékot játszottam a keresőssel.
    Nekem ez a különbséges se tetszik de valamit muszáj játszani, hiszen a felhőt nem adják csak úgy oda...:wuerg:
    1.705 játékpontot sikerült összeszednem, a régebbi képek jobban mennek az biztos.
    Az etetőssel is haladok szépen.:)
    9/48 és 15/48 a jelenleg állásom.
    Legyen szép napja mindenkinek!

Szia Genka.
    Gratulálok, bizony szép mennyiségek!;)
    Sali azt írta, hogy elkezdi. Elsőnek a felhők aztán majd meglátja.:)
    Nekem is jobban fekszik az összehasonlítás.:D
    Hajrá!

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sziasztok!:) Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Szia Balázs!:)
    Gratulálok! szép húsvéti ajándék! ;)
    Nálam ilyen nem volt, mire ide ért a nyúl elfogyott!:D
    Szia István!:)
    Köszönöm szépen a jókívánságaid. Látod, én is azt gondoltam, hogy vége, azt tessék! Nem visszajött!:oops:
    Ahogy mondod, jobb róla nem beszélni, tenni kéne végre valamit.
    Szia Imi!:)
    Gratulálok! Sikeres a tenyésztésed, jók a pörgetéseid!:)
    Köszönöm, hogy együttérzel és "támogatsz".:) Igen, mind egyikünket el-el kapja ez az érzés,
    aztán kicsit erőre kapva kapálunk tovább.
    Összetörni én sem fogom magam, de bajban vagyok a macskatündérek etetésével, mert bizony a táphoz szükséges felröppenő a vérparadicsomszósz bizony nem arányosan repked az eventgazzal. Lehet találgatni, hogy milyen hosszút ültessünk éjszakára. Már csak ez hiányzott!:D
    Ne lepődj meg kedves! Csinálom, de nem rajongok egyikért sem. Ilyen mennyiségű eventgazt, akkor lássam legközelebb mikor a hátam közepét!:sleepy: Eddig a felröppenőkkel nem volt gondom, most meg már azért is törhetem a fejem, na meg idő is, így még lassabb lesz a haladás. Jó tudom, még sok idő van hátra.
    Elhatároztam, ha meglesz a malomtermék akkor az összehasonlításosat fogom választani. Az új helyszínek miatt nekem az tűnik célszerűnek.
    Mi a véleményetek?

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hú de csúnya idő van most nálunk...
    Esik, dörög és villámlik! Miért is ne pont hétvégén?:music:
    Végre sikerült pörgetnem a keréken a sok +1 mellett egy 100%-s termésbónuszt.:) És a legújabb főnyeremény is összejött, ami számomra nagy csoda, hogy ilyen hamar.:wuerg: Nem mintha nem örülnék neki, csak nagyon meglepőőőő!8)
    A húsvéti nyúlcipőimet most vettem fel.;)
    53 összehasonlításon vagyok túl, még mindig utálom nincs mit tenni...
    Már látom a felhőt szóval csak előre.:)
    Holnap már biztosan meglesz a felhő a folytatáson pedig még gondolkodom.
    Tetszik a bal oldali nyereménylista, a jobb meg igazából a pontokon múlik.
    A kis horror dögöket is etetgetem.
    20/48 és 24/48 elfogyott a felröppenőm...
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Gratulálok a malackához!:inlove:
    És a ládákban lapuló nyereményekhez is.:)
    Én már nem is emlékszem, hogy mit is kaptam.:oops:

Szia Sali.
    Köszönöm!:)
    Mindig tudják mit hogyan kell "elénk rakni".8)
    Nekem a régi szobákkal nincs is gondom, az újakkal is csak annyi, hogy ismeretlenek.xD
    Én már csak mosolygok mindenen.:p

-Fülemüle-70, ursa11, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Látod Imi a gép is tudja, hogy hétvégén nem érsz rá!;) Gratulálok az új főnyereményhez, egyszer már én is láttam!
    Ugorj csak át az aktuális csevegőben! Hallod! Wolf{Black} :inlove:nagyot alkotott! Nagy köszönet érte! #212

-Fülemüle-70, ursa11, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. genka53

Sziasztok Kedvesek!:)
    Sali, borzasztón sajnálom, hogy az allergiás dolgok ennyire bezavartak nálad. Egyébként én is észrevettem, hogy mostanában többet tüsszentek, meg időnként folyik az orrom, aztán egy fél vagy 1 óra múlva már semmi. Ráadásul fogalmam sincs, hogy mitől van ez. Ezek a tipikusan olyan megbetegedések, hogy meghalni nem lehet bele, de kigyógyulni sem. ;)
    Annak azért örülök, hogy az eventet csinálod te is, ;), és így együtt mérgelődünk az event növény mennyiségeken. De ami a pláne, most már a "csak a felhőig" jelige is igen sok:oops:, bár az event ismertetőben Bekó le is írta ezt, hogy igen megfontolt taktika kell, mert nem kevés a beadandó.
    Imi, te meg már a felhő 2/3-át meg is szerezted! 53 lejátszott összehasonlítás! Ügyes vagy! :D Gratula! :D
    Nekem most fog mindjárt 7 malomtermék keveredni, azzal együtt lesz 66 db, de még nem játszottam semmit, csak próbaképpen pár kis farmon, ahol nem eventezek egyébként. Mondanom sem kell, hogy a legújabbakat adta be mindegyiken. Egyik helyen a viking teremnél véletlenül a megnevezés szerinti verzióra kattintottam, hát mondanom sem kell, hogy elég nehezem találtam meg a kért tárgyakat, úgyhogy én is az összehasonlítósat fogom csinálni az éles farmokon, múltkor már bevált ez a szisztéma. ;):D Az jobban ment. Igaz, egyszer rám írtak, hogy egy igazi tárgykereső nem kattogtat össze-vissza, én se tegyem... xD
    A kis aranyos éhenkórászaimat azért szorgosan etetem, hadd nőjön a kis pocakjuk
    Ha nem bambultam volna el a csütörtöki Boomot, akkor már kész lennék, mert növényem bőven van, csak röpivel vagyok lemaradva, de holnap megint lesz, igaz sütnöm is kell, meg el is megyek, de szerencsére vasárnap este 10-ig tart, addig 1-2 kört lejáratok, majd meglátom mit hogyan ad?
    Majd meglátom a "túl etetés" mit hoz a konyhára. ;)Most éjjelre az egyik terepre alkonyi árnyvirágot rakok, a másikra izzó penészkét, persze csak simán vízzel, mert a gaz már jóval több. mint amennyi a felhőhöz kell. Azután szó szerint pajtatöltés is jöhet, mert a teliholdas gazdaköriket kivégeztem már. :)[​IMG] :D:inlove:

ursa11, Gio, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Genka Kedves!:inlove: Köszönöm a jókívánságaid.;)Lassan, de talán alakulgatok, elég makacs ez a mittoménmiafranckarika.:D
    Be kell valljam csinálgatom, de nem nagy lelkesedéssel. A két felhő a cél, egy lépést sem tovább... a jelenlegi cél.
    Neked viszont nagy gratulációm, szépen haladsz. Tudom a hétvégéid nem teljesen szabadok.;)
    Nálunk ma kellemetlen, szeles, hűvös idő van.
    Kívánok mindenkinek szerencsés, szép napot!

ursa11, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hoztam egy kis kávét nektek.:)
    Megvan a felhőm.
    Megyek tovább, mert hosszú még a nyereménylista.;)
    A minijátékok úgy ahogy mennek, a 10. tárgyat mindig jól eldugják és alig találom meg.:cry:
    Jókat nevetek, hogy milyen vaksi vagyok!xD
    A kis rémséges állatkáim etetése is halad szépen.:)
    29 és 30 etetés van meg.
    Jó jött az a termésbónusz!:inlove:
    Legyen szép napja mindenkinek!

Szia Sali.
    Köszi a csodás reggelit.:)
    Nálunk is rossz idő van!:(
    Esik az eső, fúj a szél és hideg is van...

-Fülemüle-70, ursa11, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. genka53

Sziasztok Kedvesek! :)
    Megint csak késő estére értem ide... ;)
    Teliholdas event full kész lett [​IMG] TH liget visszarendezve.
    Pajtatöltés egybekötve a röpi vadászattal - dupla haszon. Az alkonyi árnyvilág nagyon jól adta mindkét röpit, úgyhogy nem is tenyésztettem, és mivel a másikhoz is kész a felhőhöz minden, (78 malomtermékem van jelenleg) megtartom azt a közel 1900 szupertápot a tenyésztéses eventhez.;) Holnap meg majd elkezdem a tárgykeresést. :D
    Gratula mindenkinek ahhoz amit elvégzett és további sikeres játékot! :inlove::inlove::inlove:

ursa11, Gio, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sziasztok! Jó reggelt kívánok!
    Szia Imi! :)
    Hasonló kép haladok, bónusz nélkül nagyon csigaléptű, de nem adom fel a felhőkig. Talán holnap már elérek odáig.
    Tarts ki még egy kicsit, bár tudom neked hosszú még a nap!;)
    Ez igen! Gyorsan letudtad, gratulálok.;) A v.paradicsomszósz valami förtelmesen nem jön. Igen, tudom ott a felhő!:D Már árnyvirágot, penészkét is ültettem, nem sok sikerrel.
    Cincogi felügyelőnek megmondtam: úgy segítsen a nyomozásba, hogy beárulom a macsekomnak.
    Kívánok Mindenkinek, kellemes, szép vasárnapot!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.