Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Asszem taktikát váltok!
    Nem érdekelnek a hosszú érésű ólak, terményesek, sem a fák. Inkább az eventnövényt szaporítom tovább! Abból degeszre etetem a kis lurkókat, azok jobban adják a lámpásokat! Továbbá támaszkodom a kedves szomszédaimra is!
    Úgy vettem észre, hogy így tovább juthatok a dzsinn etetésével...;)
    Persze, ha esetleg befejezném az eventet, akkor majd még a cukornádból is csak varázslámpás jönne.... :p

ljanika6, genka53, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... meggondolom...:music: s lehet váltok én is:p
    Álmodozni jó!:inlove:

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Jó kis csapda ez az event...én már majd 2000 növényt csináltam pluszva, most is érik 1 területen, és holnapig így is marad, bejött a tegnapi 100%-os után ma még 2x100% , igaz sztrágyám már nincs, de így is sok lesz holnapra. 55/58-nál tartok, este kész lesz a felhősor, de muszáj lesz a vidrát a végéig etetni, mert ez a lámpás-ügy nagyon durva...Persze kész lesz, tudom én, de kicsit azért pöröghetne. 11 medvedzsinn lett eddig kisegítvexD elég karcsú.
    A képeslapos sztori kész, este bepötyögöm :inlove:

genka53, parrahviki12, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Valahogy én se tudom rávenni magam arra, hogy ólakat pakoljak ki...:wuerg:
    A gyárfejlesztésekig csak el jutok, mert nekem is adja szépen a lámpásokat a vidra...
    Ha nem lenne benne gyárfejlesztés akkor neki se álltam volna, azt megmondom!
    A vidrák gyorsabban etethetőek így 1-2 nap és meg is vagyok vele! :)

Gratulálok a termésbónuszokhoz!
    Én inkább azt mondanám, hogy bánat egy event ez...-.- Én nem élvezem, viccnek is rossz!
    Örömmel olvasom majd el, lehet én is írok valamit!;)

ljanika6, lukimi, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Lukimi:)
    Én sem láttam, illetve el is felejtettem :(

Szia Imi:)
    Köszönöm szépen hogy hoztad. :)

Utoljára szerkesztett: 2.8.18
    ursa11, lukimi, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Hú ha, na ha letermeltem a gazt, és nem jön be az ól váltása akkor azt hiszem ezen a taktikádon elfogok gondolkodni mert van benne fantázia.:)

ursa11, genka53, parrahviki12 és 2 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Most szembesültem vele...
    Csillogó földben a fehér kaktusz egy ananászos sütivel 23 termést ad? Többet mint ha csatnit ennék? Ezt tudta valaki?

ursa11, genka53, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Jesszus, Genka írta, de totál elsiklottam fellette. :(
    Még írta is hogy ananászos sütit fog enni csatni helyett.

9. nyuszika215

Ne pakolj ki ólakat! Semmit nem adnak, 7-8 20+-os ól ad 1 lámpást...30 pannival. A fák azért adtak 2-3 darabot. Mindenképpen a továbbetetést tartom megoldásnak... mert a vidra tényleg elég gyakran ad lámpásokat, de azért... 53 etetés "eredménye" 11 medveizélámpássegítés... ki se akarom számolni.

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nekem is elkerülte a figyelmem, de sebaj majd akkor azt használok, igaz olcsóbb is!

Oké nem pakolok, majd bízom a szomszédok és a fák erejében!8)
    Kéne egy zsák tű mert épp kifogytam...:p

11. -Fülemüle-70

Imi nekem is tű hiányom van így nem tudom etetni a vidrát hogy adjon lámpást.:cry:
    Bele olvastam az event csevegőbe és sokan azt javasolják hogy inkább növényt termesszen mindenki és vidrát etessen, mert úgy több lámpást kaptak. A 20 órás fákat kivágtam, adott 1 db lámpást, így kitettem még 1 területre komfortba a 9 órás gazt.
    Fókákra kíváncsi leszek, ha az se működik akkor vissza teszem a szantálfa erdőmet.

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

5 szőnyeget tudtam csak keverni, alig várom már, hogy meglegyen a gaz!
    Én tuti, hogy többet nem vetek...
    Úgy látszik vannak köztünk láthatatlanok is!!!
    Ha valamit szeretnél tőlem akkor itt vagy levélben keress meg, máshol NE keress!;)

13. -Fülemüle-70

Jaj én csak addig vetek amíg meg nincs a 2 fejlesztés aztán pakolok vissza. Túltermelni nem akarom semmi képen.

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Andi, tudom mondtam már de szeretlek NAGYON!:inlove::inlove::inlove:
    Nézzétek csak elsőre sikerült, nem mostanában volt ekkora szerencsém! :)
    És a legszebb az, hogy a party jegyet simából nyertem!8)

33 vidra és 12 medve lakott eddig jól nálam!

ljanika6, Ribiszke, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Gratulálok hozzá Imi ehhez tényleg nagy szerencse kell, örülök neki hogy sikerült:inlove:
    Nekem nem jött össze, na de majd össze fog jönni.
    Apropó Valdi kínálata változni fog, ha van valami amit kiszeretnél venni gyorsan vedd ki. :)

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi, hogy szólsz!
    Nincs semmi ami kéne a kínálatból, ami kellett az múltkor megszereztem!
    Majd várom az újabb kínálatot! :)

ljanika6, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. erifarmos

erifarmos Utánpótlás-írogató

Sziasztok..Csak benéztem, de vissza olvastam és leragadtam. Köszönet! Ti szuperek vagytok. Annyi infó van itt az aktuális eventekről, hogy akinek esze van, minden event közben be néz ide. Én biztosan azt teszem a jövőben. Mindenkinek kellemes álmokat kívánok... .:)

ursa11, Imi*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Már most meleg van:music: mi lesz nap közben:wuerg:

Délután muszáj lesz Valdihoz benéznem... :music: a Vámpír tojás és a nosztalgia filmet ki kellene venni...:p ismét:p
    Nem mintha lenne hely a tojás tartóban:wuerg:xDxDxD de majd a következő bővítésnél ki teszem...8)

ursa11, Imi*, asdfghjkl7373 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

Szia és sziasztok!

Nekem is lett ám egy UFO-m! Még jó, hogy olvasok itt, mert szinte mindent benéztem tegnap...Valdi pl. most jutott el az agyamig, pedig jó lenne még 1 nosztalgiafilm...Mondjuk szerintem nem fog összejönni, tekintve, hogy tegnap átesett a Malacka egy elég komoly műtéten, ápolásra szorul szegény.

Felhőm este kész lett, medve még csak 16 lett megetetve...mióta kész a felhő kevesebb lámpa jön a vidrától:mad:

ursa11, Imi*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Sziasztok, kellemes napot kívánok Mindenkinek. :)
    Hoztam kávét:[​IMG]
    Reggelit:
    http://kepkezelo.com/images/js34xi86r8cy926oih45.jpg
    lukimi
    a 29 fóka a zuhatagon 3 db lámpást adott, a manufaktúrában hosszú érés idejű terményes ól egyetlen egyet sem.

Véletlen újból megetettem őket késő este, ha beérnek leszedem és 1x1 be pár kör bahás növényt fogok ültetni termékekkel csökkentve a tűk miatt, aztán vissza teszem a szantálfáimat. Vidra etetésével kaptam 2x 2 db lámpást és 1x 4 db lámpást.
    Nem kísérletezem tovább, etetem a vidrákat a lámpás tőlük jobban jön. Ha megvan a két függöny nem etetek tovább.
    Jelenlegi állásom: Otterdin : 42/58, Medvedzsinn: 15/42

Szia kedves erifarmos:)
    Gyere csak nyugodtan bármikor, szívesen segítünk neked bármiben.
    Nyugodtan kérdezz ha valamit nem tudsz, vagy nem értesz.
    Hogy haladsz az eventtel?
    Szia Holdfény:)
    Bizony már most iszonyat meleg van, bár a nyár akkor jó ha süt a nap és nem az eső esik.;)
    Ma kiköltözöm az udvarra a medence mellé, ott elviselhetőbb lesz mint a lakásban és ma már nincs munka, láblógatás van 1 hétig. :)
    Főznöm nem kell, este csináltam gyümölcslevest, korán reggel meg megfőztem a csirkepaprikást és most kivételesen nem nokedlit, hanem tésztát főztem hozzá.
    Valdizni nekem is kell, kiakarom venni még a nosztalgia filmet és a vámpírtojást. Aztán várom az új kínálatot majd.

ursa11, Imi*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.